Ελα να πεφτουν οι μασκες.Δικηγορος Οικογενειας Τεμπων: Έχει ενεργοποιηθεί το άρθρο 120 του Συντάγματος"

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Re: Ελα να πεφτουν οι μασκες.Δικηγορος Οικογενειας Τεμπων: Έχει ενεργοποιηθεί το άρθρο 120 του Συντάγματος"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 12 Μάιος 2025, 11:49

Νon4me έγραψε:
10 Μάιος 2025, 11:26
τράβηξες κάποια ευαίσθητη χορδή που δε συμβαδίζει με κάρυκώλου . :bored:
δεν ξέρω για το ποστ τι έγινε αλλά αν θες τη γνώμη μου για το ίδιο το ποστ και γιατί το έγραψα, έχω πάθει πλάκα τόσα χρόνια γιατί δεν βλέπει κανένας μια ολοφάνερη πραγματικότητα, άραγε δεν σκέφτονται οτι μπορεί να καταλαβαίνει ο άλλος ότι έχει μπροστά του μια αρκούδα όσο και να λένε όλοι ότι είναι σκύλος; Βγαίνει μετά ένας Πλακιάς και παθαίνουν όλοι πλάκα γιατί αυτός ο άνθρωπος λέει τα αντίθετα απο τους άλλους. Αυτή η ικανότητα που έχει αυτός ο λαός να πολεμάει για το κακό του είναι τρομακτική. Πιο δουλεμένη ικανότητα δεν πρέπει να υπάρχει για κάτι που δεν έχει όνομα.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.

Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Re: Ελα να πεφτουν οι μασκες.Δικηγορος Οικογενειας Τεμπων: Έχει ενεργοποιηθεί το άρθρο 120 του Συντάγματος"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 12 Μάιος 2025, 15:41

Κατάλαβα πολύ καλά γιατί το έγραψες [νομίζω ] ( επίσης το ειχα κάνει κανα 2-3 φορές share ,,, προτού εξαφανιστεί -οποτε ερχομαστε παλι στο οτι ειχα καταλαβει ) παλευα με την αναζητηση κανα 20λεπτο και δεν το εβρισκα . δε μου πηγε στο μυαλο πως θα το έσβηναν ...... να πως πως ηταν και τπτ ακραιο ? μια ωμή αλήθεια ήταν ...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών