Ρίξε μια ματιά και στο σχόλιο του μπαζούμπα κι έλα να μου πεις μετά ποιοι λαλούν, για ΤΙ πράγμα λαλούν και πόσοι χορεύουν στο ρυθμό τους.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑09 Ιουν 2023, 11:342 λαλουν και 3 χορευουν.

Ρίξε μια ματιά και στο σχόλιο του μπαζούμπα κι έλα να μου πεις μετά ποιοι λαλούν, για ΤΙ πράγμα λαλούν και πόσοι χορεύουν στο ρυθμό τους.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑09 Ιουν 2023, 11:342 λαλουν και 3 χορευουν.
Έπεσες με το ηλεκτρικό πατίνι το τελευταίο τρίμηνο;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑09 Ιουν 2023, 11:39Αφου μιλαμε για κοστος, τα πειραματικά εμπολια της μυοκαρδιτιδας και της θρομβωσης τι κόστος είχαν για το κράτος;
Ανέφερα κάτι σχετικό.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑09 Ιουν 2023, 11:39Αφου μιλαμε για κοστος, τα πειραματικά εμπολια της μυοκαρδιτιδας και της θρομβωσης τι κόστος είχαν για το κράτος;
Μην το λες. Ο έτερος γκόμενος, ο Καραμάν, διοργανώνει λέει TED-X ομιλίες για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων πάνω σταις Σαιραις.
Δηλαδή πληρώνουμε εισφορές για το ΕΣΥ ώστε οψέποτε έρθει η κακιά η ώρα να μπουμε σε ένα νοσοκομείο του οποίου οι χώροι θυμίζουν στάβλο, να μας πουν 2.000 κασέρι αν θες να σε χειρουργήσει ''κανονικός'' γιατρός και τώρα στα κοντά, και άμα το πράγμα δεν πάει καλά, να σου τραβήξουν και την πρίζα. Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα με αυτή την προσέγγιση, αρκεί να είχαμε αμερικανικό σύστημα και να μην πληρώναμε εισφορές, με τις οποίες πληρώνεται τόσα χρόνια ο καθηγητής.Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Ιουν 2023, 11:43Δίκαιο έχει ο καθηγητής αλλα ο μέσος άνθρωπος δεν θέλει να ακούει την πικρή αλήθεια και για αυτό πήρε πόδι από την νδ
Και ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σε αυτό;
Δεν πληρώνουμε ΟΛΟΙ εισφορές για το ΕΣΥ. Και όσοι "πληρώνουν" δεν πληρώνουν το ίδιο.Scouser έγραψε: ↑09 Ιουν 2023, 12:08Δηλαδή πληρώνουμε εισφορές για το ΕΣΥ ώστε οψέποτε έρθει η κακιά η ώρα να μπουμε σε ένα νοσοκομείο του οποίου οι χώροι θυμίζουν στάβλο, να μας πουν 2.000 κασέρι αν θες να σε χειρουργήσει ''κανονικός'' γιατρός και τώρα στα κοντά, και άμα το πράγμα δεν πάει καλά, να σου τραβήξουν και την πρίζα. Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα με αυτή την προσέγγιση, αρκεί να είχαμε αμερικανικό σύστημα και να μην πληρώναμε εισφορές, με τις οποίες πληρώνεται τόσα χρόνια ο καθηγητής.Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Ιουν 2023, 11:43Δίκαιο έχει ο καθηγητής αλλα ο μέσος άνθρωπος δεν θέλει να ακούει την πικρή αλήθεια και για αυτό πήρε πόδι από την νδ
Δεν είπε αυτό, λειε ότι υπάρχουν περιπτώσεις τελικού σταδίου του καρκίνου που το κρατος πληρώνει πανάκριβες θεραπείες που στην πραγματικότητα ξέρουν ότι δεν θα αλλάξουν κάτιScouser έγραψε: ↑09 Ιουν 2023, 12:08Δηλαδή πληρώνουμε εισφορές για το ΕΣΥ ώστε οψέποτε έρθει η κακιά η ώρα να μπουμε σε ένα νοσοκομείο του οποίου οι χώροι θυμίζουν στάβλο, να μας πουν 2.000 κασέρι αν θες να σε χειρουργήσει ''κανονικός'' γιατρός και τώρα στα κοντά, και άμα το πράγμα δεν πάει καλά, να σου τραβήξουν και την πρίζα. Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα με αυτή την προσέγγιση, αρκεί να είχαμε αμερικανικό σύστημα και να μην πληρώναμε εισφορές, με τις οποίες πληρώνεται τόσα χρόνια ο καθηγητής.Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Ιουν 2023, 11:43Δίκαιο έχει ο καθηγητής αλλα ο μέσος άνθρωπος δεν θέλει να ακούει την πικρή αλήθεια και για αυτό πήρε πόδι από την νδ