Μήνυση εναντίον Αχ Βαχ Καραμάν Αλή-Αγνοούνται τα αποτελέσματα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Re: Μήνυση εναντίον Αχ Βαχ Καραμάν Αλή-Αγνοούνται τα αποτελέσματα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 14 Φεβ 2025, 22:40

sharp έγραψε:
14 Φεβ 2025, 22:20
διόρθωσα την λάθος παράθεση :102:
σωστή ήταν

Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός » 14 Φεβ 2025, 23:37

πατησιωτης έγραψε:
14 Φεβ 2025, 21:52

Γιατί το βάζεις όμως αυτό;δεν βλέπω να καταδικάσθηκε ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ του διυλιστηρίου.Γιατί όμως;επειδή έχει κάποιο τίτλο ευγενείας ως Βαρδινογιάννης;ανήκει στην αριστοκρατία;
Μπορεί να είναι και έτσι αλλά υπάρχει ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ.Βλέπεις τη δεύτερη κατηγορούμενη που λέει τεχνικός ασφαλείας;αυτή είναι κατά νόμον υπεύθυνη για όλα τα μέτρα ασφαλείας.Άντε και ο γενικός υπεύθυνος και διευθυντής.Όχι ο ιδιοκτήτης που δεν έχει καμμία ευθύνη. :D Το θέμα το ξέρω προσωπικά διότι στη ζωή μου έχω κάνει υπεύθυνος ασφαλείας και ήξερα ότι το κεφάλι μου θα ζητήσουν αν γίνει κάτι.
Γιατί δέχθηκα;διότι ήθελα το μισθό για να ζήσω.Όπως λοιπόν στον ιδιωτικό τομέα έτσι και στο δημόσιο υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι που αναλαμβάνουν ευθύνες και γενικοί διευθυντές πάνω από αυτούς και για όλους υπάρχουν νόμοι και διατάξεις που τους καθιστούν υπεύθυνους για οτιδήποτε συμβεί.Και όπως στα διυλιστήρια ο Βαρδινογιάννης δεν ευθύνεται για ατυχήματα στο διυλιστήριό του αλλά ο γενικός διευθυντής και ο τεχνικός ασφαλείας έτσι και στο δημόσιο δεν ευθύνεται ο υπουργός.Ο υπουργός ευθύνεται εάν ενεργήσει αντίθετα με τις προβλέψεις του διευθυντή ασφαλείας και πάντα αυτοί προσέχουν να μην το κάνουν.
Εάν λοιπόν η ΡΑΣ έγραφε ότι πρέπει να σταματήσουν τα τραίνα,ο Καραμανλής θα τα σταμάταγε.Η ΡΑΣ,όχι γενικώς και αορίστως οι ¨εργαζόμενοι".Και όταν θα ξεσηκωνόταν ο κόσμος και θα έλεγε δεν έχουμε τραίνα θα τους απαντούσε δείχνοντας το έγγραφο η ΡΑΣ τα έκλεισε.Όπως έκλεισε το Ολυμπιακό Στάδιο όταν είπαν ότι το στέγαστρο Καλατράβα είναι επικίνδυνο και ξανάνοιξε όταν κάποιος μηχανικός ΥΠΕΓΡΑΨΕ ότι δεν είναι πια επικίνδυνο.Εάν πέσει θα βρει τον μπελά του ο μηχανικός.Γιατί το έκανε;διότι αυτή είναι η δουλειά του,αυτό κάνει για να ζήσει.
σωστά αυτά, αλλά μην ξεχνάμε πως υπάρχουν διαπλεκόμενα συμφέροντα
για παραδειγμα η ΡΑΣ θα συζήτησε με τον υπουργό για τις καταγγελίες των εργαζομένων και τι πρέπει να γίνει
υποθέτω, θα δέχτηκε και πιέσεις από τον υπουργό πως τα τρενα ΔΕΝ σταματούν (οικονομική και πολιτική ζημιά)
και να υπήρχε κάποιο ανεπίσημο έγγραφο για κλείσιμο και άμεσα μέτρα, αυτό εύκολα... σβήνεται

επίσης, εάν δεν δεχτείς όσα σου πει το υπουργείο ή το αφεντικό αντίστοιχα και τους ζητάς βελτιώσεις ασφάλειας, δεν θα βρίσκεις δουλειά για να ζήσεις
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 14 Φεβ 2025, 23:39

Ειχαν καταγγειλει οι εργαζομενοι οτι οι σταθμαρχες ειναι για τον πεοντα και μπορει να βαλουν τρενα στην ιδια γραμμη;

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 15 Φεβ 2025, 09:56

Γαληνός έγραψε:
14 Φεβ 2025, 23:37
πατησιωτης έγραψε:
14 Φεβ 2025, 21:52

Γιατί το βάζεις όμως αυτό;δεν βλέπω να καταδικάσθηκε ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ του διυλιστηρίου.Γιατί όμως;επειδή έχει κάποιο τίτλο ευγενείας ως Βαρδινογιάννης;ανήκει στην αριστοκρατία;
Μπορεί να είναι και έτσι αλλά υπάρχει ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ.Βλέπεις τη δεύτερη κατηγορούμενη που λέει τεχνικός ασφαλείας;αυτή είναι κατά νόμον υπεύθυνη για όλα τα μέτρα ασφαλείας.Άντε και ο γενικός υπεύθυνος και διευθυντής.Όχι ο ιδιοκτήτης που δεν έχει καμμία ευθύνη. :D Το θέμα το ξέρω προσωπικά διότι στη ζωή μου έχω κάνει υπεύθυνος ασφαλείας και ήξερα ότι το κεφάλι μου θα ζητήσουν αν γίνει κάτι.
Γιατί δέχθηκα;διότι ήθελα το μισθό για να ζήσω.Όπως λοιπόν στον ιδιωτικό τομέα έτσι και στο δημόσιο υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι που αναλαμβάνουν ευθύνες και γενικοί διευθυντές πάνω από αυτούς και για όλους υπάρχουν νόμοι και διατάξεις που τους καθιστούν υπεύθυνους για οτιδήποτε συμβεί.Και όπως στα διυλιστήρια ο Βαρδινογιάννης δεν ευθύνεται για ατυχήματα στο διυλιστήριό του αλλά ο γενικός διευθυντής και ο τεχνικός ασφαλείας έτσι και στο δημόσιο δεν ευθύνεται ο υπουργός.Ο υπουργός ευθύνεται εάν ενεργήσει αντίθετα με τις προβλέψεις του διευθυντή ασφαλείας και πάντα αυτοί προσέχουν να μην το κάνουν.
Εάν λοιπόν η ΡΑΣ έγραφε ότι πρέπει να σταματήσουν τα τραίνα,ο Καραμανλής θα τα σταμάταγε.Η ΡΑΣ,όχι γενικώς και αορίστως οι ¨εργαζόμενοι".Και όταν θα ξεσηκωνόταν ο κόσμος και θα έλεγε δεν έχουμε τραίνα θα τους απαντούσε δείχνοντας το έγγραφο η ΡΑΣ τα έκλεισε.Όπως έκλεισε το Ολυμπιακό Στάδιο όταν είπαν ότι το στέγαστρο Καλατράβα είναι επικίνδυνο και ξανάνοιξε όταν κάποιος μηχανικός ΥΠΕΓΡΑΨΕ ότι δεν είναι πια επικίνδυνο.Εάν πέσει θα βρει τον μπελά του ο μηχανικός.Γιατί το έκανε;διότι αυτή είναι η δουλειά του,αυτό κάνει για να ζήσει.
σωστά αυτά, αλλά μην ξεχνάμε πως υπάρχουν διαπλεκόμενα συμφέροντα
για παραδειγμα η ΡΑΣ θα συζήτησε με τον υπουργό για τις καταγγελίες των εργαζομένων και τι πρέπει να γίνει
υποθέτω, θα δέχτηκε και πιέσεις από τον υπουργό πως τα τρενα ΔΕΝ σταματούν (οικονομική και πολιτική ζημιά)
και να υπήρχε κάποιο ανεπίσημο έγγραφο για κλείσιμο και άμεσα μέτρα, αυτό εύκολα... σβήνεται

επίσης, εάν δεν δεχτείς όσα σου πει το υπουργείο ή το αφεντικό αντίστοιχα και τους ζητάς βελτιώσεις ασφάλειας, δεν θα βρίσκεις δουλειά για να ζήσεις
Τα ξέρω αυτά και ξέρω ότι τα επίσημα έγγραφα μόνο μετράνε στα δικαστήρια.Κατά τα λοιπά ο τεχνικός ασφαλείας σταθμίζει τους κινδύνους για ατύχημα και απόλυσή του και αποφασίζει.Δεν είναι εύκολη δουλειά.Απλά στο δημόσιο είναι πολύ πιο εύκολη.Δεν μπορεί ο υπουργός να απολύσει δημόσιο υπάλληλο επειδή βγάζει μια αναφορά και λέει αυτό είναι επικίνδυνο.Μπορεί μόνο να τον έχει σε δυσμένεια.Big deal όταν αυτός είναι μόνιμος και ο υπουργός προσωρινός.Στον ιδιωτικό τομέα είναι αντίθετα.
Μην το συζητάς δημόσιος υπάλληλος που ΔΕΝ πατάει πόδι είναι ή χαζός ή δεν αρκείται στο μισθό αλλά επιδιώκει και προαγωγές και θέσεις,κάτι που είναι βλακώδες.Η μονιμότητα υπάρχει για τον λόγο αυτό,για να μπορείς να πεις στον υπουργό δεν υπογράφω.Είσαι απείρως πιο ισχυρός από τον τεχνικό ασφαλείας του Βαρδινογιάννη.

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 28 Φεβ 2025, 13:25

https://www.eleftheria.gr/%CE%BB%CE%AC% ... CF%83.html

Εχουμε και αυτό. Όχι μόνο τον Αχ Βαχ.
Σύμφωνα με τους γαλαζιάρηδες οι Αχ Βαχ δε φταίει και αρμόδιοι είναι η ΡΑΣ.

Ένα χρόνο μετά αγνοούνται επίσης τα αποτελέσματα της μήνυσης.
Η σημερινή συγκέντρωση έπρεπε να είναι 100% εστιασμένη στο μπανανοειδές σύστημα απόδοσης δικαιοσύνης του ψευδοκράτους.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών