Δημοσκόπηση MRB Μάρτιος 2025

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Δημοσκόπηση MRB Μάρτιος 2025

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 11 Μαρ 2025, 17:23

Golden Age έγραψε:
11 Μαρ 2025, 16:46
Libre arbitre έγραψε:
07 Μαρ 2025, 20:26
Τι έγινε; Η Πλεύση Ελευθερίας και οι woke ανεβαίνουν;
Αφού υπάρχουν αφελείς συντηρητικοί που στρέφονται προς αυτή επειδή ψαρεύει στα θολά νερά της αγανάκτησης και την ίδια στιγμή αποφεύγει να προβάλλει την ιδεολογική της ταυτότητα. Έτσι ανεβαίνει.
Ισχύει αυτό.

Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer » 11 Μαρ 2025, 17:26

Στα Χανιά το 74τακατο ήθελε να γίνει Βενεζουέλα, ήρθαν πανελλήνια πρώτοι. Ξέρουμε για τί ακριβώς διαμαρτύρονται;
5 Ιούλη 2015: Όταν οι Χανιώτες με 73,69% είπαν το πιο μεγάλο “ΟΧΙ” σε όλη την Ελλάδα, πριν πεταχθεί η βούλησή τους στα σκουπίδια – Μαντινάδες για το ΟΧΙ που ξεχάσαμε

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 11 Μαρ 2025, 17:39

Green Dragon έγραψε:
11 Μαρ 2025, 17:21
panos291 έγραψε:
11 Μαρ 2025, 16:32
Philip Mortimer έγραψε:
11 Μαρ 2025, 16:13
Ποιος;
Ε ο Μητσοτάκης, ποιος αλλος?
Φοροι, κατηχηση, micromanagment στα παντα, ηθικολογια, και σε καθε στραβη ψαχνει υπαιτιους για να βγαλει τις ευθύνες απο πανω του.
Το τελευταίο που εχει κανει στα Χανια, θα του κοστισει και πολυ κιολας
Εδω τουλάχιστον.
Εκεί υπάρχει και το θέμα του γηροκομείου που καλύφθηκε κανονικότατα. Τι έχεις ακούσει σχετικά;

Ο θείος μου πάντως που είναι Χανιώτης και μένει εκεί δεν θέλει ούτε ν' ακούσει για Μητσοτάκη και ήταν και ψηφοφόρος του. Φαντάσου οι άλλοι.
Κατι τετοιο ακουσα και εγω αλλα προτιμω να μην μιλαω αν δεν ειμαι σιγουρος.
Ακου τωρα το αλλο.. Ο καθε μαλακας οδηγουσε μεθυσμενος και ειχαν γινει οντως πολλα ατυχηματα και έπρεπε να τελειωσει αυτο.
Εγινε η φαση με το αρχιδι που αφησε ελεύθερο η αστυνομια μετα που τον επιασε μεθυσμένο και αυτος σκοτωσε το παιδί, και τι συνεβη? Ξεφτιλιστικε η αστυνομία και το κρατος.
Με ανωθεν εντολη λοιπον, ζητηθηκε στην τροχαια να τους γαμησει ολους.
Απο τοτε, τους εχουν βαλει και γραφουν για τα παντα.. Δεν μιλαμε για κοκκινα, να πηγαινεις με 100 στην πολη, μεθυσμενους κλπ, αλλα κυριολεκτικά για τα πάντα.
Τριγωνο, φθαρμενα λαστιχα, γιλεκο (!) και οτι αλλο μπορεί να φανταστει κανεις, πραγματα που δεν γινονται πουθενά αλλου. Το αποτέλεσμα είναι φυσικά να τον βριζουν ολοι.

Καποια στιγμη θα γραψω και για το πρόσφατο παραμυθι του παιδιού που πεθανε "απο δυνατό χτύπημα" σε σχολη πολεμικων τεχνων, ομως αυτο δεν αφορα τον Κουλη αλλα τα τελευταία σκουπίδια του πλανητη, τους Ελ δημοσιογράφους,

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 12 Μαρ 2025, 07:16

panos291 έγραψε:
11 Μαρ 2025, 17:39
Κατι τετοιο ακουσα και εγω αλλα προτιμω να μην μιλαω αν δεν ειμαι σιγουρος.
Ακου τωρα το αλλο.. Ο καθε μαλακας οδηγουσε μεθυσμενος και ειχαν γινει οντως πολλα ατυχηματα και έπρεπε να τελειωσει αυτο.
Εγινε η φαση με το αρχιδι που αφησε ελεύθερο η αστυνομια μετα που τον επιασε μεθυσμένο και αυτος σκοτωσε το παιδί, και τι συνεβη? Ξεφτιλιστικε η αστυνομία και το κρατος.
Με ανωθεν εντολη λοιπον, ζητηθηκε στην τροχαια να τους γαμησει ολους.
Απο τοτε, τους εχουν βαλει και γραφουν για τα παντα.. Δεν μιλαμε για κοκκινα, να πηγαινεις με 100 στην πολη, μεθυσμενους κλπ, αλλα κυριολεκτικά για τα πάντα.
Τριγωνο, φθαρμενα λαστιχα, γιλεκο (!) και οτι αλλο μπορεί να φανταστει κανεις, πραγματα που δεν γινονται πουθενά αλλου. Το αποτέλεσμα είναι φυσικά να τον βριζουν ολοι.

Καποια στιγμη θα γραψω και για το πρόσφατο παραμυθι του παιδιού που πεθανε "απο δυνατό χτύπημα" σε σχολη πολεμικων τεχνων, ομως αυτο δεν αφορα τον Κουλη αλλα τα τελευταία σκουπίδια του πλανητη, τους Ελ δημοσιογράφους,
Αυτό που περιγράφεις μου θυμίζει την ιστορία με τα φρουτάκια επί Σημίτη - επειδή δεν μπορούμε να κλείσουμε τα φρουτάκια γιατί χρειάζονται έλεγχοι που το ελληνικό κράτος έχει αλλεργία να κάνει, τα κλείνουμε όλα. Και έκλεισαν και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια λες και είμαστε στο Ιράν και την Βόρειο Κορέα.

Τόσο ανίκανο είναι πια αυτό το κράτος να λειτουργήσει ορθολογικά; Και μετά από κάποιο διάστημα που θα ξεχαστεί το θέμα θα γυρίσουμε στην ατιμωρησία κλασικά. Να παραμείνουν έλεγχοι σε λογικό επίπεδο ούτε γι' αστείο. Ε γι' αυτό δεν μπορεί να ευθύνονται μόνο οι πολιτικοί, είναι το DNA της χώρας τέτοιο (δεν εννοώ των ανθρώπων, δεν ξέρω αν πιάνεις τι θέλω να πω).

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών