Τσίμπησα το μέρισμα γατάκια........
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Re: Τσίμπησα το μέρισμα γατάκια........
Πήρα και εγώ το μέρισμα...θα τα φάω όλα σε μυτιές και πουτάνες (τραβέλια)
Γαμάει ο Alexis, θα τον ξαναψηφίσω στις ερχόμενες εκλογές, χωρίς πλάκα
Souvlatzis έγραψε: ↑13 Δεκ 2018, 01:27Πήρα και εγώ το μέρισμα...θα τα φάω όλα σε μυτιές και πουτάνες (τραβέλια)
-
Δύσκολα θα μπορέσεις να ξαναψηφίσεις. Αν δεν σε σκοτώσει η κοκαΐνη, σίγουρα θα το κάνει το AIDS...Souvlatzis έγραψε: ↑13 Δεκ 2018, 01:27Πήρα και εγώ το μέρισμα...θα τα φάω όλα σε μυτιές και πουτάνες (τραβέλια)
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Νταξι, δεν σνιφαρω και κάθε μέραΕμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Δεκ 2018, 12:55Δύσκολα θα μπορέσεις να ξαναψηφίσεις. Αν δεν σε σκοτώσει η κοκαΐνη, σίγουρα θα το κάνει το AIDS...Souvlatzis έγραψε: ↑13 Δεκ 2018, 01:27Πήρα και εγώ το μέρισμα...θα τα φάω όλα σε μυτιές και πουτάνες (τραβέλια)
Γιατί για έναν Χριστιανό δεν είναι ποτέ παραμονές Χριστουγέννων αν δεν έχει προλάβει να ευχηθεί καλό ψόφο στον συνάνθρωπο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Δεκ 2018, 12:55Δύσκολα θα μπορέσεις να ξαναψηφίσεις. Αν δεν σε σκοτώσει η κοκαΐνη, σίγουρα θα το κάνει το AIDS...Souvlatzis έγραψε: ↑13 Δεκ 2018, 01:27Πήρα και εγώ το μέρισμα...θα τα φάω όλα σε μυτιές και πουτάνες (τραβέλια)
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Ο,τι και να ευχηθεί ο Χριστιανός το AIDS θα συνεχίσει να κολλάει κατά την ομοφυλοφιλική πράξη...Yochanan έγραψε: ↑24 Δεκ 2018, 03:51Γιατί για έναν Χριστιανό δεν είναι ποτέ παραμονές Χριστουγέννων αν δεν έχει προλάβει να ευχηθεί καλό ψόφο στον συνάνθρωπο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Δεκ 2018, 12:55Δύσκολα θα μπορέσεις να ξαναψηφίσεις. Αν δεν σε σκοτώσει η κοκαΐνη, σίγουρα θα το κάνει το AIDS...Souvlatzis έγραψε: ↑13 Δεκ 2018, 01:27Πήρα και εγώ το μέρισμα...θα τα φάω όλα σε μυτιές και πουτάνες (τραβέλια)
Ετερόφυλοι γαμάμε χωρίς προφυλακτικά.Δε κολλάμε αφροδίσια.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑24 Δεκ 2018, 11:31Ο,τι και να ευχηθεί ο Χριστιανός το AIDS θα συνεχίσει να κολλάει κατά την ομοφυλοφιλική πράξη...Yochanan έγραψε: ↑24 Δεκ 2018, 03:51Γιατί για έναν Χριστιανό δεν είναι ποτέ παραμονές Χριστουγέννων αν δεν έχει προλάβει να ευχηθεί καλό ψόφο στον συνάνθρωπο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Δεκ 2018, 12:55
Δύσκολα θα μπορέσεις να ξαναψηφίσεις. Αν δεν σε σκοτώσει η κοκαΐνη, σίγουρα θα το κάνει το AIDS...
-
Δεν έχω ακούσει ποτέ μου ετεροφυλόφιλο, που να μην ήταν χρήστης και να κόλλησε AIDS...Ripper έγραψε: ↑24 Δεκ 2018, 11:33Ετερόφυλοι γαμάμε χωρίς προφυλακτικά.Δε κολλάμε αφροδίσια.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑24 Δεκ 2018, 11:31Ο,τι και να ευχηθεί ο Χριστιανός το AIDS θα συνεχίσει να κολλάει κατά την ομοφυλοφιλική πράξη...
Αντιθέτως, ακόμη και ο αρχηγός των εν Ελλάδι πούστηδων είναι φορέας...
Έχεις λάθος αντίληψη πώς κολλάει η ασθένειαΕμπεδοκλής έγραψε: ↑24 Δεκ 2018, 11:44Δεν έχω ακούσει ποτέ μου ετεροφυλόφιλο, που να μην ήταν χρήστης και να κόλλησε AIDS...Ripper έγραψε: ↑24 Δεκ 2018, 11:33Ετερόφυλοι γαμάμε χωρίς προφυλακτικά.Δε κολλάμε αφροδίσια.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑24 Δεκ 2018, 11:31
Ο,τι και να ευχηθεί ο Χριστιανός το AIDS θα συνεχίσει να κολλάει κατά την ομοφυλοφιλική πράξη...
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ναι, καλά! Κάνε εσύ ξεσκούφωτο σεξ, έστω και μόνο με γυναίκες, αλλά μην κλαις αν την πατήσεις.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑24 Δεκ 2018, 11:31Ο,τι και να ευχηθεί ο Χριστιανός το AIDS θα συνεχίσει να κολλάει κατά την ομοφυλοφιλική πράξη...Yochanan έγραψε: ↑24 Δεκ 2018, 03:51Γιατί για έναν Χριστιανό δεν είναι ποτέ παραμονές Χριστουγέννων αν δεν έχει προλάβει να ευχηθεί καλό ψόφο στον συνάνθρωπο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Δεκ 2018, 12:55Δύσκολα θα μπορέσεις να ξαναψηφίσεις. Αν δεν σε σκοτώσει η κοκαΐνη, σίγουρα θα το κάνει το AIDS...
To believe that HIV only impacts gay men is to ignore the truth of the epidemic and puts you and others at risk.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τολμάς να αμφισβητείς τον πνευματικό του;Ripper έγραψε: ↑24 Δεκ 2018, 11:45Έχεις λάθος αντίληψη πώς κολλάει η ασθένειαΕμπεδοκλής έγραψε: ↑24 Δεκ 2018, 11:44Δεν έχω ακούσει ποτέ μου ετεροφυλόφιλο, που να μην ήταν χρήστης και να κόλλησε AIDS...Αντιθέτως, ακόμη και ο αρχηγός των εν Ελλάδι πούστηδων είναι φορέας...

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
Από τα κουνούπια δεν κολλάει. Κολλάει κυρίως από τις βελόνες στα πρεζάκια και το πρωκτικό σεξ στους πούστηδες...Ripper έγραψε: ↑24 Δεκ 2018, 11:45Έχεις λάθος αντίληψη πώς κολλάει η ασθένειαΕμπεδοκλής έγραψε: ↑24 Δεκ 2018, 11:44Δεν έχω ακούσει ποτέ μου ετεροφυλόφιλο, που να μην ήταν χρήστης και να κόλλησε AIDS...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το AIDS είναι περισσότερο ασθένεια των αντρών και όχι των γυναικών.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Γιατί είναι πολλοί οι γκέι.Gherschaagk έγραψε: ↑25 Δεκ 2018, 18:38Το AIDS είναι περισσότερο ασθένεια των αντρών και όχι των γυναικών.
Στους φυσιολογικούς άντρες είναι στα ίδια ποσοστά με των γυναικών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί δεν τρώω πια γατάκια
από Ανδροπαραδίνομαι » 17 Οκτ 2024, 00:48 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 6 Απαντήσεις
- 435 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nick
17 Οκτ 2024, 16:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Τσ. Νταλάρα IFF αντιγράφει Οργισμένο βρε γατάκια
από Οργισμένος » 16 Απρ 2024, 22:36 » σε Ζώα & άνθρωπος - 1 Απαντήσεις
- 1149 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος