Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
Ερμής
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Ερμής » 22 Δεκ 2024, 16:15
vantono έγραψε: ↑21 Δεκ 2024, 18:46
Απορω γιατι υπαρχουν ακομα αυτες οι μαλακίες, και γιατί υπαρχουν ανθρωποι που πανε και μπαινουν σε τετοιες μαλακίες. Γιατι πάτε τα παιδια σας σε τετοιες μαλακιες?
Εγω μεχρι συγκρουόμενα εχω μπει σε ολη μου τη ζωή, κατι γιγάντιες ρόδες και τρενάκια και πούτσες, ποτε δεν τα γουσταρα.
Μεχρι συγκρουόμενα και κανενα τραμπολίνο αν εισαι τσιπιρίκι πες οκ, εχει τη φάση του, τα άλλα τα εξτρίμ δεν τα καταλαβαινω.
Το ότι συμφωνώ με την πανελαντζου πρέπει να το κοιταξω

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
enaon
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από enaon » 22 Δεκ 2024, 16:17
vantono έγραψε: ↑21 Δεκ 2024, 18:46
Απορω γιατι υπαρχουν ακομα αυτες οι μαλακίες, και γιατί υπαρχουν ανθρωποι που πανε και μπαινουν σε τετοιες μαλακίες. Γιατι πάτε τα παιδια σας σε τετοιες μαλακιες?
Εγω μεχρι συγκρουόμενα εχω μπει σε ολη μου τη ζωή, κατι γιγάντιες ρόδες και τρενάκια και πούτσες, ποτε δεν τα γουσταρα.
Μεχρι συγκρουόμενα και κανενα τραμπολίνο αν εισαι τσιπιρίκι πες οκ, εχει τη φάση του, τα άλλα τα εξτρίμ δεν τα καταλαβαινω.
θες να πας και πόλεμο, ουτε σε ρόδα δεν τολμούσες να ανέβεις, χέστη.
τσίριζες κιόλας ;
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 88 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
13 Φεβ 2025, 21:59
-
-
- 25 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
20 Ιαν 2025, 18:55
-
-
- 40 Απαντήσεις
- 2135 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
25 Απρ 2024, 07:07
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 702 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης
09 Αύγ 2023, 21:46
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.