Α, έλεγες την υπάλληλο ηλίθια; Συγνώμη, παρανόησα.
Στη φυλακή πρέπει να μπει η χρυσαυγίτισσα υπάλληλος, μαζί με τους εγκληματίες που ψηφίζει.
Α, έλεγες την υπάλληλο ηλίθια; Συγνώμη, παρανόησα.
Έχω ήδη εξηγήσει με πλήρη σαφήνεια το οτιδήποτε. Δεν θα το ζωγραφίζω για τον κάθε βλάκα.BlastFromThePast έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 11:14Α, έλεγες την υπάλληλο ηλίθια; Συγνώμη, παρανόησα.
Στη φυλακή πρέπει να μπει η χρυσαυγίτισσα υπάλληλος, μαζί με τους εγκληματίες που ψηφίζει.
Παπαριές μαρίτσαμ.stavmanr έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 11:13Η ψήφος είναι μυστική και συνταγματικά κατοχυρωμένη. Δεν μας αφορά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 11:10Από εκεί και πέρα, αναφορικά με το υποθετικό ερώτημα που θέτει η εργοδότρια. Αφορά σε μια υπόθεση της εργοδότριας για το κόμμα που ψηφίζει η εργαζόμενη και τίποτα περισσότερο και όχι σε εκπεφρασμένη ρατσιστική ρήση ή πράξη της εργαζόμενης. Βασικό.
Και φυσικά η ψήφος σε οποιοδήποτε κοινοβουλευτικό κόμμα δεν είναι ρατσιστικό έγκλημα και όποιος μαλάκας το ισχυρισθεί αυτό σε δικαστήριο, θα φάει άκυρο. Επίσης βασικό.
Οι εκπεφρασμένες θέσεις και η δηλωτική υποστήριξη στις πράξεις ή στην πρόθεση πράξεων μίας εγκληματικής ομάδας είναι το ζητούμενο του προβληματισμού.
Είτε μιλάμε για μαφία, είτε για φασίστες, είτε για μπαχαλάκηδες, είτε για οτιδήποτε.
Πτολεμαίος έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 10:47Μην το χτυπάς έτσι το πληκτρολόγιο ρε.John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 02:09δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να αφηνουμε ουτε χιλιοστο χωρου στους φασιστες.
Γράψε και καμιά ώρα AFK.
Είσαι πολύ σκληρός.
Οκ, αν θεωρείς ότι μπορεί να στοιχειοθετηθεί ως έννομη μια απόλυση με τα στοιχεία που περιγράφονται στο αρχικό κείμενο, σαφώς και μπορείς να την επιχειρήσεις. Απλό. Ο καθένας κάνει στη ζωή του ό,τι θέλει.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 11:18Τις λες δε θέλω ρατσιστικές μαλακιες στο μαγαζί μου, κι αν σε ξανακούσω να πεις τίποτα τέτοιο, θα πάρεις πουλο. Απλό. Από εκεί και πέρα στη ζωη της ότι θέλει.
Ε κοίτα, αν με πάρει κάποιος στη δουλειά, κι εγώ βρίζω όλη μέρα και λέω ψυχανωμαλες μαλακιες, προφανώς θα με διώξει αν δε το σταματήσω. Ε το ίδιο είναι και με το να λες αντίστοιχες ρατσιστικές νέο ναζιστικες. Άλλο που εσένα σου αρέσουν. Δηλαδή αν είχες ένα υπάλληλο που έλεγε οι γυναίκες θέλουν βιασμό, είναι οουτανες όλες, γαμηστε όλα τα14χρονα, θέλουν πουτσα, θα καθόσουν να τον ακούς επειδή έχουμε "ελευθερία λόγου".ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 11:23Οκ, αν θεωρείς ότι μπορεί να στοιχειοθετηθεί ως έννομη μια απόλυση με τα στοιχεία που περιγράφονται στο αρχικό κείμενο, σαφώς και μπορείς να την επιχειρήσεις. Απλό. Ο καθένας κάνει στη ζωή του ό,τι θέλει.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 11:18Τις λες δε θέλω ρατσιστικές μαλακιες στο μαγαζί μου, κι αν σε ξανακούσω να πεις τίποτα τέτοιο, θα πάρεις πουλο. Απλό. Από εκεί και πέρα στη ζωη της ότι θέλει.
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 11:25Η λύση είναι απλή. Ανακοινώνει ότι η ποικιλομορφια και η αποδοχή είναι βασική αξία της εταιρείας. Κρεμάς και τα ανάλογα σλόγκαν στους τοίχους.
Ε, η άλλη ή θα φύγει ή θα το βουλώσει για πάντα.
Να διαβάζετε πιο προσεκτικά, παιδάκια.Προσφατα εχει εκφρασει κάποιες ρατσιστικές απόψεις και έχω δει το μίσος της προς τους μετανάστες. Πήγα να τη συνετίσω, στο βαθμό που με παίρνει, δλδ να μην βγαίνει αυτό προς τα εξω και με τους πελάτες γιατί δεν ταιριάζει στο πνεύμα της επιχείρησης. Όντως κάνει προσπάθεια και είναι πολύ τυπική στη δουλειά. Μου πέταξε όμως προχθές εμμέσως ότι υποστηρίζει και αφησε να εννοηθεί οτι έχει ψηφίσει τη Χρυσή Αυγή.
Δηλαδή, αν βγει μία ομάδα που λέει πχ. "θάνατος στη Γαλή" και κάποιος υποστηρίζει έμπρακτα ή με δηλώσεις του τις ιδέες και τις πράξεις αυτής της ομάδας, δεν είναι ηθικά ή και ποινικά υπόλογος;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 11:19Ας προβληματιστεί ο ίδιος όσο θέλει για ό,τι θέλει.stavmanr έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 11:13Η ψήφος είναι μυστική και συνταγματικά κατοχυρωμένη. Δεν μας αφορά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 11:10Από εκεί και πέρα, αναφορικά με το υποθετικό ερώτημα που θέτει η εργοδότρια. Αφορά σε μια υπόθεση της εργοδότριας για το κόμμα που ψηφίζει η εργαζόμενη και τίποτα περισσότερο και όχι σε εκπεφρασμένη ρατσιστική ρήση ή πράξη της εργαζόμενης. Βασικό.
Και φυσικά η ψήφος σε οποιοδήποτε κοινοβουλευτικό κόμμα δεν είναι ρατσιστικό έγκλημα και όποιος μαλάκας το ισχυρισθεί αυτό σε δικαστήριο, θα φάει άκυρο. Επίσης βασικό.
Οι εκπεφρασμένες θέσεις και η δηλωτική υποστήριξη στις πράξεις ή στην πρόθεση πράξεων μίας εγκληματικής ομάδας είναι το ζητούμενο του προβληματισμού.
Είτε μιλάμε για μαφία, είτε για φασίστες, είτε για μπαχαλάκηδες, είτε για οτιδήποτε.
ΟΚ θεία.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 11:29Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 11:25Η λύση είναι απλή. Ανακοινώνει ότι η ποικιλομορφια και η αποδοχή είναι βασική αξία της εταιρείας. Κρεμάς και τα ανάλογα σλόγκαν στους τοίχους.
Ε, η άλλη ή θα φύγει ή θα το βουλώσει για πάντα.Να διαβάζετε πιο προσεκτικά, παιδάκια.Προσφατα εχει εκφρασει κάποιες ρατσιστικές απόψεις και έχω δει το μίσος της προς τους μετανάστες. Πήγα να τη συνετίσω, στο βαθμό που με παίρνει, δλδ να μην βγαίνει αυτό προς τα εξω και με τους πελάτες γιατί δεν ταιριάζει στο πνεύμα της επιχείρησης. Όντως κάνει προσπάθεια και είναι πολύ τυπική στη δουλειά. Μου πέταξε όμως προχθές εμμέσως ότι υποστηρίζει και αφησε να εννοηθεί οτι έχει ψηφίσει τη Χρυσή Αυγή.
Αν βγει κάποιος και το πει, το τι θα κάνω είναι δικό μου θέμα.stavmanr έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 11:29Δηλαδή, αν βγει μία ομάδα που λέει πχ. "θάνατος στη Γαλή" και κάποιος υποστηρίζει έμπρακτα ή με δηλώσεις του τις ιδέες και τις πράξεις αυτής της ομάδας, δεν είναι ηθικά ή και ποινικά υπόλογος;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 11:19Ας προβληματιστεί ο ίδιος όσο θέλει για ό,τι θέλει.stavmanr έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 11:13
Η ψήφος είναι μυστική και συνταγματικά κατοχυρωμένη. Δεν μας αφορά.
μα εκεί είναι το ζήτημαΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 11:18Τις λες δε θέλω ρατσιστικές μαλακιες στο μαγαζί μου, κι αν σε ξανακούσω να πεις τίποτα τέτοιο, θα πάρεις πουλο. Απλό. Από εκεί και πέρα στη ζωη της ότι θέλει.