Νέα επιδότηση στον Κουροπαλάτη
Re: Νέα επιδότηση στον Κουροπαλάτη
Γιατι να την κανει ρε συ ΝΕΡΟ.Απο το γηπεδο καθε χρονο θα καθαριζει 10 μυρρια.Ε θα δινει καθε χρονο 500 χιλιαρικα για μεταγραφες στην ΑΕΚ και ολοι θα ειναι ικανοποιημενοι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αυτό λέω ρε, για να γλιτώσει ΚΑΙ τα 500 χιλιαρικα που θα δίνει για μεταγραφές. Στόχος είναι να γίνει το γήπεδο με κρατικά λεφτά και στήριξη/ πιέσεις των απανταχού αεκτζιδων, να κρατήσει την εκμετάλλευση του γηπέδου και μετά να πετάξει την ομάδα στα σκουπίδια, αφού θα του είναι άχρηστη
Σκεψου ομως ΝΕΡΟ οτι ελεγχωντας την ΑΕΚ ουσιαστικα ελεγχει εναν στρατο Αεκτσηδων(κυριως οι οργανωμενοι) που θα τον χρησιμοποιει σαν μοχλο πιεσης στο κρατος να παρει και αλλα δωρα απο αυτο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
ναι, γιατί βλέπεις ότι έχει πολύ ανάγκη απο ένα μοχλό πίεσης. Αλλιώς δεν του κάνουν δωράκια

Πιστευω ενα νοικι των 2-3εκ το χρονο θα το τσιμπαειNero έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 20:35Που λες, μου φαίνεται ότι πάει να σας κάνει πουστιά το παράσιτο. Μόλις τελειώσει το γήπεδο λογικά θα την κάνει, κρατώντας όμως τα δικαιώματα του γηπέδου και μετά θα τρέχετε
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ναι.Μην ξεχασεις να πληρωσεις τους φορους σου
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μα τα δωρακια του τα κανουν επειδη εχει αυτο τον στρατο.Και δεν ειναι μονο ο Κουροπαλατης.Σκεψου μονο το 60-70% της πολιτικης ισχυς που εχουν Μαρινακης-Σαββιδης προερχεται απο τις ομαδες που ελεγχουν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
20 εκατομμύρια η Δούρου, 1 ο Πατούλης (μέχρι στιγμής), λογικό να συνεχίζει η "Δημοκρατία" την ίδια γραμμή.
Αν τα κάνει 10 ο Πατούλης, ίσως ανακαλύψει η καλή εφημερίδα τις αρετές του ...φιλελευθερισμού!
Αν τα κάνει 10 ο Πατούλης, ίσως ανακαλύψει η καλή εφημερίδα τις αρετές του ...φιλελευθερισμού!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 10000 επιδότηση σε όσους μετεγκατασταθουν σε ακριτικους δήμους στον Έβρο
από Ίακχος » 14 Φεβ 2025, 10:35 » σε Εσωτερική Πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 785 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vagabondo
14 Φεβ 2025, 18:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όταν κόβεται η επιδότηση στην ΔΕΗ....
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 03 Οκτ 2023, 12:22 » σε Μαγειρική - 0 Απαντήσεις
- 286 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
03 Οκτ 2023, 12:22
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
05 Ιαν 2024, 01:23
-
-
Νέα δημοσίευση Επιδότηση θέσεων εργασίας (μεταξύ άλλων) για τους τρανσέξουαλ από το Κυριάκο.
από Kauldron » 11 Ιουν 2023, 15:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 128 Απαντήσεις
- 3289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
13 Ιουν 2023, 21:56
-