alekhine έγραψε: ↑21 Νοέμ 2018, 13:39
Juno έγραψε: ↑21 Νοέμ 2018, 12:02
Έχετε πρόεδρο που έκανε 10 χρόνια να τελειώσει πανεπιστήμιο όπου μπήκε από την πίσω πόρτα χωρίς εξετάσεις. Μετεγγραφή από "πανεπιστήμιο" σε χώρα του σοσιαλιστικού παραδεισου (δηλαδή εκεί που πάνε τα ντουβάρια επειδή οι γονείς τους έχουν λεφτά).
πηγη?
δεν το εχω ακουσει καθολου οτι ο τσιπρας μπηκε στο πολυτεχνειο με μεταγραφη απο εξωτερικο
αν θελεις μπορεις να μας φερεις μια πηγη να μας διαφωτισεις
Ναι, μισό λεπτό να βρω τις λίστες επιτυχόντων του 1992, oh wait, δεν είναι στο web ούτε καν ψηφιοποιημένες είναι.

Έχει βουίξει ο τόπος, τον ξεμπρόστιαζαν και στο web και στα μούτρα του, ακόμα και πριν γίνει πρωθυπουργός, τότε που ήταν μάγκας και δεν άφηνε λέξη ασχολίαστη, αλλά για αυτό το θέμα έκανε πως δεν άκουσε και εσύ τι θέλεις;
Να πάω στο Υπουργείο Παιδείας και να ζητήσω εγγράφως, τι ακριβώς; Τις λίστες των επιτυχόντων του 1992 στο Πολυτεχνείο και όσων έκαναν
παράνομη μετεγγραφή τις επόμενες χρονιές;

Και μετά να τις σκανάρω για να σου δείξω;

Σαν να σου λέω ότι οι πασοκοι των 80's έκλεβαν και μόνον που δεν έβαζαν κοντέινερ μέσα για να μεταφέρουν τα λεφτά και να μου λες "Έχεις αποδείξεις; Όχι. Ε τότε ήταν τίμιοι".

alekhine έγραψε: ↑21 Νοέμ 2018, 13:39
Juno έγραψε: ↑21 Νοέμ 2018, 12:02
Ο Γεωργιάδης (που δεν μου είναι καθόλου συμπαθής) μπήκε στο πανεπιστήμιο με εξετάσεις, έχασε τους γονείς του και έπρεπε να τα δώσει όλα στην οικογενειακή επιχείρηση για να επιβιώσει. Και έτσι έκανε 15 χρόνια.
το προβλημα μου με τον αδωνι ειναι οτι ενω ο ιδιος για τους χ λογους εκανε τοσα χρονια να βγαλει το πανεπιστημιο σαν μελος της κυβερνησης ψηφισε νομο για την διαγραφη των φοιτητων πανω απο καποια χρονια φοιτησης
δηλαδη ενω ο ιδιος μπορεσε να τελειωσει αργα το πανεπιστημιο αρνειται στους σημερινους φοιτητες αυτο το δικαιωμα
Μπορείς να έχεις όσα προβλήματα θέλεις και με όποιον θέλεις. Εγώ απάντησα στον
Kostis που είπε πως δεν έχετε αντιπρόεδρο που έκανε 15 χρόνια να τελειώσει το πανεπιστήμιο (και ενώ εργαζόταν σαν ελεύθερος επιχειρηματίας, ούτε καν σαν υπάλληλος). Και τελικά έχετε πρόεδρο που έκανε 10 χρόνια να τελειώσει το πανεπιστήμιο και ενώ ξυνόταν.
Αυτή ήταν η απάντησή μου σε αυτό που είπε ο
Kostis και δεν ήξερα πως πρέπει να ταιριάζει σαν απάντηση σε όποιο πρόβλημα έχει οποιοσδήποτε με οποιονδήποτε. Με συγχωρείς.
Και έκανε και μετεγγραφή από πανεπιστήμιο του ανατολικού μπλόκ ακόμα και αν σε πονάει να το δεχτείς. Άντε ας μην το δεχτείς, ας μείνουμε στο 15 χρόνια παράλληλα με δουλειά για να κρατήσει επιχείρηση VS 10 χρόνια με ξύσιμο, καταλήψεις και μολότοφ.
Πάλι κερδίζει ο Άδωνις που το ξαναλέω δεν μου είναι συμπαθής και δεν τον έχω ψηφίσει, αλλά ο δικός σας σπάει το κοντέρ της βλακείας, της τεμπελιάς, της αμορφωσιάς, του θράσους κτλ κτλ κτλ. Γενικώς σπάει πολλά κοντέρ.