Nero έγραψε: ↑10 Ιούλ 2019, 11:10
Λεγεών έγραψε: ↑10 Ιούλ 2019, 11:06
Προσωπικά δεν έχω μεγάλες ελπίδες διότι μιλάμε για Ελλάδα.
Καλά, προφανώς αλλά να σε πω ρε φίλε: δεν έχουμε δικαίωμα να ενθουσιαστούμε λίγο με κάποια καλά σημάδια μετά απο όλα αυτά που έχουν δει τα ματάκια μας όλα αυτά τα χρόνια? Το αξίζουμε θαρρώ ακόμα, ακόμα και αν σε 2 μήνες γυρίσουμε στην απογοήτευση

Κοίταξε, να σου εξηγήσω λίγο τι σημαίνει gov.uk;
Ό,τι θέλεις (ξαναλέω, ό,τι θέλεις) από προσωπικά έγγραφα και βεβαιώσεις μέχρι φορολογικές ενημερότητες και ό,τι μπορείς να φανταστείς, ζητείται, συμπληρώνεται, ολοκληρώνεται, κατατίθεται, πληρώνεται online και σχεδόν πάντα μόνο online (εκτός και αν πρέπει να πάρεις τηλέφωνο).
Αν έχεις κάποια απορία σχετικά με το πως μπορείς να ζητήσεις αυτό που ψάχνεις, που πρέπει να μιλήσεις, πως συμπληρώνεις τη φόρμα, μέχρι πότε, υπάρχουν οδηγίες παντού, επεξηγήσεις στις οδηγίες, και ακόμα και στα πεδία που συμπληρώνεις έχει ερωτηματικά δεξιά για να σου εξηγήσει ξανά τι θέλουν το πεδίο να περιέχει. Αν αυτό που γράφεις δεν βγάζει νόημα, δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις. Αν έχεις ερώτηση, παίρνεις τηλ σε κυβερνητικό call centre όπου μπορούν να σε βοηθήσουν περαιτέρω.
Κλείνω 8 χρόνια επάνω και έχω σταθεί σε ουρά μονο 2-3 φορές. Η μόνη φορά που πραγματικά θυμάμαι ήταν για να πληρώσω ένα speeding ticket πριν 5 χρόνια περίπου.
Μιλάμε για Ελλάδα τώρα ομως. Εχω που τρέχω για κάτι χαρτιά από Ελλάδα εδώ και κάτι μήνες, καθένας με τον οποίο μιλάω μου λέει και κάτι διαφορετικό και ακόμα η κρύα Κούλα βαράει σφραγίδες.