Κατρούγκαλο θα λέτε και θα κλαίτε αγαπητοί ελεύθεροι επαγγελματίες

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Re: Κατρούγκαλο θα λέτε και θα κλαίτε αγαπητοί ελεύθεροι επαγγελματίες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος » 01 Νοέμ 2023, 14:26

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
01 Νοέμ 2023, 14:23
Ίακχος έγραψε:
01 Νοέμ 2023, 14:22
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
01 Νοέμ 2023, 14:19

Όποιος ΕΕ δηλώνει βασικό μισθό, πρέπει να τρώει μια σφαλιαρα κάθε πρωί . Μόνο στα μπλόκακια δείχνουμε αλληλεγγύη.
Γιατί το λες αυτό? Εγώ καθαρά βγάζω λιγότερα από το βασικό μισθό.
Ας είναι, τουλάχιστον να ξέρω και με τι έχω να κάνω και από την άλλη πλευρά.
Εσύ χαλάς την πιάτσα, και από κάτι απειροελάχιστα παραδείγματα σαν τα δικά σου, βρίσκουν δικαιολογία οι άλλοι. Καλύτερα να παίρνεις Κέα και να μοιράζεις φυλλάδια.
Οι περισσότεροι Μηχανικοί Ελεύθεροι Επαγγελματίες είναι στη δική μου κατάσταση.
Από τότε που "απελευθερώθηκε" το επάγγελμα του μηχανικού οι αμοιβές μας έχουν πέσει στα τάρταρα.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 01 Νοέμ 2023, 14:27

Isildur έγραψε:
01 Νοέμ 2023, 13:16
Ερμής έγραψε:
01 Νοέμ 2023, 11:25
axilmar έγραψε:
01 Νοέμ 2023, 11:19
Λαθος λυσεις ως συνηθως.

Η σωστη λυση θα ηταν περιορισμος των μετρητων (πχ μεχρι 200 ευρω το πολυ ανα μηνα), και ολα ηλεκτρονικα.
Το ζήτησε ο Κουλης απο την ΕΕ και πήρε τα παπάρια μου.
Απο τη στιγμή που υπάρχει τραπεζογραμμάτιο 500€, δε μπορει οι επιτρεπτές συναλλαγές με μετρητά να είναι κάτω απο αυτο το ποσό.
Εχω δει συναλλαγή 30Κ να το σπάνε σε πεντακοσάρικα.
Οπότε ξεχάστε το.
Κι εγώ το άκουσα αυτό για το 500άρικο, αλλά δεν ξέρω, μού φαίνεται μαλακία. Σε τελική, ας υπάρχει χαρτονόμισμα των πεντακοσίων, αν σου περισσεύουν 500άρικα τράβα και δωσ' τα στην τράπεζα και πάρε μια τραπεζική επιταγή, αν θες ντε και καλά να κάνεις συναλλαγή με χαρτί κι όχι ηλεκτρονικά (που γιατί να κάνεις δηλαδή, για κάποια ποσά και πάνω, αν δεν υπάρχει "ύποπτος" λόγος).
Καθόλου μλκια, σου λέει ποια η χρησιμότητα του πεντακοσάρικου αν ειναι να πάει ο άλλος υποχρεωτικά τράπεζα;
Και πολύ σωστά αν θες τη γνώμη μου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 01 Νοέμ 2023, 14:45

Ασέβαστος έγραψε:
01 Νοέμ 2023, 13:34
Isildur έγραψε:
01 Νοέμ 2023, 13:20
panos291 έγραψε:
01 Νοέμ 2023, 13:04

Αυτο παντως το ελαχιστο 1100 φορος μου φαινεται και σαν εμμεση παραδοχη οτι δεν μπορει να αντιμετωπιστει τελειως η φοροδιαφυγη.
Σου λεει λοιπον, πληρωσε αυτα αν δεν θες να πας σε τακτικο ελεγχο.
Προσωπικα πιστευω οτι και 3 χιλιαρικα να εβαζαν τον ελαχιστο φορο αλλιως τακτικο ελεγχο, παλι ενα 80% θα προτιμουσε να τα πληρωσει
Αυτό ακριβώς. Και νομίζω ότι το 80% που λες είναι λίγο.

Κατά τ' άλλα, συμφωνώ με τον Ασέβαστο. ΟΚ, κυνήγα τους "μικροαπατεώνες" των 15-20 χιλιάδων, καμμιά αντίρρηση. Είναι πολλοί και κάνουν και σε μένα κακό, όπως και σε άλλους βέβαια. Αλλά με τους μεγαλο-συμπληρώστε τι γίνεται; Με τον γιατρό πχ που έχει το ίδιο μπλοκάκι αποδείξεων εδώ και 2-3 χρόνια, που μονίμως το pos του είναι χαλασμένο ή πεσμένο το internet, που δηλώνει ένα απειροελάχιστο ποσό από τα εισοδήματά του; Θα κρύψει 100 χιλιάρικα, θα δώσει 1.100 και καθάρισε; Δικαιοσύνη μηδέν.

οχι μονο.

δηλαδη λεμε οτι κλεβουν οσοι δηλωνουν κατω απο 10, που φυσικα και ισχυει, αλλα επισης κλεβουν και οσοι δηλωνουν πανω απο 10. :102:

δηλαδη οποιος μεχρι χτες δηλωνε 15, πουτσα του, κι ας βγαζει 150.
Έτσι, αυτό. Για μεγάλη παπαριά το κόβω το νομοσχέδιο, αν δεν συνοδευτεί κι από άλλα που να πιάνουν τους μεγάλους.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 01 Νοέμ 2023, 15:21

Ερμής έγραψε:
01 Νοέμ 2023, 14:27
Isildur έγραψε:
Ερμής έγραψε:

Απο τη στιγμή που υπάρχει τραπεζογραμμάτιο 500€, δε μπορει οι επιτρεπτές συναλλαγές με μετρητά να είναι κάτω απο αυτο το ποσό.
Οπότε ξεχάστε το.
Κι εγώ το άκουσα αυτό για το 500άρικο, αλλά δεν ξέρω, μού φαίνεται μαλακία. Σε τελική, ας υπάρχει χαρτονόμισμα των πεντακοσίων, αν σου περισσεύουν 500άρικα τράβα και δωσ' τα στην τράπεζα και πάρε μια τραπεζική επιταγή, αν θες ντε και καλά να κάνεις συναλλαγή με χαρτί κι όχι ηλεκτρονικά (που γιατί να κάνεις δηλαδή, για κάποια ποσά και πάνω, αν δεν υπάρχει "ύποπτος" λόγος).
Καθόλου μλκια, σου λέει ποια η χρησιμότητα του πεντακοσάρικου αν ειναι να πάει ο άλλος υποχρεωτικά τράπεζα;
Ε, εντάξει ρε και συ. Όταν πρωτο-βγήκε το πεντακοσάρικο, ήταν και αλλιώς τα κόζια. Τώρα αλλάξανε, οι ηλεκτρονικές συναλλαγές είναι χιλιάδες φορές περισσότερες, ειδικά στα μεγαλύτερα ποσά που είναι σχεδόν παντού αποκλειστικές. Ας το αποσύρουν σε τελική, αφού δεν μπορείς να κάνεις μια συναλλαγή κάποιων χιλιάδων ευρώ με πεντακοσάρικα πλέον. Για τις οποίες συναλλαγές ήταν και η πραγματική του χρησιμότητα φυσικά, γιατί αν μιλάμε για 500 ευρώ μόνο, ποιος ο λόγος να υπάρχει ξεχωριστό τραπεζογραμμάτιο;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 01 Νοέμ 2023, 15:25

Isildur έγραψε:
01 Νοέμ 2023, 15:21
Ερμής έγραψε:
Isildur έγραψε:

Ε, εντάξει ρε και συ. Όταν πρωτο-βγήκε το πεντακοσάρικο, ήταν και αλλιώς τα κόζια. Τώρα αλλάξανε, οι ηλεκτρονικές συναλλαγές είναι χιλιάδες φορές περισσότερες, ειδικά στα μεγαλύτερα ποσά που είναι σχεδόν παντού αποκλειστικές. Ας το αποσύρουν σε τελική, αφού δεν μπορείς να κάνεις μια συναλλαγή κάποιων χιλιάδων ευρώ με πεντακοσάρικα πλέον. Για τις οποίες συναλλαγές ήταν και η πραγματική του χρησιμότητα φυσικά, γιατί αν μιλάμε για 500 ευρώ μόνο, ποιος ο λόγος να υπάρχει ξεχωριστό τραπεζογραμμάτιο;
Αν το αποσύρουν αλλάζει το θέμα, αλλα δε βλέπω καμια διάθεση να γίνει κάτι τέτοιο απο την ΟΝΕ.
Εκτος και νομίζεις οτι εκει στην Ευρώπη είναι σε όλα τους νόμιμοι και δε τους πάει το μυαλο πως εδω στην Ελλάδα μπορει το πεντακοσάρι να χρησιμεύει στη μαύρη.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 01 Νοέμ 2023, 15:27

Ερμής έγραψε:
Isildur έγραψε:
Ερμής έγραψε:

Οπότε ξεχάστε το.
ωστόσο να σημειώσουμε ότι στην Ιταλία σχεδιάζουν αύξηση του ορίου χρήσης μετρητών και αντίστοιχα ελάχιστο ποσό για τη χρήση κάρτας
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 01 Νοέμ 2023, 15:42

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
01 Νοέμ 2023, 15:27
Ερμής έγραψε:
Isildur έγραψε:

ωστόσο να σημειώσουμε ότι στην Ιταλία σχεδιάζουν αύξηση του ορίου χρήσης μετρητών και αντίστοιχα ελάχιστο ποσό για τη χρήση κάρτας
Δε ξερουv αυτοί, ούτε έχουv φοροδιαφυγή

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 01 Νοέμ 2023, 15:44

Ίακχος έγραψε:
01 Νοέμ 2023, 13:31
Tωρα θα φανεί αν οι ΔΥ και ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ εχουν επίγνωση του ρόλου τους και κάνουν απεργίες και για μας τους φτωχούς ΕΕ.
Αλλιώς μη μιλάνε όταν καταδικάζουμε τις απεργίες στα ΜΜΜ που μας ταλαιπωρούν.
Frappezitis Ληστοσυμμορίτης Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Φίλε, τι φάση;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 01 Νοέμ 2023, 16:05

Ίακχος έγραψε:
Tωρα θα φανεί αν οι ΔΥ και ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ εχουν επίγνωση του ρόλου τους και κάνουν απεργίες και για μας τους φτωχούς ΕΕ.
Οι κομμουνιστες σας μισούν πιο πολύ από την κυβέρνηση. Θέλουν να σας εξαφανίσουν κ να είναι όλοι είτε προλετάριοι είτε αστοί

Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος » 01 Νοέμ 2023, 16:06

Otto Weininger έγραψε:
01 Νοέμ 2023, 15:44
Ίακχος έγραψε:
Φίλε, τι φάση;
Είναι καταστροφή αυτό το νομοσχέδιο και πρέπει να υπάρξουν αντιδράσεις.
Υποτίθεται ότι τα σωματεία παλεύουν για το δίκαιο των φτωχών.

Ηδη σήμερα μίλαγα με τον καφετζή και τον κουρέα μου και μου είπαν ότι σκέφτονται σοβαρά να κλείσουν.
Και στα φόρουμς των ΕΕ Μηχανικών ο κόσμος είναι αγανακτισμένος.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 01 Νοέμ 2023, 16:07

EKPLIKTIKOS έγραψε:
01 Νοέμ 2023, 16:05
Ίακχος έγραψε:
Οι κομμουνιστες σας μισούν πιο πολύ από την κυβέρνηση. Θέλουν να σας εξαφανίσουν κ να είναι όλοι είτε προλετάριοι είτε αστοί
Δεν είναι ότι θέλουμε, απλά το έχουμε προβλέψει και είναι εκνευριστικό που δεν γίνεται. :p2:
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 01 Νοέμ 2023, 16:08

Ίακχος έγραψε:
01 Νοέμ 2023, 16:06
Otto Weininger έγραψε:
Ίακχος έγραψε:
Φίλε, τι φάση;

Ηδη σήμερα μίλαγα με τον καφετζή και τον κουρέα μου και μου είπαν ότι σκέφτονται σοβαρά να κλείσουν.
Όπως πριν καμια δεκαετία που έλεγαν οτι χαρίζουν κάτι διαμερισματάκια γιατί δεν αντέχουν άλλο τον ένφια

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 01 Νοέμ 2023, 16:17

Ίακχος έγραψε:
01 Νοέμ 2023, 16:06
Otto Weininger έγραψε:
Ίακχος έγραψε:
Φίλε, τι φάση;

Πες του κουρέα και του καφετζή σου να κόψουν καμία απόδειξη. Δεν δαγκάει η ταμειακή.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος » 01 Νοέμ 2023, 17:34

Αν και είναι λίγο παλιό το άρθρο είναι επίκαιρο

Η απάντηση του καθηγητή Νίκου Χριστοδουλάκη, υπευθύνου του οικονομικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ, στην κριτική της Ν.Δ για τη φορολογία:
SpoilerShow
"Αυτή η κριτική είναι εξαιρετικά κακόβουλη, διότι η φορολογική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μονομερής και επιβαρυντική για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τελικά δεν υπηρέτησε καθόλου την ανάπτυξη.
Εμείς, έχουμε μια πολύ διαφορετική προσέγγιση. Κάθε κόμμα κάπου εστιάζει. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εστιάσει στην υπερφορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών και είδαμε τα αποτελέσματα. Η Νέα Δημοκρατία έχει εστιάσει τα τελευταία χρόνια στην υπερφορολόγηση των φτωχών νοικοκυριών, έτσι ώστε να απομυζήσει πόρους από εκεί μέσω του ΦΠΑ και να φτιάξει τα διάφορα εκλογικά επιδόματα...
Εμείς εστιάζουμε μόνο στα πολύ πλούσια στρώματα, έτσι ώστε να έχουμε μια ήπια φορολογική μεταβολή και να χρηματοδοτήσουμε μέσω αυτής κοινωνικές πολιτικές. Η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, είναι κενή περιεχομένου και κυρίως στερείται ευρείας κοινωνικής στόχευσης.
Η Νέα Δημοκρατία διατήρησε τον ΦΠΑ στο 24%, την ώρα που είχε ανέβει ο πληθωρισμός πάρα πολύ, με αποτέλεσμα μόνο το 2022 να εισπράξει παραπάνω 3 δισεκατομμύρια.
Θα μπορούσε να τον ελαφρύνει, όπως είχε γίνει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Το επίπεδο του 5% (φόρος στα μερίσματα των επιχειρηματιών) είναι απελπιστικά χαμηλό και κρύβει μια στοχευμένη πολιτική υπέρ των επιχειρήσεων και των μερισματούχων – και μάλιστα των μεγάλων μερισματούχων – διότι η δική μας η πρόταση είναι να γίνει μια κλιμακωτή φορολόγηση σε επίπεδα τα οποία είναι εύλογα στο ευρωπαϊκό περιβάλλον.
Μην ξεχνάτε ότι τον Ιανουάριο – πριν από 5 μήνες δηλαδή – είχε έρθει ο ΟΟΣΑ και συνέστησε με αυστηρότητα στην ελληνική κυβέρνηση να αυξήσει τη φορολογία μερισμάτων, έτσι ώστε να αυξηθούν τα έσοδα και να της μείνει δημοσιονομικός χώρος για να ελαφρύνει τη φορολογία της μεσαίας τάξης. Έχουμε το χαμηλότερο συντελεστή φορολογίας μερισμάτων μετά τη Βουλγαρία, τη Λετονία και την Εσθονία. Σε όλες τις άλλες χώρες είναι πάρα πολύ υψηλά.
Η Ιρλανδία – την οποία τόσο πολύ λατρεύουν και αγαπούν οι νεοφιλελεύθεροι – ξέρετε τί συντελεστή φορολογίας μερισμάτων έχει; 51%. Γιατί το κάνει αυτό η Ιρλανδία; Το εφαρμόζει για να μην παίρνουν πολλά μερίσματα οι μέτοχοι και να μένουν τα κέρδη μέσα στην επιχείρηση, να επενδύονται και να προάγουν ακόμη περισσότερο την ανάπτυξη και την απασχόληση.
Έτσι, το μέτρο που εμείς προτείνουμε, είναι όχι μόνο ένα πιο δίκαιο μέτρο – ήπιο είναι σχετικά, μη το κάνουμε μεγάλο θέμα, 200 εκατομμύρια εκτιμούμε ότι θα βγουν παραπάνω - αλλά συντελεί επίσης στη μεγαλύτερη συσσώρευση επενδύσεων από τις οποίες πάσχουμε τόσο πολύ, γιατί ρήμαξαν και αυτές την περίοδο των μνημονίων.
Για τις γονικές παροχές: Αυτή η φορολογία είναι μια δικαιότερη ρύθμιση διότι βελτιώνει κάπως την αίσθηση ισότητας που πρέπει να επικρατήσει σε μια κοινωνία. Είναι αδιανόητο περιουσίες 4,8 εκατομμυρίων ευρώ να κληρονομούνται χωρίς να καταβάλλεται ούτε ένα ευρώ φόρος.
Εξήγησε δε, ότι οι δωρεάν γονικές παροχές μέχρι του ποσού των 800.000 ευρώ, πολλαπλασιάζονται επί έξι, διότι είναι οι δύο γονείς που μπορούν να κάνουν μεταβίβαση, είναι οι δύο παππούδες που μπορούν επίσης να κάνουν μεταβίβαση, αλλά και οι άλλοι δύο παππούδες που μπορούν να κάνουν μεταβίβαση. Άρα, έξι άτομα μπορούν να μεταβιβάσουν σε έναν τυχερό βλαστό μιας υπερπλούσιας οικογένειας 4,8 εκατομμύρια! Τί σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι η μεγάλη ανισότητα πλούτου, η οποία είναι από τις δυσμενέστερες και τις πιο δυσβάσταχτες που υπάρχουν σε μια κοινωνία, αναπαράγεται και μεταβιβάζεται στην επόμενη γενιά ‘’αφορολόγητη’’.
Για τα επόμενα χρόνια μας προειδοποιούν και η Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και άλλοι οργανισμοί, ότι:
* Πρώτον, θα έχουμε χαμηλότερη ανάπτυξη απ’ ό,τι νομίζουμε, ενδεχομένως κάτω από 2% για αρκετά χρόνια.
* Δεύτερον, θα υπάρχουν δημοσιονομικοί περιορισμοί που θα εμποδίζουν την άκριτη επέκταση των δαπανών του προϋπολογισμού.
* Τρίτον, η καλή μας κυβέρνηση δέχτηκε – δεν ξέρω πώς το έκανε – να παράγει πολύ ψηλά πρωτογενή πλεονάσματα, τα οποία θέλουν φυσικά μια σφιχτή πολιτική.
Υπό την επίδραση και των τριών αυτών παραγόντων, κατά πάσα πιθανότητα η γαλαντόμα πολιτική που άσκησε με τα επιδόματα τους τελευταίους μήνες και τα τελευταία τρία χρόνια, δεν θα συνεχιστεί με συνέπεια οι ανισότητες να μην αμβλύνονται ούτε μόνιμα, αλλά ούτε και ευκαιριακά, όπως πρόχειρα έκανε μέχρι τώρα. Χρειάζονται λοιπόν μονιμότερες δράσεις."
https://www.facebook.com/vavoulasemm/po ... CAr4ZoX2Rl

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian » 01 Νοέμ 2023, 18:19

panos291 έγραψε:
01 Νοέμ 2023, 12:30
Dorian έγραψε:
01 Νοέμ 2023, 10:56
panos291 έγραψε:
31 Οκτ 2023, 09:15
"O ελάχιστος φόρος βγαίνει περίπου στα 1.102 ευρώ."

Λολ σιγα τον φορο..
για κάποιους νέους χωρίς πλάτες νοίκια που θέλουν να μπουν σε ένα επαγγελματικό χώρο ειδικά που δεν ήταν οι γονείς τους δεν είναι ασήμαντο μαζί με άλλα έξοδα, αποτελεί ουσιαστικά φρένο σε νεοεισελθόντες. Δεν είπε θα αντιμετωπίσουμε την φοροδιαφυγή, αλλά ουσιαστικά εξυπηρετεί όσους είναι ήδη στην αγορά κατά νέων παικτών.
Ειπαν ηδη οτι θα υπαρχει η δυνατοτητα αμφισβητησης του φορου μετα απο τακτικο ελεγχο. Οποιος δεν κρυβει και πραγματικα βγαζει κατω απο τον κατωτατο (ενα 5% βαρια δηλαδη), δεν θα πληρωσει αυτο το χιλιαρικο.
θα κάνουν φύλλο και φτερό νεα ασχετο στα κόλπα ΕΕ, αποκλείεται να μην βρουν λάθη και να μην πέσουν πρόστιμα. Αν προσθέσεις τελος επιτηδεύματος ασφάλεια, και σίγουρα ξεχνάω και άλλα για να ανοίξεις κάτι θες χοντρικά μαζί με το καινούριο. 4000 πανω κάτω, μόνο εισφορές στο κράτος. Είναι ήδη σχεδόν μισός βασικός ,χωρίς να φας μπουκιά. Το μήνυμα που στέλνει το κράτος και η συνέπειες των πολιτικών αυτών είναι αν δεν έχεις από πίσω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο γίνεται όλο και πιο δύσκολο να κάνεις επάγγελμα αλλά πρέπει να είσαι υπάλληλος. Ετσι εμμεσα βοηθάει και οσους είναι ήδη μέσα στην αγορά, μην πεσουν πολλοί και ρίξουν τις τιμές. Τώρα για δικαιοσύνη κοινωνική κινητικότητα κλπ αυτά ήταν παλιά φρούτα. Υπάρχουν βέβαια και αντίθετα παραδείγματα γνωστός μου διατηρούσε μαγαζί για να μην λέει ότι κάθεται και να πάρει σύνταξη. Είχα κάτσει μια φορά και περιμενε περασαν 3-4 ώρες είχε ένα μόνο "πελα΄τη" για κάτι εντελώς ευτελές 1-2 ευρώ.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών