Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 08 Μαρ 2021, 16:27

Belisarius έγραψε:
08 Μαρ 2021, 15:58
Kauldron έγραψε:
08 Μαρ 2021, 15:51
Belisarius έγραψε:
08 Μαρ 2021, 15:48

Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς που εκτελούν το έργο τους σωστά!
... όπου τους παίρνει.

:c020:
Κατακρίνουμε τα στραβά και επιδοκιμάζουμε τα σωστά.
Οι δεξιοί είναι κλασικοί τζάμπα μάγκες.
ενταξει αυτα γνωστα ειναι και στους τζιπσι αβαβα και στους λαθρο το ιδιο αλλα δεν αναιρει αυτό το ευχαριστο και δικαιο κατα τα αλλα γεγονος συμμορφωσεως του σεσημασμενου εγκληματια
:lol:
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 08 Μαρ 2021, 16:28

Καβαλάρης έγραψε:
07 Μαρ 2021, 19:43
Με το πουλί στο χέρι θα μείνετε.
Το ξέρουμε οτι εσείς αυτό κάνετε όταν βλέπετε τέτοια βίντεο, δε χρειάζεται και να μας το λές.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 08 Μαρ 2021, 16:28

foscilis έγραψε:
08 Μαρ 2021, 15:53
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
08 Μαρ 2021, 15:35
nostromos έγραψε:
08 Μαρ 2021, 15:27

οχι φιλε δεν επιτρεπεται να πινεις καφε στην πλατεια ... και δεν λεω αν ειναι σωστο η λαθος γιατι δεν συζηταμε αυτο ...
Ρε μεγάλε, έχει βγει κάποιος μόνος που λέει για κατανάλωση ποτου η φαγητού σε ανοιχτό χώρο;
Επιτρέπονται μετακινήσεις εκτός σπιτιού για ακριβώς 7 λόγους (οι 6 των SMS + η μετακίνηση για εργασία). Δεν επιτρέπεται "κατανάλωση ποτού ή φαγητού σε ανοιχτό χώρο". Αυτή λέει ότι έστειλε 6 ε το 6 λέει "σωματική άσκηση ή βόλτα τον σκύλο" δε λέει "κατανάλωση ποτού σε ανοιχτό χώρο με την παρέα μου".

Δεν το πιστεύω ότι καθόμαστε και το συζητάμε λες και είναι τίποτα πυρηνική φυσική.

Και ΝΑΙ, θα ΕΠΡΕΠΕ να πέφτουν 10 εκατομμύρια πρόστιμα στην πλατεία αν και δεν είναι τόσοι πολλοί οι μαλάκες. Σε εμάς ας πούμε είναι περίπου 30-40 άτομα που αράζουν στην πλατεία με καφέδες και φαγητά σε πληθυσμό 50.000, κάτι καγκούρια βασικά.
Ρε μεγάλε, κι εγώ πήγα με την καρκίνοπάθη φίλη μου για περπάτημα, και κάτσαμε ένα τέταρτο σε ένα παγκάκι να ξεκουραστουμε. Θες να μου πεις πως αν ερχόταν ενανς Δίας είχε νομιμότητα να μου ρίξει πρόστιμο; θα πηγαίνει ο άλλος με τα παιδιά του και θα τα βάζει να κάνουν μαραθώνιο στις λεωφορους; καταλαβαίνεις τι παπαριες πετάς; αυτά τα ζήτημα τα λύνουν άνθρωποι, κατα ποσόν ο άλλος σπάει τα μέτρα για τον κορωνοϊού. Όχι ντουγανια Δίας ζώα, και όχι κολλημένοι εγκέφαλο σαν τον δικό σου. Το θέμα είναι ο συνωστισμός και οι μάσκες, όπως και αν βρεθείς τάχα μου για βόλτα στου διαόλου το κέρατο. Και αυτό γίνεται, γιατί προφανώς οι πολίτες σε ανοιχτούς χώρους μπορούν να βολτάρουν. Οι άνθρωποι πήγαν μια βόλτα στη γειτονιά με τα παιδιά τους , τέλος. Οι ΔΙΑΣ ήταν εντελώς χουλιγκανοκρετινοι, και ήθελαν βρωμοξυλο. Αντί γι αυτό, το έριξαν, επειδή κάποιοι τους δώσαμε την εξουσία, να την επιβάλουν όπως γουστάρουν, μέχρι χτες να γυρίσει μπούμερανγκ, στην συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, που δεν έχουν ως στόχο ζωής να λένε ανούσιες εξυπνάδες στα φόρουμ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 08 Μαρ 2021, 16:31

08 Μαρ 2021, 16:28
foscilis έγραψε:
08 Μαρ 2021, 15:35

Ρε μεγάλε, έχει βγει κάποιος μόνος που λέει για κατανάλωση ποτου η φαγητού σε ανοιχτό χώρο;
Επιτρέπονται μετακινήσεις εκτός σπιτιού για ακριβώς 7 λόγους (οι 6 των SMS + η μετακίνηση για εργασία). Δεν επιτρέπεται "κατανάλωση ποτού ή φαγητού σε ανοιχτό χώρο". Αυτή λέει ότι έστειλε 6 ε το 6 λέει "σωματική άσκηση ή βόλτα τον σκύλο" δε λέει "κατανάλωση ποτού σε ανοιχτό χώρο με την παρέα μου".

Δεν το πιστεύω ότι καθόμαστε και το συζητάμε λες και είναι τίποτα πυρηνική φυσική.

Και ΝΑΙ, θα ΕΠΡΕΠΕ να πέφτουν 10 εκατομμύρια πρόστιμα στην πλατεία αν και δεν είναι τόσοι πολλοί οι μαλάκες. Σε εμάς ας πούμε είναι περίπου 30-40 άτομα που αράζουν στην πλατεία με καφέδες και φαγητά σε πληθυσμό 50.000, κάτι καγκούρια βασικά.
Ρε μεγάλε, κι εγώ πήγα με την καρκίνοπάθη φίλη μου για περπάτημα, και κάτσαμε ένα τέταρτο σε ένα παγκάκι να ξεκουραστουμε. Θες να μου πεις πως αν ερχόταν ενανς Δίας είχε νομιμότητα να μου ρίξει πρόστιμο; θα πηγαίνει ο άλλος με τα παιδιά του και θα τα βάζει να κάνουν μαραθώνιο στις λεωφορους; καταλαβαίνεις τι παπαριες πετάς; αυτά τα ζήτημα τα λύνουν άνθρωποι, κατα ποσόν ο άλλος σπάει τα μέτρα για τον κορωνοϊού. Όχι ντουγανια Δίας ζώα, και όχι κολλημένοι εγκέφαλο σαν τον δικό σου. Το θέμα είναι ο συνωστισμός και οι μάσκες, όπως και αν βρεθείς τάχα μου για βόλτα στου διαόλου το κέρατο. Και αυτό γίνεται, γιατί προφανώς οι πολίτες σε ανοιχτούς χώρους μπορούν να βολτάρουν. Οι άνθρωποι πήγαν μια βόλτα στη γειτονιά με τα παιδιά τους , τέλος. Οι ΔΙΑΣ ήταν εντελώς χουλιγκανοκρετινοι, και ήθελαν βρωμοξυλο. Αντί γι αυτό, το έριξαν, επειδή κάποιοι τους δώσαμε την εξουσία, να την επιβάλουν όπως γουστάρουν, μέχρι χτες να γυρίσει μπούμερανγκ, στην συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, που δεν έχουν ως στόχο ζωής να λένε εξυπνάδες στα φόρουμ,η να είναι μια ζωή χεστες με σκυμμένο κεφάλι.
5 ενηλικες + 3 παιδια με καφεδες σε παγκακι δεν ειναι φαση εσυ και ο καρκινοπαθης φιλος σου ...και παρολαυτα τους ειπανε να φυγουνε δεν τους γραψανε αμεσως ... τα υπολοιπα ειναι περιττα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot » 08 Μαρ 2021, 16:34

Ξεκάθαρη προσπάθεια δημιουργίας πολωμένου κλίματος στην κοινωνία, απ' τις μέχρι τώρα δηλώσεις των κυβερνητικών και των παρατρεχάμενων μετακλητών στα twitter. Πλησιάζουν εκλογές και πρέπει τα πρόβατα να αρχίσουν να μπαίνουν στα μαντριά.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 08 Μαρ 2021, 16:36

nostromos έγραψε:
08 Μαρ 2021, 16:31
foscilis έγραψε:

Ρε μεγάλε, κι εγώ πήγα με την καρκίνοπάθη φίλη μου για περπάτημα, και κάτσαμε ένα τέταρτο σε ένα παγκάκι να ξεκουραστουμε. Θες να μου πεις πως αν ερχόταν ενανς Δίας είχε νομιμότητα να μου ρίξει πρόστιμο; θα πηγαίνει ο άλλος με τα παιδιά του και θα τα βάζει να κάνουν μαραθώνιο στις λεωφορους; καταλαβαίνεις τι παπαριες πετάς; αυτά τα ζήτημα τα λύνουν άνθρωποι, κατα ποσόν ο άλλος σπάει τα μέτρα για τον κορωνοϊού. Όχι ντουγανια Δίας ζώα, και όχι κολλημένοι εγκέφαλο σαν τον δικό σου. Το θέμα είναι ο συνωστισμός και οι μάσκες, όπως και αν βρεθείς τάχα μου για βόλτα στου διαόλου το κέρατο. Και αυτό γίνεται, γιατί προφανώς οι πολίτες σε ανοιχτούς χώρους μπορούν να βολτάρουν. Οι άνθρωποι πήγαν μια βόλτα στη γειτονιά με τα παιδιά τους , τέλος. Οι ΔΙΑΣ ήταν εντελώς χουλιγκανοκρετινοι, και ήθελαν βρωμοξυλο. Αντί γι αυτό, το έριξαν, επειδή κάποιοι τους δώσαμε την εξουσία, να την επιβάλουν όπως γουστάρουν, μέχρι χτες να γυρίσει μπούμερανγκ, στην συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, που δεν έχουν ως στόχο ζωής να λένε εξυπνάδες στα φόρουμ,η να είναι μια ζωή χεστες με σκυμμένο κεφάλι.
5 ενηλικες + 3 παιδια με καφεδες σε παγκακι δεν ειναι φαση εσυ και ο καρκινοπαθης φιλος σου ...και παρολαυτα τους ειπανε να φυγουνε δεν τους γραψανε αμεσως ... τα υπολοιπα ειναι περιττα
Βαλε λιγο ακομα κυρ Στεφανε. Πριν μιλουσαμε για 3 ενηλικες αντρα γυναικα αδερφη και 2 παιδια. τωρα το καναμε 5-3 μην τσιγγουνευεσαι δωσε και αλλο μπορεις. Ετσι και αλλιως και 7 ενηλικες χωρανε ανετα σε ενα παγκακι....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 08 Μαρ 2021, 16:39

Nostalgia έγραψε:
08 Μαρ 2021, 16:36
nostromos έγραψε:

Βαλε λιγο ακομα κυρ Στεφανε. Πριν μιλουσαμε για 3 ενηλικες αντρα γυναικα αδερφη και 2 παιδια. τωρα το καναμε 5-3 μην τσιγγουνευεσαι δωσε και αλλο μπορεις. Ετσι και αλλιως και 7 ενηλικες χωρανε ανετα σε ενα παγκακι....
αφου θελεις 3 παμε και ετσι ... παλι δεν τους γραψανε στην αρχη αλλα τους ειπανε να φυγουνε ... απο εκει και περα τι ακριβως προτεινεις ...? γιατι τοση ωρα δεν μας λες τι θελεις ...να ισχυουνε τα μετρα η οχι ...?

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 08 Μαρ 2021, 16:41

μεχρι 5 καλα ειναι η λιγο ακομη ...? ποσο σκοντο θελεις ...?

Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 08 Μαρ 2021, 16:43

nostromos έγραψε:
08 Μαρ 2021, 16:39
Nostalgia έγραψε:
nostromos έγραψε:

αφου θελεις 3 παμε και ετσι ... παλι δεν τους γραψανε στην αρχη αλλα τους ειπανε να φυγουνε ... απο εκει και περα τι ακριβως προτεινεις ...? γιατι τοση ωρα δεν μας λες τι θελεις ...να ισχυουνε τα μετρα η οχι ...?
Να φυγουν απο που και γιατι; Στο σπιτι τους μπηκαν απροσκαλεστοι; Μια οικογενεια 3 ατομων πηγαν τα 2 τους παιδια για ποδηλατο; Γιατι να φυγουν;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 08 Μαρ 2021, 16:44

Γατάκια ,στην "προληπτική" επιστράτευση καθηγητών Εικόνα το 2013 ,επειδή ήμουν VIP κι όχι τυχαίος χλιμίντζουρας ,σε μένα έστειλαν 2 αστυνομικούς " επιστρατευμένους" . :8)

Τους κέρασα και καφέ :lol:

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 08 Μαρ 2021, 16:46

Nostalgia έγραψε:
08 Μαρ 2021, 16:43
nostromos έγραψε:
Nostalgia έγραψε:

Να φυγουν απο που και γιατι; Στο σπιτι τους μπηκαν απροσκαλεστοι; Μια οικογενεια 3 ατομων πηγαν τα 2 τους παιδια για ποδηλατο; Γιατι να φυγουν;
σε εχω για πιο σοβαρο ... αυτο ειπε και μπατσος στην γυναικα ... σου κοβω προστιμο και τραβα στο Χαρδιαλια

Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 08 Μαρ 2021, 16:53

nostromos έγραψε:
08 Μαρ 2021, 16:46
Nostalgia έγραψε:
nostromos έγραψε:

σε εχω για πιο σοβαρο ... αυτο ειπε και μπατσος στην γυναικα ... σου κοβω προστιμο και τραβα στο Χαρδιαλια
Δεν απαντας γιατι να φυγουν; Εστειλαν μηνυμα εβγαλαν τα παιδια για ασκηση, τελος. Νομιμοι σε ολα. Να φυγει ο τραχανοπλαγιας να παει να πιασει κανεναν κλεφτη/εγκληματια.

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 08 Μαρ 2021, 16:57

Nostalgia έγραψε:
08 Μαρ 2021, 16:53
nostromos έγραψε:
08 Μαρ 2021, 16:46
Nostalgia έγραψε:

Δεν απαντας γιατι να φυγουν; Εστειλαν μηνυμα εβγαλαν τα παιδια για ασκηση, τελος. Νομιμοι σε ολα. Να φυγει ο τραχανοπλαγιας να παει να πιασει κανεναν κλεφτη/εγκληματια.

οχι δεν ειναι καθολου νομιμοι ... σου το εξηγησανε και αλλοι πιο πριν οτι ΔΕΝ εχεις δικαιωμα να αραξεις οικογενειακως σε παγκακι να πιιες τον καφε σου μεσα σε σκληρο λοκ νταουν που κοσμος πεθαινει στα νοσοκομεια και καποιοι αλλοι καταστρεφονται οικονομικα ...

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 08 Μαρ 2021, 16:59

και δεν λεω οτι μου αρεσει καθολου ... για την ακριβεια τα εχω γραψει απο περισυ οταν αλλοι κοιμοτανε ορθιοι ... αν δεν σας αρεσουνε τα μετρα τα παραπονα στην κυβερνηση να τα κανει πιο χαλαρα
από nostromos » 29 Μαρ 2020, 16:31

και θα ήθελα να πω σε αυτούς που αγαπάνε και μάχονται για την ελευθερία πως χάρη σε αυτή τη μαλακια των Κινέζων θα περάσει κάθε απίθανο μέτρο περιορισμού και παρακολούθησης ...
και ότι εφαρμόζεται δεν αλλάζει εύκολα...για αυτό μην χαρίζεσται σε κανενα
nostromos @ Κορονοϊός από την κινα

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 08 Μαρ 2021, 17:01

nostromos έγραψε:
08 Μαρ 2021, 16:57

οχι δεν ειναι καθολου νομιμοι ... σου το εξηγησανε και αλλοι πιο πριν οτι ΔΕΝ εχεις δικαιωμα να αραξεις οικογενειακως σε παγκακι να πιιες τον καφε σου μεσα σε σκληρο λοκ νταουν που κοσμος πεθαινει στα νοσοκομεια και καποιοι αλλοι καταστρεφονται οικονομικα ...

Εδω ρε φιλε nostromos δεν εχεις δικιο. Τους Πακιστανους που τον τελευταιο καιρο παιζουν κρικετ μπροστα στα Προπυλαια αλλα και σε πλατειες των Αχαρνων και της Πατησιων γιατι δεν τους πειραζει κανεις; Δηλαδη πειραξε την κυβερνηση μια οικογενεια που καθισε σε παγκακι γιατι καπου επρεπε να βγουν τα παιδια της να παιξουν και δεν πειραζουν την κυβερνηση οι Πακιστανοι που εχουν μετατρεψει τις πλατειες της Αθηνας σε γηπεδα κρικετ;

.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών