Ναι ,όταν ο Τσίπρας έλεγε ότι δεν έχει σύνορα η θάλασσα ,με την έννοια ότι δεν έχει πυραμίδες ή κολωνάκια να χωρίζουν την επικράτεια ,ότι υπάρχουν διεθνή ύδατα κλπ ,ήταν λιγότερο ακίνδυνος. Ανίκανος να εκφραστεί ήταν ,δεν υπέγραψε δυσμενείς αλλαγές στα 6 μίλια ή την ΑΟΖ. Με την ίδια λογική ένα μόρφωμα θρησκόληπτων ψεκασμένων που μαζεύει ψήφους που μπορεί να κατευθύνονταν σε ναζί που το πολύ πολύ να μπει στη βουλή ,μάλλον με δεύτερο Βελόπουλο μοιάζει. Καλύτερα έτσι ,παρα για κάτι αντίστοιχο με 8% που μπορεί να είχε απαιτήσεις.Kotas έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 14:24τι παει να πει ακινδυνο; ο συριζα ας πουμε γιατι ειναι λιγοτερο ακινδυνος οταν ελεγε οτι δεν εχει συνορα η θαλασσα;BOOMER έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 14:21Νομίζω ότι το μόρφωμα Νίκη είναι ακίνδυνο ακόμη κι αν εκλέξει 9-10 βουλευτές. Κάτι σαν τον Λεβέντη.talaipwros έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 14:15Καλο ειναι να κατεβει για να διασπαστεί η προδοτικη ρωσικη ψεκασμενη ψηφος
Ηλίας Κασιδιάρης: Θα είμαι υποψήφιος
Re: Ηλίας Κασιδιάρης: Θα είμαι υποψήφιος
- Aprilianos
Κεντρωοι δηλαδή.Kotas έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 14:22εθνιστες ειναιAprilianos έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 11:08Αυτοί δεν είναι εθνικιστέςtalaipwros έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 10:52Αμα κόψει απο τους παρανοϊκους πρακτορες της Νίκης , θα ειναι καλο για τη χωρα.
Ούτε προκύπτει από κάπου ότι το κράτος αρνήθηκε να διαλευκάνει κάποια δολοφονία ,ούτε έχουμε εξορίες νεοναζί οπαδών. Ασχετες οι προσομοιώσεις σου.Lord Brum έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 14:33Η δολοφονία των φουντουλη και Καπελώνη και η επιδεικτική άρνηση του κρατους. να τη διαλευκανει είναι ένα σαφέστατο μήνυμα σε όλους να κάτσουν στα αβγά τους για να μην πάνε σαν το σκυλί στο αμπέλι. Όπως κάποτε οι εξορίες κομμουνιστών ήταν σαφέστατο μήνυμα στους συμπαθούντες να καθίσουν ήσυχοι. Π8λλα μπορεί να ανεχθεί η δημοκρατια όχι όμως να κινδυνέψει η καρέκλα αυτών που υποτίθεται ότι την υπηρετούνBOOMER έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 14:20Σοβαρά τώρα ανάμεσα στο τίποτα και την εκτέλεση δεν υπάρχει τίποτε ενδιάμεσο στο εγκληματολάγνο μυαλό σου; Δεν υπάρχει κανένας γύρω σου πει ,ότι αν πίστευες ότι είναι αθώα τα μέλη της ναζιστικής συμμορίας , ενέργειες υποστήριξης είναι από το ταπεράκι με σπανακόπιτα σε κάθε επισκεπτήριο ,πορείες , δράσεις ,θεατρικές παραστάσεις ,συναυλίες , έντυπα , δικαστικές ενέργειες ,έρανοι και χίλια δυο άλλα νόμιμα πράγματα; Ομως εσένα το μυαλό σου πάντα σε φόνο. Οκ ,όλοι μπορούν να καταλάβουν ότι έχουμε να κάνουμε με ιδιάζουσα περίπτωση,που απλά δικαιώνει τις θέσεις του πρωθπουργού. Τέλος η συζήτηση από μέρους μου. Αν υπάρχει κάποιος οπαδός του Αλέξη ,ας προσπαθήσει να σε προσεγγίσει.
Ο οποίος τότε συμπεριείχε "εσας". Και εξ αιτίας αυτού του τραγικού γεγονότος μεταξύ άλλων ,οδήγησε ευτυχώς την παράταξη σε κάθαρση . Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η παράταξη μου . Αυτή που εγγυάται ότι οι ναζί θα εκτίσουν και την τελευταία ώρα της ποινής τους. Το 1991 στα 25 ,αφού είχα ψηφίσει πρώτη φορά στα 21 μου Κύρκο και δεύτερη αν θυμάμαι καλά ενιαίο Συνασπισμό και μετά τίποτα , δεν θα μπορούσα καν να φαντάζομαι ότι μετά απο 32 χρόνια η παράταξη αυτή θα έχει εξυγχρονισθεί τόσο και θα την υποστηρίζω.Golden Age έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 14:40Δεν ήταν οπαδοί, αλλά μέλη. Και δεν ήταν κάποια..."εξτρεμιστικά στοιχεία", αλλά οργανωμένη αντεπίθεση απο τον μηχανισμό της ίδιας της ΝΔ.
- Golden Age
Τότε ήμουν μαθητής δημοτικού. Επίσης, ουδέποτε με συμπεριείχε η ΝΔ. Παλιά ήσουν Αριστερά, τώρα είσαι Κεντροαριστερά.BOOMER έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 14:50Ο οποίος τότε συμπεριείχε "εσας". Και εξ αιτίας αυτού του τραγικού γεγονότος μεταξύ άλλων ,οδήγησε ευτυχώς την παράταξη σε κάθαρση . Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η παράταξη μου . Αυτή που εγγυάται ότι οι ναζί θα εκτίσουν και την τελευταία ώρα της ποινής τους. Το 1991 στα 25 ,αφού είχα ψηφίσει πρώτη φορά στα 21 μου Κύρκο και δεύτερη αν θυμάμαι καλά ενιαίο Συνασπισμό και μετά τίποτα , δεν θα μπορούσα καν να φαντάζομαι ότι μετά απο 32 χρόνια η παράταξη αυτή θα έχει εξυγχρονισθεί τόσο και θα την υποστηρίζω.Golden Age έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 14:40Δεν ήταν οπαδοί, αλλά μέλη. Και δεν ήταν κάποια..."εξτρεμιστικά στοιχεία", αλλά οργανωμένη αντεπίθεση απο τον μηχανισμό της ίδιας της ΝΔ.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δεν παίζει να έχω ακούσει κάποιον πιο γελοίο όρο στην πολιτική από το "εθνιστής"Kotas έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 14:22εθνιστες ειναιAprilianos έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 11:08Αυτοί δεν είναι εθνικιστέςtalaipwros έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 10:52Αμα κόψει απο τους παρανοϊκους πρακτορες της Νίκης , θα ειναι καλο για τη χωρα.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Γεια σου ρωσολάγνεAprilianos έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 11:13Δεν υπάρχει σοβαρός εθνικιστής που να μην είναι ανοιχτά υπέρ της 21ης Απριλίου όπως πχ ήταν οι αγωνιστές της χρυσης αυγής και η ΕΠΕΝ. Ζητώ η 21-04-1967

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Παλιά ήμουν προοδευτικός άνθρωπος υπέρ των μεταρυθμίσεων και της Ευρωπαικής προοπτικής της χώρας με κοινωνικό πρόσωπο και αυτό παραμένω.Golden Age έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 14:54Τότε ήμουν μαθητής δημοτικού. Επίσης, ουδέποτε με συμπεριείχε η ΝΔ. Παλιά ήσουν Αριστερά, τώρα είσαι Κεντροαριστερά.BOOMER έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 14:50Ο οποίος τότε συμπεριείχε "εσας". Και εξ αιτίας αυτού του τραγικού γεγονότος μεταξύ άλλων ,οδήγησε ευτυχώς την παράταξη σε κάθαρση . Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η παράταξη μου . Αυτή που εγγυάται ότι οι ναζί θα εκτίσουν και την τελευταία ώρα της ποινής τους. Το 1991 στα 25 ,αφού είχα ψηφίσει πρώτη φορά στα 21 μου Κύρκο και δεύτερη αν θυμάμαι καλά ενιαίο Συνασπισμό και μετά τίποτα , δεν θα μπορούσα καν να φαντάζομαι ότι μετά απο 32 χρόνια η παράταξη αυτή θα έχει εξυγχρονισθεί τόσο και θα την υποστηρίζω.Golden Age έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 14:40
Δεν ήταν οπαδοί, αλλά μέλη. Και δεν ήταν κάποια..."εξτρεμιστικά στοιχεία", αλλά οργανωμένη αντεπίθεση απο τον μηχανισμό της ίδιας της ΝΔ.
Παλιά στα 70ς θυμάμαι να φωνάζουν σε συγκέντρωση του Μιλτιάδη Εβερτ ,αλήτες προδότες κομμουνιστές και να υπάρχουν Ρέιτζερς τάγματα εφόδου, ενώ το ΠΑΣΟΚ να φωνάζει έξω από ΕΟΚ-ΝΑΤΟ , τώρα να έχει η ΝΔ ενταφιάσει αυτές τις συμπεριφορές εδώ και δεκαετίες. Οι πολίτες επιλέγουν ρεαλιστικές προοπτικές ,ανεξάρτητα του ποιός τις εκφράζει κάθε φορά. Αυτό ούτε θέλετε ,ούτε μπορείτε να το καταλάβετε. Το ότι σε κόμματα εξουσίας ,υπάρχουν και οπαδοί ψηφοφόροι (πχ απαράδεκτες οι 20.000 ψήφοι στον ανίκανο Καραμανλή) , είναι αναγκαίο κακό ,σε ένα λαό με μέτρια παιδεία.
Εδώ πιο πάνω ο άλλος ο γραφικός λέει ζήτω η ΕΠΕΝ ,που σε παρέα που βρέθηκα με τον Μάκη Βορίδη τις προάλλες ,έλεγε τι χουλιγκάνικες ανοησίες κάναμε στα νιάτα μας και πώς δεν σκοτώσαμε ή μας σκότωσε κάποιος.
- Philip Mortimer
Αν αρχίσει πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει τον συνήγορο του Κασιδιάρη, θα πάει παλι Μητσοτάκη η ψήφος μου.
Αυτό που ζητάει ο Κασιδιαρης είναι μια τραβεστί κατάσταση. Κατά την οποία ανεξάρτητοι μεμονωμένοι θα κατέβουν σαν κομμα χωρίς να είναι κομμα.
Δεν νομίζω να γίνει αποδεκτό. Εκτός εάν τους αφησουν να κατέβουν μεμονωμένοι χωρίς να αθροιζουν τους ψηφους τους.
Δεν νομίζω να γίνει αποδεκτό. Εκτός εάν τους αφησουν να κατέβουν μεμονωμένοι χωρίς να αθροιζουν τους ψηφους τους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
απο τη στιγμη που εχει φορτιστει αρνητικα ο ορος εθνικιστης και παραπεμπει σε φασισμο,ναζισμο,ρατσισμο κλπ, ωραιοτατη λεξη ειναι ο εθνισμος και απολυτως δοκιμηΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 14:56δεν παίζει να έχω ακούσει κάποιον πιο γελοίο όρο στην πολιτική από το "εθνιστής"
δεξιοι, οχι ακροδεξιοιAprilianos έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 14:41Κεντρωοι δηλαδή.
μαν τοτε τα στελεχη του συριζα ενθαρρυναν ανοιχτα τη μεταναστευση, ειχαν γεμισει οι πλατειες με μεταναστες που λιαζονταν και εξαφανιζονταν συμφωνα με την κυρια Τασια, προφανως και περνουσε ο καθε πικραμενος μαζι, πρακτορες, τζιχαντιστες κλπBOOMER έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 14:40Ναι ,όταν ο Τσίπρας έλεγε ότι δεν έχει σύνορα η θάλασσα ,με την έννοια ότι δεν έχει πυραμίδες ή κολωνάκια να χωρίζουν την επικράτεια ,ότι υπάρχουν διεθνή ύδατα κλπ ,ήταν λιγότερο ακίνδυνος. Ανίκανος να εκφραστεί ήταν ,δεν υπέγραψε δυσμενείς αλλαγές στα 6 μίλια ή την ΑΟΖ. Με την ίδια λογική ένα μόρφωμα θρησκόληπτων ψεκασμένων που μαζεύει ψήφους που μπορεί να κατευθύνονταν σε ναζί που το πολύ πολύ να μπει στη βουλή ,μάλλον με δεύτερο Βελόπουλο μοιάζει. Καλύτερα έτσι ,παρα για κάτι αντίστοιχο με 8% που μπορεί να είχε απαιτήσεις.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
τη θεωρώ ανόητη, στερείται νοήματοςKotas έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 15:25απο τη στιγμη που εχει φορτιστει αρνητικα ο ορος εθνικιστης και παραπεμπει σε φασισμο,ναζισμο,ρατσισμο κλπ, ωραιοτατη λεξη ειναι ο εθνισμος και απολυτως δοκιμηΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 14:56δεν παίζει να έχω ακούσει κάποιον πιο γελοίο όρο στην πολιτική από το "εθνιστής"
τι ακριβώς πάει να πει εθνισμός και σε τι διαφέρει από τον εθνικισμό;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Φοβική αντίδραση και τίποτα περισσότερο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 16:22τη θεωρώ ανόητη, στερείται νοήματοςKotas έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 15:25απο τη στιγμη που εχει φορτιστει αρνητικα ο ορος εθνικιστης και παραπεμπει σε φασισμο,ναζισμο,ρατσισμο κλπ, ωραιοτατη λεξη ειναι ο εθνισμος και απολυτως δοκιμηΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 14:56
δεν παίζει να έχω ακούσει κάποιον πιο γελοίο όρο στην πολιτική από το "εθνιστής"
τι ακριβώς πάει να πει εθνισμός και σε τι διαφέρει από τον εθνικισμό;
Αν επηρεάζεται ο κάθε εθνικιστής από την ερμηνεία που θα δώσει το κάθε αντιφα σούργελο, απλώς δεν είναι εθνικιστής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παραιτήθηκε από τον Δήμο Αθηναίων o Ηλίας Κασιδιάρης - NIKH του αντιφασιστικού κινήματος
από Frappezitis » 16 Ιαν 2024, 18:45 » σε Εσωτερική Πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 619 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
16 Ιαν 2024, 20:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2815 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
28 Φεβ 2024, 20:04
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 442 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-