Ελλάδα 2021 Το μεγάλο φαγοποτι
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Ελλάδα 2021 Το μεγάλο φαγοποτι
Μονο εγω,οταν ακουω "αμισθι",ανησυχω παρα πολυ?

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Ακομη και αυτο το αμισθι προσωρινο μπορει να ειναι και μετα απο κανα εξαμηνο να πεσουν μισθοι "λογω της εξαιρετικης δουλειας που προσφερει η Επιτροπη".
.
.
Οχι Αριστο μου η κομπινα ειναι να συνεχισουν αμισθι αλλα να τα αρπαξουν απο τα χρηματα που θα δωθουν για τα γραφεια τους και οχι μονο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Οι σοβαρές χώρες θα έβαζαν υπεύθυνους καθηγητές πανεπιστημίου και αρχηγούς του στρατού αλλά εδώ ποτέ.
Εδώ βάζουμε μια βλάχα της οικονομικής ελίτ που όχι μόνο πούλησε την ψυχή της στο διάβολο για τα λεφτά αλλά έδειξε το ποιόν της προεδρεύοντας στο παρελθόν στους Ολυμπιακούς αγώνες. Ακόμα χρωστάμε τα λεφτά της ρεμούλας των Ολυμπιακών και είπαν να βάλουν την ίδια για νέες ρεμούλες...
Εδώ βάζουμε μια βλάχα της οικονομικής ελίτ που όχι μόνο πούλησε την ψυχή της στο διάβολο για τα λεφτά αλλά έδειξε το ποιόν της προεδρεύοντας στο παρελθόν στους Ολυμπιακούς αγώνες. Ακόμα χρωστάμε τα λεφτά της ρεμούλας των Ολυμπιακών και είπαν να βάλουν την ίδια για νέες ρεμούλες...
- Highlander
Από κωλοτούμπα σε κωλοτούμπα πάτε!

- ΜπλεΜπουμπυς
Εσείς πως την κόβετε την Γιάννα Αγγελοπούλου ;
Αν ζούσε την εποχή της Επανάστασης του 21 με ποιους θα ήταν ;
Με τον Κολοκοτρώνη, τον Καραΐσκάκη, τον Νικηταρά και τους άλλους λαϊκούς αγωνιστές της Επανάστασης η' με τους Κοτσαμπάσηδες , τους Νενεκους και το Φανάρι που αφόρισαν τους επαναστάτες σαν απονενοημένους, αλαζόνες, δοξομανείς, ματαιόφρονες και ψευδολόγους ;

Με τον Κολοκοτρώνη, τον Καραΐσκάκη, τον Νικηταρά και τους άλλους λαϊκούς αγωνιστές της Επανάστασης η' με τους Κοτσαμπάσηδες , τους Νενεκους και το Φανάρι που αφόρισαν τους επαναστάτες σαν απονενοημένους, αλαζόνες, δοξομανείς, ματαιόφρονες και ψευδολόγους ;

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
ζητω η παλιγγενεσια των ελληνων
τωρα τα οπαδα του κκε του μοναδικου κκ στη βαλκανικη που παραχωρουσε εθνικα εδάφη αστα να παν
τωρα τα οπαδα του κκε του μοναδικου κκ στη βαλκανικη που παραχωρουσε εθνικα εδάφη αστα να παν
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
εξαλλου η κυρια παιδι της αριστερας και μπγοοδου ειναι
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Με τους γκαμπινταλιζντές ενάντια στην θέληση των εργατόνε.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑04 Αύγ 2019, 08:41Εσείς πως την κόβετε την Γιάννα Αγγελοπούλου ;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑04 Αύγ 2019, 08:41Εσείς πως την κόβετε την Γιάννα Αγγελοπούλου ;

Μαλλον , πιο πιθανο θα ηταν να εμοιαζε με την Μαντω Μαυτογενους , η την Λασκαρινα Μπουμπουλινα ...
Τον Κουτσουμπα με το χρυσο Rolex γιατι τον κοβεις ;; Για εκπροσωπο της εργατιας ;;

Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
Πάντως, οι συντριπτικά περισσότεροι κοτζαμπάσηδες ήταν με την πλευρά των επαναστατών. Οπλαρχηγοί ήταν κάποιοι που τα είχαν κάνει καπάκια με τους Τούρκους (π.χ. Βαρνακιώτης).ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑04 Αύγ 2019, 08:41Εσείς πως την κόβετε την Γιάννα Αγγελοπούλου ;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Μια χαρά είναι η αναγνωσή μου. Αν θεωρείς ότι η δευτερογενής πηγή (η ρεαλ δηλαδή) που κάνει ρεπορτάζ για ένα έγγραφο του ΥΠΟΙΚ 2005, που δεν έχουμε δει, είναι πιο έγκυρο από την έκθεση του ΙΟΒΕ που λίνκαρα και μπορεί να την διαβάσει και να την αναλύσει ο καθένας, να μου το πεις να μην ασχολούμαι.alekhine έγραψε: ↑02 Αύγ 2019, 12:34δεν ασχοληθηκα με τα γραφομενα της ελευθεροτυπιας
αντιθετα αναφερθηκα στο κομματι του αρθρου στο οποιο αναφερεται επι λεξει το εξης"Σε έκθεση του υπουργείου οικονομικών το 2005 (που αποκαλύφθηκε από την Real News στις 30/4/2011) "
πες οτι εχεις προβληματα αναγνωσης να μην ασχολουμαι
Θελετε να τιμησετε τα 200 χρονια για την επανασταση.Πολλη ωραια.
Το 2021 τα Υπουργεια παιδειας και εσωτερικων βγαζουν μια εγκυκλιος οπου θα λεει οτι δημοι και σχολεια θα συνεργαστουν για την γιορτη.Μαλιστα εχουν 3 επιλογες.
1.Η θα κανουν μια μουσικοθεατρικη παρασταση για το 21 οπου θα την βιντεοσκοπησουν κιολας.
2.Η θα κανουν ενα ντοκυμαντερ ερευνα για το 1821 και για τον τοπο τους με την βοηθεια καθηγητων πανεπιστημιου.
3.Η θα βαλετε τους μαθητες του λυκειου να γραψουν λογοτεχνικα κειμενα η ποιηματα εμπνευσμενα απο το 21 και το υπουργειο παιδειας θα τα εκδωσει σαν βιβλιο.
Ολο το υλικο αυτο ας μαζευτει στο υπουργειο παιδειας και ας το αξιοποιησει οπως θελει.
Τωρα μπορειτε να νιωσετε ξεφτίλα δεξιοι διοτι ενας αριστερος σας προτεινε εναν ουσιαστικο τροπο να τιμησουμε τα 200 χρονια για το 1821 χωρις επιτροπες χωρις την Σουλτανα Αγγελοπουλου.
Αλιμονο σε οποιον Συριζαιο κανει πισω και δεν στειλει σε ειδικο δικαστηριο τους υπευθυνους για το Ελλαδα 2021.Θα τον θεωρησω συνυπεύθυνο.
Το 2021 τα Υπουργεια παιδειας και εσωτερικων βγαζουν μια εγκυκλιος οπου θα λεει οτι δημοι και σχολεια θα συνεργαστουν για την γιορτη.Μαλιστα εχουν 3 επιλογες.
1.Η θα κανουν μια μουσικοθεατρικη παρασταση για το 21 οπου θα την βιντεοσκοπησουν κιολας.
2.Η θα κανουν ενα ντοκυμαντερ ερευνα για το 1821 και για τον τοπο τους με την βοηθεια καθηγητων πανεπιστημιου.
3.Η θα βαλετε τους μαθητες του λυκειου να γραψουν λογοτεχνικα κειμενα η ποιηματα εμπνευσμενα απο το 21 και το υπουργειο παιδειας θα τα εκδωσει σαν βιβλιο.
Ολο το υλικο αυτο ας μαζευτει στο υπουργειο παιδειας και ας το αξιοποιησει οπως θελει.
Τωρα μπορειτε να νιωσετε ξεφτίλα δεξιοι διοτι ενας αριστερος σας προτεινε εναν ουσιαστικο τροπο να τιμησουμε τα 200 χρονια για το 1821 χωρις επιτροπες χωρις την Σουλτανα Αγγελοπουλου.
Αλιμονο σε οποιον Συριζαιο κανει πισω και δεν στειλει σε ειδικο δικαστηριο τους υπευθυνους για το Ελλαδα 2021.Θα τον θεωρησω συνυπεύθυνο.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι γεγονός!! το πρώτο μεγάλο Πανεπιστήμιο ήρθε στην Ελλάδα.
από Frappezitis » 12 Φεβ 2024, 11:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 617 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
14 Φεβ 2024, 13:34
-
-
- 35 Απαντήσεις
- 1099 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπύρος
04 Ιουν 2024, 13:43