Οπως λεει ο ιδιος δεν ειναι δεξιος.Ουτε αριστερος.
Προσέλευση στο συλλαλλητήριο
Re: Προσέλευση στο συλλαλλητήριο
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Golden Age
Όχι δεν πάει έτσι.
Η περηφάνεια χωρίς ίχνος λογικής και επαφής με το περιβάλλον, δημιουργεί μόνον προβλήματα.
Δεν θα τον ήθελα με τίποτα για σύμμαχο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τους πληγώνεις βάναυσα.Beria έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 20:12ΦιξντNaida έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 20:09Μα εγώ αυτό λέω από την πρώτη στιγμή. Αφκροδεξιό παρακράτοςwaldorf έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 20:02
40 χρόνια μας έχετε φάει τα σκώτια οι αριστεροκουκουέδες με τον μεγαλύτερο αστικό μύθο ever ότι τα επεισόδια τα κάνει η ασφάλεια και προβοκάτορες και και και..
Τι,τώρα δεν είναι προβοκάτορες και ασφαλίτες;Sorry αλλά όπως στρώσατε θα κοιμηθήτε.Εσείς τους το μάθατε αυτό το ποίημα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Στο F/B τον Ιούλιο του '15 ήταν ΟΧΙτζού.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 19:49To the surprise of absofuckinglutely no one το καθεστώς εγκαθυδρίθηκε με τα σαθρότερα όσο και πλέον τοξικά και μολυσματικά υλικά που έχουν εξεμεσθεί στην δυστοπική αυτή εσχατιά της ευρώπης: εθνοπαρτάλια, ψεκ, χρυσαυγίτες, κοθμόθνια, ρακόμελα, οχιτζήδες χουλιγκάνοι, μπουτούδες, παρασιτικοί επιδοματίες και αργόμισθοι του ευρύτερου δημοσίου τομέα, συριζολέκτορες, πάσης φύσεως σκιτζήδες και συντεχνόπουστες των λεγόμενων κλειστών επαγγελμάτων, και, γενικότερα, με τα πλέον εξαχρειωμένα, πλήρως αποκομμένα από την παραγωγική διαδικασία και τον σύγχρονο κόσμο, αντικοινωνικά στοιχεία
Λίγο πριν έπλεκε το εγκώμιο του Αλ6.
Κουράστηκα να γυρίζω το ροδάκι και δεν έφτασα στον Ιανουάριο του '15, για να επιβεβαιώσω, αν αυτό που δημοσίευσα υπάρχει ή είναι φωτοσοπιά. Άσε που μπορεί να το έχει διαγράψει.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΚΑΙ θέλεις να πεις ότι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο είχαν όλα τα χαρακτηριστικα που λες!!!
εγώ διαφωνώ εκτός αν προσθέσεις κάτι που το αμέλησες
Η συμπαθης οχιτζου του εγκεφαλου παραμενει συνεπης στον ψεκασμενο αντιδυτικο κλειστοφοβικο ορθολογισμο της.
Εσυ Νανδρε απο τη μια μενεις ευρωπη και απο την αλλη διαδηλωνεις με καλογριες για το καθαρο αιμα του αλεξαντερ δε στρεητ οταν δε συναγελαζεσαι τραμπικους σε ισλαμοφοβικη κακοφωνια.
Και ο Τσιπρας αλλαξε βεβαια αλλα προς την ακριβως αντιθετη κατευθυνση.
Kicking and screaming σας πηγε εναν αιωνα μπροστα μπογδανοβλαχεμπουρες
Εσυ Νανδρε απο τη μια μενεις ευρωπη και απο την αλλη διαδηλωνεις με καλογριες για το καθαρο αιμα του αλεξαντερ δε στρεητ οταν δε συναγελαζεσαι τραμπικους σε ισλαμοφοβικη κακοφωνια.

- Philip Mortimer
Πολύς κόσμος στήριζε τον ΣΥΡΙΖΑ τότε ανεξαρτήτως ιδεολογικής και κομματικής προέλευσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πάρει και συνέχιζε να παίρνει κόσμο από παντού, και μάλιστα όχι μόνο τους διαχρονικά αντιμνημονιακούς, αλλά και ψηφοφόρους μνημονιακών κομμάτων που πίστεψαν στην πατριωτική στάση τσίπρα που ίσως να καταφέρει να αλλάξει κάτι. Εκείνη την περίοδο ο ΣΥΡΙΖΑ περνούσε με 20 μονάδες και βάλε τη ΝΔ.Nandros έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 20:43Στο F/B τον Ιούλιο του '15 ήταν ΟΧΙτζού.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 19:49To the surprise of absofuckinglutely no one το καθεστώς εγκαθυδρίθηκε με τα σαθρότερα όσο και πλέον τοξικά και μολυσματικά υλικά που έχουν εξεμεσθεί στην δυστοπική αυτή εσχατιά της ευρώπης: εθνοπαρτάλια, ψεκ, χρυσαυγίτες, κοθμόθνια, ρακόμελα, οχιτζήδες χουλιγκάνοι, μπουτούδες, παρασιτικοί επιδοματίες και αργόμισθοι του ευρύτερου δημοσίου τομέα, συριζολέκτορες, πάσης φύσεως σκιτζήδες και συντεχνόπουστες των λεγόμενων κλειστών επαγγελμάτων, και, γενικότερα, με τα πλέον εξαχρειωμένα, πλήρως αποκομμένα από την παραγωγική διαδικασία και τον σύγχρονο κόσμο, αντικοινωνικά στοιχεία
Λίγο πριν έπλεκε το εγκώμιο του Αλ6.
Κουράστηκα να γυρίζω το ροδάκι και δεν έφτασα στον Ιανουάριο του '15, για να επιβεβαιώσω, αν αυτό που δημοσίευσα υπάρχει ή είναι φωτοσοπιά. Άσε που μπορεί να το έχει διαγράψει.
.
Τι να προσθέσω; Ό,τι έπρεπε να είναι το κεφάλι μου ακατοίκητο για να νοιώσω περήφανη Ελληνίδα;
Κατ' αρχήν θεωρώ λάθος τον προσδιορισμό περήφανος Έλλην.
Κανείς δεν μπορεί να είναι περήφανος για πράγματα που έκαναν ή σκέφτηκαν άλλοι.
Κι επειδή εκτιμώ πολύ κάποια ελληνικά στοιχεία, το ότι είμαι σύγχρονη Ελληνίδα, μου προκαλεί απλώς ντροπή.
Οπότε, μάλλον το βλέπουμε τελείως διαφορετικά. Έχω άλλα πρότυπα.

@ Δεν θέλω να πω κάτι για τους άλλους. Απλώς γιατί δεν τους ξέρω. Λογικό δεν είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Φοβάσαι να με κουοτάρεις, μπας και δεν το δω και δεν απαντήσω, για να χαρείς πως με τάπωσες;foscilis έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 20:56Η συμπαθης οχιτζου του εγκεφαλου παραμενει συνεπης στον ψεκασμενο αντιδυτικο κλειστοφοβικο ορθολογισμο της.
Στις ΜΑΛΑΚΙΕΣ σου δεν θα απαντήσω, αφού δεν με αφορούν τα συμπεράσματα που βγάζει από τον κ@λο του ο κάθε ιδεοληπτικός.
Δεν ασχολούμαι - πολύ - με αλιτήριους, που παρθενορράβονται μετά από διαγραφή των υβριστικών ποστς τους.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Εγώ είμαι περήφανος για οποίον είναι αποφασισμένος να χύσει το αίμα του για εθνικά ζητήματαΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Ιαν 2019, 21:01Τι να προσθέσω; Ό,τι έπρεπε να είναι το κεφάλι μου ακατοίκητο για να νοιώσω περήφανη Ελληνίδα;
Κατ' αρχήν θεωρώ λάθος τον προσδιορισμό περήφανος Έλλην.
Κανείς δεν μπορεί να είναι περήφανος για πράγματα που έκαναν ή σκέφτηκαν άλλοι.
Κι επειδή εκτιμώ πολύ κάποια ελληνικά στοιχεία, το ότι είμαι σύγχρονη Ελληνίδα, μου προκαλεί απλώς ντροπή.
Οπότε, μάλλον το βλέπουμε τελείως διαφορετικά. Έχω άλλα πρότυπα.
είτε έχει λίγο μυαλό είτε πάλι να του περισσεύει
Και επίσης αισθάνομαι υπερηφάνεια για οτιδήποτε Ελληνικό ανα τους αιώνες -ακόμη και σήμερα
Και επίσης θεωρώ τελείως άσκοπα τετοιου είδους συλλαλητήρια από την στιγμή
που δεν υπήρχε κανένας σχεδιασμός προς την επίτευξη του τελικού σκοπού
Την επόμενη φορά στο επόμενο συλλαλητήριο που ίσως να αφορά την Θράκη ή το αιγαίο
απομονώστε τους "ακατοίκητους" και ίσως να γλυτώσετε τα χημικά
- blackpaint
στην κλιμακα 1 ως 100, ποσο πηζετε που παρα τις εθνοπαπαροπαρελασεις με γεροντια ντυμενα με βλαχικα ρουχα η συμφωνια περασε;