και ο Τζιτζικώστας με το μόνιμο μειδίαμα να λέμε όλα
Ούτε ψωμί ούτε νερό στον προσκυνημένο νενέκο Ταχιάο
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: Ούτε ψωμί ούτε νερό στον προσκυνημένο νενέκο Ταχιάο
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Ναι, αλλά ο Μπουτάρης; Ο προοδευτικός Μπουτάρης; Ο Μπουτάρης της καρδιάς μας (© Πανίκας);

-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Από μιά ρωσία που αφενός αποτελεί την αντίθεση των φιλελεύθερων αξιών και των αξιών της κοινωνίας των πολιτών, αφέτερου υπονομεύει ανοικτά την ευρώπη και τον ελεύθερο κόσμο, με απευθείας εμπλοκή σε εκλογικές διαδικασίες, μεταξύ άλλων.πατησιωτης έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 13:58
Μάλλον γεωπολιτικό υπάρχει.Οι άλλοι είναι ενταγμένοι στο δυτικό σύστημα,αυτός είναι Ρώσος.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, και σε προσωπικό επίπεδο, δέχομαι τη μομφή του ρατσισμού απέναντι σε πόντιους μπουγατσοκιμάδες 

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Sid Vicious
O Σαββίδης είναι μια χαρά, στηρίζουμε αυτόν τον μεγάλο Έλληνα. Χάρη στον Σαββίδη η φετινή επέτειος μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας είχε τόση δημοσιότητα, ο Σαββίδης ήταν παρών και στο πρώτο συλαλλητήριο για την Μακεδονία (ξέρετε εκείνου του συλλαλητηρίου που απαξιουσε ο Κουλης τοτε), στηρίζουμε τους Έλληνες με μεγάλη ψυχή, ευχαριστούμε πρόεδρε και συνέχισε έτσι.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- shrike
Εδώ κάνεις λάθος. Στο πρώτο συλλαλητήριο που λες, κανένα κόμμα (πλην ΧΑ) δεν πήρε επίσημα θέση, ακριβώς για να μην χαρακτηριστεί κατευθυνόμενο. Στελέχη κομμάτων όμως ήρθαν αρκετά, ως αυτόνομα (πραγματικά ή όχι), αρκετοί και από ΝΔ.Sid Vicious έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 15:08O Σαββίδης είναι μια χαρά, στηρίζουμε αυτόν τον μεγάλο Έλληνα. Χάρη στον Σαββίδη η φετινή επέτειος μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας είχε τόση δημοσιότητα, ο Σαββίδης ήταν παρών και στο πρώτο συλαλλητήριο για την Μακεδονία (ξέρετε εκείνου του συλλαλητηρίου που απαξιουσε ο Κουλης τοτε), στηρίζουμε τους Έλληνες με μεγάλη ψυχή, ευχαριστούμε πρόεδρε και συνέχισε έτσι.
- Sid Vicious
Εδώ κάνεις λάθος, δεν ήρθαν επίσημα για να μην χαρακτηριστούν εθνικιστές, βέβαια είδαν πολύ κόσμο (aka ψηφοι) και αλλάξαν γνωμη μετα, χαρακτηριστικό και σημειολογικά το γεγονός ότι ο κούλης επέλεξε να πάει για σκι εκείνη την ημέρα που είχε μαζευτεί μια λαοθάλασσα στην Θεσσαλονίκη. Στον αντίποδα ο Σαββίδης ήρθε εκεί, ανάμεσα στο κόσμο. Όσα στελέχη ήρθαν παρά τις έμμεσες επίσημες κομματικές γραμμές μη συμμετοχής, μπράβο τους.shrike έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 15:16Εδώ κάνεις λάθος. Στο πρώτο συλλαλητήριο που λες, κανένα κόμμα (πλην ΧΑ) δεν πήρε επίσημα θέση, ακριβώς για να μην χαρακτηριστεί κατευθυνόμενο. Στελέχη κομμάτων όμως ήρθαν αρκετά, ως αυτόνομα (πραγματικά ή όχι), αρκετοί και από ΝΔ.Sid Vicious έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 15:08O Σαββίδης είναι μια χαρά, στηρίζουμε αυτόν τον μεγάλο Έλληνα. Χάρη στον Σαββίδη η φετινή επέτειος μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας είχε τόση δημοσιότητα, ο Σαββίδης ήταν παρών και στο πρώτο συλαλλητήριο για την Μακεδονία (ξέρετε εκείνου του συλλαλητηρίου που απαξιουσε ο Κουλης τοτε), στηρίζουμε τους Έλληνες με μεγάλη ψυχή, ευχαριστούμε πρόεδρε και συνέχισε έτσι.

Ρε ψυχή μου τί συγκρίνεις; Οι Βαρδινογιάννηδες δραστηριοποιούνται μισό αιώνα τώρα, ο Μαρινάκης κάτι δεκαετίες και κουβαλάνε και τα αντίστοιχα σκάνδαλα στην πλάτη τους
Όχι, δεν αποκαλώ τον Σαββίδη καλό άνθρωπο, δεν τον ξέρω προσωπικά, ούτε τον ιππότη στο άσπρο άλογο, ούτε τίποτα απ αυτά. Ένας μεγαλοεπιχειρηματίας είναι που προσφέρει κατιτίς σ αυτή την πόλη, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο, που τον βαραίνουν πολύ λιγότερα σκάνδαλα, όχι λόγω καλοσύνης αλλά χρόνου δραστηριοποίησης.
Έχετε 5-6 τέτοιους στην Αθήνα και σας έπιασε η καΐλα για τον έναν της Θεσσαλονίκης;
Στην πραγματικότητα, αν ήταν με τον Κούλη, θα τον γλυφανε πατόκορφα όλοι αυτοί οι κομπλεξικοί νεόπλουτοι που σήμερα του κάνουν κριτική, καθρεφτίζοντας την ντράμα κουίν που κρύβουν μέσα τους, στους άλλους
- shrike
Ρε συ, εγώ σχολίασα γιατί δεν ήρθε επίσημα (κανένα) κόμμα, όχι τι έκανε ο Χ σε αντίθεση με τον Ψ. Όπου Χ και Ψ είναι Μητσοτάκης και Σαββίδης, έτσι; Με ποια λογική τίθεται καν θέμα σύγκρισης των ενεργειών του ενός σε σχέση με αυτές του άλλου; Ο ένας είναι ένας επιχειρηματίας και πρόεδρος ομάδας και ο άλλος ένας πολιτικός, αρχηγός κόμματος. Να μου πεις ότι ήρθε πχ ο Καμμένος σε αντίθεση με τον Μητσοτάκη, το καταλαβαίνω. Ή ο Σαββίδης σε αντίθεση με τον (πχ) Χαΐτογλου ή Μαρινάκη ή Γιαννακόπουλο κλπ. Αλλά αυτοί οι δυο που κρίνεις τις ενέργειές τους, δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους.Sid Vicious έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 15:25Εδώ κάνεις λάθος, δεν ήρθαν επίσημα για να μην χαρακτηριστούν εθνικιστές, βέβαια είδαν πολύ κόσμο (aka ψηφοι) και αλλάξαν γνωμη μετα, χαρακτηριστικό και σημειολογικά το γεγονός ότι ο κούλης επέλεξε να πάει για σκι εκείνη την ημέρα που είχε μαζευτεί μια λαοθάλασσα στην Θεσσαλονίκη. Στον αντίποδα ο Σαββίδης ήρθε εκεί, ανάμεσα στο κόσμο. Όσα στελέχη ήρθαν παρά τις έμμεσες επίσημες κομματικές γραμμές μη συμμετοχής, μπράβο τους.shrike έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 15:16Εδώ κάνεις λάθος. Στο πρώτο συλλαλητήριο που λες, κανένα κόμμα (πλην ΧΑ) δεν πήρε επίσημα θέση, ακριβώς για να μην χαρακτηριστεί κατευθυνόμενο. Στελέχη κομμάτων όμως ήρθαν αρκετά, ως αυτόνομα (πραγματικά ή όχι), αρκετοί και από ΝΔ.Sid Vicious έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 15:08O Σαββίδης είναι μια χαρά, στηρίζουμε αυτόν τον μεγάλο Έλληνα. Χάρη στον Σαββίδη η φετινή επέτειος μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας είχε τόση δημοσιότητα, ο Σαββίδης ήταν παρών και στο πρώτο συλαλλητήριο για την Μακεδονία (ξέρετε εκείνου του συλλαλητηρίου που απαξιουσε ο Κουλης τοτε), στηρίζουμε τους Έλληνες με μεγάλη ψυχή, ευχαριστούμε πρόεδρε και συνέχισε έτσι.
Όσο για τον λόγο που δεν ήρθαν "επίσημα", εγώ το πιστεύω αυτό που λέω. Στο συλλαλητήριο είδα άτομα που σήμερα βρίσκονται (ή τέλος πάντων, θα βρίσκονται όταν επισημοποιηθούν) σε λίστες υποψηφίων, οι οποίοι μια χαρά φώναζαν, βγαίναν φωτογραφίες, τις ανεβάζαν σε προσωπικούς λογαριασμούς από την αρχή μάλιστα, όταν ακόμα μαζευόταν ο κόσμος. Χωρίς να φοβούνται πώς θα τους χαρακτηρίσουν (που φυσικά και το κάνανε, οι γνωστοί "δεν είσαι μαζί μας; είσαι φασίστας").
- shrike
Α, δεν το 'ξερες; shrike @ ΠΑΟΚ

Και αν δεις και την πλήρη εικόνα, ακριβώς από κάτω κάτι γράφει στα ρώσσικα (δεν ξέρω τη γλώσσα, δεν ξέρω τι λέει).
-
O Tαχιαος ειναι κομματοσκυλο της Ντορας.
Η οποία Ντορα ειναι μητερα του δημαρχου Αθηναιων.
Ο οποιος δημαρχος Αθηναιων, ειναι συζυγος μεγαλης δημοσιαγραφου του Σκαι.
Η οποια Ντορα ειναι αδερφη του οιονεί πρωθυπουργου.
Η οποια Ντορα ειναι κουμπαρα του πρεζεμπορα Μαρινακη.
Ο οποιος Μαρινακης εχει δικα του ΜΜΕ.
Ο οποιος Μαρινακης ειναι δημαρχος Πειραια.
Ολα τα παραπανω αξιωματα και θεσμοι, ειναι κατω απο το πεπλο της ΝΔ.
Τελικα εχουμε δημοκρατια ή κομματοκρατια ?
Ή στην περιπτωση μας, οικογενειοκρατεια ?
Στο δημο Θεσ/νικης, ο Ταχιαος ηταν αντιδημαρχος του φτερωτου γιατρου.
Τα εκατ. ευρω που υπεξαιρεθηκαν απο τα ταμεια, ποιος τα πληρωσε τελικα ?
Πόσο κοστιζει για παραδειγμα, το τ.μ. στην καταληψη πεζοδρομιου ?
Εγω σαν επιχειρηματιας, οταν εχω να κανω μισθοδοσια στο τελος του μηνα,
γιατι πρεπει να παρω εγκριση απο την τραπεζα στην Αθηνα, για να εκταμιευσω το ποσο ?
Μηπως γιατι το κρατος ειναι Αθηνοκεντρικο ?
Η οποία Ντορα ειναι μητερα του δημαρχου Αθηναιων.
Ο οποιος δημαρχος Αθηναιων, ειναι συζυγος μεγαλης δημοσιαγραφου του Σκαι.
Η οποια Ντορα ειναι αδερφη του οιονεί πρωθυπουργου.
Η οποια Ντορα ειναι κουμπαρα του πρεζεμπορα Μαρινακη.
Ο οποιος Μαρινακης εχει δικα του ΜΜΕ.
Ο οποιος Μαρινακης ειναι δημαρχος Πειραια.
Ολα τα παραπανω αξιωματα και θεσμοι, ειναι κατω απο το πεπλο της ΝΔ.
Τελικα εχουμε δημοκρατια ή κομματοκρατια ?
Ή στην περιπτωση μας, οικογενειοκρατεια ?
Στο δημο Θεσ/νικης, ο Ταχιαος ηταν αντιδημαρχος του φτερωτου γιατρου.
Τα εκατ. ευρω που υπεξαιρεθηκαν απο τα ταμεια, ποιος τα πληρωσε τελικα ?
Πόσο κοστιζει για παραδειγμα, το τ.μ. στην καταληψη πεζοδρομιου ?
Εγω σαν επιχειρηματιας, οταν εχω να κανω μισθοδοσια στο τελος του μηνα,
γιατι πρεπει να παρω εγκριση απο την τραπεζα στην Αθηνα, για να εκταμιευσω το ποσο ?
Μηπως γιατι το κρατος ειναι Αθηνοκεντρικο ?
- Sid Vicious
Νομίζω έχεις λάθος οπτική όσο αφορά την συγκριση. Ένα μεγάλο λάθος, σύμπτωμα κιόλας βαθειάς κοιωννικής και πολιτικής σήψης είναι η πίστη σε επαγγελματίες πολιτικούς. Όσο πολιτικός είναι ο Μητσοτάκης, το ίδιο είναι και ο Σαββίδης και εσύ και εγώ. Η πολιτική, η ενσχόληση και διαχείριση των κοινών, δεν είναι και δεν πρέπει να είναι κάτι σαν εξειδικευμένη επαγγελματική ταυτότητα. Οπότε η σύγκριση θέσεων που παίρνει ο καθένας σε κονωνικά ζητήματα είναι ορθή και λογικότατη.shrike έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 15:33Ρε συ, εγώ σχολίασα γιατί δεν ήρθε επίσημα (κανένα) κόμμα, όχι τι έκανε ο Χ σε αντίθεση με τον Ψ. Όπου Χ και Ψ είναι Μητσοτάκης και Σαββίδης, έτσι; Με ποια λογική τίθεται καν θέμα σύγκρισης των ενεργειών του ενός σε σχέση με αυτές του άλλου; Ο ένας είναι ένας επιχειρηματίας και πρόεδρος ομάδας και ο άλλος ένας πολιτικός, αρχηγός κόμματος. Να μου πεις ότι ήρθε πχ ο Καμμένος σε αντίθεση με τον Μητσοτάκη, το καταλαβαίνω. Ή ο Σαββίδης σε αντίθεση με τον (πχ) Χαΐτογλου ή Μαρινάκη ή Γιαννακόπουλο κλπ. Αλλά αυτοί οι δυο που κρίνεις τις ενέργειές τους, δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους.Sid Vicious έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 15:25Εδώ κάνεις λάθος, δεν ήρθαν επίσημα για να μην χαρακτηριστούν εθνικιστές, βέβαια είδαν πολύ κόσμο (aka ψηφοι) και αλλάξαν γνωμη μετα, χαρακτηριστικό και σημειολογικά το γεγονός ότι ο κούλης επέλεξε να πάει για σκι εκείνη την ημέρα που είχε μαζευτεί μια λαοθάλασσα στην Θεσσαλονίκη. Στον αντίποδα ο Σαββίδης ήρθε εκεί, ανάμεσα στο κόσμο. Όσα στελέχη ήρθαν παρά τις έμμεσες επίσημες κομματικές γραμμές μη συμμετοχής, μπράβο τους.
Όσο για τον λόγο που δεν ήρθαν "επίσημα", εγώ το πιστεύω αυτό που λέω. Στο συλλαλητήριο είδα άτομα που σήμερα βρίσκονται (ή τέλος πάντων, θα βρίσκονται όταν επισημοποιηθούν) σε λίστες υποψηφίων, οι οποίοι μια χαρά φώναζαν, βγαίναν φωτογραφίες, τις ανεβάζαν σε προσωπικούς λογαριασμούς από την αρχή μάλιστα, όταν ακόμα μαζευόταν ο κόσμος. Χωρίς να φοβούνται πώς θα τους χαρακτηρίσουν (που φυσικά και το κάνανε, οι γνωστοί "δεν είσαι μαζί μας; είσαι φασίστας").
Ναι αλλα εσυ ελεγες πριν οτι δεν ενδιαφερεται ο κοσμος αν αυτο που δινει ο μεγαλοεπιχειρηματιας στην πολη ειναι απο πλυσιμο χρηματος.Ίφιδα έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 15:32Ρε ψυχή μου τί συγκρίνεις; Οι Βαρδινογιάννηδες δραστηριοποιούνται μισό αιώνα τώρα, ο Μαρινάκης κάτι δεκαετίες και κουβαλάνε και τα αντίστοιχα σκάνδαλα στην πλάτη τους
Όχι, δεν αποκαλώ τον Σαββίδη καλό άνθρωπο, δεν τον ξέρω προσωπικά, ούτε τον ιππότη στο άσπρο άλογο, ούτε τίποτα απ αυτά. Ένας μεγαλοεπιχειρηματίας είναι που προσφέρει κατιτίς σ αυτή την πόλη, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο, που τον βαραίνουν πολύ λιγότερα σκάνδαλα, όχι λόγω καλοσύνης αλλά χρόνου δραστηριοποίησης.
Συνεπως θα πρεπει να κοιτας τι δινει ο καθενας και οχι τα σκανδαλα.
Αρα θα πρεπει καθε πολη και χωριο να εχει και εναν αδριαντα του Βαρδη και της Αγαπης και καθε πλατεια του Πειραια και μια προτομη του Μαρινακη.
Ετσι δεν ειναι ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 487 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
10 Απρ 2024, 20:05
-
-
Νέα δημοσίευση Ουτε μια ,ουτε 2 αλλα ...7 υποθεσεις εξιχνιάστηκαν τους τελευταιους 2 !!! μηνες
από Frappezitis » 03 Σεπ 2023, 01:20 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 1203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
03 Σεπ 2023, 01:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα συμφέροντα των Ελλήνων εργαζομένων δεν ταυτίζονται ούτε με την αριστερά ούτε με τα συνδικάτα
από metarrythmistis » 09 Μάιος 2023, 16:14 » σε Οικονομία - 1 Απαντήσεις
- 687 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από metarrythmistis
09 Μάιος 2023, 18:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η πραγματική οικονομία και κοινωνική κατάσταση δεν θέλει ούτε οικογένεια ούτε παιδιά ο Έλληνας
από whisper » 16 Σεπ 2024, 20:33 » σε Εθνικά Θέματα - 90 Απαντήσεις
- 1906 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
18 Σεπ 2024, 13:02
-