Exit Polls
Re: Exit Polls
Ντροπή του Ψαριανού να ξεφτιλίζει έτσι την γριαΤασια
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ο 1ος κατέβασε ρολά στις 20:00 και ο 2ος στις 14:00.
Να δούμε πότε/αν θα ξαναεμφανιστούν.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- NewModelArmy
πήξε ρε πολάκη
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Κουράγιο. Με τον ρυθμό κλεισίματος τής διαφοράς μέχρι τώρα, σε 5 μήνες ανατρέπεται η διαφορά 5χ2%=10%. Λείπουν οι ΑΝΕΛ βέβαια, αλλά πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα.Highlander έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 21:49Το χειρότερο είναι ότι και το ποσοστό της ΝΔ είναι τεράστιο και το ποσοστό των υπόλοιπων ακροδεξιών κομμάτων που εκμεταλλεύτηκαν το μακεδονικό είναι τεράστιο.
Δεν το περίμενα αυτό για να πω την αλήθεια.
Ξεχνάς όμως τα εξής:
- Ο Μητσοτάκης ήταν που ήθελε να αποβληθεί ο Ορμπαν από το ΕΛΚ.
- Ο ... κεντροδεξιός Καμμένος ήταν θαυμαστής τού Σαλβίνι.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
"Επειδή είναι κωλοδουλειά, διαλέγουμε τους χειρότερους. Έχουμε επίγνωση της κατάστασης." Τζ. Πανούσης.
- NewModelArmy
Εσενα τους Σκοπιανους που σε ταιζουν τους εχεις πει την αποψη σου για τη συμφωνια και για το οτι δεν ειναι Μακεδονες;Σε ρωτησα και αλλες φορες και δεν απαντησεςLeporello έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 23:00Κουράγιο. Με τον ρυθμό κλεισίματος τής διαφοράς μέχρι τώρα, σε 5 μήνες ανατρέπεται η διαφορά 5χ2%=10%. Λείπουν οι ΑΝΕΛ βέβαια, αλλά πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα.Highlander έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 21:49Το χειρότερο είναι ότι και το ποσοστό της ΝΔ είναι τεράστιο και το ποσοστό των υπόλοιπων ακροδεξιών κομμάτων που εκμεταλλεύτηκαν το μακεδονικό είναι τεράστιο.
Δεν το περίμενα αυτό για να πω την αλήθεια.Ξεχνάς όμως τα εξής:
- Ο Μητσοτάκης ήταν που ήθελε να αποβληθεί ο Ορμπαν από το ΕΛΚ.
- Ο ... κεντροδεξιός Καμμένος ήταν θαυμαστής τού Σαλβίνι.
Θέλω να δηλώσω κάτι: Δεν αναγνωρίζω σε κανέναν το δικαίωμα να απογοητεύεται που τα σκατά παραμένουν σκατά. Τέλειωσε πια η υπομονή μου με τους μεσήλικους παλιμπαιδίζοντες. Ξέρουμε τι θα γίνει από εδώ και μπρος. Το ξέρω εγώ, το ξέρετε εσείς, το ξέρει ο κόσμος όλος. Άμα ακούσω κανένα να παραπονιέται για την μη λαϊκή πολιτική της δεξιάς κι επειδή τα παραμύθια δεν είναι αλήθεια θα πέφτει χοντρό μπινελίκι, ακόμα και δια ζώσης. Να έχουμε διαφορετικές απόψεις, προτεραιότητες και στόχους θεμιτό, αλλά οι μόνιμα απογοητευμένες αμοιβάδες δεν δικαιούνται δια να ομιλούν.
Αρκετά μας ζάλισαν τ' αρχίδια.
Δεν ξέρω τι θα συμβεί, αλλά πολλοί Μακεδόνες θα θυμίζουν ξανά και ξανά ποιοι υπερψήφισαν το αίσχος των Πρεσπών, σε όποιο κόμμα και αν πάνε.(Και εγώ μέσα). Ελπίζω αυτό να είναι η ταφόπλακα του ΚΙΝΑΛ, τουλάχιστον στον Βορρά, αν τολμήσει να μαζέψει τα ορφανά του σύριζα.
ΕΛΕΟΣ!!!!
Μια ζωή θα ψηφίζουν σαν ηλίθιοι οι συμπολίτες μας;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Τα ποσοστά του κινάλ σχολιάζει ο ξεφτίλας, αλλά η φάτσα του τα λέει όλα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Γραφικός έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 23:02Θέλω να δηλώσω κάτι: Δεν αναγνωρίζω σε κανέναν το δικαίωμα να απογοητεύεται που τα σκατά παραμένουν σκατά. Τέλειωσε πια η υπομονή μου με τους μεσήλικους παλιμπαιδίζοντες. Ξέρουμε τι θα γίνει από εδώ και μπρος. Το ξέρω εγώ, το ξέρετε εσείς, το ξέρει ο κόσμος όλος. Άμα ακούσω κανένα να παραπονιέται για την μη λαϊκή πολιτική της δεξιάς κι επειδή τα παραμύθια δεν είναι αλήθεια θα πέφτει χοντρό μπινελίκι, ακόμα και δια ζώσης. Να έχουμε διαφορετικές απόψεις, προτεραιότητες και στόχους θεμιτό, αλλά οι μόνιμα απογοητευμένες αμοιβάδες δεν δικαιούνται δια να ομιλούν.
Level πηξιματος HIGHEST
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Πολύ σύντομα με άλλο νικ που ίσως να έχουν ήδη, αλλά ανενεργό.
Δες μόνον ποτέ άνοιξαν λογαριασμό για να αρχίσουν να γράφουν σχόλια, με ρυθμό "γραμμή παραγωγής".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Διαρροές exit polls
από Νετο Γκουερινο » 21 Μάιος 2023, 15:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 582 Απαντήσεις
- 23435 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κλεομένης Γ
25 Ιουν 2023, 21:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι ψήφισα (exit poll phorum)
από Lugozzi » 21 Μάιος 2023, 09:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 222 Απαντήσεις
- 7775 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
23 Μάιος 2023, 17:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκοπηση φωτια της Real Polls
από southern » 08 Φεβ 2025, 12:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 32 Απαντήσεις
- 475 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ik_90
08 Φεβ 2025, 13:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κατανομή εδρών με βάση τα polls
από Dwarven Blacksmith » 16 Μάιος 2023, 19:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
16 Μάιος 2023, 19:42
-