Υποθεση Ρασπουτιν
Υποθεση Ρασπουτιν
Απ'οτι διαβαζω, η νδ εχει σκοπο να το τραβηξει το θεμα με τον Παπαγγελοπουλο. Η ερώτηση μου λοιπον ειναι η εξης: Με ποια λογική θα μπορούσε να κανει κατι τετοιο, χωρις να συρει σε εξεταστικες και δικαστήρια και τον ίδιο τον Τσιπρα αφου ειναι φως φαναρι πως είτε τον εβαλε ο ιδιος, ειτε οτι εκανε ο Παπαγγελοπουλος ηταν ενημερος και έγινε με την δική του ανοχη-συνεργεια.
Τι μήνυμα περναει μια τέτοια κινηση; Οτι την πληρωνει το μικρο ψαρι;
Τι μήνυμα περναει μια τέτοια κινηση; Οτι την πληρωνει το μικρο ψαρι;
Re: Υποθεση Ρασπουτιν
Το μήνυμα ειναι να κάτσει φρόνιμα ο πουστοκοντος αλλιώς μπουζου
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ποινικό όσο ποινικό ειναινκαο της ΧΑ. Όταν μιλάμε για διωκόμενους πολιτικούς πρωτίστως είναι θέμα πολιτικών σκοπιμοτήτων και δευτερευόντως η και καθόλου θέμα παράβασης του νόμου
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Δικηγόρος δεν ειμαι οποτε δεν βαζω το χερι μου στη φωτιά, αλλα η συνωμοσία με δικαστικους για να (δια)συρεις τους πολιτικούς αντιπαλους σου στα δικαστήρια και η χειραγώγηση της δικαιοσύνης, μου φαίνονται ποινικες και μάλιστα κακουργηματικες κατηγορίες.
Δεν τολμούν να βάλουν στο κάδρο τον Τσίπρα γιατί δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο που να τον συνδέει με την υπόθεση. Οσον αφορά τον Παπαγγελόπουλο υπάρχουν κάτι αόριστες αναφορές του Αγγελή και του Σαμαρά χωρίς καμία περαιτέρω τεκμηρίωση που κατά 99% θα πέσουν. Απλώς ανακινούν το θέμα για να στρέψουν εκει το ενδιαφέρον του κόσμου και οχι στα αντιλαικά μέτρα που έρχονται ( κοινωνικό μέρισμα πχ που κόβεται, αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ κτλ)
- Υδράργυρος
Arisvilla έγραψε: ↑24 Σεπ 2019, 11:24Δεν τολμούν να βάλουν στο κάδρο τον Τσίπρα γιατί δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο που να τον συνδέει με την υπόθεση. Οσον αφορά τον Παπαγγελόπουλο υπάρχουν κάτι αόριστες αναφορές του Αγγελή και του Σαμαρά χωρίς καμία περαιτέρω τεκμηρίωση που κατά 99% θα πέσουν. Απλώς ανακινούν το θέμα για να στρέψουν εκει το ενδιαφέρον του κόσμου και οχι στα αντιλαικά μέτρα που έρχονται ( κοινωνικό μέρισμα πχ που κόβεται, αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ κτλ)

οι καταγγελιες οτι τα χουν αρπαξει οι δικοι σου απο 2-3 διαφορετικους σου φαινονται?
- wooded glade
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Arisvilla έγραψε: ↑24 Σεπ 2019, 11:24Δεν τολμούν να βάλουν στο κάδρο τον Τσίπρα γιατί δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο που να τον συνδέει με την υπόθεση. Οσον αφορά τον Παπαγγελόπουλο υπάρχουν κάτι αόριστες αναφορές του Αγγελή και του Σαμαρά χωρίς καμία περαιτέρω τεκμηρίωση που κατά 99% θα πέσουν. Απλώς ανακινούν το θέμα για να στρέψουν εκει το ενδιαφέρον του κόσμου και οχι στα αντιλαικά μέτρα που έρχονται ( κοινωνικό μέρισμα πχ που κόβεται, αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ κτλ)
Αυτός είναι ο λόγος που αφήνουν έξω τον Τσίπρα και κατα την γνώμη μου καλά κάνουν.Υπάρχει μια μεγάλη μερίδα του κόσμου ψεκασμένη σαν τον Arisvilla τον πηζων μποτ που στα μάτια τους θα ηρωοποιηθεί ο Τσίπρας.Αν είμασταν κανονική χώρα και όχι μπανανία με το 50% του κόσμου λειτουργικά αναλφάβητους ο Τσίπρας θα έπρεπε να οδηγηθεί σε ειδικό δικαστήριο.Είναι ένας αναγκαίος και σωστός τακτικός ελιγμός.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εγώ πιστεύω πως όλα αυτά είναι για τα μάτια του κόσμου
πιστεύω πως πίσω από τη σκηνή όλα είναι στημένα, ούτως ή άλλως λίγο-πολύ όλοι τους έχουν χεσμένη τη φωλιά τους οπότε υπάρχει μια σιωπηλή συμφωνία να κοροϊδεύουν το πόπολο αλλά τίποτα πιο σοβαρό
άποψή μου
θα δείξει
πιστεύω πως πίσω από τη σκηνή όλα είναι στημένα, ούτως ή άλλως λίγο-πολύ όλοι τους έχουν χεσμένη τη φωλιά τους οπότε υπάρχει μια σιωπηλή συμφωνία να κοροϊδεύουν το πόπολο αλλά τίποτα πιο σοβαρό
άποψή μου
θα δείξει
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 176 Απαντήσεις
- 5999 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
20 Οκτ 2023, 13:47
-
- 2 Απαντήσεις
- 241 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
25 Σεπ 2024, 10:42
-
- 3 Απαντήσεις
- 364 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
08 Αύγ 2024, 17:52
-
-
Νέα δημοσίευση 2η υπόθεση με κατηγορία για βία από δικηγόρο.
από Nandros » 25 Ιουν 2024, 15:27 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
25 Ιουν 2024, 19:43
-