Συζήτηση με υποψήφιο τοπικής αυτοδιοίκησης κάθετα εναντίον στο νυν δήμαρχο και παθιασμένο με έναν από τους αντιπάλους υποψήφιους του δημάρχου και με την παλιοκαιρισμένη καραμέλα "να αλλάξουμε τον τόπο, να ζούμε ανθρώπινα":
-Θέλω τενεκέ λάδι σαν αυτό που μου τον έδωσες 90 ευρώ πριν 5 μήνες.
-Δύσκολα τα πράγματα.
-Γιατί δύσκολα; Δεν καμάρωνες που έβγαλες 800 κιλά πέρσι; Δεν σου έμεινε ούτε ένας τενεκές;
-Ε όχι δεν λέω αυτό. Να φαντάσου ήρθε ο έμπορας και αγόρασε πολύ λάδι και μου το πλήρωσε 7 ευρώ το λίτρο.
-Δηλαδή σου πλήρωσε τον τενεκέ το περσινό λάδι 119 ευρώ; Και πόσο θα πουλήσει το λάδι ο έμπορος το λίτρο για να βγάλει τα διπλάσια έτσι ώστε να έχει κέρδος και να βγει η τιμή στο ράφι όχι πάνω από 20 ευρώ; Διότι αν πάει πάνω από 20 ευρώ τότε θα ταγκίσουν τα λάδια στο ράφι αφού είναι και περσινά.
-...........
-Για πες, πόσο; Ή μήπως θέλεις να μου πουλήσεις το λάδι που πήρα 90 ευρώ πριν έξι μήνες 150 ευρώ σήμερα αν και είναι το ίδιο λάδι που είχες στην αποθήκη για μια τέτοια στιγμή που η τιμή θα έπαιζε προς τα πάνω;
-......Για εγώ, δεν είπα αυτό.
-Και τι είπες; Είπες κάτι άλλο που δεν το κατάλαβα;
-Κάτι θα κάνουμε για σένα.
-Α ναι, μπορείς να κάνεις κάτι για μένα. Πάρε το τενεκέ λάδι και βάλτον τόσο στον δικό σου κώλο όσο και του υποψηφίου δημάρχου που σε επέλεξε για να "αλλάξετε τον τόπο, για να ζούμε ανθρώπινα".
https://www.facebook.com/katerinagarani ... 9ZsSArWmxl