βασικά παίζει τα χρέη που έχει να είναι λόγω του ότι έχει χάσει δίκεςΠρετεντέρης έγραψε: ↑22 Φεβ 2019, 17:42Όσα δάνεια και να πάρει ο Πολάκης θα τα δίνει στις αγωγές στον Πουλή, στον Μπεσκένη, στον Γεωργιάδη, στην ΠΟΕΔΗΗΝ και σε άλλους!
Λες και είναι ο Τσοβόλας!
Καταναλωτικο δανειο 100 χιλιαρικα
-
Re: Καταναλωτικο δανειο 100 χιλιαρικα
Βασικά δεν έχει χάσει ούτε cent σε δίκη.Δημοκράτης έγραψε: ↑22 Φεβ 2019, 18:48βασικά παίζει τα χρέη που έχει να είναι λόγω του ότι έχει χάσει δίκεςΠρετεντέρης έγραψε: ↑22 Φεβ 2019, 17:42Όσα δάνεια και να πάρει ο Πολάκης θα τα δίνει στις αγωγές στον Πουλή, στον Μπεσκένη, στον Γεωργιάδη, στην ΠΟΕΔΗΗΝ και σε άλλους!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος under την 22 Φεβ 2019, 19:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
8000ε έχασε για το ΚΕΛΠΝΟ και εκρεμή η δίκη με τον ΓεωργιάδηAggelos έγραψε: ↑22 Φεβ 2019, 18:55Βασικά δεν έχει χάσει ούτε cent σε δίκη.Δημοκράτης έγραψε: ↑22 Φεβ 2019, 18:48βασικά παίζει τα χρέη που έχει να είναι λόγω του ότι έχει χάσει δίκεςΠρετεντέρης έγραψε: ↑22 Φεβ 2019, 17:42
Όσα δάνεια και να πάρει ο Πολάκης θα τα δίνει στις αγωγές στον Πουλή, στον Μπεσκένη, στον Γεωργιάδη, στην ΠΟΕΔΗΗΝ και σε άλλους!
ντάξει καραγκιοζάκο; Δεν θα μας πουλας τρέλα
Η ΝΔ είναι μια πόρνη. Ουσιαστικά παίρνει ψήφους πατριωτών, και τις εξουδετερώνει, μεταφράζοντάς τες σε πολιτικές σύριζα, άντε σε πιο ήπια μορφή.Πρετεντέρης έγραψε: ↑22 Φεβ 2019, 00:02Η μόνη περίπτωση να έχει ο Πολάκης μπλεξίματα είναι να χάσουν οι ζαίοι τις εκλογές, αφού ψηφίσεις ΝΔ.Kauldron έγραψε: ↑20 Φεβ 2019, 23:39Πάς ένα στοίχημα οτι δε θα γίνει τίποτα? Αν χάσεις, θα βάλεις το άβαταρ της ΧΑ για 2 μήνες.Υπομονή λίγους μήνες.
Θα τον ξετινάξουν για όλα: από τα διπλά βιβλία μέχρι τα σημερινά.
Ο Κυριάκος πρέπει να επαναφέρει τα καταναγκαστικά έργα να τα λέει ο Παυλίτο με τον Κουφοντίνα.
Αν χάσω, θα βάλω εγώ το άβαταρ της ΝΔ. Τί λές, δέχεσαι?
Η μόνη περίπτωση να ξεκουμπιστεί ο Τσίπρας είναι να χάσει από την ΝΔ, αφού την ψηφίσεις.
Σου έδωσα δυο λόγους να ψηφίσεις ΝΔ.
Είσαι ΝΔ, απλώς δεν το Ξέρεις (ακόμα).
Εγώ θέλω Ελλάδα αντίστοιχη με το Ισραήλ, δηλαδή αν τολμάει κάποιος να παραβιάζει ελληνικό εναέριο χώρο, να τον καταρρίπτουμε ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
Θέλω Ελλάδα που ΘΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΚΕΙΝΗ με πόλεμο τη σιχαμέρη Τουρκία, οχι να καθόμαστε να μας απειλούν εκείνοι.
Και στα τσακίρ κέφια να μπαίνουμε και για μια χαμηλή υπερηχητική πτήση πάνω από καμιά πόλη τους, έτσι για να σπάσουν τα τζάμια και να γελάμε.
Ε, αυτά τα κέφια με ΝΔ "σοβαρή Ευρωπαϊκή παπαράταξη" δεν θα τα έχουμε.
Στα τέσσερα αρουραίε.Δημοκράτης έγραψε: ↑22 Φεβ 2019, 18:598000ε έχασε για το ΚΕΛΠΝΟ και εκρεμή η δίκη με τον ΓεωργιάδηAggelos έγραψε: ↑22 Φεβ 2019, 18:55Βασικά δεν έχει χάσει ούτε cent σε δίκη.Δημοκράτης έγραψε: ↑22 Φεβ 2019, 18:48
βασικά παίζει τα χρέη που έχει να είναι λόγω του ότι έχει χάσει δίκες
ντάξει καραγκιοζάκο; Δεν θα μας πουλας τρέλα
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Εντάξει, θα του μείνει κανά 500ρικο να έχει στη στενή.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
για 17 ώρες στα 4? Σαν τον μαλακαλεξη?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Πρετεντέρης
Όταν οι αγαπημένοι σας χουντικοί έκαναν ανάλογες μαγκιές, χάσαμε τη μισή Κύπρο.Kauldron έγραψε: ↑22 Φεβ 2019, 20:16Η ΝΔ είναι μια πόρνη. Ουσιαστικά παίρνει ψήφους πατριωτών, και τις εξουδετερώνει, μεταφράζοντάς τες σε πολιτικές σύριζα, άντε σε πιο ήπια μορφή.Πρετεντέρης έγραψε: ↑22 Φεβ 2019, 00:02Η μόνη περίπτωση να έχει ο Πολάκης μπλεξίματα είναι να χάσουν οι ζαίοι τις εκλογές, αφού ψηφίσεις ΝΔ.
Η μόνη περίπτωση να ξεκουμπιστεί ο Τσίπρας είναι να χάσει από την ΝΔ, αφού την ψηφίσεις.
Εγώ θέλω Ελλάδα αντίστοιχη με το Ισραήλ, δηλαδή αν τολμάει κάποιος να παραβιάζει ελληνικό εναέριο χώρο, να τον καταρρίπτουμε ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
Θέλω Ελλάδα που ΘΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΚΕΙΝΗ με πόλεμο τη σιχαμέρη Τουρκία, οχι να καθόμαστε να μας απειλούν εκείνοι.
Και στα τσακίρ κέφια να μπαίνουμε και για μια χαμηλή υπερηχητική πτήση πάνω από καμιά πόλη τους, έτσι για να σπάσουν τα τζάμια και να γελάμε.
Άντε ρουφήξτε το αυγό σας τώρα.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Τί είναι η Κύπρος; Ξένο κράτος. Σιγά μην κλάψουμε και αν χαθεί ολόκληρη.Πρετεντέρης έγραψε: ↑22 Φεβ 2019, 23:00Όταν οι αγαπημένοι σας χουντικοί έκαναν ανάλογες μαγκιές, χάσαμε τη μισή Κύπρο.Kauldron έγραψε: ↑22 Φεβ 2019, 20:16Η ΝΔ είναι μια πόρνη. Ουσιαστικά παίρνει ψήφους πατριωτών, και τις εξουδετερώνει, μεταφράζοντάς τες σε πολιτικές σύριζα, άντε σε πιο ήπια μορφή.Πρετεντέρης έγραψε: ↑22 Φεβ 2019, 00:02
Η μόνη περίπτωση να έχει ο Πολάκης μπλεξίματα είναι να χάσουν οι ζαίοι τις εκλογές, αφού ψηφίσεις ΝΔ.
- Πρετεντέρης
Τέτοιες μαλακίες να λέτε και μετά θα αναρωτιέστε γιατί σας φτύνει ο κόσμος και πηγαίνετε τοίχο τοίχο.Aggelos έγραψε: ↑22 Φεβ 2019, 23:03Τί είναι η Κύπρος; Ξένο κράτος. Σιγά μην κλάψουμε και αν χαθεί ολόκληρη.Πρετεντέρης έγραψε: ↑22 Φεβ 2019, 23:00Όταν οι αγαπημένοι σας χουντικοί έκαναν ανάλογες μαγκιές, χάσαμε τη μισή Κύπρο.Kauldron έγραψε: ↑22 Φεβ 2019, 20:16
Η ΝΔ είναι μια πόρνη. Ουσιαστικά παίρνει ψήφους πατριωτών, και τις εξουδετερώνει, μεταφράζοντάς τες σε πολιτικές σύριζα, άντε σε πιο ήπια μορφή.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
δεν μασάει ο ζαίος από ξεφτίλα και σάλιο. Ζει από αυτό
Στα τέσσερα λέμε πιθήκι.
-
απατεώνα καραγκιόζη δεν είμαι ζαίος για να έχω τέτοιες συνήθειες. Εσείς οι πράκτορες 060 τα κάνετε αυτά τα ανώμαλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκράτης την 23 Φεβ 2019, 01:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Χαλάλι του τα 360 χιλιάρικα...
από Kauldron » 01 Ιουν 2023, 01:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 562 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
01 Ιουν 2023, 11:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στα εκατό χιλιάρικα η μεσαία τάξη και μειωση φορων!!!
από talaipwros » 23 Μάιος 2024, 14:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 97 Απαντήσεις
- 2988 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
01 Ιουν 2024, 14:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σημασιολογικό Δάνειο Ελληνική Αντίληψη Γαλλικη Perception
από Θέμις » 17 Νοέμ 2023, 01:35 » σε Γλωσσολογία - 1 Απαντήσεις
- 372 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Θέμις
18 Νοέμ 2023, 21:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΑΣ ΔΑΝΕΙΟ; ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ.
από Frappezitis » 02 Αύγ 2023, 06:49 » σε Διεθνής πολιτική - 52 Απαντήσεις
- 1777 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
15 Αύγ 2023, 10:51
-