Δεν την αποποιήθηκε αυτοβούλως.Η Τουλουπάκη που του την είχε δώσει του την αφαίρεσε και τον αποκάλυψε.Δηλαδή αυτοί που φωνάζουν για τη σημερινή αποκάλυψη είχαν οι ίδιοι αποκαλύψει τον έναν αφού προηγήθηκαν άρθρα του Βαξεβάνη εναντίον του.

Otto Weininger έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 10:27Με αποτέλεσμα να έχουν δηλητηριάσει τον κόσμο τόσο πολύ που όταν δεν πήγαινε κανείς φυλακή (αφού ουδέποτε υπήρξε το συγκεκριμένο σκάνδαλο) αντί ο κόσμος να λέει "κοίτα τα μουνοπανα τι ψέματα είπαν και τι πήγαν να κάνουν" δηλητηριασμένος πια λέει "πάλι τα κουκουλώσαν δεν υπάρχουν θεσμοί".
πατησιωτης έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 12:34ακόμη και αν βγει ο Δεσταμπασίδης και η Μαραγγέλη και πουν μας έβαλε η Τουλουπάκη και ο Παπαγγελόπουλος οι συριζαίοι θα λένε ότι τώρα είναι που πληρώθηκαν για να τα πουν αυτά.
Ε ναι προφανώς .....πλάκα κάνω....τίποτα δεν θα γίνει...ψόφιο άλογο ειναι ο Συριζα...δεν αξίζει....αν και δεν πιστευω πως θα άλλαζαν και πολλά αν ήταν κραταιόςπατησιωτης έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 12:56Αλλά δεν πιστεύω ότι θα φθάσουμε ως εκεί.
Ο Άδωνις πήρε σβάρνα τα κανάλια.
https://www.news247.gr/politiki/georgia ... ikastiria/
Επειδή άκουσα προηγουμένως την κυρία Τζάκρη που σε ένα σταθμό πάλι έλεγε για “αδιευκρίνιστο Γεωργιάδη” και τέτοια, και αναγκάζομαι να καταθέσω και σε αυτή την μήνυση, όπως έκανα στον κύριο Πολάκη.
Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι προς όλους τους πολιτικούς μου αντιπάλους: Ακούστε παιδιά, με ψάξατε όσο περισσότερο μπορεί να ψαχτεί κάποιος. Με έψαξε η εισαγγελία, η εφορία, εμένα, τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου, τους συγγενείς μου, τις εταιρείες μου, τα πάντα όλα. Δεν μου βρήκαν τίποτα. Με έβαλαν στο αρχείο. Πολύ ωραία.
Όποιος αμφισβητεί από εδώ και μπρος την ηθική μου συγκρότηση, να πηγαίνω στα δικαστήρια. Θέλω να είμαι με όλους συνεννοημένος, γιατί δεν βλέπω άλλο τρόπο άμυνας να έχω. Έδειξα πολύ μεγάλη υπομονή ......
Εξαιρετικό το άρθρο του newsbreak με πηγή την Εφημερίδα ΔημοκρατίαΑρίστος έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 13:40https://www.newsbreak.gr/politiki/74575 ... y-martyra/SpoilerShowToσο το Ανωτατο Δικαστηριο στη χωρα μας οσο και ο Αρειος Παγος ειχαν υποστηριξει τη νομιμοτητα της ανωνυμιας των προστατευομενων μαρτυρων.
Οποτε τελικα ειναι νομοτυπη η χθεσινη αποφαση η συνιστα σκανδαλο πρωτου μεγεθους;
Στο απαλλακτικό βούλευμα που εκδόθηκε την τελευταία μέρα του Ιουνίου του 2022, με το οποίο απαλλάχθηκαν πλήρως από τις κατηγορίες μια σειρά από πρόσωπα που είχαν κατηγορηθεί για υποτιθέμενη σκευωρία στην υπόθεση Novartis, το Ανώτατο ∆ικαστικό Συμβούλιο της διαδικασίας του Ειδικού ∆ικαστηρίου, δηλαδή οι ανώτεροι δικαστές της χώρας μας, είχαν αποδεχθεί την πρόταση που είχε κάνει πρωθύστερα η εισαγγελέας Ελένη Μετσοβίτου-Φλουρή. Σε αυτήν η εισαγγελέας δικαίωνε τους προστατευόμενους μάρτυρες και τη συμβολή τους στην υπόθεση. Συγκεκριμένα, οι ανώτατοι δικαστές είχαν αποδεχθεί μεταξύ πολλών άλλων τα εξής:
• Οι επιλογή των προστατευόμενων μαρτύρων δεν ήταν αυθαίρετη.
• Η υπαγωγή των μαρτύρων σε καθεστώς προστασίας ήταν νόμιμη και τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες.
• Οι προστατευόμενοι μάρτυρες «δεν εξέφρασαν απλή γνώμη, χωρίς αποδεικτικά στοιχεία».
• «Η αιτίαση ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες παρανόμως χαρακτηρίστηκαν μάρτυρες δημόσιου συμφέροντος διότι προσδοκούν ίδιο όφελος από τις καταθέσεις τους στις δικαστικές αρχές των ΗΠΑ είναι απορριπτέα».
Εξάλλου, και νωρίτερα ο Άρειος Πάγος είχε αρνηθεί να αποκαλυφθούν τα όνομα των προστατευόμενων μαρτύρων. Το αρνήθηκε στη διάρκεια της προανακριτικής επιτροπής, ενώ το αρνήθηκε και κατά την ανάκριση της διαδικασίας του Ειδικού ∆ικαστηρίου για τη δήθεν σκευωρία Novartis. Τα προβλήματα αυτά τα έλυσε ο κ. Φλωρίδης, με μια διάταξη στον νέο κώδικα ποινικής δικονομίας.
.
georgebi έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 13:53Εξαιρετικό το άρθρο του newsbreak με πηγή την Εφημερίδα ΔημοκρατίαΑρίστος έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 13:40https://www.newsbreak.gr/politiki/74575 ... y-martyra/SpoilerShowToσο το Ανωτατο Δικαστηριο στη χωρα μας οσο και ο Αρειος Παγος ειχαν υποστηριξει τη νομιμοτητα της ανωνυμιας των προστατευομενων μαρτυρων.
Οποτε τελικα ειναι νομοτυπη η χθεσινη αποφαση η συνιστα σκανδαλο πρωτου μεγεθους;
Στο απαλλακτικό βούλευμα που εκδόθηκε την τελευταία μέρα του Ιουνίου του 2022, με το οποίο απαλλάχθηκαν πλήρως από τις κατηγορίες μια σειρά από πρόσωπα που είχαν κατηγορηθεί για υποτιθέμενη σκευωρία στην υπόθεση Novartis, το Ανώτατο ∆ικαστικό Συμβούλιο της διαδικασίας του Ειδικού ∆ικαστηρίου, δηλαδή οι ανώτεροι δικαστές της χώρας μας, είχαν αποδεχθεί την πρόταση που είχε κάνει πρωθύστερα η εισαγγελέας Ελένη Μετσοβίτου-Φλουρή. Σε αυτήν η εισαγγελέας δικαίωνε τους προστατευόμενους μάρτυρες και τη συμβολή τους στην υπόθεση. Συγκεκριμένα, οι ανώτατοι δικαστές είχαν αποδεχθεί μεταξύ πολλών άλλων τα εξής:
• Η υπαγωγή των μαρτύρων σε καθεστώς προστασίας ήταν νόμιμη και τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες.
• Οι προστατευόμενοι μάρτυρες «δεν εξέφρασαν απλή γνώμη, χωρίς αποδεικτικά στοιχεία».
• «Η αιτίαση ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες παρανόμως χαρακτηρίστηκαν μάρτυρες δημόσιου συμφέροντος διότι προσδοκούν ίδιο όφελος από τις καταθέσεις τους στις δικαστικές αρχές των ΗΠΑ είναι απορριπτέα».
Εξάλλου, και νωρίτερα ο Άρειος Πάγος είχε αρνηθεί να αποκαλυφθούν τα όνομα των προστατευόμενων μαρτύρων. Το αρνήθηκε στη διάρκεια της προανακριτικής επιτροπής, ενώ το αρνήθηκε και κατά την ανάκριση της διαδικασίας του Ειδικού ∆ικαστηρίου για τη δήθεν σκευωρία Novartis. Τα προβλήματα αυτά τα έλυσε ο κ. Φλωρίδης, με μια διάταξη στον νέο κώδικα ποινικής δικονομίας.
.
Σχεδόν το ίδιο καλό με το σημερινό του Κώστα Ζαφειρόπουλου στην efsyn
https://www.efsyn.gr/ellada/dikaiosyni/ ... o-novartis
Αν και το ένα συμπληρώνει το άλλο αξίζει να διαβαστούν και τα δυο
Αρίστος έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 14:03Απλα απο τα δυο αρθρα προκυπτειSpoilerShowgeorgebi έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 13:53Εξαιρετικό το άρθρο του newsbreak με πηγή την Εφημερίδα ΔημοκρατίαΑρίστος έγραψε: ↑25 Οκτ 2024, 13:40https://www.newsbreak.gr/politiki/74575 ... y-martyra/SpoilerShowToσο το Ανωτατο Δικαστηριο στη χωρα μας οσο και ο Αρειος Παγος ειχαν υποστηριξει τη νομιμοτητα της ανωνυμιας των προστατευομενων μαρτυρων.
.
Σχεδόν το ίδιο καλό με το σημερινό του Κώστα Ζαφειρόπουλου στην efsyn
https://www.efsyn.gr/ellada/dikaiosyni/ ... o-novartis
Αν και το ένα συμπληρώνει το άλλο αξίζει να διαβαστούν και τα δυο.SpoilerShowοτι ο νομοθετικη διαταξη Φλωριδη καταργει:
α) Αποφαση του Ανωτατου Δικαστηριου.
β) Αποφαση του Αρειου Πάγου.
γ) Οδηγία της Ευρωπαικης Ενωσης.
δ) Νομοθεσια που ψηφισαν οι ιδιοι βουλευτες της ΝΔ το 2014.