Ψαριανος και Αμυρας στην ΝΔ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Ψαριανος και Αμυρας στην ΝΔ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 26 Αύγ 2018, 17:20

under έγραψε:
26 Αύγ 2018, 17:15
ST48410 έγραψε:
26 Αύγ 2018, 16:49
Κατάλαβα τον συμβολισμό από την προηγούμενη ανάρτησή σου. Εγώ δεν σου λέω να μην γραφτεί στο κόμμα σας ή να μην σας στηρίξει δημόσια.
Σου λέω ότι από την στιγμή που θα τον κατεβάσεις στα ψηφοδέλτια ή που θα τον διορίσεις σε κάποια θέση αποκτάς και μέρος της ευθύνης των αυριανών του πράξεων.

Στα δικά μου μάτια μια τέτοια κίνηση φαίνεται ως κλείσιμο του ματιού στους ψηφοφόρους "business as usual παιδιά, εδώ είμαστε για όλους".
Και με ενοχλεί γιατί 8-9 χρόνια χρήσης φαίνεται πως δεν ήταν αρκετά για να καταλάβει η πολιτική ηγεσία του τόπου ότι τέτοιου είδους εκπτώσεις (στην βουλή ποδοσφαιριστές, ηθοποιοί κλπ προβεβλημένοι ή άτομα με προβληματική συμπεριφορά βλέπε Ζωίτσα, Ραχήλ και λοιπές δυνάμεις) κοστίζουν χοντρά στην κοινωνία και στους πολίτες. Μου δείχνει ότι δεν θέλουμε να σοβαρευτούμε και είμαστε έτοιμοι να επαναλάβουμε συμπεριφορές του παρελθόντος μόλις ξαναβρεθούν δανεικά.
Και η ΝΔ αναλαμβανει ευθυνες για οσους βαζει στα ψηφοδελτια της και οι υποψηφιοι αναλαμβανουν την ευθυνη να υποστηριξουν οσα πρεσβευει η ΝΔ.Ο υποψηφιος που θα κατεβει με ενα κομμα υποτιθεται οτι ασπαζεται τις βασικες αρχες αυτου του κομματος.
Απο εκει και περα ειναι σαφες (ιδιως τωρα) οτι η ΝΔ δεν ειναι πασοκ ή ποταμι διοτι η βαση της (ιδιως τωρα) δεν ανεχεται αποψεις που ταιριαζουν σε πασοκ ή ποταμι.
Μένει να το δούμε. Κατά την γνώμη μου τα προβληματικά άτομα πρέπει να αποφεύγονται και αργά ή γρήγορα θα σου κάνουν ζημιά. Δεν θα έχει πρόβλημα ο Ψαριανός να μετακινηθεί μελλοντικά κάπου αλλού όταν η ΝΔ μπορεί να φθείρεται για πχ παίρνει δύσκολα μέτρα.
Προσωπικά από εσένα διαβάζοντάς σε αυτό και στο παλιό φόρουμ περίμενα ότι μια τέτοια εξέλιξη δεν θα χαροποιούσε ιδιαίτερα καθώς θα σήμαινε μια κάποια"στροφή προ το κέντρο".

Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos » 26 Αύγ 2018, 17:20

ST48410 έγραψε:
26 Αύγ 2018, 17:13
vatraxos έγραψε:
26 Αύγ 2018, 17:09
Πάντως να είμαστε δίκαιοι, δεν είναι πυροτέχνημα το φαινόμενο Ψαριανός, ο κανόνας είναι. Το πολιτικό προσωπικό μας είναι ΓΤΠ.
ΟΚ. Να δείξει κάποιος έμπρακτα ότι το αντιλαμβάνεται και προσπαθεί να το αλλάξει ζητάω αλλά μάλλον ζητάω πολλά κρίνοντας από τα γραφόμενα των νεοδημοκρατών έως τώρα.
Μα δεν περιορίζεται στη ΝΔ το φαινόμενο. Είναι γενικευμένο. Μιλάμε για οικονομική κρίση και έχουμε υποτιμήσει την κοινωνική κρίση. Δεν είναι ότι με τα social media βγηκε ο κατιμάς στην επιφάνεια, είναι βαθύτερο το φαινόμενο και δε θα μπορούσαν τα κόμματα να αποτελέσουν εξαίρεση, ιδιαίτερα τα κόμματα εξουσίας που έχουν ως τάργκετ γκρουπ τις μεγάλες δεξαμενές ψήφων. Η ιστορία της πόλωσης της δεκαετίας του 80 επαναλαμβάνεται και ο λαϊκισμός παίρνει πάλι τη μπαγκέτα για να διευθύνει την πολιτική αντιπαράθεση με στόχο να διογκώσει τις αμελητέες διαφορές ανάμεσα στο νέο δικομματισμό.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει

Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos » 26 Αύγ 2018, 17:22

ST48410 έγραψε:
26 Αύγ 2018, 17:20
Προσωπικά από εσένα διαβάζοντάς σε αυτό και στο παλιό φόρουμ περίμενα ότι μια τέτοια εξέλιξη δεν θα χαροποιούσε ιδιαίτερα καθώς θα σήμαινε μια κάποια"στροφή προ το κέντρο".
Δεν ξέρω πόσων ετών είσαι, αλλά η λογική του under κλπ είναι αυτή που χρησιμοποιούσε το ΠΑΣΟΚ που καλούσε σε ψήφο για να φύγει η Δεξιά.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 26 Αύγ 2018, 17:26

vatraxos έγραψε:
ST48410 έγραψε:
26 Αύγ 2018, 17:13
vatraxos έγραψε:
26 Αύγ 2018, 17:09
Πάντως να είμαστε δίκαιοι, δεν είναι πυροτέχνημα το φαινόμενο Ψαριανός, ο κανόνας είναι. Το πολιτικό προσωπικό μας είναι ΓΤΠ.
ΟΚ. Να δείξει κάποιος έμπρακτα ότι το αντιλαμβάνεται και προσπαθεί να το αλλάξει ζητάω αλλά μάλλον ζητάω πολλά κρίνοντας από τα γραφόμενα των νεοδημοκρατών έως τώρα.
Μα δεν περιορίζεται στη ΝΔ το φαινόμενο. Είναι γενικευμένο. Μιλάμε για οικονομική κρίση και έχουμε υποτιμήσει την κοινωνική κρίση. Δεν είναι ότι με τα social media βγηκε ο κατιμάς στην επιφάνεια, είναι βαθύτερο το φαινόμενο και δε θα μπορούσαν τα κόμματα να αποτελέσουν εξαίρεση, ιδιαίτερα τα κόμματα εξουσίας που έχουν ως τάργκετ γκρουπ τις μεγάλες δεξαμενές ψήφων. Η ιστορία της πόλωσης της δεκαετίας του 80 επαναλαμβάνεται και ο λαϊκισμός παίρνει πάλι τη μπαγκέτα για να διευθύνει την πολιτική αντιπαράθεση με στόχο να διογκώσει τις αμελητέες διαφορές ανάμεσα στο νέο δικομματισμό.
Συμφωνώ. Αλλά πλέον δεν μπορεί να κανείς να επικαλεσθεί ότι δεν ήξερε.
Κατανοώ επίσης ότι αρκετοί πολιτικοί ιδίως από μεγάλα τζάκια δεν έχουν περάσει την κρίση στον ίδιο βαθμό με εμάς και δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα.
Παράκληση σε όσους από εσάς έχετε γνωριμίες και άκρες. Εξηγήστε τους ότι την τελευταία δεκαετία καταστραφήκαμε (πολλοί τέλος πάντων) και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να τους παρακολουθούμε σε διαγωνισμό ανοησίας.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 26 Αύγ 2018, 17:30

ST48410 έγραψε:
Εχω αποδεχτει πληρως το οτι η ΝΔ δεν ειναι ενα αμιγως Δεξιο κομμα και συνεπως θα υπαρχουν και φωνες μεσα σε αυτο που δεν θα συμπιπτουν 100% με τις δικες μου αποψεις.Ως μελος της ΝΔ ειμαι ευχαριστημενος που εφυγε πολλη σαβουρα και που πλεον η ΝΔ ειναι η λογικη επιλογη για τους περισσοτερους συνετους συμπολιτες μας.
Αυτο εγινε γιατι ανανεωθηκε το πολιτικο προσωπικο της και ανεδειχθη μια ηγετικη ομαδα σοβαρων και μορφωμενων ανθρωπων.
Ο ρολος μου ως μελος που αυτοπροσδιοριζεται ως Δεξιος συντηρητικος ειναι να προσπαθω μεσω της ψηφου μου να στριβω το καραβι προς τα Δεξια αποδεχομενος φυσικα την υπαρξη και πιο κεντρωων φωνων.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 26 Αύγ 2018, 17:42

Πρετεντέρης έγραψε:
26 Αύγ 2018, 16:51
Χαοτικός έγραψε:
26 Αύγ 2018, 14:40
Καλή εξέλιξη. Με τέτοιον βλάκα θα διαλύσουν μια ώρα αρχύτερα. :D
Καλά.

Γύρνα πλευρό τώρα.

Τι πλευρό; Σε στάση βατεύοντος είμαι. Μην περνάτε πολύ κοντά :lol:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 26 Αύγ 2018, 18:01

vatraxos έγραψε:
26 Αύγ 2018, 17:22
ST48410 έγραψε:
Δεν ξέρω πόσων ετών είσαι, αλλά η λογική του under κλπ είναι αυτή που χρησιμοποιούσε το ΠΑΣΟΚ που καλούσε σε ψήφο για να φύγει η Δεξιά.
Μια χαρά τα θυμάμαι. "ο λαός δεν ξεχνά" κλπ. Επίσης μια χαρά θυμάμαι και την κατάληψη του δημοσίου από πρασινοφρουρούς και λοιπούς ανειδίκευτους σφραγιδοφόρους την δεκαετία του 80 που έως ένα βαθμό ήταν αναμενόμενη λόγω του αποκλεισμού μερίδας κόσμου από το δημόσιο πριν. Τώρα τέτοιες δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Φτύσιμο σε όποιον θέλει να επαναλάβει καραγκιοζιλίκια.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 26 Αύγ 2018, 18:04

under έγραψε:
26 Αύγ 2018, 17:30
Εχω αποδεχτει πληρως το οτι η ΝΔ δεν ειναι ενα αμιγως Δεξιο κομμα και συνεπως θα υπαρχουν και φωνες μεσα σε αυτο που δεν θα συμπιπτουν 100% με τις δικες μου αποψεις.Ως μελος της ΝΔ ειμαι ευχαριστημενος που εφυγε πολλη σαβουρα και που πλεον η ΝΔ ειναι η λογικη επιλογη για τους περισσοτερους συνετους συμπολιτες μας.
Αυτο εγινε γιατι ανανεωθηκε το πολιτικο προσωπικο της και ανεδειχθη μια ηγετικη ομαδα σοβαρων και μορφωμενων ανθρωπων.
Ο ρολος μου ως μελος που αυτοπροσδιοριζεται ως Δεξιος συντηρητικος ειναι να προσπαθω μεσω της ψηφου μου να στριβω το καραβι προς τα Δεξια αποδεχομενος φυσικα την υπαρξη και πιο κεντρωων φωνων.
Το μπολνταρισμένο θέλει πολύ δουλειά ακόμα και η κίνηση με τον Ψαριανό μου φαίνεται προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Κατά τα άλλα η στάση σου σεβαστή αλλά και λίγο κράξιμο στην ηγεσία σας σε παρόμοιες αποφάσεις δεν θα έβλαπτε.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 26 Αύγ 2018, 18:10

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 26 Αύγ 2018, 18:18

:smt005:

Madmax

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Madmax » 26 Αύγ 2018, 18:35

Τί ωραίο αγόρι ο Αμυρας.
Πόσο πολύ αναστατωνομαι όταν καβαλάει το ποδήλατο.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 26 Αύγ 2018, 18:36

Χαοτικός έγραψε:
26 Αύγ 2018, 18:10
Το να πεις στον Ψαριανό "άλλη φορά μην πιείς όταν έρχεσαι εδώ" είναι σαν να πεις σε πεις σε φορουμίτη "μην γράψεις για τον Γράμμο σε νήμα για καλοκαιρινές διακοπές"
Δεν γίνεται
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 26 Αύγ 2018, 19:08

Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει . Και οι δύο πλευρές την καρέκλα έχουν στο νου , πάση θυσία.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 26 Αύγ 2018, 19:36

Χαοτικός έγραψε:
26 Αύγ 2018, 18:18

:smt005:
«Σχήμα λόγου» αποκάλεσε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου την προεκλογική ατάκα του Πρωθυπουργού πως θα καταργήσει το Μνημόνιο με έναν νόμο…
Δευτέρα 18 Μάι 2015
http://www.enikos.gr/media/317558/anaps ... antopoulou
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 26 Αύγ 2018, 19:48

Spiros252 έγραψε:
26 Αύγ 2018, 19:08
Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει . Και οι δύο πλευρές την καρέκλα έχουν στο νου , πάση θυσία.
Και εσύ τι θα ψηφίσεις στις εκλογές όπως βλέπεις τώρα τα πράγματα;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών