Πλημμύρισε η Ελλάδα από ΟυκρανούςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 09:53Μπορεί να είναι τίποτα Ουκρανοί, αυτοί παίρνουν όλοι άσυλο και περνάνε όσα σύνορα γουστάρουν ελεύθερα, έχουν την έγκριση από τα μεγάλα αφεντικά για πολιτικούς λόγους.
Συγκριση της χορηγησης ασυλου των κυβερνησεων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ
- Λίνο Βεντούρα
Re: Συγκριση της χορηγησης ασυλου των κυβερνησεων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ
δες τη σελιδα 6 στο δελτιο του υπουργειου μεταναστευσης. απο τα 73867 αιτηματα που υποβληθηκαν το 2024 μολις τα 1805 ειναι απο Ευρωπαιους.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 10:40Πλημμύρισε η Ελλάδα από ΟυκρανούςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 09:53Μπορεί να είναι τίποτα Ουκρανοί, αυτοί παίρνουν όλοι άσυλο και περνάνε όσα σύνορα γουστάρουν ελεύθερα, έχουν την έγκριση από τα μεγάλα αφεντικά για πολιτικούς λόγους.
Η συντριπτικη πλειοψηφια των αιτηματων αφορα Ασιατες και Αφρικανους. αυτο μαλλον δεν το προσεξες
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
-
Εγω που πάω Ξυλόκαστρο όλο βλέπω διάφορες οικογένεια ξανθών να κάνουν μπανάκια και μας παίρνουν του καλούς ίσκιους.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 10:40Πλημμύρισε η Ελλάδα από ΟυκρανούςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 09:53Μπορεί να είναι τίποτα Ουκρανοί, αυτοί παίρνουν όλοι άσυλο και περνάνε όσα σύνορα γουστάρουν ελεύθερα, έχουν την έγκριση από τα μεγάλα αφεντικά για πολιτικούς λόγους.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Μαδουραίος
Μακαρι....μακαριΛίνο Βεντούρα έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 10:40Πλημμύρισε η Ελλάδα από ΟυκρανούςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 09:53Μπορεί να είναι τίποτα Ουκρανοί, αυτοί παίρνουν όλοι άσυλο και περνάνε όσα σύνορα γουστάρουν ελεύθερα, έχουν την έγκριση από τα μεγάλα αφεντικά για πολιτικούς λόγους.
- Otto Weininger
Η μόνη εξήγηση που έχω είναι ότι έχει να κάνει με τον αριθμό αιτημάτων που προέρχονται από προηγούμενα έτη.southern έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 09:49τα στοιχεια ειναι επισημα, δεν υπαρχει καμια πονηρια. δεν ειναι τυχαιος διοτι υπηρξε συνεργατης του Μακη Βοριδη και του Καρατζαφερη.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 09:30Ωραίος ο PhD.
Αλλά αφήνει και το σημαντικότερο εκτός, γιατί είναι κολοβός πονηρίδης.
Να δούμε αν θα το βρεις.
7 στους 10 παιρνουν ασυλοπεριμενω καποια εξηγηση
Γιαυτό ξεγελάνε οι απόλυτοι αριθμοί.
Να σου πω όμως ότι ακόμα και έτσι, διαφωνώ κάθετα με αυτό και είναι μαλάκες.
Ευελπιστώ, ότι αυτά που έμαθα πριν κάτι μέρες να ισχύουν και να αλλάξει εντελώς όλο αυτό.
Συζητήσεις και με ΗΠΑ.
Το ίδιο πράγμα επιθυμούμε στο μεταναστευτικο εγω και εσύ. Μη το ξεχνάς.
Let them make the first mistake. We make the last move.
αυτο το πραγμα θα κοπει μαχαιρι μολις ποινικοποιηθει η "αλληλεγγυη". οι ΜΚΟ δυστυχως επιβαλλουν τη θεληση τουςOtto Weininger έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 12:47Η μόνη εξήγηση που έχω είναι ότι έχει να κάνει με τον αριθμό αιτημάτων που προέρχονται από προηγούμενα έτη.southern έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 09:49τα στοιχεια ειναι επισημα, δεν υπαρχει καμια πονηρια. δεν ειναι τυχαιος διοτι υπηρξε συνεργατης του Μακη Βοριδη και του Καρατζαφερη.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 09:30
Ωραίος ο PhD.
Να δούμε αν θα το βρεις.
Ευελπιστώ, ότι αυτά που έμαθα πριν κάτι μέρες να ισχύουν και να αλλάξει εντελώς όλο αυτό.
Συζητήσεις και με ΗΠΑ.

Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
- Otto Weininger
Συμφωνώ.southern έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 12:48αυτο το πραγμα θα κοπει μαχαιρι μολις ποινικοποιηθει η "αλληλεγγυη". οι ΜΚΟ δυστυχως επιβαλλουν τη θεληση τουςOtto Weininger έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 12:47Η μόνη εξήγηση που έχω είναι ότι έχει να κάνει με τον αριθμό αιτημάτων που προέρχονται από προηγούμενα έτη.
Συζητήσεις και με ΗΠΑ.
Παρότι η ΝΔ όπως ξέρεις σούταρε αρκετές, ακόμα παίζουν μπάλα όπως φαίνεται.
παρακολουθω το χωρο τους. προσπαθουν με διαφορα φεστιβαλ και εκδηλωσεις να παρασυρουν νεους ανθρωπους.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 12:50Συμφωνώ.southern έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 12:48αυτο το πραγμα θα κοπει μαχαιρι μολις ποινικοποιηθει η "αλληλεγγυη". οι ΜΚΟ δυστυχως επιβαλλουν τη θεληση τουςOtto Weininger έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 12:47
Η μόνη εξήγηση που έχω είναι ότι έχει να κάνει με τον αριθμό αιτημάτων που προέρχονται από προηγούμενα έτη.
Συζητήσεις και με ΗΠΑ.
και να ηξερε ο καθε φουκαρας τι πραγματικα ακροαριστερα πιστευω εχει ο καθε αντιρατσιστης και "αντιφα".
εχω εντυπα τους. ισως ποσταρω καποια δειγματα γραφης τους
- Otto Weininger
Από τις μεγαλύτερες πληγές της ΕΕ.southern έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 12:54παρακολουθω το χωρο τους. προσπαθουν με διαφορα φεστιβαλ και εκδηλωσεις να παρασυρουν νεους ανθρωπους.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 12:50Συμφωνώ.
και να ηξερε ο καθε φουκαρας τι πραγματικα ακροαριστερα πιστευω εχει ο καθε αντιρατσιστης και "αντιφα".
εχω εντυπα τους. ισως ποσταρω καποια δειγματα γραφης τους
- hellegennes
Έστω ότι είναι. Η κυβέρνηση έχει την νομική ικανότητα να αυστηροποιήσει τα κριτήρια χορήγησς.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 12:47Η μόνη εξήγηση που έχω είναι ότι έχει να κάνει με τον αριθμό αιτημάτων που προέρχονται από προηγούμενα έτη.southern έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 09:49τα στοιχεια ειναι επισημα, δεν υπαρχει καμια πονηρια. δεν ειναι τυχαιος διοτι υπηρξε συνεργατης του Μακη Βοριδη και του Καρατζαφερη.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 09:30
Ωραίος ο PhD.
Να δούμε αν θα το βρεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Otto Weininger
Εννοείται. Αφού τον παίζουν.hellegennes έγραψε: ↑03 Φεβ 2025, 00:01Έστω ότι είναι. Η κυβέρνηση έχει την νομική ικανότητα να αυστηροποιήσει τα κριτήρια χορήγησς.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 12:47Η μόνη εξήγηση που έχω είναι ότι έχει να κάνει με τον αριθμό αιτημάτων που προέρχονται από προηγούμενα έτη.
Ελπίζω αυτή η κέντα που ετοιμάζουν (και άλλοι μαζί, όπως η Μελονι) με όσους δήλωσαν ότι θέλουν ασυλο λόγω Ασαντ, να εφαρμοστεί.
Otto Weininger έγραψε: ↑03 Φεβ 2025, 00:11Εννοείται. Αφού τον παίζουν.hellegennes έγραψε: ↑03 Φεβ 2025, 00:01Έστω ότι είναι. Η κυβέρνηση έχει την νομική ικανότητα να αυστηροποιήσει τα κριτήρια χορήγησς.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 12:47
Η μόνη εξήγηση που έχω είναι ότι έχει να κάνει με τον αριθμό αιτημάτων που προέρχονται από προηγούμενα έτη.
Ελπίζω αυτή η κέντα που ετοιμάζουν (και άλλοι μαζί, όπως η Μελονι) με όσους δήλωσαν ότι θέλουν ασυλο λόγω Ασαντ, να εφαρμοστεί.
μαλλον χανουμε το πολεμο..
Άνθρωπος που θεωρεί εαυτόν συντηρητικό/δεξιό (έστω και τη φλωροαστική δεξιά) και ψηφίζει αυτόν τον εμετό που λέγεται ΝΔ είναι κατάπτυστος.
Ο πραγματικός ΝΔτης είναι υπέρ του να μεγαλώνουν παιδιά οι ανώμαλοι, να έρχονται αβέρτα λαθροπίθηκοι, άθεος φιλελέ παγκοσμιοποιητής που φλερτάρει πριν τις εκλογές με τους πατριώτες και τους Χριστιανούς (για τις ψήφους τους) και στην πραγματικότητα γελάει πίσω από τις πλάτες τους για αυτά που πιστεύουν.
Ο πραγματικός ΝΔτης είναι υπέρ του να μεγαλώνουν παιδιά οι ανώμαλοι, να έρχονται αβέρτα λαθροπίθηκοι, άθεος φιλελέ παγκοσμιοποιητής που φλερτάρει πριν τις εκλογές με τους πατριώτες και τους Χριστιανούς (για τις ψήφους τους) και στην πραγματικότητα γελάει πίσω από τις πλάτες τους για αυτά που πιστεύουν.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
-
Αυτό όντως είναι θέμα..αν η κυβέρνηση αποδεχτεί πίσω έστω κι έναν αναγνωρισμένο πρόσφυγα από πλούσια κράτη ως χώρα εισόδου, να καταρρεύσει την επόμενη μέρα. Μιλάμε για σκάνδαλο μεγατόνων.
https://www.ieidiseis.gr/ellada/278622/ ... tin-elladaΑποκάλυψη SPIEGEL: Η Γερμανία στέλνει πρόσφυγες και μετανάστες πίσω στην Ελλάδα
Το Βερολίνο ξεκινά επαναπροωθήσεις μεταναστών που είχαν πάρει άσυλο στη χώρα μας.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Συγκριση προγραμματων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για την αμυνα
από Λουκας » 06 Ιουν 2023, 11:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 903 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vagabondo
06 Ιουν 2023, 23:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βαθμολογείστε το κυβερνητικό έργο όλων των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων.
από Έκτωρ Φοίνιξ » 06 Μαρ 2025, 11:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 150 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
06 Μαρ 2025, 12:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποινικές δικογραφίες κατα πρωην και νυν μελών Κυβερνησεων στη Βουλη
από George_V » 25 Οκτ 2024, 13:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 147 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
25 Οκτ 2024, 13:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σύγκριση ΑΕΠ Ελλάδας Τουρκίας σε μία εικόνα.
από Ζενίθεδρος » 23 Φεβ 2024, 17:44 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 228 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
23 Φεβ 2024, 17:44
-