Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
Αρίστος
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Αρίστος » 22 Ιαν 2019, 11:35
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 11:24
Αρίστος έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 11:23
Γενικα θα ερθουν σε μας. Η Δημαρ εθελοντικα, το ΠΟταμι αναγκαστικα γιατι ο Κουλης του διελυσε την κοινοβουλευτικη ομαδα παιρνοντας Ψαριανο και Αμυρα. Οσο για το μεγαλυτερο μερος του ΚΙΝΑΛ προετοιμαζεται μετα τη συσκεψη ΚΙΝΑΛ με ΣΥΡΙΖΑ στο σπιτι του Αντωνη Λιβανη.
.
Το τελευταίο μην το προεξοφλείς. Κακό του κεφαλιού τους, πάντως.
Σου εχω τον επομενο υπουργο Εξωτερικων του Συριζα που σημερα βρισκεται σε σας: Χαρης Παμπουκης.
.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 22 Ιαν 2019, 11:37
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 11:21
Μην αρχίζεις τα νιανιανια, δεν με ενδιαφέρουν.
Είπες ότι είχατε περιφρούρηση σε αντίθεση με το συλλαλητήριο.
Είχατε ή δεν είχατε;
Μετα τη Marfin παντα υπηρχε περιφρουρηση.
.
Τι λες βρε άσχετε;
O εμπρησμός της Μαρφίν έγινε το 2010.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Αρίστος
από Αρίστος » 22 Ιαν 2019, 11:38
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 11:37
Είχατε ή δεν είχατε;
.
Τι λες βρε άσχετε;
Γι' αυτο εξ αρχης οι Αγανακτισμενοι ειχαν περιφρουρηση σε ολα τα μεγαλα συλλαλητηρια.
Γιατι η Marfin ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ.
.
-
Ερμής
από Ερμής » 22 Ιαν 2019, 11:40
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 11:37
Είχατε ή δεν είχατε;
.
Τι λες βρε άσχετε;
Σοβαρά τώρα προσπαθείς να πιάσεις κανονική κουβέντα με κάποιον που πίστευε σε λιακόπουλους, μετά έφτιαξε ένα ασκέρι που το ονόμασε ελεύθερους χρεοκοπημένους, στη συνέχεια μπήκε στον Καμμένο και τώρα έχει γίνει πειθήνιο κομματόσκυλο του Πολάκη;
Σοβαρά τώρα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Nostalgia
- Phorum.gr user: Nostalgia
από Nostalgia » 22 Ιαν 2019, 11:40
Δηλαδη εαν καταλαβαινω καλα, τρωγατε καθημερινα χημικα με περιφρουρηση και απο την αλλη κατηγορεις τους οργανωτες που δεν ειχαν περιφρούρηση και γι'αυτο εφαγαν χημικα;

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 22 Ιαν 2019, 11:43
Αρίστος έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 11:33
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 11:24
Αρίστος έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 11:16
Οποτε το προβλημα το δικο μου δεν ειναι γιατι κανατε ντου στη Βουλη αλλα γιατι το κρυψατε κατω απο το χαλακι για να την πειτε στο Συριζα.
.
Αυτό πάει για τοπ στη συλλογή.

Η υποκρισια πειραζει καλη μου, οχι τα φασολια.
Παροτι εμας δεν μας συμφερει να ξεσπαει η οργη του κοσμου στη Βουλη θα το θεωρουσα μαγκια αυτοι που το εκαναν να υπερασπιστουν την πραξη τους και οχι να την κρυβουν.
Γι' αυτο και εγω θεωρω ΜΑΓΚΑ τον Ναουσαιο γιατι παραδεχθηκε την πραξη του και ειναι περηφανος γι' αυτην.
.
Εσύ μπορείς να θεωρείς μάγκα όποιον θες.
Το θέμα είναι ποιοι θεωρούν ΜΑΓΚΑ εσένα και πάω στοίχημα ότι δεν υπάρχουν και πολλοί.
Για την ακρίβεια δεν ξέρω αν υπάρχουν καν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Αρίστος
από Αρίστος » 22 Ιαν 2019, 11:44
Nostalgia έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 11:40
Δηλαδη εαν καταλαβαινω καλα, τρωγατε καθημερινα χημικα με περιφρουρηση και απο την αλλη κατηγορεις τους οργανωτες που δεν ειχαν περιφρούρηση και γι'αυτο εφαγαν χημικα;

Σε μας τα χημικα αρχισαν να τα ριχνουν καθημερινα τον Οκτωβριο και τον Νοεμβριο του 2011.
Δεν ειχε να κανει με μπαχαλακηδες ωστε να μπορει να τους σταματησει η περιφρουρηση. Μας τα ριχναν αμα τη εμφανισει.
Για να καταλαβεις ξεκιναγαν τα ΜΑΤ με τις φυσουνες απο τον Αγνωστο Στρατιωτη, ψεκαζαν την πανω πλατεια...
και στη συνεχεια κατεβαιναν τα σκαλακια, ψεκαζαν την κατω πλατεια...
και εμπαιναν και μεσα στο ΜΕΤΡΟ να ψεκασουν κι εκει...
Και στο μετρο εξ ορισμου υπαρχουν μικρα παιδια και ηλικιωμενοι.
.
-
Nostalgia
- Phorum.gr user: Nostalgia
από Nostalgia » 22 Ιαν 2019, 11:47
Αρίστος έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 11:44

Σε μας τα χημικα αρχισαν να τα ριχνουν καθημερινα τον Οκτωβριο και τον Νοεμβριο του 2011.
Δεν ειχε να κανει με μπαχαλακηδες ωστε να μπορει να τους σταματησει η περιφρουρηση. Μας τα ριχναν αμα τη εμφανισει.
Για να καταλαβεις ξεκιναγαν τα ΜΑΤ με τις φυσουνες απο τον Αγνωστο Στρατιωτη, ψεκαζαν την πανω πλατεια...
και στη συνεχεια κατεβαιναν τα σκαλακια, ψεκαζαν την κατω πλατεια...
και εμπαιναν και μεσα στο ΜΕΤΡΟ να ψεκασουν κι εκει...
Και στο μετρο εξ ορισμου υπαρχουν μικρα παιδια και ηλικιωμενοι.
.
Αριστο θα πρεπει να καταλαβεις οτι την Κυριακη κατεβηκε απλος καθημερινος κοσμος, οχι τραμπουκοι, οποτε και 20 ατομα μπορουν να τα κανουν πουτανα. Ουτε εγω κατεβηκα εξοπλισμενος για δακρυγονα και χημικα, διοτι στην προηγουμενη συγκεντρωση κυλησαν ολα νορμαλ.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Αρίστος
από Αρίστος » 22 Ιαν 2019, 11:48
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 11:43
Το θέμα είναι ποιοι θεωρούν ΜΑΓΚΑ εσένα και πάω στοίχημα ότι δεν υπάρχουν και πολλοί.
Δεν ισχυριστηκα ποτε οτι ειμαι μαγκας.
Σιγουρα ομως δεν εχω αναγκη επιβεβαιωσης απο κοσμο που η μαγκια ειναι σημα κατατεθεν της υπαρξης του αλλα μολις κνει την κακη πραξη κρυβεται η ζηταει συγγνωμη.
Παραδειγμα ο Μπαρμπαρουσης η ο τυπος που ξυλοφορτωσε τον Μπουταρη.
Σε αυτα εχετε να παρετε ΠΟΛΛΑ μαθηματα απο τους αναρχικους που βριζουν τους δικαστες τους και τους λενε καταμουτρα οτι θα συνεχισουν τον ενοπλο αγωνα.
.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 22 Ιαν 2019, 11:48

Ναι ρε συ, είπε ότι οργανώθηκε περιφρούρηση μετά τη Μαρφίν... άρα τα χημικά τα έτρωγαν πριν.
Όταν του είπα ότι η Μαρφίν ήταν πριν, μήπως τα έμπλεξε (γιατί έτσι είναι οι μπαρουτοκαπνισμένοι, μπερδεύουν τις μάχες), ξαναλέει ότι γι' αυτό έγινε η περιφρούρηση που τελικώς δεν έγινε.
Γενικώς, δεν κατάλαβα τι νόημα είχε η αναφορά στη Μαρφίν. Λες και ήταν η πρώτη φορά που έπεσαν χημικά.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Αρίστος
από Αρίστος » 22 Ιαν 2019, 11:52
Nostalgia έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 11:47
Αριστο θα πρεπει να καταλαβεις οτι την Κυριακη κατεβηκε απλος καθημερινος κοσμος, οχι τραμπουκοι, οποτε και 20 ατομα μπορουν να τα κανουν πουτανα. Ουτε εγω κατεβηκα εξοπλισμενος για δακρυγονα και χημικα, διοτι στην προηγουμενη συγκεντρωση κυλησαν ολα νορμαλ.
Ναι ρε συ Nostalgia αλλα θα πρεπε να την ψυλιαστεις οτι καποιοι ετοιμαζοντουσαν για μαχη:
α) απο το τι ελεγαν καποιοι εδω μεσα για ντου στη Βουλη.
β) απο το μηνυμα που εδωσε ο Μιχαλολιακος παιρνοντας ξανα τον Μπαρμπαρουση στην κοινοβουλευτικη του ομαδα λιγες μερες πριν ξεκινησει το συλλαλητηριο.
γ) απο τις αφισες που στοχοποιουσαν βουλευτες και απο τα απειλητικα μηνυματα.
δ) και τελος απο αυτο το εξωφυλλο.

.
-
Υδράργυρος
από Υδράργυρος » 22 Ιαν 2019, 11:52
Οι εθνολαϊκιστές έχουν συνηθίσει να διοργανώνει το κράτος τα συλλαλητήρια τους, να κατεβάζουν σχολεία με απουσιολόγο, να υπάρχει συνεχής διαφήμιση και κάλυψη από τα ΜΜΕ, και να κλείνουν οι υπηρεσίες εκείνη τη μέρα.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 22 Ιαν 2019, 11:54
Αρίστος έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 11:48
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 11:43
Δεν ισχυριστηκα ποτε οτι ειμαι μαγκας.
Σιγουρα ομως δεν εχω αναγκη επιβεβαιωσης απο κοσμο που η μαγκια ειναι σημα κατατεθεν της υπαρξης του αλλα μολις κνει την κακη πραξη κρυβεται η ζηταει συγγνωμη.
Παραδειγμα ο Μπαρμπαρουσης η ο τυπος που ξυλοφορτωσε τον Μπουταρη.
Σε αυτα εχετε να παρετε ΠΟΛΛΑ μαθηματα απο τους αναρχικους που βριζουν τους δικαστες τους και τους λενε καταμουτρα οτι θα συνεχισουν τον ενοπλο αγωνα.
.
Ε, εδώ που τα λέμε αν το ισχυριζόσουν θα ήταν το πιο σύντομο ανέκδοτο.

Οπότε, ό,τι και να γράφεις για το ποιους θεωρείς μάγκες εσύ, μετράει όσο και οι υπόλοιπες απόψεις σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Αρίστος
από Αρίστος » 22 Ιαν 2019, 11:55
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 11:48

Ναι ρε συ, είπε ότι οργανώθηκε περιφρούρηση μετά τη Μαρφίν... άρα τα χημικά τα έτρωγαν πριν.
Όταν του είπα ότι η Μαρφίν ήταν πριν, μήπως τα έμπλεξε (γιατί έτσι είναι οι μπαρουτοκαπνισμένοι, μπερδεύουν τις μάχες), ξαναλέει ότι γι' αυτό έγινε η περιφρούρηση που τελικώς δεν έγινε.
Γενικώς, δεν κατάλαβα τι νόημα είχε η αναφορά στη Μαρφίν. Λες και ήταν η πρώτη φορά που έπεσαν χημικά.

Εσυ μπλεχτηκες Ψιψινα, οχι εγω.
Ειπα οτι η περιφρουρηση ξεκινησε εξαιτιας της Marfin.
Αρα η Marfin θα επρεπε να ειχε προηγηθει.
.
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.