Καταδικάστηκε ο Νίκος Γεωργιάδης της ΝΔ για ασέλγεια σε ανηλίκους

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Athina__P

Re: Καταδικάστηκε ο Νίκος Γεωργιάδης της ΝΔ για ασέλγεια σε ανηλίκους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 04 Μαρ 2019, 19:44

enaon έγραψε:
04 Μαρ 2019, 19:38
Nero έγραψε:
04 Μαρ 2019, 19:37
είναι διασκεδαστικό
εμένα μου αρέσει και η Αθηνά, αν έδινα μπόνους δεν είμαι σίγουρος σε ποια θα πήγαινε.

νομίζω θέλουμε ένα νήμα με ποικιλίες δακρύων, αν ήξερα ποια είναι πιο σπάνια θα μπορούσα να διαλέξω πιο άνετα.
Το έχω ξαναπεί απέξω απέξω, από τότε που μου χάλασε ένα μπάνιο το καλοκαίρι του 12 γιατί ένα σιγανό ποταμάκι αποφάσισε να ακολουθήσει τη γραμμή σηκωνόμαστε απο τον καναπέ και ελέγχουμε ποιους ψηφίζουμε γιατί οι άλλοι μας κατέστρεψαν, ζητάω πιο πολλά κάπως, ειδικά από αυτούς που κόπτονται ότι πρέπει να προσέχουμε γιατί την πατήσαμε όταν πηγαίναμε εμείς οι ανυποψίαστοι και δεν ξέραμε ποιους ακούγαμε.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Μαρ 2019, 19:46

Nero έγραψε:
04 Μαρ 2019, 19:30
ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Μαρ 2019, 19:28
enaon έγραψε:
04 Μαρ 2019, 19:24
αστα γαλή, τα έκανες χάλια. Μέχρι εχθές οκ, μαζευόταν κάπως, σήμερα βλέπω σε επέλεξε ο οττο, καταλαβαίνεις.
Φυσικά καταλαβαίνω. Και ο Όττο καταλαβαίνει. Εσείς δεν καταλαβαίνετε. :lol:
Για ποιο λόγο απευθύνεσαι σε όλους στον πληθυντικό; Είναι πληθυντικός ευγενείας ή βλέπεις φαντάσματα;
Για ποιο λόγο θεωρείς ότι σε αφορά ο πληθυντικός που χρησιμοποιώ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 04 Μαρ 2019, 19:49

Athina__P έγραψε:
04 Μαρ 2019, 19:44
enaon έγραψε:
Nero έγραψε:
04 Μαρ 2019, 19:37
είναι διασκεδαστικό
εμένα μου αρέσει και η Αθηνά, αν έδινα μπόνους δεν είμαι σίγουρος σε ποια θα πήγαινε.

νομίζω θέλουμε ένα νήμα με ποικιλίες δακρύων, αν ήξερα ποια είναι πιο σπάνια θα μπορούσα να διαλέξω πιο άνετα.
Το έχω ξαναπεί απέξω απέξω, από τότε που μου χάλασε ένα μπάνιο το καλοκαίρι του 12 γιατί ένα σιγανό ποταμάκι αποφάσισε να ακολουθήσει τη γραμμή σηκωνόμαστε απο τον καναπέ και ελέγχουμε ποιους ψηφίζουμε γιατί οι άλλοι μας κατέστρεψαν, ζητάω πιο πολλά κάπως, ειδικά από αυτούς που κόπτονται ότι πρέπει να προσέχουμε γιατί την πατήσαμε όταν πηγαίναμε εμείς οι ανυποψίαστοι και δεν ξέραμε ποιους ακούγαμε.
να γι'αυτό λέω οτι ίσως έδινα μπόνους σε εσένα. Η γαλή προσπαθεί να κρατηθεί εντός θέματος και γράφει κουλαμάρες. Εσύ λές ωραία πράγματα, σαν το νήμα να σου βγάζει γενικές φιλοσοφικές αναζητήσεις. Κάθε φορά, κάθε νήμα της νδ, γενικές φιλοσοφικές αναζητήσεις. :003:

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 04 Μαρ 2019, 19:50

ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Μαρ 2019, 19:46
Nero έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Μαρ 2019, 19:28

Φυσικά καταλαβαίνω. Και ο Όττο καταλαβαίνει. Εσείς δεν καταλαβαίνετε. :lol:
Για ποιο λόγο απευθύνεσαι σε όλους στον πληθυντικό; Είναι πληθυντικός ευγενείας ή βλέπεις φαντάσματα;
Γιατί τον χρησιμοποίησες κι εχτές απαντώντας σ'εμένα-και δε φάνηκε να είναι πληθυντικό ευγενείας

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 04 Μαρ 2019, 19:53

enaon έγραψε:
04 Μαρ 2019, 19:49
Athina__P έγραψε:
enaon έγραψε:

να γι'αυτό λέω οτι ίσως έδινα μπόνους σε εσένα. Η γαλή προσπαθεί να κρατηθεί εντός θέματος και γράφει κουλαμάρες. Εσύ λές ωραία πράγματα, σαν το νήμα να σου βγάζει γενικές φιλοσοφικές αναζητήσεις. Κάθε φορά, κάθε νήμα της νδ, γενικές φιλοσοφικές αναζητήσεις. :003:
Ωραία, ρωτάω ευθέως. Το νήμα Γεωργιάδη έχει πόσες σελίδες και δεν ξέρω αν υπήρξε νήμα για τα Ελληνοτουρκικά και πόσες σελίδες θα είχε, θα το βαριόμουν, να πω την αλήθεια, αλλά αν τα μποτ που προφανώς παίρνουν γραμμή να ασχοληθούν με το Γεωργιάδη ως πιο φλέγον, τι σου λέει αυτό εσένα; Σε νοιάζει πιο πολύ και γιατί;

Και δεν είναι άσχετο νομίζω να αναρωτιέται κανείς γιατί δεν σκίζονται τόσα καλσόν για τα εγχώρια ήθη ως προς το θέμα.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 04 Μαρ 2019, 19:56

αν δεν ήσουν εσύ, η γαλή, και τα άλλα παιδιά που κλαίνε που πιάσανε τον κόπανο, δε θα υπήρχε το θέμα. Αν βασικά τον είχαμε διώξει απο το 11 ακόμα καλύτερα. Διάβασε λίγο το νήμα και θα καταλάβεις οτι δουλεύει με δάκρυα νδκρατών.

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 04 Μαρ 2019, 19:58

Δεν έκλαψα που έπιασαν τον κόπανο και θα παρακαλέσω να βάλεις και κανα κουοτ για αυτά που βάζεις στο στόμα των άλλων, γιατί ήδη είπα οτι δεν δικαιολογώ το συγκεκριμένο. Άλλη ήταν η παρέμβασή μου. Είπα κάπου ότι δεν πειράζει αυτό που έκανε ο συγκεκριμένος; Άλλα είπα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Η ναυαρχίδα του αστισμού προσφέρει άρθρο-μνημείο χυδαιότητας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Μαρ 2019, 19:58

Athina__P έγραψε:
04 Μαρ 2019, 19:35

Δεν συνηθίζω να ανοίγω τέτοια θέματα. Απλά παρατηρώ. Όπως παρατήρησα ότι όταν η επικαιρότητα είχε Μάτι, υπήρχαν μποτ που δεν ασχολιόντουσαν ΠΟΤΕ με κάτι εκτός γραμμής και ξαφνικά άνοιγαν θέματα:! Έσκισε ο Τσιτσιπάς! Ε, κάτι λένε όλα αυτά για το πού βρίσκονται οι προτεραιότητες του καθενός. Αφού γράφουνε, μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Εσύ πως γίνεται σε ένα νήμα που αφορά την ασέλγεια ενός πολιτικού σε ανήλικα να θες να το στρέψεις προς την Τουρκία, το Μάτι, το ταχύπλοο κτλ
Σας πληγώνει η δεξιά παράταξη και αντιδράτε σαν εγκλωβισμένα πουλάκια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 04 Μαρ 2019, 20:02

Athina__P έγραψε:
04 Μαρ 2019, 19:58
Δεν έκλαψα που έπιασαν τον κόπανο και θα παρακαλέσω να βάλεις και κανα κουοτ για αυτά που βάζεις στο στόμα των άλλων, γιατί ήδη είπα οτι δεν δικαιολογώ το συγκεκριμένο. Άλλη ήταν η παρέμβασή μου. Είπα κάπου ότι δεν πειράζει αυτό που έκανε ο συγκεκριμένος; Άλλα είπα.
εγώ ολα σου τα πόστ στο νήμα τα διαβάζω σαν κλάμα στον αέρα, μοιρολόι με μισή κούπα λογική. Αλλά πλάκα έχουν οκ, αρκεί να μην νομίζεις οτι αλήθεια θα συζητήσουμε για το μάτι και τους παιδεραστές.

Εδώ ειναι το νήμα που ένας κόπανος την πάτησε και δεν μπορούμε να το αποδεχθούμε διότι είναι νδ.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Μαρ 2019, 20:04

Nero έγραψε:
04 Μαρ 2019, 19:50
ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Μαρ 2019, 19:46
Nero έγραψε:

Γιατί τον χρησιμοποίησες κι εχτές απαντώντας σ'εμένα-και δε φάνηκε να είναι πληθυντικό ευγενείας
Είναι πληθυντικός ισοπέδωσης. Και έχω γράψει πολλές φορές ότι προσωπικώς δεν έχω πρόβλημα με τις ισοπεδώσεις.

Αλλά θεωρώ μάλλον αφελές να πιστεύετε ότι σας θεωρώ κάτι σαν πνευματικούς καθοδηγητές ή έστω αξιολογητές για τον τρόπο που διαχειρίζομαι το κάθε θέμα. Η Γαλή πιστεύει ότι, η Γαλή θεωρεί αυτό, φορ πόιντς εδώ, του πόιντς εκεί, ουουου είσαι σκέτη απογοήτευση παραπέρα...

Συγγνώμη κύριοι ποιοι είστε; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 04 Μαρ 2019, 20:10

έρχεσαι, μαλώνεις στον πληθιντικό γενικά και αόριστα όσους δεν απαντήσανε σε νήματα που άνοιξες και έχουν το θράσσος να λένε την γνώμη τους χωρίς να περάσουν απο την κρίση σου, μετά το κάνεις και σε κάθε έναν ξεχωριστά, συνεχίζεις να μιλάς για τους πολλούς όταν νικάς την ηθική, σε ρωτάει ένας ποιοι ειναι οι πολλοί, και λες οτι θα ισοπεδώσεις κάτι.

ε μετά οκ, δίκιο έχεις, ο γεωργιάδης ειναι μιά χαρά. :011:

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 04 Μαρ 2019, 20:11

enaon έγραψε:
Lord Brum έγραψε:
04 Μαρ 2019, 19:39
καλά δεν έχουν ανάγκη οι ΝΔτες να προστατευτούν από την πραγματικότητα. Η δεκάρα έρχεται και αυτό δεν αλλάζει επειδή βρέθηκε ένας ανώμαλος σύμβουλος του κούλη. Άλλοι πρέπει να προετοιμάζονται για την πραγματικότητα
καλά αλλά το ξεχείλωσες. Η πραγματικότητα που θα έρθει αυριο δεν είναι πραγματικότητα σήμερα, είναι επιθυμία. Όταν έρθει βέβαια θα έχεις δίκιο, αλλά πάλι άλλο πράγμα εννοούμε.

Εγώ λέω για εκείνη που λέει οτι προσπαθούμε να εξηγήσουμε οτι ειναι ανήθικο να λέμε τον γεωργιάδη ανήθικο, την πραγματικότητα ενός νδκράτη σήμερα. :011:
και ανήθικος είναι και ανώμαλος είναι και για φυλακή είναι εφόσον τέλεσε όσα του αποδίδονται. Αυτό δεν έχει ιδιαιτερη σχέση με το εκλογικό αποτέλεσμα καθώς ο κόσμος πρωτίστως καταψηφίζει το κυβερνόν κόμα. Αδυνατώ να καταλάβω γιατί δυσκολεύονται οι ΝΔτες να αποκαλέσουν τον ΝΓ με τον χαρακτηρισμό που του αξίζει τη στιγμή που οι ζαίοι ουδέποτε δνε αισθάνθηκαν την ανάκγη να αποστασιοποιηθούν από δηλώσεις στελεχών τους υπέρ δολοφόνων τύπου κουφοντίνα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 04 Μαρ 2019, 20:13

Lord Brum έγραψε:
04 Μαρ 2019, 20:11
enaon έγραψε:
Lord Brum έγραψε:
04 Μαρ 2019, 19:39
καλά δεν έχουν ανάγκη οι ΝΔτες να προστατευτούν από την πραγματικότητα. Η δεκάρα έρχεται και αυτό δεν αλλάζει επειδή βρέθηκε ένας ανώμαλος σύμβουλος του κούλη. Άλλοι πρέπει να προετοιμάζονται για την πραγματικότητα
καλά αλλά το ξεχείλωσες. Η πραγματικότητα που θα έρθει αυριο δεν είναι πραγματικότητα σήμερα, είναι επιθυμία. Όταν έρθει βέβαια θα έχεις δίκιο, αλλά πάλι άλλο πράγμα εννοούμε.

Εγώ λέω για εκείνη που λέει οτι προσπαθούμε να εξηγήσουμε οτι ειναι ανήθικο να λέμε τον γεωργιάδη ανήθικο, την πραγματικότητα ενός νδκράτη σήμερα. :011:
και ανήθικος είναι και ανώμαλος είναι και για φυλακή είναι εφόσον τέλεσε όσα του αποδίδονται. Αυτό δεν έχει ιδιαιτερη σχέση με το εκλογικό αποτέλεσμα καθώς ο κόσμος πρωτίστως καταψηφίζει το κυβερνόν κόμα. Αδυνατώ να καταλάβω γιατί δυσκολεύονται οι ΝΔτες να αποκαλέσουν τον ΝΓ με τον χαρακτηρισμό που του αξίζει τη στιγμή που οι ζαίοι ουδέποτε δνε αισθάνθηκαν την ανάκγη να αποστασιοποιηθούν από δηλώσεις στελεχών τους υπέρ δολοφόνων τύπου κουφοντίνα
οκ, οπότε λάθος κατάλαβες, δεν το πήγα εγώ στις εκλογές. Οπότε γιατί μου τα λες αυτά τώρα, δεν ψηφίζω φίλε, δεν με νοιάζει ποιος θα βγει στις εκλογές.

εγώ δεν έχω καταλάβει τι του αποδόθηκε ακόμα. Αν έχω ένα πρόβλημα ειναι αυτό, οτι δεν μας νοιάζει που δεν ξέρουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 04 Μαρ 2019, 20:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 04 Μαρ 2019, 20:15

Naida έγραψε:
Athina__P έγραψε:

Δεν συνηθίζω να ανοίγω τέτοια θέματα. Απλά παρατηρώ. Όπως παρατήρησα ότι όταν η επικαιρότητα είχε Μάτι, υπήρχαν μποτ που δεν ασχολιόντουσαν ΠΟΤΕ με κάτι εκτός γραμμής και ξαφνικά άνοιγαν θέματα:! Έσκισε ο Τσιτσιπάς! Ε, κάτι λένε όλα αυτά για το πού βρίσκονται οι προτεραιότητες του καθενός. Αφού γράφουνε, μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Εσύ πως γίνεται σε ένα νήμα που αφορά την ασέλγεια ενός πολιτικού σε ανήλικα να θες να το στρέψεις προς την Τουρκία, το Μάτι, το ταχύπλοο κτλ
Αυτά ήταν παραδείγματα γύρω από τις προτεραιότητες των μποτ. Αν σου κάνει αυτό που βλέπεις ως κατάσταση, ΟΚ, πάσο.

Ενημέρωσα και το θέμα, για να μην πετάγομαι εδώ. Έτυχε να πληροφορηθώ κάτι και μου έκανε εντύπωση και θα ενημέρωνα το θέμα έτσι και αλλιώς. Πχ δεν πετάχτηκε κανείς να πει γιατί μιλάνε για την Καλιφόρνια τα μποτ όταν το θέμα ήταν το Μάτι! Πετάχτηκε κανείς, γιατί δεν θυμάμαι! Κανείς δεν μάζεψε το μποτ που γύριζε το θέμα στην Καλιφόρνια! Όταν τυγχάνει να κάνει κάτι ανάλογο το μη μποτ, είναι εκτός θέματος!

Athina__P @ Πυρκαγιες στην Αττική

Ανοίξανε ολόκληρα θέματα, δεν έκαναν σχόλιο δύο γραμμών που έγινε παραπάνω! Ήταν εκτός θέματος τα μποτ;

Kostis @ Να μας πεί ο καθ. Συνολάκης τί πήγε λάθος με τις φωτιές στην Καλιφόρνια
Jack Shephard @ Να παραιτηθεί η Δούρου για τις φωτιές στο Μαλιμπού
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 04 Μαρ 2019, 20:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Μαρ 2019, 20:18

Athina__P έγραψε:
04 Μαρ 2019, 20:15
Naida έγραψε:
Athina__P έγραψε:

Αυτά ήταν παραδείγματα γύρω από τις προτεραιότητες των μποτ. Αν σου κάνει αυτό που βλέπεις ως κατάσταση, ΟΚ, πάσο.

Ενημέρωσα και το θέμα, για να μην πετάγομαι εδώ. Έτυχε να πληροφορηθώ κάτι και μου έκανε εντύπωση και θα ενημέρωνα το θέμα έτσι και αλλιώς. Πχ δεν πετάχτηκε κανείς να πει γιατί μιλάνε για την Καλιφόρνια τα μποτ όταν το θέμα ήταν το Μάτι! Πετάχτηκε κανείς, γιατί δεν θυμάμαι! Κανείς δεν μάζεψε το μποτ που γύριζε το θέμα στην Καλιφόρνια! Όταν τυγχάνει να κάνει κάτι ανάλογο το μη μποτ, είναι εκτός θέματος!

Athina__P @ Πυρκαγιες στην Αττική
Για τον δεξιό, νεοδημοκρατη Γεωργιάδη, συνεργάτη του Κούλη του μελλοντικού πρωθθπουργού και τις βαρύτατες πράξεις του, θα σχολιάσεις κάτι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών