Έχουν ξεφύγει.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Fipps
Phorum.gr user: Fipps

Re: Έχουν ξεφύγει.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fipps » 16 Φεβ 2025, 19:20

Polaris3 έγραψε:
16 Φεβ 2025, 01:39
Otto Weininger έγραψε:
16 Φεβ 2025, 01:12
Ο ένας μιλάει για εκτελέσεις και τον χειροκροτούν.

Ο αλλος (δάσκαλος κιόλας του δημοσίου) ουρλιάζει με στημένη αγανάκτηση σαν υστερικός και λέει "να πάρουν το νόμο στα χέρια τους".

Καθοδηγούμενες καταστάσεις. Μοναδική επιδίωξη, το χάος.

Μπορούμε να κάνουμε ένα πείραμα : Να πάρουμε συγγενείς των νδ μποτ, να πετάξουμε τα κόκαλα τους σε χωματερές και μετά να περιμένουμε για την αντίδραση σας. Θα είναι ανάλογη με εκείνη των συγγενών ή θα εξακολουθεί να φυλάει τα τριχωτά ποδαράκια του Κούλη και της κυβέρνησης ?

Τροφή για σκέψη :p2:
Θα σου πούνε το γνωστό: "Οι ζωντανοί με τους ζωντανούς οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους. Γιατί να πρέπει να τιμωρήσω την κυβέρνηση με την ψήφο μου, ακόμη και εάν έχασα ένα από τα παιδιά μου, εάν εγώ ή γυναίκα μου και τα υπόλοιπα παιδιά μου θα ζήσουν καλύτερα εάν ψηφίσω την ιδια κυβέρνηση? Θα γυρίσει πίσω το παιδί μου? Όχι! Άρα θα πρέπει να σκεφτώ το μέλλον!"

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 16 Φεβ 2025, 19:21

Golden Age έγραψε:
16 Φεβ 2025, 19:14
marabou έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:45
Golden Age έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:14

Α τώρα το γύρισες στην λάσπη επί προσωπικού. Νόμιζα ότι συνομιλουσα με κάποιον που πίστευε αυτό που υποστήριζε και τελικά συνομιλώ με κάποιον που θέλει να κάνει προπαγάνδα υπέρ της Αριστεράς.
Λάθος κατάλαβες. Δεν είναι επί προσωπικού, είναι επί συλλογικού. μην περιμένεις στα πλαίσια του υποτιθέμενου σεβασμού και υγιούς διαλόγου - να χαμε να λέγαμε, να αποφύγω να πω αυτά που σκέφτομαι και που θεωρώ ότι είναι σημαντικά. Δεν είναι μόνο οι πολιτικές των κομμάτων, ούτε μόνο οι ειδήσεις, τα γεγονότα κλπ. Είναι και αυτό που υποβόσκει.Είναι υπαρκτό και μετρήσιμο. Και είναι η προπαγάνδα σας, τα ψέματά σας, οι προβοκάτσιες σας, τα αφηγήματα και γ υποκρισία σας. Όλα αυτά δεν σημαίνει ότι επειδή είναι άυλα δεν κινούν καταστάσεις.
Αυτά λοιπόν πιστεύω για σένα καθώς βλέπω ότι συμπράτεις με την νέα δημοκρατία κι ας την κρίνεις ελαφρώς σε άλλα θέματα ανεπαίσθητα. Κι όλο αυτό για να κάνεις τον αντικομουνισμό σου ή να συντηρήσεις το αντι0αριστερό αφήγημα σαν να είσαι ταγμένος πράκτορας και εκτελείς αποστολή. και όχι ιδεολόγος. Δεν θεωρώ ιδεολογία τα ψέματα και την ύπουλη τακτική αλλοίωσης της αλήθειας και παρουσίασης των γεγονότων

Το παίρνεις ότι είναι προσωπικό και δεν σε σέβομαι; Σε σέβομαι. Διαφέρεις από πολλούς καθώς ο λόγος σου δεν είναι ποτέ επιθετικός ή ειρωνικός. Ειλικρινά το λέω αυτό. Είσαι κύριος στην κουβέντα και από τους λίγους μετρημένους στα δάκτυλα που τηρούν μόνιμα τέτοιο επίπεδο. Αλλά στο background σε κρίνω αλλιώς.

Στο Μάτι κάηκε κόσμος γιατί πολιτικοί και κρατικοί λειτουργοί έκαναν κακοδιαχείρηση της κατάστασης. Και στην - ξεχασμένη - Μάνδρα επίσης υπάρχουν κρατικές ευθύνες.

Οι διαχρονικές ευθύνες της Μεταπολίτευσης (στην οποία μου βάζεις α' πληθυντικό, ενώ ο α' πληθυντικός αντιστοιχεί σε 'σένα) για τον τρόπο λειτουργίας του κρατικού μηχανισμού δεν ξεπλένουν τον ΣΥΡΙΖΑ για τους χειρισμούς στο Μάτι και στην Μάνδρα. Όπως αντίστοιχα οι διαχρονικές ευθύνες της Μεταπολίτευσης για τον τρόπο λειτουργίας στο δημόσιο δεν ξεπλένουν την ΝΔ για τον διορισμό ενός άχρηστου βύσματος στην θέση του σταθμάρχη ή για τον τρόπο που συνέχισε να λειτουργεί το δημόσιο και ο ΟΣΕ (βλέπε τον άλλο σταθμάρχη που πήγε για σουβλάκια) ή για τον μη εκσυγχρονισμό με την έλλειψη τηλεδιοικήσεως.
Δεν ξεπλένω κανέναν ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξεχνώ ούτε τον θεατρινισμό της τραγικής μέρας για το φαίνεσθαι της υπόθεσης, ούτε τα πισωγυρίσματά του που απέδειξαν ότι έκανε χειραγωγική προεκλογική πολιτική. Ούτε ότι αυτός ήταν που πούλησε τον ΟΣΕ για 40 εκ κιόλας. και ούτε την συμφωνία με το Ισραήλ να χρησιμοποιεί τα λιμάνια μας όποτε γουστάρει χωρίς να είναι υποχρεωμένο να μας δίνει λόγο. Αλλά ξεχωρίζω τις προθέσεις του ότι δεν είναι σαν των δεξιών πολιτικάντηδων που κοστολογούν τα πάντα για το τι θα αποκομίσουν Είναι άλλη νοοτροπία όπως και να το κάνουμε. κι αυτό εννοούσα κυρίως.
Επι προσωπικού είναι, προπαγάνδα, εξού και ο β' πληθυντικός για πράγματα που δεν μου αναλογούν. Λες ότι συμπράττω με την ΝΔ στα Τέμπη, μόνο που την έχω επικρίνει για τα Τέμπη. Απλώς βλέπω τί κάνει η Αριστερά στο θέμα και το επισημαίνω. Δεν είναι κάτι πρακτόρικο ή κάτι τέτοιο, είναι μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Τον ξεπλένεις τον ΣΥΡΙΖΑ όταν προσπαθείς να αποσείσεις τις ευθύνες του για το Μάτι, όπως έκανες παραπάνω. Ασχέτως εαν τον επικρίνεις σε...ανεπαίσθητα θέματα. :)
Εντάξει τότε. Μην με σέβεσαι από δω και στο εξής.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 16 Φεβ 2025, 19:23

marabou έγραψε:
16 Φεβ 2025, 19:21
Golden Age έγραψε:
marabou έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:45

Λάθος κατάλαβες. Δεν είναι επί προσωπικού, είναι επί συλλογικού. μην περιμένεις στα πλαίσια του υποτιθέμενου σεβασμού και υγιούς διαλόγου - να χαμε να λέγαμε, να αποφύγω να πω αυτά που σκέφτομαι και που θεωρώ ότι είναι σημαντικά. Δεν είναι μόνο οι πολιτικές των κομμάτων, ούτε μόνο οι ειδήσεις, τα γεγονότα κλπ. Είναι και αυτό που υποβόσκει.Είναι υπαρκτό και μετρήσιμο. Και είναι η προπαγάνδα σας, τα ψέματά σας, οι προβοκάτσιες σας, τα αφηγήματα και γ υποκρισία σας. Όλα αυτά δεν σημαίνει ότι επειδή είναι άυλα δεν κινούν καταστάσεις.
Αυτά λοιπόν πιστεύω για σένα καθώς βλέπω ότι συμπράτεις με την νέα δημοκρατία κι ας την κρίνεις ελαφρώς σε άλλα θέματα ανεπαίσθητα. Κι όλο αυτό για να κάνεις τον αντικομουνισμό σου ή να συντηρήσεις το αντι0αριστερό αφήγημα σαν να είσαι ταγμένος πράκτορας και εκτελείς αποστολή. και όχι ιδεολόγος. Δεν θεωρώ ιδεολογία τα ψέματα και την ύπουλη τακτική αλλοίωσης της αλήθειας και παρουσίασης των γεγονότων

Το παίρνεις ότι είναι προσωπικό και δεν σε σέβομαι; Σε σέβομαι. Διαφέρεις από πολλούς καθώς ο λόγος σου δεν είναι ποτέ επιθετικός ή ειρωνικός. Ειλικρινά το λέω αυτό. Είσαι κύριος στην κουβέντα και από τους λίγους μετρημένους στα δάκτυλα που τηρούν μόνιμα τέτοιο επίπεδο. Αλλά στο background σε κρίνω αλλιώς.

Δεν ξεπλένω κανέναν ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξεχνώ ούτε τον θεατρινισμό της τραγικής μέρας για το φαίνεσθαι της υπόθεσης, ούτε τα πισωγυρίσματά του που απέδειξαν ότι έκανε χειραγωγική προεκλογική πολιτική. Ούτε ότι αυτός ήταν που πούλησε τον ΟΣΕ για 40 εκ κιόλας. και ούτε την συμφωνία με το Ισραήλ να χρησιμοποιεί τα λιμάνια μας όποτε γουστάρει χωρίς να είναι υποχρεωμένο να μας δίνει λόγο. Αλλά ξεχωρίζω τις προθέσεις του ότι δεν είναι σαν των δεξιών πολιτικάντηδων που κοστολογούν τα πάντα για το τι θα αποκομίσουν Είναι άλλη νοοτροπία όπως και να το κάνουμε. κι αυτό εννοούσα κυρίως.
Επι προσωπικού είναι, προπαγάνδα, εξού και ο β' πληθυντικός για πράγματα που δεν μου αναλογούν. Λες ότι συμπράττω με την ΝΔ στα Τέμπη, μόνο που την έχω επικρίνει για τα Τέμπη. Απλώς βλέπω τί κάνει η Αριστερά στο θέμα και το επισημαίνω. Δεν είναι κάτι πρακτόρικο ή κάτι τέτοιο, είναι μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Τον ξεπλένεις τον ΣΥΡΙΖΑ όταν προσπαθείς να αποσείσεις τις ευθύνες του για το Μάτι, όπως έκανες παραπάνω. Ασχέτως εαν τον επικρίνεις σε...ανεπαίσθητα θέματα. :)
Εντάξει τότε. Μην με σέβεσαι από δω και στο εξής.
Δεν καθορίζω την συμπεριφορά απέναντι σε κάποιον συνομιλιτή με βάση το τί είπαμε σε έναν διάλογο. :)

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 16 Φεβ 2025, 19:25

Στύξ έγραψε:
16 Φεβ 2025, 19:17
Οργισμένος έγραψε:
16 Φεβ 2025, 19:10
Στύξ έγραψε:
16 Φεβ 2025, 19:06
Ουκ έχω τι ειπείν. Μπορείτε να πορευθείτε ες βάραθρον.

Μην με ενοχλείτε πλέον.
Γιατι χλαις;

Θα φύγω καμιά μέρα ρε πστη Όργι και θα με ψάχνεις.

Αποΐδρυματοποίησις.
Stamata re, ολοι θα φυγομεν καποια ημερα. Μεχρι τοτε ομως μπορουμε πολυ ομορφα και δημοκρατικα να αλληλοβριζομαστε με επιχειρηματα αλλα και μεστα επιθετα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 16 Φεβ 2025, 19:31

Golden Age έγραψε:
16 Φεβ 2025, 19:23
Δεν καθορίζω την συμπεριφορά απέναντι σε κάποιον συνομιλιτή με βάση το τί είπαμε σε έναν διάλογο. :)
Αυτό είναι δύσκολο για μένα. Είμαι άλλος βεβαίως. Αλλά επανέρχομαι στο ότι στην μία περίπτωση βλέπεις πολιτική εκμετάλλευση και στην άλλη όχι. Κι ότι επίσης δεν πρόκειται ποτέ να εγκωμιάσεις μία διαμαρτυρία συλλόγου ή συνδικάτου λόγω ιδεολογίας. Τι να λέει αυτό κι αν δεν ψηφίζεις νέα δημοκρατία ενώ παράλληλα δεν συμβάλλεις στο να κλονίσεις την αλαζονεία της μήπως και πάψει να κάνει κακό στη χώρα; Αυτό μου βγάζει αβίαστα του χρόνους και της πτώσεις τις γραμματικής που ανέφερες.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 16 Φεβ 2025, 19:40

marabou έγραψε:
16 Φεβ 2025, 19:31
Golden Age έγραψε:
Αυτό είναι δύσκολο για μένα. Είμαι άλλος βεβαίως. Αλλά επανέρχομαι στο ότι στην μία περίπτωση βλέπεις πολιτική εκμετάλλευση και στην άλλη όχι. Κι ότι επίσης δεν πρόκειται ποτέ να εγκωμιάσεις μία διαμαρτυρία συλλόγου ή συνδικάτου λόγω ιδεολογίας. Τι να λέει αυτό κι αν δεν ψηφίζεις νέα δημοκρατία ενώ παράλληλα δεν συμβάλλεις στο να κλονίσεις την αλαζονεία της μήπως και πάψει να κάνει κακό στη χώρα; Αυτό μου βγάζει αβίαστα του χρόνους και της πτώσεις τις γραμματικής που ανέφερες.
Στην περίπτωση του Ματιού είδα μόνο καταγγελίες ρε φίλε και τον αγώνα που δίνουν τα θύματα και οι συγγενείς των θυμάτων.. Δεν είδα κάποιον συγγενή απο τα θύματα του Ματιού να συνομιλεί με κανένα πολιτικό πρόσωπο ξερω 'γω μπροστά στις κάμερες. Ούτε κανέναν πολιτικοποιημένο δεξιό μπάρμπα να λέει μπροστά σε συγγενή θύματος του Ματιού ότι το Μάτι θα γίνει η...σπίθα για...επανάσταση.

Καταγγελίες έγιναν για το Μάτι, αλλά αυτό δεν είναι πολιτική εκμετάλλευση. Το μόνο σχετικό που έγινε ήταν απο την ΝΔ προς τα θύματα. Τους υποσχέθηκε δικαιοσύνη για το Μάτι και ως κυβέρνηση η χειραγωγούμενη δικαιοσύνη της έβγαλε λάδι τους κρατικούς εγκληματίες. Αυτούς τους οποίους δεν θέλεις να δεις. Αλλά εσύ αυτό ακριβώς, την καταγγελία για το έγκλημα στο Μάτι αποκαλείς "πολιτική εκμετάλλευση". Και όχι μόνο εσύ, αλλά σύσσωμη η Αριστερά. Έχω διαβάσει αίσχη απο την αριστερή δημοσιοκαφρίλα. Ότι οι καταγγελίες για το Μάτι είναι η..."μεγαλύτερη πολιτική εκμετάλλευση και τιμβωρυχία" που έχει γίνει. Το θεωρώ προστυχιά να καταγγέλλονται ως "πολιτική εκμετάλλευση" οι καταγγελίες για το κρατικό έγκλημα. Πολιτική εκμετάλλευση θα ήταν η πολιτική εκμετάλλευση προσώπων συγγενών σε πολιτικά κόλπα. Κάτι τέτοιο δεν είδα. Τί ήταν "πολιτική εκμετάλλευση"; Τα ρεσό που άναψαν στις πλατείες μια μέρα; Ή ο αγώνας των συγγενών για δικαίωση;

Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 16 Φεβ 2025, 19:53

Nandros έγραψε:
Polaris3 έγραψε:
16 Φεβ 2025, 17:53
Nandros έγραψε:
16 Φεβ 2025, 16:39

Μας λες οτι όλα τα θύματα στα Τέμπη ήταν της αντιπολίτευσης?

Τροφή για σκέψη για το μέγεθος της μαλακίας σου.
.
Νεοδημοκράτης και εσύ ?

Γράφω ότι όσοι νεοδημοκράτες σκούζουν πως ''κάνουν κακό στη χώρα οι συγγενείς που μεταφέρουν το έγκλημα στο Ευρωκοινοβούλιο'', μάλλον δεν θα έλεγαν το ίδιο αν κάποιος συγγενείς τους ήταν στο τρένο.

Κρατική δολοφονία και αποδεικνύεται καθημερινά από τα στοιχεία των δικηγόρων και γενικά όσων ειδικών είναι στο πλευρό των συγγενών των θυμάτων.
Όχι βλακάκο, μην μου κολλάς ταμπέλες. Απλός ψηφοφόρος είμαι και ψηφίζω ανάλογα με την περίπτωση.
Τώρα που ο ζαίοι πήγαν πίσω στον βόθρο, όπου ανήκουν, δεν πολυασχολούμαι πια και φαίνεται απ΄τον αριθμό των ποστς μου.
Το τί έγινε θα το αποφασίσει το δικαστήριο, όχι οι δικηγόροι ή τα κομματοκούταβα.

Δεν απάντησες: όλα τα θύματα στα Τέμπη ήταν της αντιπολίτευσης?
.
Ποιο δικαστήριο ρε καημένε ? Εσύ νομίζεις ότι η Ελληνική δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη ? Είσαι ανίατη περίπτωση. Η νδ λειτουργεί σαν μαφία, κάτι που επιβεβαιώνεται από ό,τι έχουμε μάθει από τους ειδικούς που εκπροσωπούν τους συγγενείς.

Δεν ξέρω αν οι συγγενείς και τα θύματα είναι/ήταν της αντιπολίτευσης, δεν διαθέτω γυάλινη σφαίρα η οποία μου φανερώνει όλα τα μυστικά.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 16 Φεβ 2025, 19:53

Beria έγραψε:
Δημοκράτης έγραψε:
16 Φεβ 2025, 19:08
Μη και χάσει το παιδί λόγω πολιτικής αλητείας του ο αλος αμέσως να ξεφυγει
Αν ειναι δυνατόν
Μήπως να ξαναβάλεις τις λέξεις σε σειρά γιατί δεν κατάλαβα τιποτα
Το βήμα θεωρεί ότι έχουν ξεφύγει άνθρωποι
Άνθρωποι που εκαχαν τα παιδιά τους γιατι κατι κοπρόσκυλο εχουν αφήσει τα τρένα στην τύχη τους και έχουν διορίσει τον κάθε άχρηστο

Άβαταρ μέλους
Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 16 Φεβ 2025, 19:56

Fipps έγραψε:
16 Φεβ 2025, 19:20
Polaris3 έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:

Ο αλλος (δάσκαλος κιόλας του δημοσίου) ουρλιάζει με στημένη αγανάκτηση σαν υστερικός και λέει "να πάρουν το νόμο στα χέρια τους".

Μπορούμε να κάνουμε ένα πείραμα : Να πάρουμε συγγενείς των νδ μποτ, να πετάξουμε τα κόκαλα τους σε χωματερές και μετά να περιμένουμε για την αντίδραση σας. Θα είναι ανάλογη με εκείνη των συγγενών ή θα εξακολουθεί να φυλάει τα τριχωτά ποδαράκια του Κούλη και της κυβέρνησης ?

Θα σου πούνε το γνωστό: "Οι ζωντανοί με τους ζωντανούς οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους. Γιατί να πρέπει να τιμωρήσω την κυβέρνηση με την ψήφο μου, ακόμη και εάν έχασα ένα από τα παιδιά μου, εάν εγώ ή γυναίκα μου και τα υπόλοιπα παιδιά μου θα ζήσουν καλύτερα εάν ψηφίσω την ιδια κυβέρνηση? Θα γυρίσει πίσω το παιδί μου? Όχι! Άρα θα πρέπει να σκεφτώ το μέλλον!"
Σωστό. Όπως είπε η Αδειλίνη στην Καρυστιανού, να πάτε στην εκκλησία για να ανάψετε κανένα κεράκι :102:

Αυτή τώρα είναι εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Βρίσκεται σε καλά χέρια η δικαιοσύνη της χώρα (συγκεκριμένα σε νεοδημοκρατικά χέρια).

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 16 Φεβ 2025, 19:58

Polaris3 έγραψε:
16 Φεβ 2025, 19:56
Fipps έγραψε:
16 Φεβ 2025, 19:20
Polaris3 έγραψε:

Σωστό. Όπως είπε η Αδειλίνη στην Καρυστιανού, να πάτε στην εκκλησία για να ανάψετε κανένα κεράκι :102:

Αυτή τώρα είναι εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Βρίσκεται σε καλά χέρια η δικαιοσύνη της χώρα (συγκεκριμένα σε νεοδημοκρατικά χέρια).
Η Αδειλίνη είχε κάνει και το άλλο ανεκδιήγητο. Είχε παραγγείλει την έρευνα για..."εξαπάτηση εκλογέων" απο τους Σπαρτιάτες και τον Κασιδιάρη. ΝΔικαιοσύνη.

Άβαταρ μέλους
Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 16 Φεβ 2025, 19:59

Δημοκράτης έγραψε:
16 Φεβ 2025, 19:53
Beria έγραψε:
Δημοκράτης έγραψε:
16 Φεβ 2025, 19:08
Μη και χάσει το παιδί λόγω πολιτικής αλητείας του ο αλος αμέσως να ξεφυγει
Αν ειναι δυνατόν
Μήπως να ξαναβάλεις τις λέξεις σε σειρά γιατί δεν κατάλαβα τιποτα
Το βήμα θεωρεί ότι έχουν ξεφύγει άνθρωποι
Άνθρωποι που εκαχαν τα παιδιά τους γιατι κατι κοπρόσκυλο εχουν αφήσει τα τρένα στην τύχη τους και έχουν διορίσει τον κάθε άχρηστο

Τα κοπρόσκυλα είναι οι νεοδημοκράτες που ψήφισες. Ρουσφέτια, απαξίωση του σιδηροδρόμου, είναι ντροπή και ντρέπομαι που θέτετε θέματα ασφάλειας.

Να το γράφεις ολόκληρο, όχι μόνο μέχρι εκεί που σε συμφέρει.

Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο » 16 Φεβ 2025, 20:01

Otto Weininger έγραψε:

Λαμπράκης, δικτατορία, Μάης 68,νομος στα χέρια του οχλου,venceremos...μιλάμε για παραλήρημα και η άλλη σκάει χαμόγελα επιδοκιμασιας ...το έχει πάει το θέμα σε άλλο επίπεδο..
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 16 Φεβ 2025, 20:04

Otto Weininger έγραψε:
16 Φεβ 2025, 19:03
Στύξ έγραψε:
16 Φεβ 2025, 16:44
Otto Weininger έγραψε:
16 Φεβ 2025, 16:41

Αν ήθελα να σε πείσω για κάτι, ούτε που θα το καταλάβαινες.
Θα το θεωρούσες μάλιστα δικη σου επιλογή.
Σώπα ,έχεις και ψευδαισθήσεις μεγαλείου;

Ξεκαβάλα ρε μαλάκα, τρόμπα , μη μου γαμάς το απόγευμα.
Εσύ υπερτιμάς τον ευατο σου νομίζοντας ότι είναι τόσο δύσκολο να πείσουν για κάτι.
Κανένας "μεγαλειώδης" δεν χρειάζεται για να το κάνει αυτό.

Ούτε ο Κυριάκος? :D
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 16 Φεβ 2025, 20:05

(θα δανειστώ και ένα από τα κουόουτ σου για ένα νηματάκι παραδίπλα, να ομορφύνω τον χώρο)
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 16 Φεβ 2025, 20:11

Golden Age έγραψε:
16 Φεβ 2025, 19:40
marabou έγραψε:
16 Φεβ 2025, 19:31
Golden Age έγραψε:
Στην περίπτωση του Ματιού είδα μόνο καταγγελίες ρε φίλε και τον αγώνα που δίνουν τα θύματα και οι συγγενείς των θυμάτων.. Δεν είδα κάποιον συγγενή απο τα θύματα του Ματιού να συνομιλεί με κανένα πολιτικό πρόσωπο ξερω 'γω μπροστά στις κάμερες. Ούτε κανέναν πολιτικοποιημένο δεξιό μπάρμπα να λέει μπροστά σε συγγενή θύματος του Ματιού ότι το Μάτι θα γίνει η...σπίθα για...επανάσταση.

Καταγγελίες έγιναν για το Μάτι, αλλά αυτό δεν είναι πολιτική εκμετάλλευση. Το μόνο σχετικό που έγινε ήταν απο την ΝΔ προς τα θύματα. Τους υποσχέθηκε δικαιοσύνη για το Μάτι και ως κυβέρνηση η χειραγωγούμενη δικαιοσύνη της έβγαλε λάδι τους κρατικούς εγκληματίες. Αυτούς τους οποίους δεν θέλεις να δεις. Αλλά εσύ αυτό ακριβώς, την καταγγελία για το έγκλημα στο Μάτι αποκαλείς "πολιτική εκμετάλλευση". Και όχι μόνο εσύ, αλλά σύσσωμη η Αριστερά. Έχω διαβάσει αίσχη απο την αριστερή δημοσιοκαφρίλα. Ότι οι καταγγελίες για το Μάτι είναι η..."μεγαλύτερη πολιτική εκμετάλλευση και τιμβωρυχία" που έχει γίνει. Το θεωρώ προστυχιά να καταγγέλλονται ως "πολιτική εκμετάλλευση" οι καταγγελίες για το κρατικό έγκλημα. Πολιτική εκμετάλλευση θα ήταν η πολιτική εκμετάλλευση προσώπων συγγενών σε πολιτικά κόλπα. Κάτι τέτοιο δεν είδα. Τί ήταν "πολιτική εκμετάλλευση"; Τα ρεσό που άναψαν στις πλατείες μια μέρα; Ή ο αγώνας των συγγενών για δικαίωση;
Για τους συγγενείς δεν έχω να πω τίποτα. Βασικά δεν είχα παρακολουθήσει πολλά γιατί δεν μπορούσα. Για καιρό διαχειριζόμουν το γεγονός ότι ένας πατέρας έβλεπε ένα βίντεο και πίστευε ότι είναι οι κόρες του που σωθήκανε και μπήκαν σε ένα σκάφος Το έβλεπε το ξανάβλεπε και επέμενε ότι είναι οι κόρες του, ενώ τελικά δεν ήταν. και σκεφτόμουν πολλά πράγματα για την ψυχολογία του ανθρώπου. Κατανάλωνα σε αυτό τη σκέψη μου. Στο ίντερνετ όμως είχαν λυσσάξει ομάδες αλήθειας και διάφοροι ανώνυμοι και επώνυμοι σε αυτά περίφημα μέσα. Αυτό είναι μέρος προπαγάνδας. Δεν χρειάζεται να κάνει εκδηλώσεις επίσημα η νέα δημοκρατία με βουλευτές σε συνεργασία με συγγενείς. Για μένα είναι πρόστυχο αυτό που έγινε και είναι αρκετό. Δεν ξέρω τι ποινικό χωρούσε σε αυτήν την υπόθεση και γιατί δεν καταδικάστηκαν κάποιοι που λες; Ξέρω για έναν της Πυροσβεστικής που μετά άκουσα ότι τον αναβάθμισαν επί νέας δημοκρατίας, άκουσα για την περιφεριάχισα του Σύριζα που δεν θυμάμαι τώρα το όνομά της και κάτι για τον Ψινάκη. Σήμερα όμως για μένα πάντα μιλάω, είναι πιο ξεκάθαρες οι ευθύνες της κυβέρνησης και καλώς τους καταγγέλλουν. Δεν το βρίσκω κανιβαλισμό αυτό. Το βρίσκω σωστό και το βρίσκω χρέος να καταγγείλεις την κυβέρνηση και με σκοπό να πέσει γιατί πολλά έχει κάνει. Έτσι το βλέπω τι να κάνουμε;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών