Μπορείς να παραθεσεις και όλο το κείμενο της Βίβλου, αλλά οι Γερμανοί, τα αφεντικά της ΕΕ, στα οποία ο Τσιπρας έκανε επί 17 ώρες τσιμπουκια, κλεινουν τα σύνορα της ΕΕ. Κλείνουν.
Βάσει της θρησκείας σας με την οποία ως σύγχρονοι Φαρισαίοι ασχολείστε μόνο ταλιμπανοτυπολατρικά και όχι με τα ουσιαστικά, πάτε για τα πιο βαθιά καζάνια της κόλασης.
Μπρρρ! Ανατρίχιασα.
Τελικά είστε (υπερ)χριστιανοί ή όχι;
Μέχρι που φτάνει η υποκρισία σας και το θεατράκι του παραλόγου;
Έχει ειπωθεί το τελευταίο;
Αυτό είναι μισάνθρωπο.
Άλλο να έλεγε όπως διατείνονται θαρρώ ιερείς, ότι η ερωτική ασυδοσία πηγαίνοντας ο καθένας με τον καθένα μπορεί να βλάψει, π.χ. κονδυλώματα, που θα ήταν παράγοντας διαφωνίας αλλά τελοσπάντων και θεολογικώς και ανθρωπίνως δεν είναι κάτι μεμπτό.
Εδώ δίπλα μου είναι,για άλλαξε σε παρακαλώ το τίτλο
Δεν είσαι σωστός
Αν δεν αλλάξει εγώ θα σβήσω το λογαριασμό μου
Ξέρεις τι μπορεί να γίνει εάν τα διαβάσει αυτά ο μητροπολίτης;
Κυρία bluerose, εσείς τι είστε; Ιεραπόστολος; Απεσταλμένη από τον Θεό; Τι είστε, τι αντιπροσωπεύετε εσείς; Μα είναι δυνατόν εσείς να αντιπροσωπεύετε την εκκλησία; Να μπαίνουμε εδώ στο φόρουμ για ενημέρωση και να βλέπουμε αυτούς που αντιπροσωπεύουν την εκκλησία να μας κατηγοράνε; Δεν το δέχομαι. Είστε κακή απομίμηση της θρησκείας κυρία bluerose. Λυπάμαι! Λυπάμαι, δεν σας αποδέχεται η εκκλησία. Ποιος να σας αποδεχτεί κυρία bluerose; Εσάς; Φέρτε μου ένα χαρτί ότι είστε αποδεδειγμένη.
Τιποτα δεν είμαι
Εσύ τι είσαι
Ο καθένας μπορεί να λεει τη γνώμη του αλλά να σέβεται τους άλλους
Οι χαρακτηρισμοί οι άσχημοι δεν είναι σωστοί
Είμαι ο εφευρέτης της φορουμικής αλητείας.
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.