Μα δεν λέω κάτι διαφορετικό. Είναι σαφέστατα τα μπόνους των ευάλωτων ομάδων έναντι των υποχρεώσεων των άλλων πολιτών.
Τόσο στο οικονομικό όσο και στο εγκληματικό πεδίο.
Στο πλαίσιο ...της ισονομίας και ευνομίας, πάντα.

Μα δεν λέω κάτι διαφορετικό. Είναι σαφέστατα τα μπόνους των ευάλωτων ομάδων έναντι των υποχρεώσεων των άλλων πολιτών.
Είσαι μεγαλύτερος του γερομπέρια; Δεν σού τό 'χα...georgebi έγραψε: ↑13 Σεπ 2024, 13:08Νεαρέ.... αν και πιτσιρικάς μπρος σε μένα....μάλλον πρέπει να πάς να πάρεις γυαλιά πρεσβυωπίαςSpoilerShowΕγώ και στο τίτλο ακομα.... τη ΝΔ και το Κουλη κατηγορώ
Για το γυφτολάγνο σύριζα μετά απ αυτό που αρχικά έγραψε ο συνονόματος μου, απλή ερώτηση έκανα...να στο ξαναβάζω με μεγαλα για να μπορείς να το διαβάσειςΓι αυτό σου λέω ...πήγαινε σε ενα οφθαλμίατρο δεν ειναι ντροπή....εγώ εδώ και χρονια τα φοράω τα ρημάδιαΟπότε ειναι νόμος του γυφτολαγνου συριζα;
Αν ειναι ετσι δεν μου κάνει καμία εντύπωση![]()
Ο νομος δινει ελαφρυντικα εως και παραγραφη του αξιοποινου της πραξης εαν ο κατηγορουμενος προβει εμπρακτως σε ενεργειες που αποσκοπουν στην αρση των συνεπειων της πραξης του.
Εννοείς ότι αν έπαιζε εισβολή στο σπίτι και απειλή στην ηλικιωμένη για να τους δώσει τα χρήματα, αν τα επέστρεφαν στο ακέραιο θα είχαν άλλη αντιμετώπιση;George_V έγραψε: ↑13 Σεπ 2024, 16:20Ο νομος δινει ελαφρυντικα εως και παραγραφη του αξιοποινου της πραξης εαν ο κατηγορουμενος προβει εμπρακτως σε ενεργειες που αποσκοπουν στην αρση των συνεπειων της πραξης του.
Τουτέστιν εαν επιστραφει το ποσο της κλοπης στο ακεραιο (προσεξε την λεξη "κλοπη" και οχι "ληστεια") παυει ουσιαστικα να υπαρχει και αδικημα.
Εκει υπαρχει βια και απειλη αδικηματα τα οποια τιμωρουνται ξεχωριστα βασικα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Σεπ 2024, 16:35Εννοείς ότι αν έπαιζε εισβολή στο σπίτι και απειλή στην ηλικιωμένη για να τους δώσει τα χρήματα, αν τα επέστρεφαν στο ακέραιο θα είχαν άλλη αντιμετώπιση;George_V έγραψε: ↑13 Σεπ 2024, 16:20Ο νομος δινει ελαφρυντικα εως και παραγραφη του αξιοποινου της πραξης εαν ο κατηγορουμενος προβει εμπρακτως σε ενεργειες που αποσκοπουν στην αρση των συνεπειων της πραξης του.
Τουτέστιν εαν επιστραφει το ποσο της κλοπης στο ακεραιο (προσεξε την λεξη "κλοπη" και οχι "ληστεια") παυει ουσιαστικα να υπαρχει και αδικημα.
Γιατί και στη δική τους περίπτωση έπαιξε παραπλάνηση.
Ξέρω τις διαφορές, απλώς δεν ήξερα που εντάσσεται η μη βίαια απόσπαση χρημάτων παρουσία του ιδιοκτήτη.George_V έγραψε: ↑13 Σεπ 2024, 16:39Εκει υπαρχει βια και απειλη αδικηματα τα οποια τιμωρουνται ξεχωριστα βασικα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Σεπ 2024, 16:35Εννοείς ότι αν έπαιζε εισβολή στο σπίτι και απειλή στην ηλικιωμένη για να τους δώσει τα χρήματα, αν τα επέστρεφαν στο ακέραιο θα είχαν άλλη αντιμετώπιση;George_V έγραψε: ↑13 Σεπ 2024, 16:20
Ο νομος δινει ελαφρυντικα εως και παραγραφη του αξιοποινου της πραξης εαν ο κατηγορουμενος προβει εμπρακτως σε ενεργειες που αποσκοπουν στην αρση των συνεπειων της πραξης του.
Γιατί και στη δική τους περίπτωση έπαιξε παραπλάνηση.
Στην κλοπη αν ο αλλος σου ειπε "κοιτα εκει" και οσο εσυ κοιταγες σου πηρε 100 ευρω απο την τσεπη τι να τιμωρησεις? Την βλακεια του αλλουνου που κοιταξε?
Τους γύρισαν το ποσό στο σύνολο του.nyxtovios έγραψε: ↑13 Σεπ 2024, 15:29Μα δεν πρόκειται να δουλέψει σωστά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑13 Σεπ 2024, 15:26Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα.
Αν πάρει πίσω τα κλεμμένα το θύμα τι νόημα έχει να κρατάμε μέσα τους πρώην κλέφτες;
Ακόμη και ο ληστής που μετανόησε στον σταυρο μπήκε στον Παράδεισο και είναι με τον Ιησού.
Πρώτον θα υπάρξουν σίγουρα διαφωνίες για το πόσα ήταν τα κλοπιμαία μεταξύ θύματος και δικαστηρίου.
Δεύτερον, είναι αποποινικοποίηση της κλοπής, θα γίνει της κακομοίρας.
Μάλλον όμως είναι μούφα το νέο.
Το πρώτο υβριδικό white-blue collar crime μας περιμένει.
Tο τίτλο γιατι να τον αλλάξω; όλα τα έγκυρα δημοσιογραφικά σαιτ για ληστές και ληστεία λένεBeria έγραψε: ↑13 Σεπ 2024, 16:05Παρόλα αυτά τον τίτλο δεν τον άλλαξεςgeorgebi έγραψε: ↑13 Σεπ 2024, 13:08Νεαρέ.... αν και πιτσιρικάς μπρος σε μένα....μάλλον πρέπει να πάς να πάρεις γυαλιά πρεσβυωπίας
Εγώ και στο τίτλο ακομα.... τη ΝΔ και το Κουλη κατηγορώ
Για το γυφτολάγνο σύριζα μετά απ αυτό που αρχικά έγραψε ο συνονόματος μου, απλή ερώτηση έκανα...να στο ξαναβάζω με μεγαλα για να μπορείς να το διαβάσειςΓι αυτό σου λέω ...πήγαινε σε ενα οφθαλμίατρο δεν ειναι ντροπή....εγώ εδώ και χρονια τα φοράω τα ρημάδιαΟπότε ειναι νόμος του γυφτολαγνου συριζα;
Οχι δε το είπε o georgebi o George V το είπεnyxtovios έγραψε: ↑13 Σεπ 2024, 15:14Ο Τζορτζ Μπι είναι ένας καραγκιόζης.Chupacabra έγραψε: ↑13 Σεπ 2024, 13:54Ο Τζωρτζ Βι είπε ότι παρόμοιος νόμος ισχύε
καί τό 1951 επί Πλαστήρα.
Ε να δεξιός πατριώτης ήταν ο μακαρίτης κι
έβγαλε νόμο που ευνοούσε ελληνες και
γύφτους κατα κύριο λόγο που είχαν ως
χόμπι τις κλοπές.
Κατα πως φαίνεται κι αυτό είναι ένα ακόμα
λιθαράκι στο τσαντίρι της γυφτοδεξιάς.
Βέβαια θα ήθελα να δω ακριβώς τι λέει ο νόμος πριν πούμε ότι πούμε.
Θα είχε επίσης πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα αποδεικνύεται πόσο έκλεψες.
Μπορεί π.χ. να πω εγώ ότι είχα 1 εκατομμύριο σπίτι και μου το πήραν οι κλέφτες.
Και επειδη οι ελ δημοσιοκαφροι ειναι αγραμματοι που δεν ξερουν τη διαφορα μεταξυ κλοπης και ληστειας πως αυτο τους κανει εγκριτους?georgebi έγραψε: ↑13 Σεπ 2024, 17:29Tο τίτλο γιατι να τον αλλάξω; όλα τα έγκυρα δημοσιογραφικά σαιτ για ληστές και ληστεία λένεBeria έγραψε: ↑13 Σεπ 2024, 16:05Παρόλα αυτά τον τίτλο δεν τον άλλαξεςgeorgebi έγραψε: ↑13 Σεπ 2024, 13:08
Νεαρέ.... αν και πιτσιρικάς μπρος σε μένα....μάλλον πρέπει να πάς να πάρεις γυαλιά πρεσβυωπίας
Εγώ και στο τίτλο ακομα.... τη ΝΔ και το Κουλη κατηγορώ
Για το γυφτολάγνο σύριζα μετά απ αυτό που αρχικά έγραψε ο συνονόματος μου, απλή ερώτηση έκανα...να στο ξαναβάζω με μεγαλα για να μπορείς να το διαβάσεις
Γι αυτό σου λέω ...πήγαινε σε ενα οφθαλμίατρο δεν ειναι ντροπή....εγώ εδώ και χρονια τα φοράω τα ρημάδια![]()
Τώρα όμως τράβα σαν καλό παιδί να γράψεις 100 φορές
'''Αδίκησα τον georgebi με αυτό που έγραψα και γι αυτό του ζητάω συγνώμη''
Ε όσο και να ναι .... είμαιsharp έγραψε: ↑13 Σεπ 2024, 16:13Είσαι μεγαλύτερος του γερομπέρια; Δεν σού τό 'χα...georgebi έγραψε: ↑13 Σεπ 2024, 13:08Νεαρέ.... αν και πιτσιρικάς μπρος σε μένα....μάλλον πρέπει να πάς να πάρεις γυαλιά πρεσβυωπίαςSpoilerShowΕγώ και στο τίτλο ακομα.... τη ΝΔ και το Κουλη κατηγορώ
Αν και για να πρόλαβες τον ...Μουτσανά