Ηλίας Κασιδιάρης: Θα είμαι υποψήφιος

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
BOOMER

Re: Ηλίας Κασιδιάρης: Θα είμαι υποψήφιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER » 25 Μάιος 2023, 14:40

Kotas έγραψε:
25 Μάιος 2023, 14:24
BOOMER έγραψε:
25 Μάιος 2023, 14:21
talaipwros έγραψε:
25 Μάιος 2023, 14:15
Καλο ειναι να κατεβει για να διασπαστεί η προδοτικη ρωσικη ψεκασμενη ψηφος
Νομίζω ότι το μόρφωμα Νίκη είναι ακίνδυνο ακόμη κι αν εκλέξει 9-10 βουλευτές. Κάτι σαν τον Λεβέντη.
τι παει να πει ακινδυνο; ο συριζα ας πουμε γιατι ειναι λιγοτερο ακινδυνος οταν ελεγε οτι δεν εχει συνορα η θαλασσα;
Ναι ,όταν ο Τσίπρας έλεγε ότι δεν έχει σύνορα η θάλασσα ,με την έννοια ότι δεν έχει πυραμίδες ή κολωνάκια να χωρίζουν την επικράτεια ,ότι υπάρχουν διεθνή ύδατα κλπ ,ήταν λιγότερο ακίνδυνος. Ανίκανος να εκφραστεί ήταν ,δεν υπέγραψε δυσμενείς αλλαγές στα 6 μίλια ή την ΑΟΖ. Με την ίδια λογική ένα μόρφωμα θρησκόληπτων ψεκασμένων που μαζεύει ψήφους που μπορεί να κατευθύνονταν σε ναζί που το πολύ πολύ να μπει στη βουλή ,μάλλον με δεύτερο Βελόπουλο μοιάζει. Καλύτερα έτσι ,παρα για κάτι αντίστοιχο με 8% που μπορεί να είχε απαιτήσεις.

Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aprilianos » 25 Μάιος 2023, 14:41

Kotas έγραψε:
25 Μάιος 2023, 14:22
Aprilianos έγραψε:
25 Μάιος 2023, 11:08
talaipwros έγραψε:
25 Μάιος 2023, 10:52
Αμα κόψει απο τους παρανοϊκους πρακτορες της Νίκης , θα ειναι καλο για τη χωρα.
Αυτοί δεν είναι εθνικιστές
εθνιστες ειναι
Κεντρωοι δηλαδή.

Άβαταρ μέλους
BOOMER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER » 25 Μάιος 2023, 14:42

Lord Brum έγραψε:
25 Μάιος 2023, 14:33
BOOMER έγραψε:
25 Μάιος 2023, 14:20
Γάταρος έγραψε:
25 Μάιος 2023, 14:13

Ε δηλαδή τι θέλεις να σας κάνουμε; Ό,τι έκανε ο Μήτσος ο Κουφοντίνας στον Μπακογιάννη; Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα και τα καταδικάζουμε. Αλλά δεν κατάλαβα, εσύ αυτό ζητάς;
Σοβαρά τώρα ανάμεσα στο τίποτα και την εκτέλεση δεν υπάρχει τίποτε ενδιάμεσο στο εγκληματολάγνο μυαλό σου; Δεν υπάρχει κανένας γύρω σου πει ,ότι αν πίστευες ότι είναι αθώα τα μέλη της ναζιστικής συμμορίας , ενέργειες υποστήριξης είναι από το ταπεράκι με σπανακόπιτα σε κάθε επισκεπτήριο ,πορείες , δράσεις ,θεατρικές παραστάσεις ,συναυλίες , έντυπα , δικαστικές ενέργειες ,έρανοι και χίλια δυο άλλα νόμιμα πράγματα; Ομως εσένα το μυαλό σου πάντα σε φόνο. Οκ ,όλοι μπορούν να καταλάβουν ότι έχουμε να κάνουμε με ιδιάζουσα περίπτωση,που απλά δικαιώνει τις θέσεις του πρωθπουργού. Τέλος η συζήτηση από μέρους μου. Αν υπάρχει κάποιος οπαδός του Αλέξη ,ας προσπαθήσει να σε προσεγγίσει.
Η δολοφονία των φουντουλη και Καπελώνη και η επιδεικτική άρνηση του κρατους. να τη διαλευκανει είναι ένα σαφέστατο μήνυμα σε όλους να κάτσουν στα αβγά τους για να μην πάνε σαν το σκυλί στο αμπέλι. Όπως κάποτε οι εξορίες κομμουνιστών ήταν σαφέστατο μήνυμα στους συμπαθούντες να καθίσουν ήσυχοι. Π8λλα μπορεί να ανεχθεί η δημοκρατια όχι όμως να κινδυνέψει η καρέκλα αυτών που υποτίθεται ότι την υπηρετούν
Ούτε προκύπτει από κάπου ότι το κράτος αρνήθηκε να διαλευκάνει κάποια δολοφονία ,ούτε έχουμε εξορίες νεοναζί οπαδών. Ασχετες οι προσομοιώσεις σου.

Άβαταρ μέλους
BOOMER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER » 25 Μάιος 2023, 14:50

Golden Age έγραψε:
25 Μάιος 2023, 14:40
BOOMER έγραψε:
25 Μάιος 2023, 13:10

Ο Τεμπονέρας δολοφονήθηκε πριν 3 δεκαετίες από επίθεση οπαδού της Νέας Δημοκρατίας που εκείνα τα χρόνια είχε μέσα στις δομές τις εξτρεμιστικά στοιχεία ,τα οποία χρειάστηκε να αποβάλλει .
Δεν ήταν οπαδοί, αλλά μέλη. Και δεν ήταν κάποια..."εξτρεμιστικά στοιχεία", αλλά οργανωμένη αντεπίθεση απο τον μηχανισμό της ίδιας της ΝΔ.
Ο οποίος τότε συμπεριείχε "εσας". Και εξ αιτίας αυτού του τραγικού γεγονότος μεταξύ άλλων ,οδήγησε ευτυχώς την παράταξη σε κάθαρση . Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η παράταξη μου . Αυτή που εγγυάται ότι οι ναζί θα εκτίσουν και την τελευταία ώρα της ποινής τους. Το 1991 στα 25 ,αφού είχα ψηφίσει πρώτη φορά στα 21 μου Κύρκο και δεύτερη αν θυμάμαι καλά ενιαίο Συνασπισμό και μετά τίποτα , δεν θα μπορούσα καν να φαντάζομαι ότι μετά απο 32 χρόνια η παράταξη αυτή θα έχει εξυγχρονισθεί τόσο και θα την υποστηρίζω.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 25 Μάιος 2023, 14:54

BOOMER έγραψε:
25 Μάιος 2023, 14:50
Golden Age έγραψε:
BOOMER έγραψε:
25 Μάιος 2023, 13:10

Ο Τεμπονέρας δολοφονήθηκε πριν 3 δεκαετίες από επίθεση οπαδού της Νέας Δημοκρατίας που εκείνα τα χρόνια είχε μέσα στις δομές τις εξτρεμιστικά στοιχεία ,τα οποία χρειάστηκε να αποβάλλει .
Δεν ήταν οπαδοί, αλλά μέλη. Και δεν ήταν κάποια..."εξτρεμιστικά στοιχεία", αλλά οργανωμένη αντεπίθεση απο τον μηχανισμό της ίδιας της ΝΔ.
Ο οποίος τότε συμπεριείχε "εσας". Και εξ αιτίας αυτού του τραγικού γεγονότος μεταξύ άλλων ,οδήγησε ευτυχώς την παράταξη σε κάθαρση . Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η παράταξη μου . Αυτή που εγγυάται ότι οι ναζί θα εκτίσουν και την τελευταία ώρα της ποινής τους. Το 1991 στα 25 ,αφού είχα ψηφίσει πρώτη φορά στα 21 μου Κύρκο και δεύτερη αν θυμάμαι καλά ενιαίο Συνασπισμό και μετά τίποτα , δεν θα μπορούσα καν να φαντάζομαι ότι μετά απο 32 χρόνια η παράταξη αυτή θα έχει εξυγχρονισθεί τόσο και θα την υποστηρίζω.
Τότε ήμουν μαθητής δημοτικού. Επίσης, ουδέποτε με συμπεριείχε η ΝΔ. Παλιά ήσουν Αριστερά, τώρα είσαι Κεντροαριστερά.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 25 Μάιος 2023, 14:56

Kotas έγραψε:
Aprilianos έγραψε:
talaipwros έγραψε:
25 Μάιος 2023, 10:52
Αμα κόψει απο τους παρανοϊκους πρακτορες της Νίκης , θα ειναι καλο για τη χωρα.
εθνιστες ειναι
δεν παίζει να έχω ακούσει κάποιον πιο γελοίο όρο στην πολιτική από το "εθνιστής"
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre » 25 Μάιος 2023, 15:05

Aprilianos έγραψε:
25 Μάιος 2023, 11:13
Δεν υπάρχει σοβαρός εθνικιστής που να μην είναι ανοιχτά υπέρ της 21ης Απριλίου όπως πχ ήταν οι αγωνιστές της χρυσης αυγής και η ΕΠΕΝ. Ζητώ η 21-04-1967
Γεια σου ρωσολάγνε
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers

Άβαταρ μέλους
BOOMER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER » 25 Μάιος 2023, 15:09

Golden Age έγραψε:
25 Μάιος 2023, 14:54
BOOMER έγραψε:
25 Μάιος 2023, 14:50
Golden Age έγραψε:

Τότε ήμουν μαθητής δημοτικού. Επίσης, ουδέποτε με συμπεριείχε η ΝΔ. Παλιά ήσουν Αριστερά, τώρα είσαι Κεντροαριστερά.
Παλιά ήμουν προοδευτικός άνθρωπος υπέρ των μεταρυθμίσεων και της Ευρωπαικής προοπτικής της χώρας με κοινωνικό πρόσωπο και αυτό παραμένω.
Παλιά στα 70ς θυμάμαι να φωνάζουν σε συγκέντρωση του Μιλτιάδη Εβερτ ,αλήτες προδότες κομμουνιστές και να υπάρχουν Ρέιτζερς τάγματα εφόδου, ενώ το ΠΑΣΟΚ να φωνάζει έξω από ΕΟΚ-ΝΑΤΟ , τώρα να έχει η ΝΔ ενταφιάσει αυτές τις συμπεριφορές εδώ και δεκαετίες. Οι πολίτες επιλέγουν ρεαλιστικές προοπτικές ,ανεξάρτητα του ποιός τις εκφράζει κάθε φορά. Αυτό ούτε θέλετε ,ούτε μπορείτε να το καταλάβετε. Το ότι σε κόμματα εξουσίας ,υπάρχουν και οπαδοί ψηφοφόροι (πχ απαράδεκτες οι 20.000 ψήφοι στον ανίκανο Καραμανλή) , είναι αναγκαίο κακό ,σε ένα λαό με μέτρια παιδεία.
Εδώ πιο πάνω ο άλλος ο γραφικός λέει ζήτω η ΕΠΕΝ ,που σε παρέα που βρέθηκα με τον Μάκη Βορίδη τις προάλλες ,έλεγε τι χουλιγκάνικες ανοησίες κάναμε στα νιάτα μας και πώς δεν σκοτώσαμε ή μας σκότωσε κάποιος.

Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer » 25 Μάιος 2023, 15:14

Αν αρχίσει πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει τον συνήγορο του Κασιδιάρη, θα πάει παλι Μητσοτάκη η ψήφος μου.

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 25 Μάιος 2023, 15:24

Αυτό που ζητάει ο Κασιδιαρης είναι μια τραβεστί κατάσταση. Κατά την οποία ανεξάρτητοι μεμονωμένοι θα κατέβουν σαν κομμα χωρίς να είναι κομμα.
Δεν νομίζω να γίνει αποδεκτό. Εκτός εάν τους αφησουν να κατέβουν μεμονωμένοι χωρίς να αθροιζουν τους ψηφους τους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
Kotas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kotas » 25 Μάιος 2023, 15:25

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
25 Μάιος 2023, 14:56
Kotas έγραψε:
Aprilianos έγραψε:

εθνιστες ειναι
δεν παίζει να έχω ακούσει κάποιον πιο γελοίο όρο στην πολιτική από το "εθνιστής"
απο τη στιγμη που εχει φορτιστει αρνητικα ο ορος εθνικιστης και παραπεμπει σε φασισμο,ναζισμο,ρατσισμο κλπ, ωραιοτατη λεξη ειναι ο εθνισμος και απολυτως δοκιμη

Άβαταρ μέλους
Kotas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kotas » 25 Μάιος 2023, 15:26

Aprilianos έγραψε:
25 Μάιος 2023, 14:41
Kotas έγραψε:
Aprilianos έγραψε:

εθνιστες ειναι
Κεντρωοι δηλαδή.
δεξιοι, οχι ακροδεξιοι

Άβαταρ μέλους
Kotas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kotas » 25 Μάιος 2023, 15:29

BOOMER έγραψε:
Kotas έγραψε:
25 Μάιος 2023, 14:24
BOOMER έγραψε:
25 Μάιος 2023, 14:21

Νομίζω ότι το μόρφωμα Νίκη είναι ακίνδυνο ακόμη κι αν εκλέξει 9-10 βουλευτές. Κάτι σαν τον Λεβέντη.
τι παει να πει ακινδυνο; ο συριζα ας πουμε γιατι ειναι λιγοτερο ακινδυνος οταν ελεγε οτι δεν εχει συνορα η θαλασσα;
Ναι ,όταν ο Τσίπρας έλεγε ότι δεν έχει σύνορα η θάλασσα ,με την έννοια ότι δεν έχει πυραμίδες ή κολωνάκια να χωρίζουν την επικράτεια ,ότι υπάρχουν διεθνή ύδατα κλπ ,ήταν λιγότερο ακίνδυνος. Ανίκανος να εκφραστεί ήταν ,δεν υπέγραψε δυσμενείς αλλαγές στα 6 μίλια ή την ΑΟΖ. Με την ίδια λογική ένα μόρφωμα θρησκόληπτων ψεκασμένων που μαζεύει ψήφους που μπορεί να κατευθύνονταν σε ναζί που το πολύ πολύ να μπει στη βουλή ,μάλλον με δεύτερο Βελόπουλο μοιάζει. Καλύτερα έτσι ,παρα για κάτι αντίστοιχο με 8% που μπορεί να είχε απαιτήσεις.
μαν τοτε τα στελεχη του συριζα ενθαρρυναν ανοιχτα τη μεταναστευση, ειχαν γεμισει οι πλατειες με μεταναστες που λιαζονταν και εξαφανιζονταν συμφωνα με την κυρια Τασια, προφανως και περνουσε ο καθε πικραμενος μαζι, πρακτορες, τζιχαντιστες κλπ

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 25 Μάιος 2023, 16:22

Kotas έγραψε:
25 Μάιος 2023, 15:25
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
Kotas έγραψε:

εθνιστες ειναι
απο τη στιγμη που εχει φορτιστει αρνητικα ο ορος εθνικιστης και παραπεμπει σε φασισμο,ναζισμο,ρατσισμο κλπ, ωραιοτατη λεξη ειναι ο εθνισμος και απολυτως δοκιμη
τη θεωρώ ανόητη, στερείται νοήματος
τι ακριβώς πάει να πει εθνισμός και σε τι διαφέρει από τον εθνικισμό;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Μάιος 2023, 16:28

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
25 Μάιος 2023, 16:22
Kotas έγραψε:
25 Μάιος 2023, 15:25
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:

τη θεωρώ ανόητη, στερείται νοήματος
τι ακριβώς πάει να πει εθνισμός και σε τι διαφέρει από τον εθνικισμό;
Φοβική αντίδραση και τίποτα περισσότερο.

Αν επηρεάζεται ο κάθε εθνικιστής από την ερμηνεία που θα δώσει το κάθε αντιφα σούργελο, απλώς δεν είναι εθνικιστής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών