Δολοφονία διαρρέει η Ελλάς, για τον 38χρονο γιο του πρώην σωματοφύλακα των Μητσοτάκηδων που εντοπίστηκε νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι.
Πριν από λίγες μέρες είχε μιλήσει στον Στέφανο Χίο: “Η Μαρεβα τους διέταξε να σε φάνε”, μιλώντας για την απόπειρα δολοφονίας του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου στις 28 Ιουλίου του 2020.
Και? Με τοσες πιπες που εχει πει παλι στο κελι 33 θα καταληξει.
ρωτησες την βασιλισσης σοφιας?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Ο Χίος δεν πρόκειται να μπει φυλακή. Χρησιμοποιεί ακραίο, αγοραίο λόγο και περνάει την εικόνα του τρελού, ούτως ώστε να μην τον πειράζει κανείς. Τον αντιμετωπίζουν ως κάτι αναξιόπιστο, αλλά μέσα από το λόγο του λέει αλήθειες. Τον αφήνουν εκτός, ποντάροντας στο επιχείρημα ότι "τα λέει ο Χίος" δηλαδή ένας τρελός.
Ρε George_V ουτε ο georgebi να ησουν τοση υποστηριξη στη ΝΔ.
Πραγματικα μην τολμησει να πει κανεις κατα της ΝΔ και του Μητσοτακεικου, θα πεταχτεις σαν Κερβερος.
.
24 Μαρτίου, 2025 Σπύρος Νίνος (πρώην υπεύθυνος ασφαλείας οικ. Μητσοτάκη):Ο Γρηγόρης Δημητριάδης με καλούσε στο γραφείο του και μου ζητούσε να εκτελέσω ανθρώπους.
Απίστευτες καταγγελίες από τον πρώην υπεύθυνο ασφαλείας της οικογένειας Μητσοτάκη που μετά την συνέντευξη του στον Στέφανο Χίο το παιδί του βρέθηκε νεκρό σε δρόμο έξω από την Θήβα.
Οι αρχές ανέφεραν αυτοκτονία αλλά τα κενά που υπάρχουν καθώς και τα ερωτήματα για το σημείο που διάλεξε να αφαιρέσει τι ζωή του μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι κάποιος θέλησε να τον εκδικηθεί και το παρουσίασε ως αυτοκτονία.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.