Για λόγους ηθικής ήτανε και ευπρεπειαςΧαοτικός έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 20:58Οθωμανέλλην έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 19:35Αυτή ήταν η παραδοσιακή φορεσιά είτε σου αρέσει είτε όχι. Μαντίλα από Θράκη μέχρι Κρήτη. Τα υπόλοιπα αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.
Ρε φίλε τι λες; Απάντησες σε αυτό που διάβασες ή δεν το διάβασες;
Το πολυπολιτισμικο μελλον της Ελλαδας
-
Re: Το πολυπολιτισμικο μελλον της Ελλαδας
Καθόλου.
Το πορτρέτο ενός μακελάρη
ΝΤΑΛΑΣ Στην καρδιά της αμερικανικής Αγριας Δύσης, το Τέξας, κατάφερε να μεταφέρει τον πόλεμο ο ψυχίατρος ταγματάρχης Νιντάλ Μαλίκ Χασάν. Σκόρπισε τον θάνατο προχθές το βράδυ (ώρα Ελλάδας) στη στρατιωτική βάση Φορτ Χουντ, τη μεγαλύτερη επί αμερικανικού εδάφους, φωνάζοντας « Ο Αλλάχ είναι μεγάλος»! Με δύο πιστόλια, το ένα ημιαυτόματο, σκότωσε «στα τυφλά» 13 ανθρώπους (12 ένστολους και έναν πολίτη) και τραυμάτισε τουλάχιστον 30 προτού πέσει αιμόφυρτος αλλά ζωντανός και ο ίδιος.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Εγώ έχω παρατηρήσει ότι οι περισσότεροι έχουν πρόβλημα κατανόησης κειμένου.Οθωμανέλλην έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 20:55Αυτή ήταν η παραδοσιακή φορεσιά είτε σου αρέσει είτε όχι. Μαντίλα από Θράκη μέχρι Κρήτη. Τα υπόλοιπα αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 20:23Άσε μας χαρούλα μου.Οθωμανέλλην έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 19:35
Συγγνώμη για το γέλιο.
Ξέρεις... Η μαντίλα ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό must για την Ελληνίδα γυναίκα. Το ότι μπήκανε η δυτικοί και μας κάνανε το σπίτι... Ας μην πω τι... Δεν σημαίνει ότι το πρώην έθιμα μας μας ει αι και ο δήμιος μας.
Είδες πολλές ελληνίδες φοιτήτριες με μαντήλα;
Και δεν αναφέρομαι στο σήμερα αλλά και στα παρελθόντα έτη.
Είναι άλλο πράγμα οι παραδοσιακές φορεσιές, άλλο η πρακτικότητα της μαντήλας για τις αγροτικές και οικιακές εργασίες και άλλο η επιβολή της μαντήλας λόγω θρησκευτικής κουλτούρας.
Ακόμη και στα δυτικά κράτη, αν δεν φορούσαν μαντήλα οι γυναίκες, φορούσαν σκουφάκια.
Δεν το έκαναν από σεμνοτυφία.
Παρατήρηση ή όποια δεν πηγαίνει προς την χρηστρια ΓΑΛΗ. Όσο καιρό είμαι εδώ, έχω παρατηρήσει ότι μόνο οι γυναίκες έχουν τόσο μεγάλη άγνοια περί
α) ιστορίας
β) πολιτικής
γ) επιστημών
Ισχύει και για τον χρήστη Οθωμανέλληνα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Juno έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 21:00Καθόλου.
Το πορτρέτο ενός μακελάρηΝΤΑΛΑΣ Στην καρδιά της αμερικανικής Αγριας Δύσης, το Τέξας, κατάφερε να μεταφέρει τον πόλεμο ο ψυχίατρος ταγματάρχης Νιντάλ Μαλίκ Χασάν. Σκόρπισε τον θάνατο προχθές το βράδυ (ώρα Ελλάδας) στη στρατιωτική βάση Φορτ Χουντ, τη μεγαλύτερη επί αμερικανικού εδάφους, φωνάζοντας « Ο Αλλάχ είναι μεγάλος»! Με δύο πιστόλια, το ένα ημιαυτόματο, σκότωσε «στα τυφλά» 13 ανθρώπους (12 ένστολους και έναν πολίτη) και τραυμάτισε τουλάχιστον 30 προτού πέσει αιμόφυρτος αλλά ζωντανός και ο ίδιος.
να σε παραπεμψω στο υπερυπεροχο μπλογκ για τυς σηριαλ κιλλερ? θα εκπλαγεις με το ποσο χριστιανιστες ηταν καποιοι ανθρωποφαγοι βιαστες
ελα μωρε Στεφανε Χιε με μουνι....
-
Αγαπητή μου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 21:01Εγώ έχω παρατηρήσει ότι οι περισσότεροι έχουν πρόβλημα κατανόησης κειμένου.Οθωμανέλλην έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 20:55Αυτή ήταν η παραδοσιακή φορεσιά είτε σου αρέσει είτε όχι. Μαντίλα από Θράκη μέχρι Κρήτη. Τα υπόλοιπα αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 20:23
Άσε μας χαρούλα μου.
Είναι άλλο πράγμα οι παραδοσιακές φορεσιές, άλλο η πρακτικότητα της μαντήλας για τις αγροτικές και οικιακές εργασίες και άλλο η επιβολή της μαντήλας λόγω θρησκευτικής κουλτούρας.
Ακόμη και στα δυτικά κράτη, αν δεν φορούσαν μαντήλα οι γυναίκες, φορούσαν σκουφάκια.
Παρατήρηση ή όποια δεν πηγαίνει προς την χρηστρια ΓΑΛΗ. Όσο καιρό είμαι εδώ, έχω παρατηρήσει ότι μόνο οι γυναίκες έχουν τόσο μεγάλη άγνοια περί
α) ιστορίας
β) πολιτικής
γ) επιστημών
Ισχύει και για τον χρήστη Οθωμανέλληνα.
Βλέπω... Παρεξηγηθηκατε.
Θα είμαι επιεικεστερος... Στο μέλλον.
Υπόσχεσις.

Εμένα πείραξε. Αντιδρά γι αυτό λόγω προστατευτικού ενστίκτου για μένα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Και επειδή έχουν ήδη σάικο, πρέπει να κάνουν και άλλους εισαγωγή; Για να ενισχύσουν τον υγιή ανταγωνισμό;Παρταλι έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 21:03Juno έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 21:00Καθόλου.
Το πορτρέτο ενός μακελάρηΝΤΑΛΑΣ Στην καρδιά της αμερικανικής Αγριας Δύσης, το Τέξας, κατάφερε να μεταφέρει τον πόλεμο ο ψυχίατρος ταγματάρχης Νιντάλ Μαλίκ Χασάν. Σκόρπισε τον θάνατο προχθές το βράδυ (ώρα Ελλάδας) στη στρατιωτική βάση Φορτ Χουντ, τη μεγαλύτερη επί αμερικανικού εδάφους, φωνάζοντας « Ο Αλλάχ είναι μεγάλος»! Με δύο πιστόλια, το ένα ημιαυτόματο, σκότωσε «στα τυφλά» 13 ανθρώπους (12 ένστολους και έναν πολίτη) και τραυμάτισε τουλάχιστον 30 προτού πέσει αιμόφυρτος αλλά ζωντανός και ο ίδιος.
να σε παραπεμψω στο υπερυπεροχο μπλογκ για τυς σηριαλ κιλλερ? θα εκπλαγεις με το ποσο χριστιανιστες ηταν καποιοι ανθρωποφαγοι βιαστες
ελα μωρε Στεφανε Χιε με μουνι....
Έλα κυρά Τασία Χριστοδουλοπούλου με κραγιόν

Έτσι. Τάξις, ηθική και ευγένεια.Οθωμανέλλην έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 21:03Αγαπητή μου.
Βλέπω... Παρεξηγηθηκατε.
Θα είμαι επιεικεστερος... Στο μέλλον.
Υπόσχεσις.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 20:23Άσε μας χαρούλα μου.Οθωμανέλλην έγραψε: ↑29 Οκτ 2019, 19:35
Συγγνώμη για το γέλιο.
Ξέρεις... Η μαντίλα ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό must για την Ελληνίδα γυναίκα. Το ότι μπήκανε η δυτικοί και μας κάνανε το σπίτι... Ας μην πω τι... Δεν σημαίνει ότι το πρώην έθιμα μας μας ει αι και ο δήμιος μας.
.
Ελα ρέ....καί γώ νόμιζα οτι αυτός ο Σαλός ο Σαούλ ο Σαύλος ο Παυλάκης ο τρελοΠαυλάκης ο διώκτης τών
Χριστιανομαθημένων ήτανε πού υποχρέωνε σέ εδαφοκάλυψη τής γουρνοκεφαλής τό ποίμνιο....

Είπε καί αλλα ωραία ο θεότρελος ....

Εσύ θάσαι ξεσκούφωτη μάλλον....

Μυστήρισ τραίνα περνάνε πσλι από μπροστά μας......
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
.
.
Αν μπορέσεις νά μάς εξηγήσεις γιατί η Φύση δίνει τήν δυνατότητα από τά 9 χρόνια
στή γυναίκα νά γεννήσει....θά μάς υποχρέωνες....

Γιατί το εννοείς σαν βρισιά και απαράδεκτο....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Ο Νandros δεν έχει γράψει ποτέ ασυναρτησίες. Αντιθέτως ο Πίθηκος της καρδιάς μας, μας έχει διασκεδάσει άπειρες φορές από το παλιό ακόμα.
Παίδες , σημασία δεν έχει τι εάν η Ελλάδα είναι χώρα πολυπολιτισμική αλλά ...το ποιος κάνει κουμάντο σε αυτή
1. Για τον ίδιο λόγο που έχουμε φρονιμίτες ακόμα. Τότε που ο άνθρωπος χρειαζόταν τους φρονιμίτες, δεν ζούσε ούτε είκοσι χρόνια.
2. Οπότε να ζευγαρώσουν όλοι οι πενηντάρηδες με εννιάχρονες; Εσύ πόσο είσαι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το Οικονομικό Μέλλον της Ελλάδας
από enterprise-psi » 12 Μάιος 2023, 17:17 » σε Οικονομία - 89 Απαντήσεις
- 3590 Προβολές
-