με τη διαφορά βέβαια ότι αυτή η φορολογική αφαίμαξη που πραγματοποιεί η ληστρική αυτή κυβέρνηση δε μπορεί να συνεχιστεί μέχρι το 2029Στρακαστρουκας έγραψε: ↑01 Μάιος 2025, 10:37Δηλαδη με ολα αυτα και παλι το 2029 θα ειμαστε πρωτοι στο χρεος σε ολη την Ευρωπη. Τρομακτικη επιτυχιαOtto Weininger έγραψε: ↑30 Απρ 2025, 23:18Από την έκθεση του ΔΝΤ προκύπτει η συνεχιζόμενη πτωτική πορεία για το ελληνικό δημόσιο χρέος ως προς το ΑΕΠ, εκτιμώντας ότι από το 159% φέτος (168,9% το 2023) θα «πέσει» στο 152,9% του χρόνου, στο 149,1% το 2026, στο 145,4% το 2027, στο 142,3% το 2028 και το 139,4% το 2029.
Τα κατάφερε ο Μητσοτάκης, είμαστε στη πρώτη θέση.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Δημοσιεύσεις: 23782
- Εγγραφή: 28 Ιουν 2018, 23:56
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Τα κατάφερε ο Μητσοτάκης, είμαστε στη πρώτη θέση.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Re: Τα κατάφερε ο Μητσοτάκης, είμαστε στη πρώτη θέση.
Νon4me έγραψε: ↑01 Μάιος 2025, 21:52Δεν παιζει οχι . να γαμηθει η δυση φωναζει ο κωλδρονος ξυπνωντας να γαμηθει κοιμωμενος . οχι να βριζουμε και να θελουμε να παμε κατω απ την αγκαλια της . μετα παμε σε συνταγη ψυχοφαρμακων .
Δύση είναι η Ελλάδα του 2025 ? Βαλκανική μπανανία ναι, βόρεια Ευρωπαϊκή χώρα όχι.
Άλλα μας λέγατε το 2019, ότι με τον Κουλη η χώρα θα εκσυγχρονιστεί, τελικά σας πέρασε μέχρι και η Βουλγαρία.
Re: Τα κατάφερε ο Μητσοτάκης, είμαστε στη πρώτη θέση.
Μην αρχιζεις τις τριπλες σου εχω πει πολλακις δε σου εχω την ορεξη . στον κωλδρονο απαντησα και μπηκες σφηνα ζητωντας προσοχη .Polaris3 έγραψε: ↑01 Μάιος 2025, 22:45
Δύση είναι η Ελλάδα του 2025 ? Βαλκανική μπανανία ναι, βόρεια Ευρωπαϊκή χώρα όχι.
Άλλα μας λέγατε το 2019, ότι με τον Κουλη η χώρα θα εκσυγχρονιστεί, τελικά σας πέρασε μέχρι και η Βουλγαρία.
σπασε .
Re: Τα κατάφερε ο Μητσοτάκης, είμαστε στη πρώτη θέση.
Την αλήθεια λέω αλλά δεν σου αρέσει. Έχεις πάει ποτέ εξωτερικό ή πιστεύεις ότι η Ελλάδα του Κουλη είναι ένα εξαιρετικό σύγχρονο κράτος ?Νon4me έγραψε: ↑01 Μάιος 2025, 22:48Μην αρχιζεις τις τριπλες σου εχω πει πολλακις δε σου εχω την ορεξη . στον κωλδρονο απαντησα και μπηκες σφηνα ζητωντας προσοχη .
σπασε .
Re: Τα κατάφερε ο Μητσοτάκης, είμαστε στη πρώτη θέση.
σπασε σου λεω . δρομο . πηγαινε στον γιαννοπουλο .
- Otto Weininger
- Δημοσιεύσεις: 38608
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:29
- Τοποθεσία: Schwarzspanierstraße 15
Re: Τα κατάφερε ο Μητσοτάκης, είμαστε στη πρώτη θέση.
ολόκληρο το προφίλ σου
Let them make the first mistake. We make the last move.
Re: Τα κατάφερε ο Μητσοτάκης, είμαστε στη πρώτη θέση.
Στους μισθούς μας?Otto Weininger έγραψε: ↑01 Μάιος 2025, 21:20Ισχύει αλλά ήταν η μισή αλήθεια, την άλλη μισή την απέκρυψες.
Επίσης ο πληθωρισμός ισχυει και για άλλους, αλλά εμείς πετύχαμε την μεγαλύτερη μειωση.
Re: Τα κατάφερε ο Μητσοτάκης, είμαστε στη πρώτη θέση.

05-09-2025
Στο 2% ο πληθωρισμός τον Απρίλιο: Αυξήθηκαν οι τιμές σε κρέατα, ψάρια, ζάχαρη, σοκολάτες, παγωτά και καφέ.

Mέσα σε ένα έτος υπήρξαν περαιτέρω ανατιμήσεις στο φυσικό αέριο (29,9%), στα ενοίκια των κατοικιών (10,8%), στα είδη ένδυσης- υπόδησης (4,6%) και στα είδη διατροφής γενικά (2%).
Επιβραδύνθηκε σημαντικά ο ρυθμός ανόδου του πληθωρισμού τον Απρίλιο εφέτος, καθώς αυξήθηκε 2%, από 2,4% τον Μάρτιο και έναντι αύξησης 3,1% που σημειώθηκε επίσης σε ετήσια βάση τον Απρίλιο 2024.
Ωστόσο, μέσα σε ένα έτος υπήρξαν περαιτέρω ανατιμήσεις στο φυσικό αέριο (29,9%), στα ενοίκια των κατοικιών (10,8%), στο πακέτο διακοπών (9,8%), στα ασφάλιστρα υγείας (7%), στα είδη ένδυσης- υπόδησης (4,6%) και στα είδη διατροφής γενικά (2%). Μεταξύ Απριλίου και Μαρτίου, ξεχωρίζουν οι μειώσεις των τιμών σε φυσικό αέριο (12,6%) και ηλεκτρισμό (8,4%), αλλά και οι νέες ανατιμήσεις στη μεταφορά επιβατών με αεροπλάνο (19,3%) και στα ενοίκια των κατοικιών (0,6%).
Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, η αύξηση του γενικού δείκτη τιμών καταναλωτή τον Απρίλιο προήλθε κυρίως από τις μεταβολές στις ακόλουθες ομάδες αγαθών και υπηρεσιών:
1. Από τις αυξήσεις των δεικτών κατά:
*2% στην ομάδα «Διατροφή και μη αλκοολούχα ποτά», λόγω αύξησης κυρίως των τιμών σε: ψωμί, άλλα προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, κρέατα (γενικά), νωπά ψάρια, γιαούρτι, αυγά, φρούτα (γενικά), λαχανικά (γενικά), ζάχαρη- σοκολάτες- γλυκά- παγωτά, καφές- κακάο- τσάι, μεταλλικό νερό- αναψυκτικά- χυμοί φρούτων. Μέρος της αύξησης αυτής αντισταθμίστηκε από τη μείωση κυρίως των τιμών σε: τυριά, ελαιόλαδο, σάλτσες- καρυκεύματα.
*4,6% στην ομάδα «Ένδυση και υπόδηση», λόγω αύξησης των τιμών στα είδη ένδυσης και υπόδησης.
*3,4% στην ομάδα «Στέγαση», λόγω αύξησης κυρίως των τιμών σε: ενοίκια κατοικιών, επισκευή και συντήρηση κατοικίας, υπηρεσίες που σχετίζονται με το σπίτι, ηλεκτρισμό, φυσικό αέριο. Μέρος της αύξησης αυτής αντισταθμίστηκε από τη μείωση κυρίως των τιμών σε: πετρέλαιο θέρμανσης, στερεά καύσιμα.
*1,7% στην ομάδα «Υγεία», λόγω αύξησης κυρίως των τιμών σε: φαρμακευτικά προϊόντα, ιατρικά προϊόντα, ιατρικές- οδοντιατρικές και παραϊατρικές υπηρεσίες, νοσοκομειακή περίθαλψη.
*1,6% στην ομάδα «Επικοινωνίες», λόγω αύξησης κυρίως των τιμών στις τηλεφωνικές υπηρεσίες.
*0,8% στην ομάδα «Αναψυχή- Πολιτιστικές δραστηριότητες», λόγω αύξησης κυρίως των τιμών σε: μικρά είδη αναψυχής- άνθη- κατοικίδια ζώα, ψυχαγωγικές και πολιτιστικές υπηρεσίες, εφημερίδες- βιβλία και χαρτικά είδη, πακέτο διακοπών. Μέρος της αύξησης αυτής αντισταθμίστηκε από τη μείωση κυρίως των τιμών σε: εξοπλισμό επεξεργασίας ήχου και εικόνας, διαρκή αγαθά αναψυχής και πολιτισμού.
*2,6% στην ομάδα «Εκπαίδευση», λόγω αύξησης κυρίως των τιμών σε: δίδακτρα προσχολικής και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, δίδακτρα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
*6,4% στην ομάδα «Ξενοδοχεία- Καφέ- Εστιατόρια», λόγω αύξησης κυρίως των τιμών σε: εστιατόρια- ζαχαροπλαστεία- καφενεία- κυλικεία, ξενοδοχεία- μοτέλ- πανδοχεία.
2. Από τις μειώσεις των δεικτών κατά:
*0,6% στην ομάδα «Διαρκή αγαθά- Είδη νοικοκυριού και υπηρεσίες», λόγω μείωσης κυρίως των τιμών στα είδη άμεσης κατανάλωσης νοικοκυριού. Μέρος της μείωσης αυτής αντισταθμίστηκε από την αύξηση των τιμών σε: έπιπλα και διακοσμητικά είδη, οικιακές υπηρεσίες.
*0,8% στην ομάδα «Μεταφορές», λόγω μείωσης κυρίως των τιμών σε: μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, καύσιμα και λιπαντικά. Μέρος της μείωσης αυτής αντισταθμίστηκε από την αύξηση κυρίως των τιμών σε: καινούργια αυτοκίνητα, συντήρηση και επισκευή εξοπλισμού προσωπικής μεταφοράς, άλλες υπηρεσίες σχετικές με την προσωπική μεταφορά, εισιτήρια μεταφοράς επιβατών με αεροπλάνο.
*0,4% στην ομάδα «’Αλλα αγαθά και υπηρεσίες», λόγω μείωσης κυρίως των τιμών στα άλλα είδη ατομικής φροντίδας. Μέρος της μείωσης αυτής αντισταθμίστηκε από την αύξηση κυρίως των τιμών σε: κομμωτήρια και καταστήματα προσωπικής φροντίδας, άλλα προσωπικά είδη, υπηρεσίες κοινωνικής προστασίας, ασφάλιστρα υγείας, άλλες υπηρεσίες.
Παράλληλα, ο γενικός δείκτης τον Απρίλιο 2025 σε σύγκριση με τον Μάρτιο 2025 δεν παρουσίασε μεταβολή, ενώ κατά την αντίστοιχη σύγκριση του προηγούμενου έτους σημειώθηκε αύξηση 0,5%.
Όσον αφορά στον εναρμονισμένο πληθωρισμό, αυτός παρουσίασε αύξηση 2,6% τον Απρίλιο εφέτος σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Απριλίου 2024, έναντι αύξησης 3,2% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2024 με το 2023. Ενώ, σε μηνιαία σύγκριση παρουσίασε αύξηση 0,5%, έναντι αύξησης 0,9% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του προηγούμενου έτους.
https://www.el.gr/ellada/sto-2-o-plitho ... -ayxithik/

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτη θέση σε παγκόσμιο διαγωνισμό κυβερνοασφαλειας για φοιτητές του ΕΜΠ
από Ίακχος » 21 Δεκ 2024, 18:16 » σε Πληροφορική - 3 Απαντήσεις
- 279 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
21 Δεκ 2024, 20:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ: «Εκλογές στο τέλος της τετραετίας με μένα στην πρώτη γραμμή»
από SeaHawk » 04 Απρ 2025, 13:05 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
04 Απρ 2025, 13:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν είμαστε πτωχοί. Είμαστε αποτυχήσαντες εκατομμυριούχοι.
από AlienWay » 07 Σεπ 2024, 10:39 » σε Life style - 8 Απαντήσεις
- 869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
26 Σεπ 2024, 10:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είμαστε αυτό που οι άλλοι θεωρούν ότι είμαστε ;
από έργο_μακέτο » 16 Μαρ 2024, 13:34 » σε Φιλοσοφία - 1 Απαντήσεις
- 919 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
16 Μαρ 2024, 13:41
-