οι εκπαιδευτικοί έχουν αξιολογηθεί με την διαδικασία εκτέλεσης προπτυχιακού προγράμματος σπουδών παιδαγωγικής. Κάποιος που έχει τελειώσει σπουδές παιδαγωγικής είναι κατάληλος να παιδαγωγίσει ή πρέπει να αξιολογηθεί σε κάτι άλλο πέρα από την παιδαγωγική;ST48410 έγραψε: ↑30 Απρ 2025, 23:56Αν τους διώχνει γιατί αρνούνται την αξιολόγηση, καλώς τους διώχνει. Αν τους διώχνει γιατί συμμετέχουν σε απεργία, κακώς. Από αυτά που γράφεις δεν είναι ξεκάθαρο τι από τα δύο συμβαίνει.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑30 Απρ 2025, 22:19Η κυβέρνηση επαναφέρει τα πιστοποιητικά φρονημάτων με ψηφιακή μάσκα. Όποιος δεν υποτάσσεται στην "αξιολόγηση" – διώκεται, καθαιρείται, σέρνεται στα πειθαρχικά. Πανό, συνδικαλισμός, συμμετοχή στην απεργία; Ενοχοποιούνται ως «εγκλήματα καθοσιώσεως».
Η κυβέρνηση τα βάζει με τους διδάσκαλους του έθνους
- Ληστοσυμμορίτης
- Δημοσιεύσεις: 10905
- Εγγραφή: 17 Σεπ 2023, 17:16
Re: Η κυβέρνηση τα βάζει με τους διδάσκαλους του έθνους
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Re: Η κυβέρνηση τα βάζει με τους διδάσκαλους του έθνους
Τι θέλεις; Να σου πω τα αυτονόητα; Όλοι οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα αξιολογούνται διαρκώς. Και το ίδιο κάνεις κι εσύ στον ιδιωτικό σου βίο. Πας πχ σε ένα οδοντίατρο για καθαρισμό κι αν δεν στον κάνει καλά, δεν ξαναπατάς. Πας σε ένα μηχανικό, σου φτιάχνει ένα σχέδιο, κι αν δεν σε ικανοποιεί πας σε άλλον, Δε λες έχει πτυχίο, αξιολογήθηκε ως ικανός να φτιάχνει δόντια ή σπίτια και το αποδέχεσαι αυτό για πάντα.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑01 Μάιος 2025, 00:05οι εκπαιδευτικοί έχουν αξιολογηθεί με την διαδικασία εκτέλεσης προπτυχιακού προγράμματος σπουδών παιδαγωγικής. Κάποιος που έχει τελειώσει σπουδές παιδαγωγικής είναι κατάληλος να παιδαγωγίσει ή πρέπει να αξιολογηθεί σε κάτι άλλο πέρα από την παιδαγωγική;
Ειδικά για έναν δάσκαλο που αρκετά πράγματα εξελίσσονται και θα πρέπει να αναπροσαρμόζει τις γνώσεις και τις ικανότητές του.
Σε παρακαλώ, κόψε τις σαχλαμάρες και δώσε πληροφορίες αν θέλεις να συζητήσουμε σοβαρά το θέμα. Όλοι αυτοί του αρχικού post έχουν αρνηθεί την αξιολόγηση;
- Ληστοσυμμορίτης
- Δημοσιεύσεις: 10905
- Εγγραφή: 17 Σεπ 2023, 17:16
Re: Η κυβέρνηση τα βάζει με τους διδάσκαλους του έθνους
Δεν συγκρίνεται το δημόσιο σχολείο με ιδιώτες-πάροχους. Δεν είναι ούτε οδοντιατρείο, ούτε φροντιστήριο success story. Στο δημόσιο σχολείο μορφώνονται παιδιά με και χωρίς "πελατειακή δυνατότητα". Ο δάσκαλος υπηρετεί παιδαγωγικά και κοινωνικά καθήκοντα. Δεν "πουλάει υπηρεσία", καλλιεργεί συνείδηση.ST48410 έγραψε: ↑01 Μάιος 2025, 00:11Τι θέλεις; Να σου πω τα αυτονόητα; Όλοι οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα αξιολογούνται διαρκώς. Και το ίδιο κάνεις κι εσύ στον ιδιωτικό σου βίο. Πας πχ σε ένα οδοντίατρο για καθαρισμό κι αν δεν στον κάνει καλά, δεν ξαναπατάς. Πας σε ένα μηχανικό, σου φτιάχνει ένα σχέδιο, κι αν δεν σε ικανοποιεί πας σε άλλον, Δε λες έχει πτυχίο, αξιολογήθηκε ως ικανός να φτιάχνει δόντια ή σπίτια και το αποδέχεσαι αυτό για πάντα.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑01 Μάιος 2025, 00:05οι εκπαιδευτικοί έχουν αξιολογηθεί με την διαδικασία εκτέλεσης προπτυχιακού προγράμματος σπουδών παιδαγωγικής. Κάποιος που έχει τελειώσει σπουδές παιδαγωγικής είναι κατάληλος να παιδαγωγίσει ή πρέπει να αξιολογηθεί σε κάτι άλλο πέρα από την παιδαγωγική;
Ειδικά για έναν δάσκαλο που αρκετά πράγματα εξελίσσονται και θα πρέπει να αναπροσαρμόζει τις γνώσεις και τις ικανότητές του.
Σε παρακαλώ, κόψε τις σαχλαμάρες και δώσε πληροφορίες αν θέλεις να συζητήσουμε σοβαρά το θέμα. Όλοι αυτοί του αρχικού post έχουν αρνηθεί την αξιολόγηση;
Η αξιολόγηση που απορρίπτουμε είναι πειθαρχικός μηχανισμός συμμόρφωσης. Δεν έχει στόχο τη βελτίωση αλλά τον αποκλεισμό, την καταστολή της συλλογικής φωνής, την υπονόμευση του μορφωτικού ρόλου του εκπαιδευτικού.
Οι εκπαιδευτικοί αξιολογούνται καθημερινά στην πράξη – από τους μαθητές, τους γονείς, τη σχολική κοινότητα. Το "εργαλείο" της κυβέρνησης δεν είναι αξιολόγηση, είναι επιτήρηση.
Αν δεν μπορείς να δεις τη διαφορά, δεν φταίει το σχολείο. Φταίει η λογική της αγοράς που έχει ποτίσει μέχρι και τον τρόπο που μιλάμε για την εκπαίδευση. Σκέψου μου φέρνεις ένα αγοραίο παράδειγμα για να μιλήσουμε για τον παιδαγωγικό ρόλο.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Re: Η κυβέρνηση τα βάζει με τους διδάσκαλους του έθνους
Ο δάσκαλος στο ιδιωτικό νηπιαγωγείο ή στο ιδιωτικό δημοτικό δεν μορφώνει τα παιδιά; Δεν έχει περάσει την ίδια εκπαίδευση με τον συνάδελφό του, του δημοσίου;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑01 Μάιος 2025, 00:18Δεν συγκρίνεται το δημόσιο σχολείο με ιδιώτες-πάροχους. Δεν είναι ούτε οδοντιατρείο, ούτε φροντιστήριο success story. Στο δημόσιο σχολείο μορφώνονται παιδιά με και χωρίς "πελατειακή δυνατότητα". Ο δάσκαλος υπηρετεί παιδαγωγικά και κοινωνικά καθήκοντα. Δεν "πουλάει υπηρεσία", καλλιεργεί συνείδηση.
Ο εκπαιδευτικός που διορίστηκε πριν κάποιες δεκαετίες μπορεί να έχει χάσει το ενδιαφέρον του ή να μην έχει φροντίσει να ακολουθήσει τις εξελίξεις των καιρών. Δεν πρέπει να το ελέγξει κάποιος αυτό;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑01 Μάιος 2025, 00:18Η αξιολόγηση που απορρίπτουμε είναι πειθαρχικός μηχανισμός συμμόρφωσης. Δεν έχει στόχο τη βελτίωση αλλά τον αποκλεισμό, την καταστολή της συλλογικής φωνής, την υπονόμευση του μορφωτικού ρόλου του εκπαιδευτικού.
Αυτό ουσιαστικά συμβαίνει μόνο όπου πληρώνεις. Δεν τραβάει το σχολείο ή ο δάσκαλος, παίρνεις το παιδί και το γράφεις αλλού. Αυτή είναι η πιο έμπρακτη αξιολόγηση. Δεν έχουν όμως όλη την δυνατότητα να πληρώσουν για να στείλουν τα παιδιά τους σε άλλο σχολείο, ούτε την δυνατότητα επιλογής δημόσιου σχολείου. Οπότε εκεί τι γίνεται αν ο εκπαιδευτικός είναι άχρηστος, ανίκανος, ακατάλληλος ή τεμπέλης;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑01 Μάιος 2025, 00:18Οι εκπαιδευτικοί αξιολογούνται καθημερινά στην πράξη – από τους μαθητές, τους γονείς, τη σχολική κοινότητα. Το "εργαλείο" της κυβέρνησης δεν είναι αξιολόγηση, είναι επιτήρηση.
Τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών πλήττονται πρωτίστως, αν δεν αξιολογούνται οι δάσκαλοι με αποτέλεσμα να έχουν κακούς δασκάλους.
Κατά κάποιο τρόπο είναι του χώρου. Μη μου γράφεις τέτοια. Στο δημόσιο σχολείο υπάρχουν δάσκαλοι και καθηγητές που υπερβάλλουν εαυτό για να φέρουν σε πέρας το έργο τους. Κάνουν πραγματικές θυσίες, όχι αστεία. Και υπάρχουν και άνθρωποι τελείως ακατάλληλοι και αδιάφοροι που οχυρώνονται πίσω από την μονιμότητα του ΔΥ.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑01 Μάιος 2025, 00:18Αν δεν μπορείς να δεις τη διαφορά, δεν φταίει το σχολείο. Φταίει η λογική της αγοράς που έχει ποτίσει μέχρι και τον τρόπο που μιλάμε για την εκπαίδευση. Σκέψου μου φέρνεις ένα αγοραίο παράδειγμα για να μιλήσουμε για τον παιδαγωγικό ρόλο.
Χρειάζεται κάποιος μηχανισμός (δεν ξέρω τις λεπτομέρειες του τρόπου που αξιολογούνται τώρα) που θα επιβραβεύει τους πρώτους και θα απομακρύνει τους δεύτερους. Αν υπάρχει αξιολόγηση που γίνεται με κομματικά κριτήρια, εκεί να το συζητήσουμε και να είμαι μαζί σου. Αλλά εσύ αρνείσαι την αξιολόγηση από θέση αρχής.
Re: Η κυβέρνηση τα βάζει με τους διδάσκαλους του έθνους
Θες να μας εξηγήσεις τι φαντάζεσαι οτι σημαίνει στην πράξη αυτό το πράγμα; Έχεις πχ ένα μαθηματικό που στο τέλος της πρώτης γυμνασίου δεν έχει καταφέρει-απο αδιαφορία ή ανικανοτητα- να διδάξει στα παιδιά με επιτυχία ούτε εξισώσεις πρώτου βαθμού. Τι αξιολόγηση έχει απο αυτους που γραφεις και τι συνέπειες υπάρχουν με το ισχύον καθεστώς;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑01 Μάιος 2025, 00:18Οι εκπαιδευτικοί αξιολογούνται καθημερινά στην πράξη – από τους μαθητές, τους γονείς, τη σχολική κοινότητα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Ληστοσυμμορίτης
- Δημοσιεύσεις: 10905
- Εγγραφή: 17 Σεπ 2023, 17:16
Re: Η κυβέρνηση τα βάζει με τους διδάσκαλους του έθνους
Συνολικά:
Η λεγόμενη «αξιολόγηση» που επιβάλλεται στους εκπαιδευτικούς δεν έχει παιδαγωγικό ούτε επιστημονικό έρεισμα. Δεν αποσκοπεί στην ενίσχυση του έργου τους, αλλά στη συμμόρφωση, τον πειθαρχικό έλεγχο και τη διαμόρφωση ενός σχολείου με όρους αγοράς: επιτήρηση, κατάταξη, ανταγωνισμός, πειθάρχηση. Αυτό το σχήμα προωθεί μια ιδεολογικά φορτισμένη αφήγηση, ότι το πρόβλημα εντοπίζεται στο "ανίκανο άτομο", τον "τεμπέλη δημόσιο υπάλληλο", τον "δυσπροσάρμοστο". Είναι μια εστίαση που μεταφέρει την ευθύνη από το πλαίσιο – εκεί που ανήκει – στο άτομο, αναπαράγοντας μια βαθιά αντιπαιδαγωγική και αντιεπιστημονική θεώρηση.
Η σύγχρονη επιστήμη, αντείθετα, δεν αντιμετωπίζει το ανθρώπινο λάθος ως πρωτογενές αίτιο, αλλά ως σύμπτωμα. Δεν ψάχνει να αποδώσει ενοχή σε έναν "φταίχτη", αλλά να αναλύσει πώς το περιβάλλον, οι συνθήκες, οι σχέσεις, οι δομές – εν τέλει, το σύστημα – δημιουργούν ή περιορίζουν τις πιθανότητες λάθους. Όπως έχει καταδειχθεί σε πεδία όπως η ιατρικήως την παιδαγωγική, η ατομική επίδοση επηρρεάζεται άμεσα από το πλαίσιο. Όπου έχει υπάρχει στήριξη, συνεργασία, χρόνος, εμπιστοσύνη και επιμόρφωση, οι άνθρωποι αποδίδουν καλύτερα. Όπου κυριαρχούν ο φόβος, ο έλεγχος και η ενοχοποίηση, αποδυναμώνεται η δημιουργικότητα, η πρωτοβουλία και η ουσιαστική βελτίωση. Το σχολείο είναι συλλογικό πεδίο. Δεν είναι χώρος παραγωγής "ανταγωνιστικών ατομικών επιδόσεων", αλλά κοινότητα μάθησης, σχέσεων, εμπιστοσίνης. Το να μετατρέπεται σε διοικητικό μηχανισμό αξιολόγησης "μονάδων απόδοσης" σημαίνει ακριβώς την εισαγωγή της λογικής της αγοράς στην καρδιά της παιδείας.
Απέναντι σε αυτή τη μετάλαξη, δεν αρκεί να συζητάμε "τεχνικά" πώς θα λειτουργεί η αξιολόγηση. Πρεπει να βλέπουμε τι υπηρετεί, τι αξίες αναπαράγει και ποια κοινωνία διαμορφώνει.
Δεν μπορεί η παιδαγωγική να είναι «α, δεν μου κάνει είναι κόκκινο χρώμα εγώ θέλω μπλε».
Η λεγόμενη «αξιολόγηση» που επιβάλλεται στους εκπαιδευτικούς δεν έχει παιδαγωγικό ούτε επιστημονικό έρεισμα. Δεν αποσκοπεί στην ενίσχυση του έργου τους, αλλά στη συμμόρφωση, τον πειθαρχικό έλεγχο και τη διαμόρφωση ενός σχολείου με όρους αγοράς: επιτήρηση, κατάταξη, ανταγωνισμός, πειθάρχηση. Αυτό το σχήμα προωθεί μια ιδεολογικά φορτισμένη αφήγηση, ότι το πρόβλημα εντοπίζεται στο "ανίκανο άτομο", τον "τεμπέλη δημόσιο υπάλληλο", τον "δυσπροσάρμοστο". Είναι μια εστίαση που μεταφέρει την ευθύνη από το πλαίσιο – εκεί που ανήκει – στο άτομο, αναπαράγοντας μια βαθιά αντιπαιδαγωγική και αντιεπιστημονική θεώρηση.
Η σύγχρονη επιστήμη, αντείθετα, δεν αντιμετωπίζει το ανθρώπινο λάθος ως πρωτογενές αίτιο, αλλά ως σύμπτωμα. Δεν ψάχνει να αποδώσει ενοχή σε έναν "φταίχτη", αλλά να αναλύσει πώς το περιβάλλον, οι συνθήκες, οι σχέσεις, οι δομές – εν τέλει, το σύστημα – δημιουργούν ή περιορίζουν τις πιθανότητες λάθους. Όπως έχει καταδειχθεί σε πεδία όπως η ιατρικήως την παιδαγωγική, η ατομική επίδοση επηρρεάζεται άμεσα από το πλαίσιο. Όπου έχει υπάρχει στήριξη, συνεργασία, χρόνος, εμπιστοσύνη και επιμόρφωση, οι άνθρωποι αποδίδουν καλύτερα. Όπου κυριαρχούν ο φόβος, ο έλεγχος και η ενοχοποίηση, αποδυναμώνεται η δημιουργικότητα, η πρωτοβουλία και η ουσιαστική βελτίωση. Το σχολείο είναι συλλογικό πεδίο. Δεν είναι χώρος παραγωγής "ανταγωνιστικών ατομικών επιδόσεων", αλλά κοινότητα μάθησης, σχέσεων, εμπιστοσίνης. Το να μετατρέπεται σε διοικητικό μηχανισμό αξιολόγησης "μονάδων απόδοσης" σημαίνει ακριβώς την εισαγωγή της λογικής της αγοράς στην καρδιά της παιδείας.
Απέναντι σε αυτή τη μετάλαξη, δεν αρκεί να συζητάμε "τεχνικά" πώς θα λειτουργεί η αξιολόγηση. Πρεπει να βλέπουμε τι υπηρετεί, τι αξίες αναπαράγει και ποια κοινωνία διαμορφώνει.
Δεν μπορεί η παιδαγωγική να είναι «α, δεν μου κάνει είναι κόκκινο χρώμα εγώ θέλω μπλε».
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Re: Η κυβέρνηση τα βάζει με τους διδάσκαλους του έθνους
οχι αμεσα ομως, ε;
να πληρωθεις πρωτα την αδεια του καλοκαιριου, και απο σεπτεμβρη βλεπουμε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Re: Η κυβέρνηση τα βάζει με τους διδάσκαλους του έθνους
τιποτα απο τα 2, δε διωχνει κανεναν.ST48410 έγραψε: ↑30 Απρ 2025, 23:56Αν τους διώχνει γιατί αρνούνται την αξιολόγηση, καλώς τους διώχνει. Αν τους διώχνει γιατί συμμετέχουν σε απεργία, κακώς. Από αυτά που γράφεις δεν είναι ξεκάθαρο τι από τα δύο συμβαίνει.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑30 Απρ 2025, 22:19Η κυβέρνηση επαναφέρει τα πιστοποιητικά φρονημάτων με ψηφιακή μάσκα. Όποιος δεν υποτάσσεται στην "αξιολόγηση" – διώκεται, καθαιρείται, σέρνεται στα πειθαρχικά. Πανό, συνδικαλισμός, συμμετοχή στην απεργία; Ενοχοποιούνται ως «εγκλήματα καθοσιώσεως».
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Re: Η κυβέρνηση τα βάζει με τους διδάσκαλους του έθνους
Εντάξει δεν περιμένω από τον Ληστοσυμμορίτη να δώσει ακριβείς πληροφορίες. Υποθέσεις κάνω.Ασέβαστος έγραψε: ↑01 Μάιος 2025, 08:20τιποτα απο τα 2, δε διωχνει κανεναν.ST48410 έγραψε: ↑30 Απρ 2025, 23:56Αν τους διώχνει γιατί αρνούνται την αξιολόγηση, καλώς τους διώχνει. Αν τους διώχνει γιατί συμμετέχουν σε απεργία, κακώς. Από αυτά που γράφεις δεν είναι ξεκάθαρο τι από τα δύο συμβαίνει.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑30 Απρ 2025, 22:19Η κυβέρνηση επαναφέρει τα πιστοποιητικά φρονημάτων με ψηφιακή μάσκα. Όποιος δεν υποτάσσεται στην "αξιολόγηση" – διώκεται, καθαιρείται, σέρνεται στα πειθαρχικά. Πανό, συνδικαλισμός, συμμετοχή στην απεργία; Ενοχοποιούνται ως «εγκλήματα καθοσιώσεως».
Κι αυτές οι κλήσεις για πειθαρχικό που αναφέρονται στο αρχικό ποστ τι συνέπειες έχουν;
Δηλώνεις ας πούμε ότι αρνείσαι να αξιολογηθείς. Σε καλούν σε απολογία. Επιμένεις. Μετά;
Re: Η κυβέρνηση τα βάζει με τους διδάσκαλους του έθνους
οποτε, για ολα τα λαθη, φταιει καποιος αλλος, εκτος απο αυτον που εκανε το λαθος.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑01 Μάιος 2025, 01:07Συνολικά:
Η σύγχρονη επιστήμη, αντείθετα, δεν αντιμετωπίζει το ανθρώπινο λάθος ως πρωτογενές αίτιο, αλλά ως σύμπτωμα. Δεν ψάχνει να αποδώσει ενοχή σε έναν "φταίχτη", αλλά να αναλύσει πώς το περιβάλλον, οι συνθήκες, οι σχέσεις, οι δομές – εν τέλει, το σύστημα – δημιουργούν ή περιορίζουν τις πιθανότητες λάθους.
και μαλιστα οχι καποιος συγκεκριμμενα, αλλα μια αφηρημενη εννοια.
και αυτο το λεει η "επιστημη"
ΠΙΠΕΣ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Re: Η κυβέρνηση τα βάζει με τους διδάσκαλους του έθνους
Αξιολόγηση και σπιτάκι στους άχρηστους αλλιώς έχει μάπες
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- EKPLIKTIKOS
- Δημοσιεύσεις: 13202
- Εγγραφή: 18 Οκτ 2019, 00:15
Re: Η κυβέρνηση τα βάζει με τους διδάσκαλους του έθνους
Και αυτά γιατί είναι mutually exclusive?Ο δάσκαλος υπηρετεί παιδαγωγικά και κοινωνικά καθήκοντα. Δεν "πουλάει υπηρεσία"

Re: Η κυβέρνηση τα βάζει με τους διδάσκαλους του έθνους
Ρε πέρασα 5 ώρες αξιολόγηση φέτος και πάω για 6η. Κολώνω νομίζετε;
Το καθήκον μου θα το κάνω ,28 χρόνια έχω στην τάξη. Ειδικά φέτος με τους Ρομά υποφέρω- υποφέρουμε.
Το καθήκον μου θα το κάνω ,28 χρόνια έχω στην τάξη. Ειδικά φέτος με τους Ρομά υποφέρω- υποφέρουμε.

Re: Η κυβέρνηση τα βάζει με τους διδάσκαλους του έθνους
Ποιο εργο ηταν αυτο ακριβως; Λεφτα σε κολλητους για πλατφορμες του κωλου μοιρασε, οπως κανει παντου. Απολυτως τιποτα δεν εκανε σαν υπουργος παιδειας, ακομα και η αξιολογηση που λενε εδω, ειχε ξεκινησει απο τη Νικη και προχωρησε ακριβως μηδεν με αυτον.
Re: Η κυβέρνηση τα βάζει με τους διδάσκαλους του έθνους
Αυτοι δεν ειναι οροι αγοράς, ειναι απλα μετρησιμοι στοχοι. Οροι αγορας θα ηταν πχ εχεις budget και αυτονομία, παρε ο,τι προσωπικο θες και διαμορφωσε το προγραμμα σου οπως θες, οι γονεις πανε οπου θελουν, αν πεσουν 30% οι μαθητες σου και δεν το διορθωσεις σε 2 χρονια σε κλεινουμε και πας σπιτι σου. Αλλα σιγα μην ηξεραν πώς ειναι η αγορα ανθρωποι που πανε ΚΗ' Λυκειου.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑01 Μάιος 2025, 01:07Συνολικά:
Η λεγόμενη «αξιολόγηση» που επιβάλλεται στους εκπαιδευτικούς δεν έχει παιδαγωγικό ούτε επιστημονικό έρεισμα. Δεν αποσκοπεί στην ενίσχυση του έργου τους, αλλά στη συμμόρφωση, τον πειθαρχικό έλεγχο και τη διαμόρφωση ενός σχολείου με όρους αγοράς: επιτήρηση, κατάταξη, ανταγωνισμός, πειθάρχηση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 133 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir
05 Απρ 2024, 10:55
-
-
Νέα δημοσίευση Σαμαράς: "Δε νοείται η κυβέρνηση να τα βάζει με τους γονείς των θυμάτων."
από Kauldron » 25 Φεβ 2025, 21:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 59 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
25 Φεβ 2025, 21:14
-
-
- 85 Απαντήσεις
- 2395 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
26 Απρ 2025, 12:20
-
-
Νέα δημοσίευση To μεγαλυτερο προβλημα του Ελληνικου εθνους.
από Vardos » 10 Απρ 2025, 07:35 » σε Εσωτερική Πολιτική - 142 Απαντήσεις
- 2444 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
28 Απρ 2025, 08:45
-