Νέος ποινικός κώδικας
-
Re: Νέος ποινικός κώδικας
Βάλσαμο το δακρυ τους
- Otto Weininger
Αφού τα συμφωνήσουν, τι ακριβώς κάνουν δηλαδή; Να υποθέσω μαύρα και χωρίς απόδειξη;hellegennes έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 17:01Σε κάποιες περιπτώσεις συμφωνούν μαζί και λέει ο έμπορος ότι δεν θα χρεώσει το ποσοστό που είχε υπολογίσει ως ΦΠΑ και σε άλλες περιπτώσεις ο πελάτης λέει ότι θέλει να κρατήσεις εσύ το σύνολο της τιμής.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Και να το εύχεσαι πραγματικά- που δεν το πολυνιώθω - χλωμό το βλέπω να βγαίνει η ευχή σου...δεν είναι άλλωστε θέμα τύχης...Ερμής έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 12:43Δεν έχεις καμια επαφή με τον πραγματικό κόσμο.talaipwros έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 12:41Να ξεκαθαρίσουμε εδω οτι τον ΦΠΑ τον πηρωνει ο πελάτης.
Ο εμπορος που δεν αποδίδει τον ΦΠΑ, δεν είναι κάποιος που δεν τον πληρώνει στο κράτος αλλα καποιος που τον εκλεψε από τον πελατη και πολυ καλώς θα παει φυλακή αν κριθει οτι ετσι πρεπει να γινει.
Ζεις σε ένα μικρόκοσμο που πιστεύεις πως όλοι κονομάνε απο νοικια, Αν δε τρολάρεις.
Ευχομαι να μη σου γυρισει η πουτάνα η τύχη, ούτε σε εσένα ούτε σε κανέναν που αγαπάς. Ευχομαι να απολαμβανεις οτι έχεις και τώρα για πάντα.
παίζει δε ίσως και σοβαρό ενδεχόμενο το user name που επέλεξε (με όποιο κίνητρο το επέλεξε) να αποδειχθεί τελικά...
...προφητικό!
Το ποσό πουτανα είναι η ζωή και πόσο γυρνάει από τη μια μέρα στην άλλη το έχω βιώσει και με τον κακό και με τον καλό τρόπο. Σε κανέναν δεν εύχομαι να το μάθει με το hard way, ούτε και σε αυτούς που ξερνάω όταν τους βλέπω. Ποσο μάλλον στο γιατρό που μπορεί να μη γνωριζόμαστε προσωπικά αλλά είναι σε γενικές γραμμές συμπαθής φιγούρα. Τώρα ότι πετάει καμία παπαριτσα μέσα μέσα, οκ σιγά τα ωάstudent έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 18:24Και να το εύχεσαι πραγματικά- που δεν το πολυνιώθω - χλωμό το βλέπω να βγαίνει η ευχή σου...δεν είναι άλλωστε θέμα τύχης...Ερμής έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 12:43Δεν έχεις καμια επαφή με τον πραγματικό κόσμο.talaipwros έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 12:41Να ξεκαθαρίσουμε εδω οτι τον ΦΠΑ τον πηρωνει ο πελάτης.
Ο εμπορος που δεν αποδίδει τον ΦΠΑ, δεν είναι κάποιος που δεν τον πληρώνει στο κράτος αλλα καποιος που τον εκλεψε από τον πελατη και πολυ καλώς θα παει φυλακή αν κριθει οτι ετσι πρεπει να γινει.
Ζεις σε ένα μικρόκοσμο που πιστεύεις πως όλοι κονομάνε απο νοικια, Αν δε τρολάρεις.
Ευχομαι να μη σου γυρισει η πουτάνα η τύχη, ούτε σε εσένα ούτε σε κανέναν που αγαπάς. Ευχομαι να απολαμβανεις οτι έχεις και τώρα για πάντα.
παίζει δε ίσως και σοβαρό ενδεχόμενο το user name που επέλεξε (με όποιο κίνητρο το επέλεξε) να αποδειχθεί τελικά...
...προφητικό!
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εγώ πάντως ακόμη δεν κατάλαβα* γιατί το θέμα έχει κολλήσει στο φπα, μεταξύ επιχείρησης και πελάτη.
*λέμε τώρα
*λέμε τώρα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Μαύρα και χωρίς απόδειξη.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 17:58Αφού τα συμφωνήσουν, τι ακριβώς κάνουν δηλαδή; Να υποθέσω μαύρα και χωρίς απόδειξη;hellegennes έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 17:01Σε κάποιες περιπτώσεις συμφωνούν μαζί και λέει ο έμπορος ότι δεν θα χρεώσει το ποσοστό που είχε υπολογίσει ως ΦΠΑ και σε άλλες περιπτώσεις ο πελάτης λέει ότι θέλει να κρατήσεις εσύ το σύνολο της τιμής.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν κατάλαβα από που κατάλαβες ότι σου είπα πως εύχεσαι το κακό του γιατρού ή οποιουδήποτε άλλου ανθρώπου. Ψιλοαμφισβήτησα μεν την ευχή σου ...να απολαμβάνει δηλαδή ό,τι έχει στο μικρόκοσμό που ζει όπου ολοι κονομάνε από νοίκια...για πάντα κι όλας...Ερμής έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 18:39Το ποσό πουτανα είναι η ζωή και πόσο γυρνάει από τη μια μέρα στην άλλη το έχω βιώσει και με τον κακό και με τον καλό τρόπο. Σε κανέναν δεν εύχομαι να το μάθει με το hard way, ούτε και σε αυτούς που ξερνάω όταν τους βλέπω. Ποσο μάλλον στο γιατρό που μπορεί να μη γνωριζόμαστε προσωπικά αλλά είναι σε γενικές γραμμές συμπαθής φιγούρα. Τώρα ότι πετάει καμία παπαριτσα μέσα μέσα, οκ σιγά τα ωάstudent έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 18:24Και να το εύχεσαι πραγματικά- που δεν το πολυνιώθω - χλωμό το βλέπω να βγαίνει η ευχή σου...δεν είναι άλλωστε θέμα τύχης...Ερμής έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 12:43
Δεν έχεις καμια επαφή με τον πραγματικό κόσμο.
...προφητικό!
τα υπόλοιπα δε... σαν να πηγάζουν από μέσα σου...
Κι εγώ τον ψιλοσυμπαθώ το γιατρό σαν φιγούρα...αυτό δεν αλλάζει όμως το προαίσθημά μου ότι το user name του παίζει σοβαρά να το ζήσει κι όλας. Δεν θα με χαροποιούσε ούτε εμένα ένα τέτοιο ενδεχόμενο...αλλά δεν θα με παραξένευε και καθόλου έτσι που έχω βιώσει κι εγώ να γυρνάει η ζωή από τη μια μέρα στην άλλη...
ούτε εγώ δε το εύχομαι σε κανέναν, ούτε καν σε αυτούς που ξερνάω όταν τους βλέπω (συμπεριλαμβανομένου και του γιατρού αλλά και της πάρτης σου κάποιες φορές).
Δεν γυρνάει όμως η πουτάνα τυχαία...έχει μια τάση να γυρνάει σε αυτό που-στρώνει ο καθένας...είτε με τον κακό, είτε με τον καλό τρόπο!

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Otto Weininger
Nice.hellegennes έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 18:59Μαύρα και χωρίς απόδειξη.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 17:58Αφού τα συμφωνήσουν, τι ακριβώς κάνουν δηλαδή; Να υποθέσω μαύρα και χωρίς απόδειξη;hellegennes έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 17:01Σε κάποιες περιπτώσεις συμφωνούν μαζί και λέει ο έμπορος ότι δεν θα χρεώσει το ποσοστό που είχε υπολογίσει ως ΦΠΑ και σε άλλες περιπτώσεις ο πελάτης λέει ότι θέλει να κρατήσεις εσύ το σύνολο της τιμής.
Και ΦΠΑ δεν αποδίδουμε και φοροδιαφεύγουμε.
- hellegennes
Σε ποιον να αποδώσει ΦΠΑ σ' αυτήν την περίπτωση; Αφού δεν τον έχει εισπράξει για να τον αποδώσει.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 19:09Nice.hellegennes έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 18:59Μαύρα και χωρίς απόδειξη.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 17:58
Αφού τα συμφωνήσουν, τι ακριβώς κάνουν δηλαδή; Να υποθέσω μαύρα και χωρίς απόδειξη;
Και ΦΠΑ δεν αποδίδουμε και φοροδιαφεύγουμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Δεν τον εισέπραξε ενώ θα έπρεπε. Ταυτοχρόνως φοροδιαφεύγει.hellegennes έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 19:13Σε ποιον να αποδώσει ΦΠΑ σ' αυτήν την περίπτωση; Αφού δεν τον έχει εισπράξει για να τον αποδώσει.
Αυτός τώρα ο φλωριδης τι σκατα, του έχουν συμβόλαιο για να είναι στην πολιτικη; Ούτε καν βουλευτής δε βγήκε, ήρθε ως ΠΑΣΟΚ και τον έκαναν υπουργό. Δε λέω, ταιριαστό όνομα για ΝΔ αλλά τι διαόλο, συμφωνία έχουν κανει; Όπως και άλλοι διάφοροι, κικιλιες, χρυσοχοιδηδες κτλ Δε θα τους έπαιρνα ούτε για να φτυαριζουν άμμο σε λατομείο και για κάποιο λόγο πρέπει συνέχεια να είναι υπουργοί. Εκβιασμοί παιζουν;
Μάλλον προεξέχουσες εθελοδουλείες.nyxtovios έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 19:58Αυτός τώρα ο φλωριδης τι σκατα, του έχουν συμβόλαιο για να είναι στην πολιτικη; Ούτε καν βουλευτής δε βγήκε και τον έκαναν υπουργό. Δε λέω, ταιριαστό όνομα για ΝΔ αλλά τι διαόλο, συμφωνία έχουν κανει; Όπως και άλλοι διάφοροι, κικιλιες, χρυσοχοιδηδες κτλ Δε θα τους έπαιρνα ούτε για να φτυαριζουν άμμο σε λατομείο και για κάποιο λόγο πρέπει συνέχεια να είναι υπουργοί. Εκβιασμοί παιζουν;
Δεν αλλάζουν εύκολα οι πενταδάτοι ομάδας που κερδίζει.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Οι Πασοκοι εχουν το know how παντως.nyxtovios έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 19:58Αυτός τώρα ο φλωριδης τι σκατα, του έχουν συμβόλαιο για να είναι στην πολιτικη; Ούτε καν βουλευτής δε βγήκε, ήρθε ως ΠΑΣΟΚ και τον έκαναν υπουργό. Δε λέω, ταιριαστό όνομα για ΝΔ αλλά τι διαόλο, συμφωνία έχουν κανει; Όπως και άλλοι διάφοροι, κικιλιες, χρυσοχοιδηδες κτλ Δε θα τους έπαιρνα ούτε για να φτυαριζουν άμμο σε λατομείο και για κάποιο λόγο πρέπει συνέχεια να είναι υπουργοί. Εκβιασμοί παιζουν;
Τοσα χρονια μασα σορρυ στην κυβερνηση θελω να πω...
Ποτε να περιμενουμε Υπουργοποιηση και Λαλιωτη?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ποιά ομάδα όμως ρε φίλε ήταν ο φλωρίδης;student έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 20:04Μάλλον προεξέχουσες εθελοδουλείες.nyxtovios έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 19:58Αυτός τώρα ο φλωριδης τι σκατα, του έχουν συμβόλαιο για να είναι στην πολιτικη; Ούτε καν βουλευτής δε βγήκε και τον έκαναν υπουργό. Δε λέω, ταιριαστό όνομα για ΝΔ αλλά τι διαόλο, συμφωνία έχουν κανει; Όπως και άλλοι διάφοροι, κικιλιες, χρυσοχοιδηδες κτλ Δε θα τους έπαιρνα ούτε για να φτυαριζουν άμμο σε λατομείο και για κάποιο λόγο πρέπει συνέχεια να είναι υπουργοί. Εκβιασμοί παιζουν;
Δεν αλλάζουν εύκολα οι πενταδάτοι ομάδας που κερδίζει.
Από το ΠΑΣΟΚ ήρθε. Μέχρι την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση ελεγε ότι η ΝΔ κατέστρεψε τη χώρα. Τώρα ο κούλης τον έκανε υπουργό.
Το βιογραφικό του είναι σπουδές δικηγόρου και μετά πωλητικός. Δηλαδή μηδέν. Ειλικρινά δηλαδή άλλον δεν βρήκε για αυτή τη θέση;
Μέχρι και ο μπουμπούκος μπορείς να πεις ότι πούλαγε κανα νανογιλέκο και έβγαζε καμιά δεκάρα, ξέρει και 15 αυτοκράτορες απ'εξω. Αυτός τι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 247 Απαντήσεις
- 3159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
01 Οκτ 2024, 14:00
-