Το έχω ξαναπεί απέξω απέξω, από τότε που μου χάλασε ένα μπάνιο το καλοκαίρι του 12 γιατί ένα σιγανό ποταμάκι αποφάσισε να ακολουθήσει τη γραμμή σηκωνόμαστε απο τον καναπέ και ελέγχουμε ποιους ψηφίζουμε γιατί οι άλλοι μας κατέστρεψαν, ζητάω πιο πολλά κάπως, ειδικά από αυτούς που κόπτονται ότι πρέπει να προσέχουμε γιατί την πατήσαμε όταν πηγαίναμε εμείς οι ανυποψίαστοι και δεν ξέραμε ποιους ακούγαμε.
Καταδικάστηκε ο Νίκος Γεωργιάδης της ΝΔ για ασέλγεια σε ανηλίκους
Re: Καταδικάστηκε ο Νίκος Γεωργιάδης της ΝΔ για ασέλγεια σε ανηλίκους
Για ποιο λόγο θεωρείς ότι σε αφορά ο πληθυντικός που χρησιμοποιώ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
να γι'αυτό λέω οτι ίσως έδινα μπόνους σε εσένα. Η γαλή προσπαθεί να κρατηθεί εντός θέματος και γράφει κουλαμάρες. Εσύ λές ωραία πράγματα, σαν το νήμα να σου βγάζει γενικές φιλοσοφικές αναζητήσεις. Κάθε φορά, κάθε νήμα της νδ, γενικές φιλοσοφικές αναζητήσεις.Athina__P έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 19:44Το έχω ξαναπεί απέξω απέξω, από τότε που μου χάλασε ένα μπάνιο το καλοκαίρι του 12 γιατί ένα σιγανό ποταμάκι αποφάσισε να ακολουθήσει τη γραμμή σηκωνόμαστε απο τον καναπέ και ελέγχουμε ποιους ψηφίζουμε γιατί οι άλλοι μας κατέστρεψαν, ζητάω πιο πολλά κάπως, ειδικά από αυτούς που κόπτονται ότι πρέπει να προσέχουμε γιατί την πατήσαμε όταν πηγαίναμε εμείς οι ανυποψίαστοι και δεν ξέραμε ποιους ακούγαμε.

Ωραία, ρωτάω ευθέως. Το νήμα Γεωργιάδη έχει πόσες σελίδες και δεν ξέρω αν υπήρξε νήμα για τα Ελληνοτουρκικά και πόσες σελίδες θα είχε, θα το βαριόμουν, να πω την αλήθεια, αλλά αν τα μποτ που προφανώς παίρνουν γραμμή να ασχοληθούν με το Γεωργιάδη ως πιο φλέγον, τι σου λέει αυτό εσένα; Σε νοιάζει πιο πολύ και γιατί;enaon έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 19:49να γι'αυτό λέω οτι ίσως έδινα μπόνους σε εσένα. Η γαλή προσπαθεί να κρατηθεί εντός θέματος και γράφει κουλαμάρες. Εσύ λές ωραία πράγματα, σαν το νήμα να σου βγάζει γενικές φιλοσοφικές αναζητήσεις. Κάθε φορά, κάθε νήμα της νδ, γενικές φιλοσοφικές αναζητήσεις.Athina__P έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 19:44Το έχω ξαναπεί απέξω απέξω, από τότε που μου χάλασε ένα μπάνιο το καλοκαίρι του 12 γιατί ένα σιγανό ποταμάκι αποφάσισε να ακολουθήσει τη γραμμή σηκωνόμαστε απο τον καναπέ και ελέγχουμε ποιους ψηφίζουμε γιατί οι άλλοι μας κατέστρεψαν, ζητάω πιο πολλά κάπως, ειδικά από αυτούς που κόπτονται ότι πρέπει να προσέχουμε γιατί την πατήσαμε όταν πηγαίναμε εμείς οι ανυποψίαστοι και δεν ξέραμε ποιους ακούγαμε.
Και δεν είναι άσχετο νομίζω να αναρωτιέται κανείς γιατί δεν σκίζονται τόσα καλσόν για τα εγχώρια ήθη ως προς το θέμα.
αν δεν ήσουν εσύ, η γαλή, και τα άλλα παιδιά που κλαίνε που πιάσανε τον κόπανο, δε θα υπήρχε το θέμα. Αν βασικά τον είχαμε διώξει απο το 11 ακόμα καλύτερα. Διάβασε λίγο το νήμα και θα καταλάβεις οτι δουλεύει με δάκρυα νδκρατών.
Δεν έκλαψα που έπιασαν τον κόπανο και θα παρακαλέσω να βάλεις και κανα κουοτ για αυτά που βάζεις στο στόμα των άλλων, γιατί ήδη είπα οτι δεν δικαιολογώ το συγκεκριμένο. Άλλη ήταν η παρέμβασή μου. Είπα κάπου ότι δεν πειράζει αυτό που έκανε ο συγκεκριμένος; Άλλα είπα.
Re: Η ναυαρχίδα του αστισμού προσφέρει άρθρο-μνημείο χυδαιότητας
Εσύ πως γίνεται σε ένα νήμα που αφορά την ασέλγεια ενός πολιτικού σε ανήλικα να θες να το στρέψεις προς την Τουρκία, το Μάτι, το ταχύπλοο κτλAthina__P έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 19:35
Δεν συνηθίζω να ανοίγω τέτοια θέματα. Απλά παρατηρώ. Όπως παρατήρησα ότι όταν η επικαιρότητα είχε Μάτι, υπήρχαν μποτ που δεν ασχολιόντουσαν ΠΟΤΕ με κάτι εκτός γραμμής και ξαφνικά άνοιγαν θέματα:! Έσκισε ο Τσιτσιπάς! Ε, κάτι λένε όλα αυτά για το πού βρίσκονται οι προτεραιότητες του καθενός. Αφού γράφουνε, μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Σας πληγώνει η δεξιά παράταξη και αντιδράτε σαν εγκλωβισμένα πουλάκια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
εγώ ολα σου τα πόστ στο νήμα τα διαβάζω σαν κλάμα στον αέρα, μοιρολόι με μισή κούπα λογική. Αλλά πλάκα έχουν οκ, αρκεί να μην νομίζεις οτι αλήθεια θα συζητήσουμε για το μάτι και τους παιδεραστές.Athina__P έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 19:58Δεν έκλαψα που έπιασαν τον κόπανο και θα παρακαλέσω να βάλεις και κανα κουοτ για αυτά που βάζεις στο στόμα των άλλων, γιατί ήδη είπα οτι δεν δικαιολογώ το συγκεκριμένο. Άλλη ήταν η παρέμβασή μου. Είπα κάπου ότι δεν πειράζει αυτό που έκανε ο συγκεκριμένος; Άλλα είπα.
Εδώ ειναι το νήμα που ένας κόπανος την πάτησε και δεν μπορούμε να το αποδεχθούμε διότι είναι νδ.
Είναι πληθυντικός ισοπέδωσης. Και έχω γράψει πολλές φορές ότι προσωπικώς δεν έχω πρόβλημα με τις ισοπεδώσεις.
Αλλά θεωρώ μάλλον αφελές να πιστεύετε ότι σας θεωρώ κάτι σαν πνευματικούς καθοδηγητές ή έστω αξιολογητές για τον τρόπο που διαχειρίζομαι το κάθε θέμα. Η Γαλή πιστεύει ότι, η Γαλή θεωρεί αυτό, φορ πόιντς εδώ, του πόιντς εκεί, ουουου είσαι σκέτη απογοήτευση παραπέρα...
Συγγνώμη κύριοι ποιοι είστε;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
έρχεσαι, μαλώνεις στον πληθιντικό γενικά και αόριστα όσους δεν απαντήσανε σε νήματα που άνοιξες και έχουν το θράσσος να λένε την γνώμη τους χωρίς να περάσουν απο την κρίση σου, μετά το κάνεις και σε κάθε έναν ξεχωριστά, συνεχίζεις να μιλάς για τους πολλούς όταν νικάς την ηθική, σε ρωτάει ένας ποιοι ειναι οι πολλοί, και λες οτι θα ισοπεδώσεις κάτι.
ε μετά οκ, δίκιο έχεις, ο γεωργιάδης ειναι μιά χαρά.
ε μετά οκ, δίκιο έχεις, ο γεωργιάδης ειναι μιά χαρά.

και ανήθικος είναι και ανώμαλος είναι και για φυλακή είναι εφόσον τέλεσε όσα του αποδίδονται. Αυτό δεν έχει ιδιαιτερη σχέση με το εκλογικό αποτέλεσμα καθώς ο κόσμος πρωτίστως καταψηφίζει το κυβερνόν κόμα. Αδυνατώ να καταλάβω γιατί δυσκολεύονται οι ΝΔτες να αποκαλέσουν τον ΝΓ με τον χαρακτηρισμό που του αξίζει τη στιγμή που οι ζαίοι ουδέποτε δνε αισθάνθηκαν την ανάκγη να αποστασιοποιηθούν από δηλώσεις στελεχών τους υπέρ δολοφόνων τύπου κουφοντίναenaon έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 19:44καλά αλλά το ξεχείλωσες. Η πραγματικότητα που θα έρθει αυριο δεν είναι πραγματικότητα σήμερα, είναι επιθυμία. Όταν έρθει βέβαια θα έχεις δίκιο, αλλά πάλι άλλο πράγμα εννοούμε.
Εγώ λέω για εκείνη που λέει οτι προσπαθούμε να εξηγήσουμε οτι ειναι ανήθικο να λέμε τον γεωργιάδη ανήθικο, την πραγματικότητα ενός νδκράτη σήμερα.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
οκ, οπότε λάθος κατάλαβες, δεν το πήγα εγώ στις εκλογές. Οπότε γιατί μου τα λες αυτά τώρα, δεν ψηφίζω φίλε, δεν με νοιάζει ποιος θα βγει στις εκλογές.Lord Brum έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 20:11και ανήθικος είναι και ανώμαλος είναι και για φυλακή είναι εφόσον τέλεσε όσα του αποδίδονται. Αυτό δεν έχει ιδιαιτερη σχέση με το εκλογικό αποτέλεσμα καθώς ο κόσμος πρωτίστως καταψηφίζει το κυβερνόν κόμα. Αδυνατώ να καταλάβω γιατί δυσκολεύονται οι ΝΔτες να αποκαλέσουν τον ΝΓ με τον χαρακτηρισμό που του αξίζει τη στιγμή που οι ζαίοι ουδέποτε δνε αισθάνθηκαν την ανάκγη να αποστασιοποιηθούν από δηλώσεις στελεχών τους υπέρ δολοφόνων τύπου κουφοντίναenaon έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 19:44καλά αλλά το ξεχείλωσες. Η πραγματικότητα που θα έρθει αυριο δεν είναι πραγματικότητα σήμερα, είναι επιθυμία. Όταν έρθει βέβαια θα έχεις δίκιο, αλλά πάλι άλλο πράγμα εννοούμε.
Εγώ λέω για εκείνη που λέει οτι προσπαθούμε να εξηγήσουμε οτι ειναι ανήθικο να λέμε τον γεωργιάδη ανήθικο, την πραγματικότητα ενός νδκράτη σήμερα.
εγώ δεν έχω καταλάβει τι του αποδόθηκε ακόμα. Αν έχω ένα πρόβλημα ειναι αυτό, οτι δεν μας νοιάζει που δεν ξέρουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 04 Μαρ 2019, 20:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αυτά ήταν παραδείγματα γύρω από τις προτεραιότητες των μποτ. Αν σου κάνει αυτό που βλέπεις ως κατάσταση, ΟΚ, πάσο.Naida έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 19:58Εσύ πως γίνεται σε ένα νήμα που αφορά την ασέλγεια ενός πολιτικού σε ανήλικα να θες να το στρέψεις προς την Τουρκία, το Μάτι, το ταχύπλοο κτλAthina__P έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 19:35
Δεν συνηθίζω να ανοίγω τέτοια θέματα. Απλά παρατηρώ. Όπως παρατήρησα ότι όταν η επικαιρότητα είχε Μάτι, υπήρχαν μποτ που δεν ασχολιόντουσαν ΠΟΤΕ με κάτι εκτός γραμμής και ξαφνικά άνοιγαν θέματα:! Έσκισε ο Τσιτσιπάς! Ε, κάτι λένε όλα αυτά για το πού βρίσκονται οι προτεραιότητες του καθενός. Αφού γράφουνε, μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Ενημέρωσα και το θέμα, για να μην πετάγομαι εδώ. Έτυχε να πληροφορηθώ κάτι και μου έκανε εντύπωση και θα ενημέρωνα το θέμα έτσι και αλλιώς. Πχ δεν πετάχτηκε κανείς να πει γιατί μιλάνε για την Καλιφόρνια τα μποτ όταν το θέμα ήταν το Μάτι! Πετάχτηκε κανείς, γιατί δεν θυμάμαι! Κανείς δεν μάζεψε το μποτ που γύριζε το θέμα στην Καλιφόρνια! Όταν τυγχάνει να κάνει κάτι ανάλογο το μη μποτ, είναι εκτός θέματος!
Athina__P @ Πυρκαγιες στην Αττική
Ανοίξανε ολόκληρα θέματα, δεν έκαναν σχόλιο δύο γραμμών που έγινε παραπάνω! Ήταν εκτός θέματος τα μποτ;
Kostis @ Να μας πεί ο καθ. Συνολάκης τί πήγε λάθος με τις φωτιές στην Καλιφόρνια
Jack Shephard @ Να παραιτηθεί η Δούρου για τις φωτιές στο Μαλιμπού
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 04 Μαρ 2019, 20:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για τον δεξιό, νεοδημοκρατη Γεωργιάδη, συνεργάτη του Κούλη του μελλοντικού πρωθθπουργού και τις βαρύτατες πράξεις του, θα σχολιάσεις κάτι;Athina__P έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 20:15Αυτά ήταν παραδείγματα γύρω από τις προτεραιότητες των μποτ. Αν σου κάνει αυτό που βλέπεις ως κατάσταση, ΟΚ, πάσο.Naida έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 19:58Εσύ πως γίνεται σε ένα νήμα που αφορά την ασέλγεια ενός πολιτικού σε ανήλικα να θες να το στρέψεις προς την Τουρκία, το Μάτι, το ταχύπλοο κτλAthina__P έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 19:35
Ενημέρωσα και το θέμα, για να μην πετάγομαι εδώ. Έτυχε να πληροφορηθώ κάτι και μου έκανε εντύπωση και θα ενημέρωνα το θέμα έτσι και αλλιώς. Πχ δεν πετάχτηκε κανείς να πει γιατί μιλάνε για την Καλιφόρνια τα μποτ όταν το θέμα ήταν το Μάτι! Πετάχτηκε κανείς, γιατί δεν θυμάμαι! Κανείς δεν μάζεψε το μποτ που γύριζε το θέμα στην Καλιφόρνια! Όταν τυγχάνει να κάνει κάτι ανάλογο το μη μποτ, είναι εκτός θέματος!
Athina__P @ Πυρκαγιες στην Αττική
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νίκος Γεωργιάδης: Απαλλάχθηκε λόγω παραγραφής για την ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων
από Eθνικοκοινωνιστης » 26 Οκτ 2023, 19:19 » σε Εσωτερική Πολιτική - 34 Απαντήσεις
- 1256 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
26 Οκτ 2023, 21:21
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
20 Μαρ 2025, 18:50
-
-
Νέα δημοσίευση Έρευνα-βιτρίνα από το ΓΕΣ σε ανήλικους μαθητές – Τι τους ρωτάνε
από nikos p 2020 » 16 Απρ 2025, 20:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 59 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nikos p 2020
16 Απρ 2025, 20:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο διασημότερος φαν του Βαρουφάκη κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλικές επιθέσεις σε ανηλίκους
από Σενέκας » 17 Σεπ 2023, 22:47 » σε Κοινωνικά θέματα - 29 Απαντήσεις
- 1350 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης
01 Οκτ 2023, 09:32
-