Αναγκιαίος τακτικός ελιγμός
Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Αδωνις Γεωργιάδης
- Υδράργυρος
Re: Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Αδωνις Γεωργιάδης
Καθόλου! Επιμένω για το ιδιωτικό γιατί ούτε στην ΕΣΣΔ ήταν μονόκλινα τα δωμάτια ξέρεις

Η κοντέσσα δεν ήθελε να γεννήσει ούτε σε συνθήκες κομμουνιστικής χώρας.
Απλώς σου εξηγώ πως, ακόμα και αν είχες δίκιο, πάλι η στάση της είναι άκυρη.
Δε θα ψηφίσω σύριζα, μην ανησυχείς. Εσύ πας ολοταχώς για νουδού. Στην ερώτησή μου, επειδή πέταξες 2 φορές τη μπάλα στην εξέδρα, ο Μπουμπούκος ήθελε να τα κλείσει τα δημόσια νοσοκομεία, και μετά έτρεξε σε δημόσιο νοσοκομείο, το οποίο ζητούσε να κλείσει. Πόση λογική έχουν οι νεοφιλελέρες?Juno έγραψε: ↑06 Απρ 2021, 10:36Όταν υποστηρίζεις τους προλετάριους, είναι μεμπτό να γεννήσεις σε ιδιωτικό και μάλιστα να μείνεις σε σουίτα όταν μία προλετάρια είναι σε τετράκλινο με τρεις γύφτισσες.Υδράργυρος έγραψε: ↑06 Απρ 2021, 09:07Δεν είναι μεμπτό να γεννήσεις σε ιδιωτικό μαιευτήριο. Είναι όμως μεμπτό να λές στους γιατρούς των δημόσιων νοσοκομείων "έπρεπε να σας απολύσω γιανα δέιτε τι εστί βερύκοκο", αλλά όταν χρειαστείς γιατρο να πας σε αυτούς που έβριζες. Αυτός γιατί δεν έγινε "αγοραστής υπηρεσιών υγείας" όπως διαλαλούσε; Θα μου πεις για κοροιδο ψάχνεις;
editΌπως το πας, νομίζω πως στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσεις σύριζα. Κρίμα.
Ποτέ δεν υποστήριξα την απόφαση του Μπουμπούκου να κλείσει τα δημόσια νοσοκομεία.Kauldron έγραψε: ↑06 Απρ 2021, 12:07Δε θα ψηφίσω σύριζα, μην ανησυχείς. Εσύ πας ολοταχώς για νουδού. Στην ερώτησή μου, επειδή πέταξες 2 φορές τη μπάλα στην εξέδρα, ο Μπουμπούκος ήθελε να τα κλείσει τα δημόσια νοσοκομεία, και μετά έτρεξε σε δημόσιο νοσοκομείο, το οποίο ζητούσε να κλείσει. Πόση λογική έχουν οι νεοφιλελέρες?
Δεν έχει σημασία αν διαφωνείς σε επιμέρους, όταν ψηφίζεις ψηφίζεις όλο το πακέτο. Και νοσοκομεία, και μαρίνες στους Τούρκους, και λαρθοσπότ στο πλέον στρατηγικό σημείο της Λέρου, με θέα στο ναύσταθμο, να βγαίνει ο τουρκοπράκτορας το πρωί και να τραβάει φωτογραφία κάτω τα πλοία:Juno έγραψε: ↑06 Απρ 2021, 12:37Ποτέ δεν υποστήριξα την απόφαση του Μπουμπούκου να κλείσει τα δημόσια νοσοκομεία.Kauldron έγραψε: ↑06 Απρ 2021, 12:07Δε θα ψηφίσω σύριζα, μην ανησυχείς. Εσύ πας ολοταχώς για νουδού. Στην ερώτησή μου, επειδή πέταξες 2 φορές τη μπάλα στην εξέδρα, ο Μπουμπούκος ήθελε να τα κλείσει τα δημόσια νοσοκομεία, και μετά έτρεξε σε δημόσιο νοσοκομείο, το οποίο ζητούσε να κλείσει. Πόση λογική έχουν οι νεοφιλελέρες?
Φτιάχνουν κέντρο υποδοχής μεταναστών στο πλέον στρατηγικό σημείο της Λέρου!
Σ' αυτό το νήμα γιατί δεν μπήκε κανένας "δεξιός πατριώτης"? Οι αριστεροί, εντάξει, προφανώς και χαίρονται με μια τέτοια εξέλιξη, οι νεοδημοκράτες πού πήγαν?
Υπόψη, η Λέρος ήδη έχει πρόβλημα με τους λάθρους, που έκαναν πλιάτσικο στο νοσοκομείο (εν μέσω πανδημίας, έτσι?):
https://www.ethnos.gr/ellada/86793_lero ... osokomeioy
Τα επεισόδια έληξαν λόγω της ισχυρής βροχής.

Ολα αυτά γίνονται λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του μεγάλου πλιάτσικου στις αποθήκες του νοσοκομείου από πρόσφυγες και μετανάστες το προηγούμενο διάστημα. Σύμφωνα με τη λίστα των υλικών που κλάπηκαν ή καταστράφηκαν, υπήρχαν υλικά αξίας πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ.
Σύμφωνα με την έκθεση του αποθηκάριου, έχουν κλαπεί ή καταστραφεί δεκάδες υλικά που ήταν προς εκποίηση ή καταστροφή. Το πλιάτσικο δεν έγινε σε ένα βράδυ, αλλά είναι συστηματικό και καθημερινό από το 2019.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Η Περιστέρα δεν είναι υπέρ των προλετάριων. Το χουμε;Juno έγραψε: ↑06 Απρ 2021, 10:36Όταν υποστηρίζεις τους προλετάριους, είναι μεμπτό να γεννήσεις σε ιδιωτικό και μάλιστα να μείνεις σε σουίτα όταν μία προλετάρια είναι σε τετράκλινο με τρεις γύφτισσες.Υδράργυρος έγραψε: ↑06 Απρ 2021, 09:07Δεν είναι μεμπτό να γεννήσεις σε ιδιωτικό μαιευτήριο. Είναι όμως μεμπτό να λές στους γιατρούς των δημόσιων νοσοκομείων "έπρεπε να σας απολύσω γιανα δέιτε τι εστί βερύκοκο", αλλά όταν χρειαστείς γιατρο να πας σε αυτούς που έβριζες. Αυτός γιατί δεν έγινε "αγοραστής υπηρεσιών υγείας" όπως διαλαλούσε; Θα μου πεις για κοροιδο ψάχνεις;
Από εκεί και πέρα είναι δικαίωμα της να αποφασίσει που θα γεννήσει αν έχει την οικονομική δυνατότητα να το κάνει, όπως και του μπουμπούκου να εγχειριστεί όπου γουστάρει.
Το πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι άλλο. Εμένα αν με πιάσει φρικτός πόνος στην μέση και διαγνωστω με κήλη, υπάρχει άμεσα χειρουργείο να με βάλουν μέσα;
-
Πάντως εγώ θά παραδεχόμουν τόν Άδωνι άν καθόταν νά τόν χειρουργήσει ό Κικίλιας.!!
Και τον Τσίπρα αν καθόταν να του κάνει κολονοσκόπηση ο Πολάκης!Look whos talking έγραψε: ↑06 Απρ 2021, 21:57Πάντως εγώ θά παραδεχόμουν τόν Άδωνι άν καθόταν νά τόν χειρουργήσει ό Κικίλιας.!!
Γιατί κουουτάρεις μόνον εμένα και όχι και τους άλλους που κράζουν τον Μπουμπούκο;Gewponos90 έγραψε: ↑06 Απρ 2021, 13:01Η Περιστέρα δεν είναι υπέρ των προλετάριων. Το χουμε;Juno έγραψε: ↑06 Απρ 2021, 10:36Όταν υποστηρίζεις τους προλετάριους, είναι μεμπτό να γεννήσεις σε ιδιωτικό και μάλιστα να μείνεις σε σουίτα όταν μία προλετάρια είναι σε τετράκλινο με τρεις γύφτισσες.Υδράργυρος έγραψε: ↑06 Απρ 2021, 09:07
Δεν είναι μεμπτό να γεννήσεις σε ιδιωτικό μαιευτήριο. Είναι όμως μεμπτό να λές στους γιατρούς των δημόσιων νοσοκομείων "έπρεπε να σας απολύσω γιανα δέιτε τι εστί βερύκοκο", αλλά όταν χρειαστείς γιατρο να πας σε αυτούς που έβριζες. Αυτός γιατί δεν έγινε "αγοραστής υπηρεσιών υγείας" όπως διαλαλούσε; Θα μου πεις για κοροιδο ψάχνεις;
Από εκεί και πέρα είναι δικαίωμα της να αποφασίσει που θα γεννήσει αν έχει την οικονομική δυνατότητα να το κάνει, όπως και του μπουμπούκου να εγχειριστεί όπου γουστάρει.
Το πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι άλλο. Εμένα αν με πιάσει φρικτός πόνος στην μέση και διαγνωστω με κήλη, υπάρχει άμεσα χειρουργείο να με βάλουν μέσα;

Επίσης, εγώ έχω φροντίσει να έχω καλή ασφάλιση, για εσένα δεν με ενδιαφέρει.
Δεν έχετε νοσηλευτεί και δεν ξέρετε, αλλιώς ας με σταματήσει κάποιος και περιμένω.....
'Ολο το δωμάτιο μια Κυριακή πρωί πριν 7 χρόνια έφερνε κύκλους με 20 πίεση, νόμιζα ότι θα πεθάνω κι είχα αρχίσει την νεκρώσιμη ακολουθία. Μέχρι να φτάσω στο νοσοκομείο έκανα ρεκόρ: 24.8 και 15.2 με την κρίση πανικού. Ε μετά νοσηλεύτηκα , τρυπήθηκα και με 2+2 μπουκάλες στο σταντ + 10 και βάλε εξετάσεις . Μετά από 3 μέρες πήρα εξιτήριο.
- Δημοκρατικός
Aυτά είναι light σε σχέση με αυτά που θα περάσεις όταν θα κολλήσεις τον κορονοϊό.Στύγιος έγραψε: ↑06 Απρ 2021, 22:55'Ολο το δωμάτιο μια Κυριακή πρωί πριν 7 χρόνια έφερνε κύκλους με 20 πίεση, νόμιζα ότι θα πεθάνω κι είχα αρχίσει την νεκρώσιμη ακολουθία. Μέχρι να φτάσω στο νοσοκομείο έκανα ρεκόρ: 24.8 και 15.2 με την κρίση πανικού. Ε μετά νοσηλεύτηκα , τρυπήθηκα και με 2+2 μπουκάλες στο σταντ + 10 και βάλε εξετάσεις . Μετά από 3 μέρες πήρα εξιτήριο.
Κάνε εμβόλιο μπας και σωθείς.
-δημοκρατικά
Δημοκρατικός
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Την καλήν απολογίαν , την επί του φοβερού βήματος του Χριστού.Δημοκρατικός έγραψε: ↑06 Απρ 2021, 23:01Aυτά είναι light σε σχέση με αυτά που θα περάσεις όταν θα κολλήσεις τον κορονοϊό.Στύγιος έγραψε: ↑06 Απρ 2021, 22:55'Ολο το δωμάτιο μια Κυριακή πρωί πριν 7 χρόνια έφερνε κύκλους με 20 πίεση, νόμιζα ότι θα πεθάνω κι είχα αρχίσει την νεκρώσιμη ακολουθία. Μέχρι να φτάσω στο νοσοκομείο έκανα ρεκόρ: 24.8 και 15.2 με την κρίση πανικού. Ε μετά νοσηλεύτηκα , τρυπήθηκα και με 2+2 μπουκάλες στο σταντ + 10 και βάλε εξετάσεις . Μετά από 3 μέρες πήρα εξιτήριο.
Κάνε εμβόλιο μπας και σωθείς.
-δημοκρατικά
Δημοκρατικός
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Juno έγραψε: ↑06 Απρ 2021, 22:27Γιατί κουουτάρεις μόνον εμένα και όχι και τους άλλους που κράζουν τον Μπουμπούκο;Gewponos90 έγραψε: ↑06 Απρ 2021, 13:01Η Περιστέρα δεν είναι υπέρ των προλετάριων. Το χουμε;
Επίσης, εγώ έχω φροντίσει να έχω καλή ασφάλιση, για εσένα δεν με ενδιαφέρει.
Εσύ πέταξες το μαργαριτάρι για την Περιστέρα, εσένα κουοταρα στο συγκεκριμένο νήμα. Άμα δεις σε άλλα νήματα κράζω ζαιους. Σόρρυ..
Και για να μιλήσουμε σοβαρά, έχεις κάνει ιδιωτική ασφάλιση και νομίζεις πως είναι καλη( αυτό σοβαρά στο ρωταω.) Προσπάθησε να απαντήσεις σοβαρα
-
Juno έγραψε: ↑06 Απρ 2021, 22:26Και τον Τσίπρα αν καθόταν να του κάνει κολονοσκόπηση ο Πολάκης!Look whos talking έγραψε: ↑06 Απρ 2021, 21:57Πάντως εγώ θά παραδεχόμουν τόν Άδωνι άν καθόταν νά τόν χειρουργήσει ό Κικίλιας.!!
Σιγα τα νεα.Οτι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ειναι τα ιδια σκατα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο άδωνις γεωργιάδης είχε κλείσει τα νοσοκομεία
από Ληστοσυμμορίτης » 27 Ιούλ 2024, 12:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 206 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
27 Ιούλ 2024, 12:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άδωνις Γεωργιάδης: Όχι στο γάμο ομοφυλόφιλων και το τζάμι
από southern » 20 Ιαν 2024, 18:38 » σε Εσωτερική Πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 775 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
16 Φεβ 2024, 10:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι ο Σπύρος Αδωνις Γεωργιαδης ο χειροτερος υπουργος υγειας ολων των εποχων?
από Μαδουραίος » 29 Αύγ 2024, 08:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 137 Απαντήσεις
- 2645 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
29 Δεκ 2024, 00:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σαν το ποντίκι ο υπουργός Α. Γεωργιάδης
από Ληστοσυμμορίτης » 14 Μαρ 2024, 23:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 264 Προβολές
-