Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Αδωνις Γεωργιάδης

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Re: Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Αδωνις Γεωργιάδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 06 Απρ 2021, 11:27

Juno έγραψε:
06 Απρ 2021, 11:22

Η σουίτα μήπως; Ούτε δίκλινο στο ιδιωτικό δεν καταδέχτηκε η κοντέσσα.
Αναγκιαίος τακτικός ελιγμός

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 06 Απρ 2021, 11:34

Υδράργυρος έγραψε:
06 Απρ 2021, 11:27
Juno έγραψε:
06 Απρ 2021, 11:22

Η σουίτα μήπως; Ούτε δίκλινο στο ιδιωτικό δεν καταδέχτηκε η κοντέσσα.
Αναγκιαίος τακτικός ελιγμός
Καθόλου! Επιμένω για το ιδιωτικό γιατί ούτε στην ΕΣΣΔ ήταν μονόκλινα τα δωμάτια ξέρεις :giggle:
Η κοντέσσα δεν ήθελε να γεννήσει ούτε σε συνθήκες κομμουνιστικής χώρας.

Απλώς σου εξηγώ πως, ακόμα και αν είχες δίκιο, πάλι η στάση της είναι άκυρη.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 06 Απρ 2021, 12:07

Juno έγραψε:
06 Απρ 2021, 10:36
Υδράργυρος έγραψε:
06 Απρ 2021, 09:07
Juno έγραψε:
04 Απρ 2021, 21:56

Και η Περιστέρα γέννησε σε ιδιωτικό και μάλιστα σε πανάκριβο δωμάτιο. Μην είναι μαζί με τίποτα προλετάριες, η κοντέσσα.
Καμία δήλωση για αυτό;
Δεν είναι μεμπτό να γεννήσεις σε ιδιωτικό μαιευτήριο. Είναι όμως μεμπτό να λές στους γιατρούς των δημόσιων νοσοκομείων "έπρεπε να σας απολύσω γιανα δέιτε τι εστί βερύκοκο", αλλά όταν χρειαστείς γιατρο να πας σε αυτούς που έβριζες. Αυτός γιατί δεν έγινε "αγοραστής υπηρεσιών υγείας" όπως διαλαλούσε; Θα μου πεις για κοροιδο ψάχνεις;
Όταν υποστηρίζεις τους προλετάριους, είναι μεμπτό να γεννήσεις σε ιδιωτικό και μάλιστα να μείνεις σε σουίτα όταν μία προλετάρια είναι σε τετράκλινο με τρεις γύφτισσες.

edit
Kauldron έγραψε:
05 Απρ 2021, 22:07
Juno έγραψε:

Και η Περιστέρα γέννησε σε ιδιωτικό και μάλιστα σε πανάκριβο δωμάτιο. Μην είναι μαζί με τίποτα προλετάριες, η κοντέσσα.
Καμία δήλωση για αυτό;
Ήθελε κι αυτή να τα κλείσει?
Όπως το πας, νομίζω πως στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσεις σύριζα. Κρίμα.
Δε θα ψηφίσω σύριζα, μην ανησυχείς. Εσύ πας ολοταχώς για νουδού. Στην ερώτησή μου, επειδή πέταξες 2 φορές τη μπάλα στην εξέδρα, ο Μπουμπούκος ήθελε να τα κλείσει τα δημόσια νοσοκομεία, και μετά έτρεξε σε δημόσιο νοσοκομείο, το οποίο ζητούσε να κλείσει. Πόση λογική έχουν οι νεοφιλελέρες?
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 06 Απρ 2021, 12:37

Kauldron έγραψε:
06 Απρ 2021, 12:07
Δε θα ψηφίσω σύριζα, μην ανησυχείς. Εσύ πας ολοταχώς για νουδού. Στην ερώτησή μου, επειδή πέταξες 2 φορές τη μπάλα στην εξέδρα, ο Μπουμπούκος ήθελε να τα κλείσει τα δημόσια νοσοκομεία, και μετά έτρεξε σε δημόσιο νοσοκομείο, το οποίο ζητούσε να κλείσει. Πόση λογική έχουν οι νεοφιλελέρες?
Ποτέ δεν υποστήριξα την απόφαση του Μπουμπούκου να κλείσει τα δημόσια νοσοκομεία.
Leporello έγραψε:
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 06 Απρ 2021, 12:52

Juno έγραψε:
06 Απρ 2021, 12:37
Kauldron έγραψε:
06 Απρ 2021, 12:07
Ποτέ δεν υποστήριξα την απόφαση του Μπουμπούκου να κλείσει τα δημόσια νοσοκομεία.
Δεν έχει σημασία αν διαφωνείς σε επιμέρους, όταν ψηφίζεις ψηφίζεις όλο το πακέτο. Και νοσοκομεία, και μαρίνες στους Τούρκους, και λαρθοσπότ στο πλέον στρατηγικό σημείο της Λέρου, με θέα στο ναύσταθμο, να βγαίνει ο τουρκοπράκτορας το πρωί και να τραβάει φωτογραφία κάτω τα πλοία:
Φτιάχνουν κέντρο υποδοχής μεταναστών στο πλέον στρατηγικό σημείο της Λέρου!

Σ' αυτό το νήμα γιατί δεν μπήκε κανένας "δεξιός πατριώτης"? Οι αριστεροί, εντάξει, προφανώς και χαίρονται με μια τέτοια εξέλιξη, οι νεοδημοκράτες πού πήγαν?
Υπόψη, η Λέρος ήδη έχει πρόβλημα με τους λάθρους, που έκαναν πλιάτσικο στο νοσοκομείο (εν μέσω πανδημίας, έτσι?):
https://www.ethnos.gr/ellada/86793_lero ... osokomeioy

Τα επεισόδια έληξαν λόγω της ισχυρής βροχής. :fp:
Ολα αυτά γίνονται λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του μεγάλου πλιάτσικου στις αποθήκες του νοσοκομείου από πρόσφυγες και μετανάστες το προηγούμενο διάστημα. Σύμφωνα με τη λίστα των υλικών που κλάπηκαν ή καταστράφηκαν, υπήρχαν υλικά αξίας πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα με την έκθεση του αποθηκάριου, έχουν κλαπεί ή καταστραφεί δεκάδες υλικά που ήταν προς εκποίηση ή καταστροφή. Το πλιάτσικο δεν έγινε σε ένα βράδυ, αλλά είναι συστηματικό και καθημερινό από το 2019.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 06 Απρ 2021, 13:01

Juno έγραψε:
Υδράργυρος έγραψε:
Juno έγραψε:

Καμία δήλωση για αυτό;
Δεν είναι μεμπτό να γεννήσεις σε ιδιωτικό μαιευτήριο. Είναι όμως μεμπτό να λές στους γιατρούς των δημόσιων νοσοκομείων "έπρεπε να σας απολύσω γιανα δέιτε τι εστί βερύκοκο", αλλά όταν χρειαστείς γιατρο να πας σε αυτούς που έβριζες. Αυτός γιατί δεν έγινε "αγοραστής υπηρεσιών υγείας" όπως διαλαλούσε; Θα μου πεις για κοροιδο ψάχνεις;
Όταν υποστηρίζεις τους προλετάριους, είναι μεμπτό να γεννήσεις σε ιδιωτικό και μάλιστα να μείνεις σε σουίτα όταν μία προλετάρια είναι σε τετράκλινο με τρεις γύφτισσες.

edit
Kauldron έγραψε:
Juno έγραψε:

Καμία δήλωση για αυτό;
Η Περιστέρα δεν είναι υπέρ των προλετάριων. Το χουμε;

Από εκεί και πέρα είναι δικαίωμα της να αποφασίσει που θα γεννήσει αν έχει την οικονομική δυνατότητα να το κάνει, όπως και του μπουμπούκου να εγχειριστεί όπου γουστάρει.

Το πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι άλλο. Εμένα αν με πιάσει φρικτός πόνος στην μέση και διαγνωστω με κήλη, υπάρχει άμεσα χειρουργείο να με βάλουν μέσα;
dtri2020 έγραψε:
23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

Look whos talking

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Look whos talking » 06 Απρ 2021, 21:57

Πάντως εγώ θά παραδεχόμουν τόν Άδωνι άν καθόταν νά τόν χειρουργήσει ό Κικίλιας.!!

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 06 Απρ 2021, 22:26

Look whos talking έγραψε:
06 Απρ 2021, 21:57
Πάντως εγώ θά παραδεχόμουν τόν Άδωνι άν καθόταν νά τόν χειρουργήσει ό Κικίλιας.!!
Και τον Τσίπρα αν καθόταν να του κάνει κολονοσκόπηση ο Πολάκης!
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 06 Απρ 2021, 22:27

Gewponos90 έγραψε:
06 Απρ 2021, 13:01
Juno έγραψε:
Υδράργυρος έγραψε:

edit
Kauldron έγραψε:

Από εκεί και πέρα είναι δικαίωμα της να αποφασίσει που θα γεννήσει αν έχει την οικονομική δυνατότητα να το κάνει, όπως και του μπουμπούκου να εγχειριστεί όπου γουστάρει.

Το πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι άλλο. Εμένα αν με πιάσει φρικτός πόνος στην μέση και διαγνωστω με κήλη, υπάρχει άμεσα χειρουργείο να με βάλουν μέσα;
Γιατί κουουτάρεις μόνον εμένα και όχι και τους άλλους που κράζουν τον Μπουμπούκο; :xena:

Επίσης, εγώ έχω φροντίσει να έχω καλή ασφάλιση, για εσένα δεν με ενδιαφέρει.
Leporello έγραψε:

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 06 Απρ 2021, 22:35

Δεν έχετε νοσηλευτεί και δεν ξέρετε, αλλιώς ας με σταματήσει κάποιος και περιμένω.....

Στύγιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 06 Απρ 2021, 22:55

'Ολο το δωμάτιο μια Κυριακή πρωί πριν 7 χρόνια έφερνε κύκλους με 20 πίεση, νόμιζα ότι θα πεθάνω κι είχα αρχίσει την νεκρώσιμη ακολουθία. Μέχρι να φτάσω στο νοσοκομείο έκανα ρεκόρ: 24.8 και 15.2 με την κρίση πανικού. Ε μετά νοσηλεύτηκα , τρυπήθηκα και με 2+2 μπουκάλες στο σταντ + 10 και βάλε εξετάσεις . Μετά από 3 μέρες πήρα εξιτήριο.

Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός » 06 Απρ 2021, 23:01

Στύγιος έγραψε:
06 Απρ 2021, 22:55
'Ολο το δωμάτιο μια Κυριακή πρωί πριν 7 χρόνια έφερνε κύκλους με 20 πίεση, νόμιζα ότι θα πεθάνω κι είχα αρχίσει την νεκρώσιμη ακολουθία. Μέχρι να φτάσω στο νοσοκομείο έκανα ρεκόρ: 24.8 και 15.2 με την κρίση πανικού. Ε μετά νοσηλεύτηκα , τρυπήθηκα και με 2+2 μπουκάλες στο σταντ + 10 και βάλε εξετάσεις . Μετά από 3 μέρες πήρα εξιτήριο.
Aυτά είναι light σε σχέση με αυτά που θα περάσεις όταν θα κολλήσεις τον κορονοϊό.

Κάνε εμβόλιο μπας και σωθείς.

-δημοκρατικά
Δημοκρατικός
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris

Στύγιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 06 Απρ 2021, 23:07

Δημοκρατικός έγραψε:
06 Απρ 2021, 23:01
Στύγιος έγραψε:
06 Απρ 2021, 22:55
Aυτά είναι light σε σχέση με αυτά που θα περάσεις όταν θα κολλήσεις τον κορονοϊό.

Κάνε εμβόλιο μπας και σωθείς.

-δημοκρατικά
Δημοκρατικός
Την καλήν απολογίαν , την επί του φοβερού βήματος του Χριστού.

Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 06 Απρ 2021, 23:10

Juno έγραψε:
06 Απρ 2021, 22:27
Gewponos90 έγραψε:
06 Απρ 2021, 13:01
Juno έγραψε:

edit

Γιατί κουουτάρεις μόνον εμένα και όχι και τους άλλους που κράζουν τον Μπουμπούκο; :xena:

Επίσης, εγώ έχω φροντίσει να έχω καλή ασφάλιση, για εσένα δεν με ενδιαφέρει.

Εσύ πέταξες το μαργαριτάρι για την Περιστέρα, εσένα κουοταρα στο συγκεκριμένο νήμα. Άμα δεις σε άλλα νήματα κράζω ζαιους. Σόρρυ..

Και για να μιλήσουμε σοβαρά, έχεις κάνει ιδιωτική ασφάλιση και νομίζεις πως είναι καλη( αυτό σοβαρά στο ρωταω.) Προσπάθησε να απαντήσεις σοβαρα
dtri2020 έγραψε:
23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

Look whos talking

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Look whos talking » 06 Απρ 2021, 23:23

Juno έγραψε:
06 Απρ 2021, 22:26
Look whos talking έγραψε:
06 Απρ 2021, 21:57
Και τον Τσίπρα αν καθόταν να του κάνει κολονοσκόπηση ο Πολάκης!

Σιγα τα νεα.Οτι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ειναι τα ιδια σκατα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών