Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 08 Μαρ 2021, 18:32

Nostalgia έγραψε:
08 Μαρ 2021, 18:27

Με ημιμετρα δεν λυνεται το προβλημα, επρεπε να παμε 2-3 εβδομαδες σε σκληρο λοκνταουν και μετα να ανοιξουν σιγα σιγα, με ελγχους στις εισροες απο το εξωτερικο εφοσον εσωτερικα θα ειχαμε καθαρισει. Αυτοι εδω (γενικα οι Ευρωπαιοι), κανουν συνεχεια το ιδιο και περιμενουν διαφορετικο αποτελεσμα, ε δεν γινεται ρε φιλε. Εξυπνα μετρα και παπαρια μαντολες.

Αμα δεν αγοραζαν επιπλεον λεωφορεια και δεν απαγορευαν τις καθημερινες συγκεντρωσεις των μεταναστων στις πλατειες ουτε το αυστηρο lockdown θα απεδιδε.

Η Αττικη μπηκε στα κοκκινα εξαιτιας των περιοχων με πολλους μεταναστες.

Θυμιζω οτι στους πρωτους 5 δημους της Αττικης που μπηκαν στα κοκκινα οι 4 στους 5 ειχαν τεραστια ποσοστα μεταναστων.

.

Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος » 08 Μαρ 2021, 18:33

Belisarius έγραψε:
08 Μαρ 2021, 18:13
Αρχέλαος έγραψε:
08 Μαρ 2021, 18:09
Σε περιοχή συγκεκριμένη με εργοστάσια, βιομηχανίες κλπ. τα κρούσματα ήσαν σχεδόν μηδενικά με ανοικτά όλα!
Προέκυψε συρροή κρουσμάτων από δύο εργοστάσια και μάλιστα με διάχυση στον οικογενειακό περίγυρο.
Δεν υπήρξαν κρούσματα ούτε με ανοικτά μπαράκια, μέχρι και τον Ιανουάριο ουσιαστικά τίποτα.
Δεν είδα κανέναν να κολλάει σε πλατείες ή δημόσιους αθλητικούς χώρους.

Ειρήσθω εν παρόδω στο ένα εργοστάσιο πλέον φοράνε όλοι μάσκες και γίνεται κάθε εβδομάδα τεστ.
Έχεις καμία επιστημονική μελέτη που να αποδεικνύει ότι δε κολλάει κανείς σε πλατείες και αθλητικούς χώρους; Ή λες ότι πρέπει να ρισκάρει το κράτος εκατόμβες νεκρών επειδή μερικοί θέλουν να πάνε για καφέ ή γυμναστήριο και κατέβασαν από τη γκλάβα τους την άποψη ότι δε κολλάει;
Έχουμε τα δηλωθέντα του Τσιόδρα κύριε για τους εξωτερικούς χώρους. Προφανώς μεταδίδεται πολύ λιγότερο ανάλογα με την περίσταση.

Το καλύτερο όμως πως μπορώ να σου υποδείξω απτά πάρα πολλά κρούσματα από χώρους εργασίας.
Βρες μου και εσύ αντίστοιχα κάποια σε μία πλατεία. Πες μας ότι οι τάδε κόλλησαν κάπου, οφείλεις να αποδειξεις αυτόν τον ισχυρισμό. Εγώ και παρακάτω εξηγώ πως αιτιολογώ το συμπέρασμα μου.

Εχουν δημοσιευτεί τα στοιχεία του ΕΟΔΥ σε περιοχές που τα ενεργά κρούσματα ήταν 3-4 έγινε αλματώδης αύξηση μετά από μαζικά κρούσματα σε εργοστάσια. Τότε συνέπεσαν χρονικώς οι αυξητικές τάσεις.
Εν ολίγοις κύριε έχω έμμεση απόδειξη, κόσμος κυκλοφορούσε επί μήνες έξω, αρκετοί πήγαιναν π.χ. στο Μall όταν άνοιξε, αλλά τα ενεργά κρούσματα ήταν 0-4.
Έγιναν 20-30-40-50 κλπ. όταν σημειώθηκαν κρούσματα σε ένα-δύο εργοστάσια.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 08 Μαρ 2021, 18:33

Δεν ξέρω τι έκανε ο πύτος πιό πριν για να επισύρει την μήνιν του μπατσίου, αλλά όλο αυτό που είδαμε προκλήθηκε από το παρτσακλό που στήθηκε δίπλα στον μπατσίου και προγκάριζε.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 08 Μαρ 2021, 18:33

ειναι που θελετε να ειστε και ευρωπαικη χωρα :giggle::giggle:

αλλα απο μια αποψη αυτη ακριβως ειναι η δυτικη και ευρωπαικη νοοτροπια,της αγριας καταστολης :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 08 Μαρ 2021, 18:33

Αρίστος έγραψε:
08 Μαρ 2021, 18:21
πατησιωτης έγραψε:
08 Μαρ 2021, 18:13
Αρίστος έγραψε:
08 Μαρ 2021, 18:07

Δεν σου ειπα οτι ο Τραγκας ειναι χιλιες φορες πιο αντισυριζαιος απο σενα; :smt005:

Συνεχισε να εκτιθεσαι με το αμιμητο εκεινο Τραγκοζαιοι.

Τελικα ευτυχως που εχουμε κι εσενα και γελαμε εδω μεσα.

.
Όσο ήταν και ο Καμμένος. :D Έχουμε μάθει πια τα κόλπα της "αντισυστημικής" δεξιάς.Οι μόνοι αντισυριζαίοι εκ δεξιών είναι οι φαηλοτζήμεροι.

Κανεις λαθος.

Δες ποιους πηρε ο Τραγκας στο κομμα του.

Το Νικολοπουλο που αποχωρησε απο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οταν αυτοι υπογραψαν τριτο μνημονιο (και εκτοτε τους εβριζε)...

Τη Ραχηλ Μακρη που αποχωρησε πριν καν γινουν κυβερνηση οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ...

και τον Καζακη που ξεκινουσε τη μερα του πριν φτιαξει καφε βριζοντας το ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσιπρα.

Δειχνει ετσι ο Τραγκας οτι ειναι καθετα εναντιος και στην κυβερνηση του Κουλη (οχι στη ΝΔ αλλα στην κυβερνηση Κουλη) αλλα και στο ΣΥΡΙΖΑ.

.
Ε, καλά αν μαζέψει τους αείμνηστους αμετανόητους οχιτζήδες πάει για δεύτερο κόμμα, αυτό είναι γεγονός.

Περισσότερους θα πάρει από το σύριζα και τους ακροδεξιούς παρά από τη νδ. :lol:

Απλώς μαζεύτηκαν πολλοί φερέλπιδες και σε λίγο προβλέπω κοκκορομαχίες.

Ενιγουέι, προτείνω για εκπρόσωπο τύπου Αντωνάραρο, θα είναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ για τη συγκεκριμένη θέση.

Στηρίζω ολοθέρμως. :D
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 08 Μαρ 2021, 18:35

Εννοειται οτι ο Τραγκας θελει να παρει και απο ΝΔ και απο ΣΥΡΙΖΑ.

Μολις ανακαλυψες την πενικιλινη.

.

Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron » 08 Μαρ 2021, 18:37

ΓΑΛΗ έγραψε:
08 Μαρ 2021, 18:33

Ενιγουέι, προτείνω για εκπρόσωπο τύπου Αντωνάραρο, θα είναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ για τη συγκεκριμένη θέση.

Πήγε ο πρώην υπαρχηγός του ο Καραχάλιος, αλλά αυτός αρνείται λέγοντας "σιγά μην πάω σε αυτόν που έδινα φράγκα...¨".
Για την ώρα έχει μείνει με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, μέχρι την τελική πανστρατιά του Τσίπρα πριν από τις επόμενες εκλογές.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 08 Μαρ 2021, 18:38

kameron έγραψε:
08 Μαρ 2021, 18:37
ΓΑΛΗ έγραψε:

Πήγε ο πρώην υπαρχηγός του ο Καραχάλιος, αλλά αυτός αρνείται λέγοντας "σιγά μην πάω σε αυτόν που έδινα φράγκα...¨".
Για την ώρα έχει μείνει με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, μέχρι την τελική πανστρατιά του Τσίπρα πριν από τις επόμενες εκλογές.

Ο Καραχαλιος ειναι ο πραγματικος αρχηγος της κινησης των ξεμπαρκων Καραμανλικων και ο Αντωναρος απλα το γραφειο τυπου του Καραχαλιου.

.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 08 Μαρ 2021, 18:40

Αρχέλαος έγραψε:

Έχουμε τα δηλωθέντα του Τσιόδρα κύριε για τους εξωτερικούς χώρους. Προφανώς μεταδίδεται πολύ λιγότερο ανάλογα με την περίσταση.

Το καλύτερο όμως πως μπορώ να σου υποδείξω απτά πάρα πολλά κρούσματα από χώρους εργασίας.
Βρες μου και εσύ αντίστοιχα κάποια σε μία πλατεία. Πες μας ότι οι τάδε κόλλησαν κάπου, οφείλεις να αποδειξεις αυτόν τον ισχυρισμό. Εγώ και παρακάτω εξηγώ πως αιτιολογώ το συμπέρασμα μου.

Εχουν δημοσιευτεί τα στοιχεία του ΕΟΔΥ σε περιοχές που τα ενεργά κρούσματα ήταν 3-4 έγινε αλματώδης αύξηση μετά από μαζικά κρούσματα σε εργοστάσια. Τότε συνέπεσαν χρονικώς οι αυξητικές τάσεις.
Εν ολίγοις κύριε έχω έμμεση απόδειξη, κόσμος κυκλοφορούσε επί μήνες έξω, αρκετοί πήγαιναν π.χ. στο Μall όταν άνοιξε, αλλά τα ενεργά κρούσματα ήταν 0-4.
Έγιναν 20-30-40-50 κλπ. όταν σημειώθηκαν κρούσματα σε ένα-δύο εργοστάσια.
Εγώ από την πρώτη μέρα έχω πει να γίνει μία στατιστική που κολλάει.
Ο καθένας που κόλλησε κορονοϊό δεν είναι φυσικά σε θέση να μας πει πως ακριβώς κόλλησε αλλά θα έβγαιναν συμπεράσματα.
Εγώ π.χ. ξέρω ότι κόλλησα πέρσι γρίππη στον προθάλαμο του νοσοκομείου που περίμενα τη σειρά μου για εξέταση.
Φέτος ξαναέπαθα ενώ το εμβόλιο μόνο την περιόρισε λίγο, αλλά δεν ξέρω πως.
Κάποιες πολύ ύποπτες καταστάσεις είναι φανερές βέβαια: Τα οικογενειακά και όλες οι διάφορες κατηγορίες των essential workers που δεν μπορούν να βγουν σε τηλεργασία.
Και στο άλσος Νέας Σμύρνης μπορεί να κολλήσεις, αλλά αν υπήρχε μία στατιστική θα μας έλεγε περισσότερα πράγματα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 08 Μαρ 2021, 18:41

Εκπρόσωπος Αστυνομικών: «Αυτές δεν είναι εικόνες Αστυνομίας, είναι αλητείας»

https://www.tribune.gr/politics/news/ar ... teias.html

.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 08 Μαρ 2021, 18:42

Αρίστος έγραψε:
08 Μαρ 2021, 18:35
Εννοειται οτι ο Τραγκας θελει να παρει και απο ΝΔ και απο ΣΥΡΙΖΑ.

.
Ε κι εγώ σου λέω ότι σαφώς έχει περισσότερους φαν στο σύριζα παρά στη νδ.

Εγώ πχ στις επόμενες, αν δεν γίνει κάποια σοβαρή στραβή και δεν αρχίσουν κι αυτοί τα ό,τι να 'ναι "ανοίγματα" θα το ρίξω τζημ. Από νδ ό,τι να ήταν να δω, το έχω δει.

Μέχρι εκεί φτάνουν και επικοινωνιακά έχουν μπλέξει την καρδάρα με το γάλα με το σάκκο του μποξ. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron » 08 Μαρ 2021, 18:42

Αρίστος έγραψε:
08 Μαρ 2021, 18:38

Ο Καραχαλιος ειναι ο πραγματικος αρχηγος της κινησης των ξεμπαρκων Καραμανλικων και ο Αντωναρος απλα το γραφειο τυπου του Καραχαλιου.
... o Καραχάλιος είναι αρχηγός του εαυτού του και αυτό όταν είναι νηφάλιος.
Ως εκεί, οι υπόλοιποι (δλδ οι εξής 3-4), προσπαθούν απλώς να θυμίσουν ότι εξακολουθούν να υπάρχουν μήπως και τους βάλει στο κόλπο ο Τσίπρας πριν από τις εκλογές, στο πρότυπο των τέως ανέλ που προσχώρησαν και έκαναν και ...τάση!

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 08 Μαρ 2021, 18:43

Οι ανοιχτοί χώροι είναι σαφώς λιγότερο επικίνδυνοι από τους κλειστούς.Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει καθόλου κίνδυνος.

Άβαταρ μέλους
Papa John

Re: Ο Χρυσοχοΐδης πρέπει να φύγει ΤΩΡΑ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 08 Μαρ 2021, 18:44

lafkiotis έγραψε:
08 Μαρ 2021, 07:37
Πρεπει να μπει οριο νηματων. 2 την ημερα ανα χρηστη ουσιών
fixed

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 08 Μαρ 2021, 18:45