Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
Χαοτικός
- Phorum.gr user: Χαοτικός
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Χαοτικός » 04 Μαρ 2019, 15:08
-71 έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 14:57
Πάντως δεν υπάρχει μεγαλύτερο καρναβάλι από το να βλέπεις θεομπαίχτες με εικόνες του χριστού και της παναγίας στην υπογραφή,να δηλώνουν άγνοια σχετικά με την ενοχή ενός αποδεδειγμένα παιδέρα.Στα βάθη της κολάσεως θα βράσετε νούμερα.
Που ήσουνα ρε

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
-71
από -71 » 04 Μαρ 2019, 15:10
Χαοτικός έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 15:08
Πάντως δεν υπάρχει μεγαλύτερο καρναβάλι από το να βλέπεις θεομπαίχτες με εικόνες του χριστού και της παναγίας στην υπογραφή,να δηλώνουν άγνοια σχετικά με την ενοχή ενός αποδεδειγμένα παιδέρα.Στα βάθη της κολάσεως θα βράσετε νούμερα.
Που ήσουνα ρε

Έπεσε ρουφιανόκουμπο από γνωστό λέσι,υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και με χώσανε στην απομόνωση για ένα ολόκληρο μήνα.Επέστρεψα ακόμα πιο δυνατός και κεφάτος τώρα που βγήκε ήλιος.Μπορώ να αντέξω για μέρες χωρίς φαγητό επίσης

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
-71 την 04 Μαρ 2019, 15:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Pirate7G
από Pirate7G » 04 Μαρ 2019, 15:36

Δεν τσακιζω το φρύδι μου
-
Χαοτικός
- Phorum.gr user: Χαοτικός
από Χαοτικός » 04 Μαρ 2019, 16:23
Όχι. Το ακούω πολλές φορές και δεν ξέρω γιατί. Είχα δει βέβαια τι έγραφε ο άνθρωπος και πολλά μου αρέσανε. Μου είπανε ότι μοιάζει το στυλ μας, αλλά δεν είμαι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Lord Brum
- Phorum.gr user: coriander
από Lord Brum » 04 Μαρ 2019, 16:27
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 14:30
Lord Brum έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 14:09
Κακός ο συριζαικός σανός κακό και το να παίρνω πίπες στο μητσοτάκη ό,τι μαλακία και αν κάνει. Αν δεν μπορεί να διαχωρίσει το προσωπικό από το πολιτικό δεν κάνει για τη θέση, να περάσει ο επόμενος
Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο, έχεις άδικο.
Δεν τίθεται θέμα μεταξύ προσωπικού και πολιτικού συμφέροντος αλλά
της δυνατότητας του να υπάρξει σαφής και δυναμική πολιτική πράξη πριν τελεσιδικήσει η υπόθεση.
Και δεν αφορά στον Μητσοτάκη αλλά τον οποιονδήποτε πρωθυπουργό ή κορυφαίο πολιτικό στέλεχος,
που καλείται να καταδικάσει τον οποιονδήποτε πριν την τελική έκβαση της δίκης. Γιατί σ' αυτήν την περίπτωση, καταρρίπτεται αυτομάτως το όποιο νόημα έχει το τεκμήριο αθωότητας, που αποτελεί τον βασικό πυλώνα της δικαιοσύνης.
Αυτό μπορεί να γίνει σε μια παρέα, σε μια οικογένεια και σε οποιοδήποτε εξωθεσμικό πλαίσιο.
Πολιτικώς, δεν μπορεί να γίνει.
Για να γίνω πιο σαφής. Αν ο Μητσοτάκης (ή οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του) ήξερε τις ιδιαιτερότητες του φίλου του και τον παράνομο τρόπο εξάσκησης τους και παρ' όλα αυτά του έδωσε την όποια πολιτική θέση, σαφώς και είναι απαράδεκτο. Αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί και προσωπικώς, το θεωρώ μάλλον παράλογο γιατί ουδείς εχέφρων πολιτικός θα έπαιζε το κεφάλι του σε τόσο επικίνδυνες ισορροπίες. Στην περίπτωση όμως, που δεν το ήξερε, είναι υποχρεωμένος εκ των πραγμάτων να κρατήσει τις διπλωματικές ισορροπίες των θεσμών, χωρίς να κάνει κάτι που μπορεί να εκληφθεί ως παρέμβαση στη δικαιοσύνη. Αυτό που εννοώ είναι, ότι το "πάγωμα" και όχι ένας πομπώδης εξοστρακισμός του Γεωργιάδη ήταν μια σωστή πολιτική κίνηση, ανεξαρτήτως με το αν αυτό καλύπτει εσένα, εμένα ή τον οποιονδήποτε.
Ούτε εγώ πιστεύω ότι ο μητσοτάκης γνώριζε τα βίτσια του ΝΓ, θα γνώριζε τα περί ομοφυλοφιλίας αλλά για παιδεραστία δεν νομίζω. Συνήθως όμως σε περιπτώσεις διαφθοράς ή υποψίας σκανδάλου, ο πολιτικός λέει στον συνεργάτη του "σε απομακρύνω μέχρι να καθαρίσεις το όνομα σου, και εφόσον αθωωθείς εδώ είμαστε", είτε συνηθιέστερα παραιτείται για λόγους ευθιξείας ο σκανδαλιάρης.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
Lord Brum
- Phorum.gr user: coriander
από Lord Brum » 04 Μαρ 2019, 16:29
under έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 14:31
Lord Brum έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 14:18
Αν όντως μιλάμε για πραγματική αθωότητα (μη τέλεσε πράξης) συμφωνώ απόλυτα, αν μιλάμε για αθωότητα του τύπου λόγω αμφιβολιών ή λόγω κάποιας δικολαβίστικης μανούβρας τότε όχι. Εμένα πάντως προσωπικά με προσβάλλει σαν δεξιό ένα δεξιό κόμα να μην δίνει την εικόνα πλήρους καταδίκης ενός στελέχους του που καταδικάστηκε για παιδεραστία. Κάτι σαν το καταδικάζουμε τη βία που λένε οι αριστεράτζες αλλά κοτσάρουν και ένα μεγάλο
αλλά μετά
Τι παει να πει ΑΝ μιλαμε για πραγματικη αθωωτητα τοτε συμφωνεις ;
Αν εγω ειμαι πεπεισμενος για την αθωωτητα ενος φιλου μου δεν σημαινει οτι αυτος δεν ειναι ενοχος ή οτι εγω ημουν μπροστα στο περιστατικο.
Σημαινει οτι πιστευω αυτα που μου λεει συνεκτιμωντας και τον χαρακτηρα του οπως τον εχω αξιολογησει εγω.
Μπορει να κανω και λαθος ομως.
Αλλο αυτο και αλλο το κομμα.Η ΝΔ λεει οτι ο Γεωργιαδης δεν εχει κομματικη ιδιοτητα μεχρι να τελεσιδικησει η αποφαση.
Εδώ ακούγεται ότι υπάρχει βίντεο και δεν διαψεύστηκε. Αν υπάρχει δεν έχει σημασία τι πιστεύει κάποιος για τον φίλο του, ούτε το ποσο καλό παιδί ήταν όταν έκαναν παρέα. Τεσπα διαφωνούμε, ελπίζω να είναι αθώος και να αποδειχτεί ο βλαξεβάνης για άλλη μια φορά συκοφάντης
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
under
από under » 04 Μαρ 2019, 17:20
Lord Brum έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 16:29
Εδώ ακούγεται ότι υπάρχει βίντεο και δεν διαψεύστηκε. Αν υπάρχει δεν έχει σημασία τι πιστεύει κάποιος για τον φίλο του, ούτε το ποσο καλό παιδί ήταν όταν έκαναν παρέα. Τεσπα διαφωνούμε, ελπίζω να είναι αθώος και να αποδειχτεί ο βλαξεβάνης για άλλη μια φορά συκοφάντης
Δεν ξερω αν υπαρχει βιντεο.Αν αληθευουν ομως αυτα που εγραφησαν τοτε υπαρχει θεμα με τη δικη που εγινε.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Atheos
-
enaon
από enaon » 04 Μαρ 2019, 19:17
Η γαλή έχει δίκιο. Αν κάποιος θεωρεί οτι ο Γεωργιάδης κακώς παράγγειλε ανήλικα, πρέπει πρώτα:
να απαντήσει επαρκώς σε όσα νήματα ανοίξει η γαλή, με σαφήνεια και συνέπεια.
να βοηθήσει τα παιδάκια στην αφρική που πεινάνε,
να γράψει μισή σελίδα έκθεση για το καρότο του Σακελλαρίδη.
να κλείσει 12 ώρες περιπολίας στα πάρκα της Αθήνας που εκδίδονται μεταναστάκια.
μετά να το συζητήσουμε οκ, αν και πάλι δίκιο έχει η γαλή, όλοι ίδιοι είμαστε κλπ, σιγά το θέμα τώρα, θα μπορούσε να συμβεί στον καθε έναν μας, αρκεί μία άτυχη στιγμή, να βγεί για παράδειγμα η δικαιοσύνη απο το κώμα μετά απο πέντε χρόνια, για να γίνει το κακό.
-
enaon
από enaon » 04 Μαρ 2019, 19:24
αστα γαλή, τα έκανες χάλια. Μέχρι εχθές οκ, μαζευόταν κάπως, σήμερα βλέπω σε επέλεξε ο οττο, καταλαβαίνεις.
-
-
- 34 Απαντήσεις
- 1256 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
26 Οκτ 2023, 21:21
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
20 Μαρ 2025, 18:50
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 59 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nikos p 2020
16 Απρ 2025, 20:04
-
-
- 29 Απαντήσεις
- 1345 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης
01 Οκτ 2023, 09:32
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.