Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσεις.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
BlastFromThePast

Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BlastFromThePast » 31 Ιούλ 2020, 11:14

ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 11:13
BlastFromThePast έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 11:12
ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 09:56

Αυτό που κάνει η ΗΛΙΘΙΑ είναι παράνομο.
Παράνομο είναι να είσαι ρατσιστής.
Ε, αυτό ακριβώς λέω βρε κουρκουμπίνι. :lol:
Α, έλεγες την υπάλληλο ηλίθια; Συγνώμη, παρανόησα.

Στη φυλακή πρέπει να μπει η χρυσαυγίτισσα υπάλληλος, μαζί με τους εγκληματίες που ψηφίζει.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Ιούλ 2020, 11:17

BlastFromThePast έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 11:14
ΓΑΛΗ έγραψε:
BlastFromThePast έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 11:12

Παράνομο είναι να είσαι ρατσιστής.
Ε, αυτό ακριβώς λέω βρε κουρκουμπίνι. :lol:
Α, έλεγες την υπάλληλο ηλίθια; Συγνώμη, παρανόησα.

Στη φυλακή πρέπει να μπει η χρυσαυγίτισσα υπάλληλος, μαζί με τους εγκληματίες που ψηφίζει.
Έχω ήδη εξηγήσει με πλήρη σαφήνεια το οτιδήποτε. Δεν θα το ζωγραφίζω για τον κάθε βλάκα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 31 Ιούλ 2020, 11:18

Τις λες δε θέλω ρατσιστικές μαλακιες στο μαγαζί μου, κι αν σε ξανακούσω να πεις τίποτα τέτοιο, θα πάρεις πουλο. Απλό. Από εκεί και πέρα στη ζωη της ότι θέλει.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 31 Ιούλ 2020, 11:19

προσέξτε τώρα για τι σούργελο μιλάμε.δεν την απολύει επειδή απλά δεν την γουστάρει,θέλει να το κάνει με την αριστερή επιβεβαίωση ότι είναι ηθικά ανώτερος.δηθενούμπες ρε μαλάκα,τι να πει κανείς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nowhere την 31 Ιούλ 2020, 11:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Ιούλ 2020, 11:19

stavmanr έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 11:10
Από εκεί και πέρα, αναφορικά με το υποθετικό ερώτημα που θέτει η εργοδότρια. Αφορά σε μια υπόθεση της εργοδότριας για το κόμμα που ψηφίζει η εργαζόμενη και τίποτα περισσότερο και όχι σε εκπεφρασμένη ρατσιστική ρήση ή πράξη της εργαζόμενης. Βασικό.

Και φυσικά η ψήφος σε οποιοδήποτε κοινοβουλευτικό κόμμα δεν είναι ρατσιστικό έγκλημα και όποιος μαλάκας το ισχυρισθεί αυτό σε δικαστήριο, θα φάει άκυρο. Επίσης βασικό.
Η ψήφος είναι μυστική και συνταγματικά κατοχυρωμένη. Δεν μας αφορά.

Οι εκπεφρασμένες θέσεις και η δηλωτική υποστήριξη στις πράξεις ή στην πρόθεση πράξεων μίας εγκληματικής ομάδας είναι το ζητούμενο του προβληματισμού.
Είτε μιλάμε για μαφία, είτε για φασίστες, είτε για μπαχαλάκηδες, είτε για οτιδήποτε.
Παπαριές μαρίτσαμ.

Δεν θα μου καθορίσει ο κάθε βλαξ ποιο είναι το ζητούμενο του προβληματισμού.

Ας προβληματιστεί ο ίδιος όσο θέλει για ό,τι θέλει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 31 Ιούλ 2020, 11:21

Πτολεμαίος έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 10:47
John Brown Gun Club έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 02:09
δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να αφηνουμε ουτε χιλιοστο χωρου στους φασιστες.
Μην το χτυπάς έτσι το πληκτρολόγιο ρε.
Γράψε και καμιά ώρα AFK.
Είσαι πολύ σκληρός.
:smt005:
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Ιούλ 2020, 11:23

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 11:18
Τις λες δε θέλω ρατσιστικές μαλακιες στο μαγαζί μου, κι αν σε ξανακούσω να πεις τίποτα τέτοιο, θα πάρεις πουλο. Απλό. Από εκεί και πέρα στη ζωη της ότι θέλει.
Οκ, αν θεωρείς ότι μπορεί να στοιχειοθετηθεί ως έννομη μια απόλυση με τα στοιχεία που περιγράφονται στο αρχικό κείμενο, σαφώς και μπορείς να την επιχειρήσεις. Απλό. Ο καθένας κάνει στη ζωή του ό,τι θέλει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 31 Ιούλ 2020, 11:24

Να φανταστω αν πάω για δουλειά σε κάνα εθνικι και λέω "μπράβο Ερντογάν, γαμα τα ελληνικά κωλαράκια" , θα φαντάζομαι θα με ανεχτεί επειδή έχουμε ελευθερία έκφρασης. :lol:

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 31 Ιούλ 2020, 11:25

Η λύση είναι απλή. Ανακοινώνει ότι η ποικιλομορφια και η αποδοχή είναι βασική αξία της εταιρείας. Κρεμάς και τα ανάλογα σλόγκαν στους τοίχους.

Ε, η άλλη ή θα φύγει ή θα το βουλώσει για πάντα.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 31 Ιούλ 2020, 11:28

ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 11:23
Οκ, αν θεωρείς ότι μπορεί να στοιχειοθετηθεί ως έννομη μια απόλυση με τα στοιχεία που περιγράφονται στο αρχικό κείμενο, σαφώς και μπορείς να την επιχειρήσεις. Απλό. Ο καθένας κάνει στη ζωή του ό,τι θέλει.
Ε κοίτα, αν με πάρει κάποιος στη δουλειά, κι εγώ βρίζω όλη μέρα και λέω ψυχανωμαλες μαλακιες, προφανώς θα με διώξει αν δε το σταματήσω. Ε το ίδιο είναι και με το να λες αντίστοιχες ρατσιστικές νέο ναζιστικες. Άλλο που εσένα σου αρέσουν. Δηλαδή αν είχες ένα υπάλληλο που έλεγε οι γυναίκες θέλουν βιασμό, είναι οουτανες όλες, γαμηστε όλα τα14χρονα, θέλουν πουτσα, θα καθόσουν να τον ακούς επειδή έχουμε "ελευθερία λόγου".

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Ιούλ 2020, 11:29

Dwarven Blacksmith έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 11:25
Η λύση είναι απλή. Ανακοινώνει ότι η ποικιλομορφια και η αποδοχή είναι βασική αξία της εταιρείας. Κρεμάς και τα ανάλογα σλόγκαν στους τοίχους.

:lol:
Προσφατα εχει εκφρασει κάποιες ρατσιστικές απόψεις και έχω δει το μίσος της προς τους μετανάστες. Πήγα να τη συνετίσω, στο βαθμό που με παίρνει, δλδ να μην βγαίνει αυτό προς τα εξω και με τους πελάτες γιατί δεν ταιριάζει στο πνεύμα της επιχείρησης. Όντως κάνει προσπάθεια και είναι πολύ τυπική στη δουλειά. Μου πέταξε όμως προχθές εμμέσως ότι υποστηρίζει και αφησε να εννοηθεί οτι έχει ψηφίσει τη Χρυσή Αυγή.
Να διαβάζετε πιο προσεκτικά, παιδάκια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 31 Ιούλ 2020, 11:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 31 Ιούλ 2020, 11:29

ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 11:19
stavmanr έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 11:10
Από εκεί και πέρα, αναφορικά με το υποθετικό ερώτημα που θέτει η εργοδότρια. Αφορά σε μια υπόθεση της εργοδότριας για το κόμμα που ψηφίζει η εργαζόμενη και τίποτα περισσότερο και όχι σε εκπεφρασμένη ρατσιστική ρήση ή πράξη της εργαζόμενης. Βασικό.

Και φυσικά η ψήφος σε οποιοδήποτε κοινοβουλευτικό κόμμα δεν είναι ρατσιστικό έγκλημα και όποιος μαλάκας το ισχυρισθεί αυτό σε δικαστήριο, θα φάει άκυρο. Επίσης βασικό.

Οι εκπεφρασμένες θέσεις και η δηλωτική υποστήριξη στις πράξεις ή στην πρόθεση πράξεων μίας εγκληματικής ομάδας είναι το ζητούμενο του προβληματισμού.
Είτε μιλάμε για μαφία, είτε για φασίστες, είτε για μπαχαλάκηδες, είτε για οτιδήποτε.
Δηλαδή, αν βγει μία ομάδα που λέει πχ. "θάνατος στη Γαλή" και κάποιος υποστηρίζει έμπρακτα ή με δηλώσεις του τις ιδέες και τις πράξεις αυτής της ομάδας, δεν είναι ηθικά ή και ποινικά υπόλογος;

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 31 Ιούλ 2020, 11:31

ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 11:29
Dwarven Blacksmith έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 11:25

:lol:
Προσφατα εχει εκφρασει κάποιες ρατσιστικές απόψεις και έχω δει το μίσος της προς τους μετανάστες. Πήγα να τη συνετίσω, στο βαθμό που με παίρνει, δλδ να μην βγαίνει αυτό προς τα εξω και με τους πελάτες γιατί δεν ταιριάζει στο πνεύμα της επιχείρησης. Όντως κάνει προσπάθεια και είναι πολύ τυπική στη δουλειά. Μου πέταξε όμως προχθές εμμέσως ότι υποστηρίζει και αφησε να εννοηθεί οτι έχει ψηφίσει τη Χρυσή Αυγή.
Να διαβάζετε πιο προσεκτικά, παιδάκια.
ΟΚ θεία.
Εγω μίλησα για εταιρικές αξίες, όχι για τυπικότητα προς τους πελάτες. Το αφεντικό είναι μέρος της εταιρίας.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Ιούλ 2020, 11:33

stavmanr έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 11:29
ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Ιούλ 2020, 11:19
stavmanr έγραψε:

Δηλαδή, αν βγει μία ομάδα που λέει πχ. "θάνατος στη Γαλή" και κάποιος υποστηρίζει έμπρακτα ή με δηλώσεις του τις ιδέες και τις πράξεις αυτής της ομάδας, δεν είναι ηθικά ή και ποινικά υπόλογος;
Αν βγει κάποιος και το πει, το τι θα κάνω είναι δικό μου θέμα.

Κατά τα άλλα, ναι είναι ΚΑΙ ποινικά υπόλογος.

Για το "ηθικά" δεν είμαι και πολύ σίγουρη γιατί υπάρχουν πολλοί που θεωρούν ηθική πράξη την εξόντωση των γαλών. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 31 Ιούλ 2020, 11:35

μα εκεί είναι το ζήτημα
ότι στη δουλειά της δεν έχει κάνει κάτι το μεμπτό
το πρόβλημα της εργοδότριας είναι οι απόψεις της στη προσωπική της ζωή κι γι'αυτές τις απόψεις θέλει να την απολύσει
το επόμενο βήμα είναι να ποινικοποιήσουμε τη σκέψη
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών