Πραγματογνώμονα το ανάγνωσμα
Re: Πραγματογνώμονα το ανάγνωσμα
θα ειχε ναι, αλλα τι να κανουμε, πάλι πιπες εγραψες.
εμπειρία του καρτόν ξέρεις εσύ;
εμπειρία του καρτόν ξέρεις εσύ;
- Otto Weininger
Όλοι λένε ψέματα εκτός από τον αποφοιτο λυκείου/καταληψία και το 14ο βαγονι του.enaon έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 22:11μηπως ξερεις την εμπειρία του Yves Cardon; Πόσες υποθέσεις ειχε αναλάβει πρίν γράψει ψέματα για λογαρισμό της χελένικ;Otto Weininger έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 22:05Και βέβαια βλέπουμε ποιοι τύποι και με μηδαμινή αν όχι μηδενική εμπειρία σε τέτοια θέματα, κάνουν κριτική στον Yves Cardon ας πούμε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Παρακαλούμε.
Και εγώ απεργώ την Παρασκευή, βέβαια δε θα πάω σε καμία διαδήλωση.
Εσύ θα πας να παραπονεθείς για τον Τασούλα και τα παραποιημένα ηχητικά;
ελα μωρε καλαψιάρη. Εμπειρία ξέρεις αν εχει ο καρτον; Η πρώτη του υπόθεση ειναι η χελένικ, με την εταιρία που ανοιξε τον Ιανουάριο του 23; Μάθε να ξέρουμε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τι αριστεριλίκια ειναι αυτα?Otto Weininger έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 22:36Παρακαλούμε.
Εσύ θα πας να παραπονεθείς για τον Τασούλα και τα παραποιημένα ηχητικά;

Κακό σημαδι, τελικα την Παρασκευη θα αρχίσω να πιστευω οτι οντως πέφτετε

- Otto Weininger
Πέφτουμε λεειvantono έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 22:41Τι αριστεριλίκια ειναι αυτα?Otto Weininger έγραψε: ↑23 Φεβ 2025, 22:36Παρακαλούμε.
Εσύ θα πας να παραπονεθείς για τον Τασούλα και τα παραποιημένα ηχητικά;Πάει, ακομα κι εσυ αρχισες να χαλάς.
Κακό σημαδι, τελικα την Παρασκευη θα αρχίσω να πιστευω οτι οντως πέφτετε

Ο σύλλογος αποφάσισε απεργία και αυτο θα κάνουμε.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Που σαι μαστορα
Λιγες απο τις πιπες που εχεις γραψει
Μιλαμε για κρεσεντο.Οτι το πορισμα των πραγματογνιμωνων ηταν ιδιο με της Χελενικ και μαλιστα δεν βλεπω να πιστευες και πολυ οτι υπαρχει και ο Yves
Λιγες απο τις πιπες που εχεις γραψει
Μιλαμε για κρεσεντο.Οτι το πορισμα των πραγματογνιμωνων ηταν ιδιο με της Χελενικ και μαλιστα δεν βλεπω να πιστευες και πολυ οτι υπαρχει και ο Yves
από enaon » 26 Ιαν 2025, 19:05
δεν ειναι του σκύφτη η εξήγηση για την φωτιά, δεν ασχολήθηκε με αυτό, το είπε πρώτα η τροχαία, μετά η πυροσβεστική, δύο φορές, εκαναν και επαλήθευση, και το ειπε και η χελένικ τράιν, τους το ειπε καποιος διεθνους φήμης εμπειρογνώμονας είπαν, δεν ξερουμε ποιος. Μετα, 2-3μήνες μετά, ο δικαστικός πραγματογνώμονας συμφώνησε. Οπότε το ειπε τροχαία πυροσβεστική Χ2 χελενικ τράιν δικαστικός πραγματογνώμονας και ο Κυριακος.
Ολα αυτα, πριν πάρουν δειγματα, πρώτα είπαν πίπες, μάζεψαν τον χώρο, πεταξαν σε χωράφια ιδιωτών στοιχεια και τμηματα νεκρών, και μετα πήγαν να κανουν δειγματοληψία.
από enaon » 28 Ιαν 2025, 19:05
ναι βρε ο Χελένικ ειχε την ιδέα πρώτος μαλλον, 28 μαρτίου νομίζω το ειχε πει και επίσημα.
από enaon » 28 Ιαν 2025, 19:11
ε τι να πώ, σίγουρα; Θα το παρει ο βλακόττος και θα το κανει σημαια, αχα θα λεει, δεν ειμαι τουβλο που πιστεψα τις πίπες για σιλικόνες, οι αλλοι λενε πραγματα που δεν ξερουν.
μαλλον ο Χελένικ λοιπόν, μπορει να ειναι και σύμπτωση, να ειναι ολοι τόσο γκασμάδες που να σκέφτηκαν την ιδια μαλακια ταυτόχρονα.
από enaon » 28 Ιαν 2025, 19:25
βρε παιδί μου, ολοι το ιδιο είπαν, η τροχαία, η πυροσβεστική, η χελένικ και ο δικαστικός πραγματογώμονας, ειπαν το ίδιο. Ποια επίσημη πραγματογνωμοσύνη του κράτους ειναι διαφορετική, ολοι την ιδια πίπα ειπαν.
μετά την διαφωνία κρατικου πραγματογνώμονα και ιδιωτών, ζήτησε ο ανακριτής την συνδρομή του ΕΜΠ, περιμένουμε να βγει αυτο το πόρισμα.
από enaon » 29 Ιαν 2025, 21:02
ειδες που ειχ δίκιο; Ο χελένικ την σκέφτηκε την πίπα. Ρούφα.
εχει πεί κιολας ο βλακας οτι του το ειπε ενας διεθνούς φήμης εμπειρογνώμονας. Οταν ερθει δευτερα παρουσία καποιος δημοσιογράφος θα τον ρώτησει, πιο παλικαρι στο ειπε, να τον δοξασουμε;
- Otto Weininger
Τουλάχιστον δεν τραβούσε φωτογραφίες ή δεν έκανε καταλήψεις.
Αλλά να ψάξουμε τα βιογραφικά όλων να συγκρίνουμε.
Γιατί φαίνεται πως όσοι ασκούσαν το επάγγελμα ή εξειδικευονται σε τέτοια θέματα λένε εντελως αλλά από φωτογράφους, αποφοίτους λυκείου και μη εγγεγραμενους του ΤΕΕ.
ο χελενικ βρε ο ιδιος, εχει δωσει μια αναφορά 15 μαίου 23 νομιζω η εταιρια στον ανακριτή και το λεει, η εταιρία. Αλλο ειναι το πόρισμα του καρτόν, αυτο βγηκε ιουνιο 23 νομιζω, δεν το εχω σχολιάσει, πέρα απο καπου που λεω για μπουκαλες αέρα που δεν υπαρχουν. Είναι γτπ αυτο το πορισμα, θα το καταλαβεις στην πορεία.
μαθε βρε να κανεις σωστα παραθέσεις, λειπουν τα βελάκια. Χαλασμένε.
μαθε βρε να κανεις σωστα παραθέσεις, λειπουν τα βελάκια. Χαλασμένε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 23 Φεβ 2025, 22:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- SeaHawk
Γιατι το πορισμα του Yves ποτε βγηκε ξερεις;
ναι ιουνιο 23 νομιζω, το γραφω πανω. Δεν τον εχω σχολιασει αυτον, την ιδια την χελενικ λεω εκει που εβαλες, την αναφορά της στις 15 μαιου.
- SeaHawk
Πηγη για το πορισμα της Χελενικ στις 15 Μαιου;
γιαννη μου εχεις χαλασει. 
ψαξε, καλη μελέτη

ψαξε, καλη μελέτη