Green Dragon έγραψε: ↑23 Ιουν 2023, 17:32Συλλογική ευθύνη φίλοι μου, ο Χίτλερ θα ήταν περήφανος με την πέραση που έχει μια από τις αγαπημένες του ιδέες!

Ε, ο Αιχμηρός στη Γερμανία βρίσκεται, οπότε...
Green Dragon έγραψε: ↑23 Ιουν 2023, 17:32Συλλογική ευθύνη φίλοι μου, ο Χίτλερ θα ήταν περήφανος με την πέραση που έχει μια από τις αγαπημένες του ιδέες!
Τι αρβύλα είναι πάλι αυτή που πέταξες;Green Dragon έγραψε: ↑23 Ιουν 2023, 17:32Συλλογική ευθύνη φίλοι μου, ο Χίτλερ θα ήταν περήφανος με την πέραση που έχει μια από τις αγαπημένες του ιδέες!
Στα γήπεδα η ελλάδα αναστενάζει
Στα καφενεία μπιλιάρδο καλαμπούρι και χαρτί
Στέκει στο περίπτερο διαβάζει
Φυλλάδες με μιάμιση δραχμή
?sharp έγραψε: ↑23 Ιουν 2023, 18:10Τι αρβύλα είναι πάλι αυτή που πέταξες;Green Dragon έγραψε: ↑23 Ιουν 2023, 17:32Συλλογική ευθύνη φίλοι μου, ο Χίτλερ θα ήταν περήφανος με την πέραση που έχει μια από τις αγαπημένες του ιδέες!
Εντελώς άσχετο με το θέμα μας.Green Dragon έγραψε: ↑23 Ιουν 2023, 18:11?sharp έγραψε: ↑23 Ιουν 2023, 18:10Τι αρβύλα είναι πάλι αυτή που πέταξες;Green Dragon έγραψε: ↑23 Ιουν 2023, 17:32Συλλογική ευθύνη φίλοι μου, ο Χίτλερ θα ήταν περήφανος με την πέραση που έχει μια από τις αγαπημένες του ιδέες!
Συλλογική ευθύνη των Εβραίων για τα δεινά της ανθρωπότητας. Αυτό δεν ισχυριζόταν;
Πόσους ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, ξυλουργούς, σιδεράδες, πλακάδες, μπογιατζήδες, εχτελούνταιμεταφορτζήδες, κλειδαράδες, φαναρτζήδες, κηπουρούς κλπ τεχνίτες ξέρεις που να σου δίνουν απόδειξη από μόνοι τους;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑23 Ιουν 2023, 12:38προφανώς όλοι κατά τη διάρκεια της ζωής μας δε θα πήραμε κάπου απόδειξη κτλ κτλ
η χώρα δεν έπεσε έξω για τέτοια μικροπράγματα
Αυτό που μού προτείνεις εχει σχέση, είναι χτιλερικό βασανιστήριο.
σου φαινομαι για κεντροαριστερος πασοκος που θα τον ψηφιζα; αν θελετε να εξαγριωσετετε το κοσμο τοτε καντε τη μαλακια.
αυτοφορακιας και καραγκιοζης ειναι. μεχρι και ατομα που ψηφιζουν ΝΔ τον θεωρουν γελοιοΝετο Γκουερινο έγραψε: ↑23 Ιουν 2023, 18:13Θα πτωχεύσει αύριο η Ιταλία ας πούμε,θα θέλουν να πάρουν ένα μέτρο προστασίας των πολιτών και θα κάτσουν να αναρωτιούνται αν υπάρχει ίδιο μέτρο στις άλλες χώρες της ΕΕ
Δεν είναι βλακας ο Άδωνις σε βλάκες χειροκροτητες απευθύνεται
Πόσους ψήφους πήρε στις πρώτες;southern έγραψε: ↑23 Ιουν 2023, 18:19αυτοφορακιας και καραγκιοζης ειναι. μεχρι και ατομα που ψηφιζουν ΝΔ τον θεωρουν γελοιοΝετο Γκουερινο έγραψε: ↑23 Ιουν 2023, 18:13Θα πτωχεύσει αύριο η Ιταλία ας πούμε,θα θέλουν να πάρουν ένα μέτρο προστασίας των πολιτών και θα κάτσουν να αναρωτιούνται αν υπάρχει ίδιο μέτρο στις άλλες χώρες της ΕΕ
Δεν είναι βλακας ο Άδωνις σε βλάκες χειροκροτητες απευθύνεται