Και το ξέπλυμα του δολοφόνου συνεχίζεται. Εύγε, δεν περίμενα τίποτε λιγότερο.Lord Brum έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 14:27όχι ρε δεν τον προκάλεσαν, εκεί που περνούσε αμέριμνος βλέπει κάτι 15χρονα και λέει "δεν καθαρίζω ένα να μην ξαναπάω στη δουλειά για καμιά 15αρια χρόνια?" Απλά οι γρηγορόπουλοι πιστεύουν ότι μπορούν να σπάνε, να βρίζουν και να προκαλούν ατιμώρητοι. Όταν θα πέσουν σε λοξό που θα πάρει ανάποδες τότε είναι αργά για όλους. Το τι αληταράδες ήταν οι γρηγορόπουλοι φάνηκε από την μετεξέλιξη του ρωμανού σε ένοπλο ληστή και τρομοκράτη καθώς και από το γεγονός ότι 15χρονα τα είχαν αμολυμένα οι γονείς τους να αλητεύουν στα εξάρχεια στις 10 το βράδυ.parafrwn έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 14:23Τον προκάλεσαν τον Κορκονέα, άχου το μωρέ...Δεν άντεξε τις βρισιές το γουρούνι και έβγαλε το κουμπούρι και έριξε.Lord Brum έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 14:20μια χαρά άνθρωποι είναι οι λαθρο, δεν λέω ότι πρέπει να τους σκοτώσει κανείς επειδή είναι αλλοεθνείς αλλά επειδή είναι εισβολείς. Ας μείνουν στις χώρες τους ή ας μην εισβάλλουν στη δική μου και να είναι καλά. Αν εισβάλουν όμως, από την ασφάλειά τους προέχει η ασφάλεια της χώρας. Τώρα η αριστερή σκατοψυχία για τους αστυνομικούς δεν θα σου βγει σε καλό. Κάτι τέτοια άκουγε ο κορκονέας και το έκανε το στιγμιαίο λάθος. Φρόντισε να μην προκαλείς για να μην ρισκάρεις να είσαι ο επόμενος
Ρε, δε γαμιέστε μεσημεριάτικα;
Του εφυγε η μαγκια
Re: Του εφυγε η μαγκια
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Ερμής έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 14:42Αν αυτές τις συμπεριφορές τις έχουν άτομα που δεν ειναι σε θέσεις εξουσίας, ολα οκ;
Καταλαβαίνεις την διαφορά μεταξύ μπάτσων και απλών ανθρώπων;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οπως φαινεται στην παραθεση,υπαρχει λογος που δεν τον εκαναν σε μενα και τον εκαναν στον συντροφο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Ναι όντως υπάρχουν διαφορές. Όπως μεταξύ πλουσιομπαχαλων πρεζονιών και απλων ανθρώπων
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Συμπτωματικώς, ήταν κοντά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ούτε είπα κάτι, ούτε καν μειδίαμα δεν έκανα. Μάλιστα, ο ένας ήρθε δίπλα μου και ρεύτηκε(!) επιδεικτικά. Αισθάνθηκα, πρός στιγμήν, πως παίζω τον καθηγητή σε αμερικανική ταινία του '80 με πανκ μαθητές. Κατά τα λοιπά, με όσους αστυνομικούς έχω συναναστραφεί για να ζητήσω πληροφορίες, ήταν ευγενέστατοι.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 14:42Πού έγινε αυτο; όχι οτι δεν το πιστεύω τέτοια καγκουρακια που εχουν γινει ματαδες, αλλα μου κανει εξαιρετική εντύπωση έχοντας περάσει απειρες φορες κολλητα τους. Μια φορα ενας μαλιστα μου ειπε οτι πρέπει να αλλάξω λάστιχα στο ποδήλατο μου γιατι δεν κάνουν για δρομο. Στη Γαλλια μονο μια φορα μου ζήτησαν να απομακρυνθω, μάλλον φοβηθηκαν μην εχω καμια βομβα γιατι ειχα μια τεραστια βαλίτσα, κατάλαβαν οτι ειμαι τουριστας μετα κ με αγνοησανDasein έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 14:33Εάν έγινε, είναι σαφώς καταδικαστέο. Καθώς γνωρίζω, η καταγγελία είναι επώνυμη. Τώρα, όποιος δικαιολογεί τέτοια συμπεριφορά οργάνου της τάξεως, εύχομαι να μην βρεθεί σε παρόμοια θέση (που είναι πολύ εύκολο να βρεθείς, χωρίς να προκαλέσεις). Είμαι 58 ετών, κυκλοφορώ καλοντυμένος και προσεγμένος και όμως πρίν 2 χρόνια περπατώντας δίπλα από μια κλούβα στην Πειραιώς, χωρίς να έχω χώρο να περάσω από αλλού, πέρασα ανάμεσα από όργανα και εκτός από βρισίδια, δέχτηκα και μια σπρωξιά. Μόνο και μόνο επειδή πέρασα ανάμεσα τους, δίχως να προκαλέσω ή να πω κάτι. Δεν το συνέχισα και δεν μπορώ να αποφασίσω ακόμα εάν έκανα καλώς ή κακώς.
Στο Παρίσι, πρίν από 15 χρόνια, μου είχε κάνει εντύπωση: ένα ηλικιωμένο ζευγάρι βγαίνει από το αυτοκίνητο που είχε σκάσει το λάστιχο, έρχονται δύο αστυνονικοί και αλλάζουν την ρεζέρβα. Καθώς άλλαζαν, περνάνε δύο νεαροί και αρχίζουν να τους πετάνε άδεια κουτάκια μπύρας στο κεφάλι. Οι αστυνομικοί ατάραχοι, αλλάζουην την ρεζέρβα, χαιρετάνε το ζευγάρι και αμέσως τρέχουν να βρουν τους νεαρούς.
Άρα αυτό είναι το θέμα; Σε ποιον επιλεγουν να το κανουν. Σαν ενέργεια δεν σε χαλάει.
Ε αφού καταλαβαίνεις αυτό δεν υπάρχει κάτι άλλο. Καταλαβαίνεις και το τι σημαίνει η ενέργεια των ζωντοβολων.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Καταρχάς και μονο που τους αποκαλείτε συνέχεια μπάτσους, είναι αρκετό για σύντομο πρόγραμμα αναμόρφωσης σε κάποιο τμήμα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Η δεν έχεις κατεβεί ποτέ στο δρόμο να διεκδικήσεις κάτι που είναι αντίθετο στα σχέδια της εκάστοτε κυβέρνησης. Ακόμα και το μακρύ χέρι του νόμου είναι δύσκολο να σε βρει στον καναπέ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alexandroso την 13 Νοέμ 2019, 14:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
-
Ελπίζω να μην το εννοείς πραγματικά αυτό.Otto Weininger έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 14:58Καταρχάς και μονο που τους αποκαλείτε συνέχεια μπάτσους, είναι αρκετό για σύντομο πρόγραμμα αναμόρφωσης σε κάποιο τμήμα.
- Otto Weininger
Δεν εννοώ ντε και καλά με βία.alexandroso έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 14:59Ελπίζω να μην το εννοείς πραγματικά αυτό.Otto Weininger έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 14:58Καταρχάς και μονο που τους αποκαλείτε συνέχεια μπάτσους, είναι αρκετό για σύντομο πρόγραμμα αναμόρφωσης σε κάποιο τμήμα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- EKPLIKTIKOS
Μη γίνεσαι πολιτικαλ κορεκτιλαςOtto Weininger έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 14:58Καταρχάς και μονο που τους αποκαλείτε συνέχεια μπάτσους, είναι αρκετό για σύντομο πρόγραμμα αναμόρφωσης σε κάποιο τμήμα.
Κ οι ιδιοι αυτοαποκαλουνται ετσι
Στα συλλαλητηρια για τη Μακεδονια τη δεκαετια του 90 δεν με ενοχλησε κανεις.alexandroso έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 14:58Η δεν έχεις κατεβεί ποτέ στο δρόμο να διακδικήσεις κάτι που είναι αντίθετο στα σχέδια της εκάστοτε κυβέρνησης. Ακόμα και το μακρύ χέρι του νόμου είναι δύσκολο να σε βρει στον καναπέ.
Στα περυσινα ετυχε να μην ειμαι στην Αθηνα.Παραδεχομαι οτι η κυβερνηση του Κολντρον θα με ενοχλουσε χωρις λογο.
Ο συντροφος του Ρουβικωνα παντως δεν ενοχληθηκε επειδη συμμετειχε ειρηνικα σε καποια εκδηλωση.Ειναι σεσημασμενος αληταρας και πηρε αυτο που δινει σε αλλους.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Ρε συ Οττο, εγώ συνήθως μπάτσους τους αποκαλώ. Οχι πάντα αλλά συνήθως. Κι έχω ένα σκασμό μπάτσους (κυρίως συνταξιούχους μια που τους προσλαμβάνουμε για σωματοφύλακες των αφεντικών) γνωστούς που ναι και γαμώ τα παιδιά. Εχω γνωρίσει και κάποιους που ναι κανονικά γουρούνια. Κι αυτοί κάνουν και τη ζημιά στην εικόνα της αστυνομίας. Αλλά... ξεφεύγω. Το ότι τους αποκαλώ μπάτσους δεν σημαίνει ότι είμαι αυτόματα προκατειλλημένος απέναντι σε οποιονδήποτε αστυνομικό ούτε το λέω υποτιμητικά. Εδώ κι οι ίδιοι το λένε για τους εαυτούς τους πολλές φορές. Μια ονομασία είναι. Ξεκόλλα. Μπορεί κάποτε να ταν βρισιά, σήμερα είναι κανονικότητα. Είναι σα να μου λες ότι πρέπει να με κλείσουν μέσα για αναμόρφωση γιατί λέω τους φαμακοποιούς φαρμακοτρίφτηδες.Otto Weininger έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 15:00Δεν εννοώ ντε και καλά με βία.alexandroso έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 14:59Ελπίζω να μην το εννοείς πραγματικά αυτό.Otto Weininger έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 14:58Καταρχάς και μονο που τους αποκαλείτε συνέχεια μπάτσους, είναι αρκετό για σύντομο πρόγραμμα αναμόρφωσης σε κάποιο τμήμα.

-
Αυτό φυσικά δεν το ξέρεις. Ο Ρουβικώνας συνηθίζει να πετάει μπογιές και τρικάκια, όχι τα αρχίδια του έξω. Απλά σε βολεύει να το πιστεύεις για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.
- Eθνικοκοινωνιστης
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 15:01Μη γίνεσαι πολιτικαλ κορεκτιλαςOtto Weininger έγραψε: ↑13 Νοέμ 2019, 14:58Καταρχάς και μονο που τους αποκαλείτε συνέχεια μπάτσους, είναι αρκετό για σύντομο πρόγραμμα αναμόρφωσης σε κάποιο τμήμα.
Κ οι ιδιοι αυτοαποκαλουνται ετσι

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βία δεν ειναι μόνο η μαγκιά και το χαστούκι στον υπάλληλο
από Frappezitis » 03 Ιούλ 2024, 18:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 132 Προβολές