Belisarius έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 18:13
Αρχέλαος έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 18:09
Σε περιοχή συγκεκριμένη με εργοστάσια, βιομηχανίες κλπ. τα κρούσματα ήσαν σχεδόν μηδενικά με ανοικτά όλα!
Προέκυψε συρροή κρουσμάτων από δύο εργοστάσια και μάλιστα με διάχυση στον οικογενειακό περίγυρο.
Δεν υπήρξαν κρούσματα ούτε με ανοικτά μπαράκια, μέχρι και τον Ιανουάριο ουσιαστικά τίποτα.
Δεν είδα κανέναν να κολλάει σε πλατείες ή δημόσιους αθλητικούς χώρους.
Ειρήσθω εν παρόδω στο ένα εργοστάσιο πλέον φοράνε όλοι μάσκες και γίνεται κάθε εβδομάδα τεστ.
Έχεις καμία επιστημονική μελέτη που να αποδεικνύει ότι δε κολλάει κανείς σε πλατείες και αθλητικούς χώρους; Ή λες ότι πρέπει να ρισκάρει το κράτος εκατόμβες νεκρών επειδή μερικοί θέλουν να πάνε για καφέ ή γυμναστήριο και κατέβασαν από τη γκλάβα τους την άποψη ότι δε κολλάει;
Έχουμε τα δηλωθέντα του Τσιόδρα κύριε για τους εξωτερικούς χώρους. Προφανώς μεταδίδεται πολύ λιγότερο ανάλογα με την περίσταση.
Το καλύτερο όμως πως μπορώ να σου υποδείξω απτά πάρα πολλά κρούσματα από χώρους εργασίας.
Βρες μου και εσύ αντίστοιχα κάποια σε μία πλατεία. Πες μας ότι οι τάδε κόλλησαν κάπου, οφείλεις να αποδειξεις αυτόν τον ισχυρισμό. Εγώ και παρακάτω εξηγώ πως αιτιολογώ το συμπέρασμα μου.
Εχουν δημοσιευτεί τα στοιχεία του ΕΟΔΥ σε περιοχές που τα ενεργά κρούσματα ήταν 3-4 έγινε αλματώδης αύξηση μετά από μαζικά κρούσματα σε εργοστάσια. Τότε συνέπεσαν χρονικώς οι αυξητικές τάσεις.
Εν ολίγοις κύριε έχω έμμεση απόδειξη, κόσμος κυκλοφορούσε επί μήνες έξω, αρκετοί πήγαιναν π.χ. στο Μall όταν άνοιξε, αλλά τα ενεργά κρούσματα ήταν 0-4.
Έγιναν 20-30-40-50 κλπ. όταν σημειώθηκαν κρούσματα σε ένα-δύο εργοστάσια.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"