Baldur έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 08:52
gassim έγραψε: ↑28 Δεκ 2024, 20:24
Baldur έγραψε: ↑28 Δεκ 2024, 19:40
Ειμαι αρκετα αργος, θα ζητουσα την υπομονη σου για να καταλαβω.
Αρα, το προβλημα σου σε ΟΛΟ το βιντεο του Μαρινακη ειναι τα 5" δευτερολεπτα που στο γραφικο για το λιβανισμα απο οσφυοκαμπτες ΑΡΔ στην εκαστοτε κυβερνηση χρησιμοποιηθηκε περιπαικτικα η φυσιογνωμια του Πορτοσαλτε; Κοινως, αν αφαιρεσουμε εκεινα τα 3" ή αν αλλαζαμε το γραφικο και το λογοπαιγνιο με το επωνυμο, συντασσεσαι με το νοημα του βιντεο (Α) ή θεωρεις πως το συνολικο thesis ειναι ατοπο (Β);
Ή μηπως (Γ) το βιντεο ειναι απολυτως ευστοχο με μονη παραφωνια τον Πορτοσαλτε, οτι δηλαδη υπαρχει μηντιακο κατεστημενο που εχει παρε-δωσε με την πολιτικη εξουσια αλλα ο Πορτοσαλτε δεν ειναι μερος του;
Είπα οτι έχω κάποιο πρόβλημα με το βίντεο;
Ο καθένας λέει οτι γουστάρει, κανένα πρόβλημα δεν έχω με αυτό.
Όποιος νιώθει οτι θίγεται πάει στα δικαστήρια.
Αν με ρωτάς αν πιστεύω οτι υπάρχει πάρεδωσε των καναλιών με την εκάστοτε κυβέρνηση θα σου έλεγα οτι είναι πολύ πιθανό αλλά δεν ξέρω σε τι βαθμό συμβαίνει.
Στην μια περίπτωση πάντως που αποδεδειγμένα υπήρξε τέτοια απόπειρα για στήσιμο απο πλευράς Παπά, η δικαιοσύνη λειτούργησε. Μπορεί να υπήρξαν κι άλλες 100 περιπτώσεις που να μην λειτούργησε, τι να σου πω, δεν ξέρω.
Ενω η συλλογιστικη σου on paper ειναι σωστη, το να εφαρμοζεις το "μεχρι να δω αδιασειστα στοιχεια και δικαστικες αποφασεις, δεν το πιστευω" ειναι συνειδητος στρουθοκαμηλισμος.
Με αυτη τη λογικη:
- ο ετερος Μαρινακης ειναι αγιος χορηγος του Ελληνισμου και οχι πρεζεμπορας, μιας και οι μαρτυρες ψοφοβολανε δεξια κι αριστερα σαν τις μυγες και κυκλοφορει αθωος
- ο Αλαφουζος ειναι το καλυτερο παιδι και δεν εχει καμια σχεση με κατι τυχαιους πυροβολισμους σε τζιπακια για εκφοβισμο
- ο Μελισσανιδης ειναι αρωγος του προσφυγικου ελληνισμου και οχι γκανγκστερ λαθρεμπορας καυσιμων
- ο Σαββιδης ειναι τεκνο της προαιωνιας ελληνικης εμπορικης ψυχης και οχι εξαγοραστης συνειδησεων με μαυρα ρουβλια
Για τιποτε απο τα παραπανω δεν εχω στοιχεια που να μπορω να τρεξω αυτους τους ανθρωπους ποινικα. Αρα φανφαρες ειναι και κιτρινος τυπος. Ο Παπας ηταν ο,τι και τα υπολοιπα κομμουνια του ΣΥΡΙΖΑ: αχρηστοι ερασιτεχνες που τα χνωτα τους βρωμανε. Το οτι πιαστηκαν τοσο δεξιοτεχνικα απο τους συστημικους αντιπαλους τους αποδειξη του ερασιτεχνισμου τους ειναι και οχι τεκμηριο αθωοτητας των αντιπαλων τους.
Τελος παντων, αυτο που λεω ειναι πως δεν αρκει ενα ανειλικρινες "μπορει και να ισχυει, δεν ξερω". Κι εγω ΝΔ το χω ριξει επανειλημμενως, αλλα λιγη ειλικρινεια μεταξυ κατεργαρεων.
Αυτοί είναι υποκειμενικοί παράγοντες και προσωπικές απόψεις. Δεν είπα οτι δεν πιστεύω τίποτα μεχρι να δω δικαστικές αποφάσεις, πιστεύω διάφορα που ψυχανεμίζομαι μόνος μου, αλλά έχω και επίγνωση οτι αυτά δεν τα στηρίζω πουθενα παρά μόνο στο ότι διαβάζω απο εδω κι απο εκεί απο άλλους που απλά ψυχανεμίζονται διάφορα.
Κι εγω πιστεύω οτι προφανώς στην Ελλάδα θα υπάρχει διαπλοκή και σίγουρα υπάρχει μαφία κτλ.
Συγκεκριμένα για τον πορτοσάλτε δεν έχω καμία ένδειξη οτι εμπλέκεται σε κάτι τέτοιο, ομοίως δεν έχω για τον αρβανίτη, για τον βαρεμένο, για την τσαπανίδου. Για την ακριβοπούλου ξέρω οτι όταν οι δικοί της ήρθαν στα πράγματα έπιασε θεσάρα στην ΕΡΤ, τίποτα άλλο.
Μπορώ επίσης να φανταστώ οτι ο κ. Μαρινάκης (Κοσμάς) είναι κι αυτός μέρος της διαπλοκής και τα πιάνει για να λέει διάφορα στα βίντεο του. Ούτε κι αυτό το έχω σίγουρο αλλά το έχω για αρκετά πιθανό.
Αν εσυ αυτό το θεωρείς ανειλικρίνεια, δεν πειράζει, καλή καρδιά.
Απο εκεί και πέρα εγω κι εσύ μιλάμε σε ένα φόρουμ όπως θα μιλάγαμε σε ένα καφενείο και κυρίως μιλάμε ανώνυμα. Υποθέτω αν έγραφες με το ονοματεπώνυμο σου θα σκεφτόσουν λίγο παραπάνω πριν γράψεις αυτά που γράφεις.
Αν τώρα είχες και μερικές χιλιάδες ακόλουθους και τους έλεγες οτι ο τάδε ή ο δείνα τα πιάνει ή χρηματίζεται ή είναι γλείφτης ε είναι κάπως αναμενώμενο να κληθείς να αποδείξεις αυτά που λες. Έτσι λειτουργεί το πράγμα και έτσι πρέπει να λειτουργεί.