+390
ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΠΙΔΑ γι αυτήν την έρμη χώρα

Α, ναι, και φιλτρο-φιλελε σύρε κι απαυτώσου, δεν σου ανήκει το βουνό. Οταν έχουμε λεφτα να πάρουμε όλοι ηλεκτρικά ούτε που θα ξέρεις πού βρισκόμαστε, μπαμπώγρια σιγανοπαπαδιά.
+390
Η απάντηση είναι απλή και συνοψίζεται στην πρώτη φράση του άρθρου: ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ για τα μπάζα.LETO έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 14:16τρομερη απαντησηHector Buas έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 13:55Ο "μπουάκος" έχει απαντήσει ήδη...Hector Buas έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 13:48Αφήνω αυτό εδώ...
Τσουρέκι η κότερο? Αντιπολίτευση για τα μπάζα...
Βαστάτε Τούρκοι το λαγό να κατουρήσει ο σκύλος.Guybrush Threepwood έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 12:19Όσοι ψήφισαν και ψηφίζουν δεξιά και συγκεκριμένα ΝΔ είναι εχθροί του Κοινωνικού Συνόλου.
Αλλά οι περισσότεροι χρωστάνε στην ΝΔ την περιουσία τους. Επί πτωμάτων πάτησαν για να την δημιουργήσουν και πολλοί είχαν και παππούδες δωσιλόγους.
Δεν έχω κάτι να με ενώνει με Δεξιούς. Η Εθνική Ενότητα είναι μια απάτη για μένα.
Ξενοδοχεία κλειστά εδώ και δύο χρόνια, τα οποία χρωστάνε σε Ταμεία και Δημόσιο, ανοίξανε σε μια νύχτα για Μετανάστες και με Κρατικές διευκολύνσεις, επειδή οι ιδιοκτήτες είναι μέλη της δεξιάς παράταξης.
Πάντα οι σιχαμεροί δεξιοί θεωρούσαν το κράτος τσιφλίκι τους.
Τέλος πάντων.
Βάρκιζα τέλος.
Ρίξε πάνω σου καμμιά ζακέτα. ¨Εχει ψυχράνει ο καιρός...nyxtovios έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 00:37Guybrush Threepwood έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 12:19Όσοι ψήφισαν και ψηφίζουν δεξιά και συγκεκριμένα ΝΔ είναι εχθροί του Κοινωνικού Συνόλου.
Αλλά οι περισσότεροι χρωστάνε στην ΝΔ την περιουσία τους. Επί πτωμάτων πάτησαν για να την δημιουργήσουν και πολλοί είχαν και παππούδες δωσιλόγους.
Δεν έχω κάτι να με ενώνει με Δεξιούς. Η Εθνική Ενότητα είναι μια απάτη για μένα.
Ξενοδοχεία κλειστά εδώ και δύο χρόνια, τα οποία χρωστάνε σε Ταμεία και Δημόσιο, ανοίξανε σε μια νύχτα για Μετανάστες και με Κρατικές διευκολύνσεις, επειδή οι ιδιοκτήτες είναι μέλη της δεξιάς παράταξης.
Πάντα οι σιχαμεροί δεξιοί θεωρούσαν το κράτος τσιφλίκι τους.
Τέλος πάντων.
Βάρκιζα τέλος.
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 23:16Aυτό είναι ένα σημαντικό θέμα που θα έπρεπε να απαντηθεί, είναι αλήθεια. Απλώς, λέω πως δε με ενοχλεί η ποδηλατάδα του αυτή καθαυτή.Golden Age έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 18:52Μα αυτός την επιβάλλει την καραντίνα!ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 16:03Προσωπικά είμαι αντικαραντινιστής οπότε εύχομαι στο Μητσοτάκη να ξανακάνει ποδηλατάδα. Αυτό που με χαλάει είναι η φωτογραφία
του με τους εντουράδες. Θα έπρεπε να απαγορεύεται δια ροπάλου το enduro σε μέρη όπως η Πάρνηθα.
Τί θα πει να ξανακάνει ποδηλατάδα; Ας καταργήσει την καραντίνα και ας κάνει όσες ποδηλατάδες θέλει.
Ή υπάρχει θέμα και πρέπει να 'μαστε προσεκτικοί ή δεν υπάρχει, οπότε γιατί έχουμε τα μέτρα;
Τι έχει παιχτεί με την λέξη ενσυναίσθηση και ξαφνικά την χρησιμοποιούν όλοι;Αρχέλαος έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 12:54ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 23:16Aυτό είναι ένα σημαντικό θέμα που θα έπρεπε να απαντηθεί, είναι αλήθεια. Απλώς, λέω πως δε με ενοχλεί η ποδηλατάδα του αυτή καθαυτή.Golden Age έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 18:52
Μα αυτός την επιβάλλει την καραντίνα!
Τί θα πει να ξανακάνει ποδηλατάδα; Ας καταργήσει την καραντίνα και ας κάνει όσες ποδηλατάδες θέλει.
Ή υπάρχει θέμα και πρέπει να 'μαστε προσεκτικοί ή δεν υπάρχει, οπότε γιατί έχουμε τα μέτρα;
Το θέμα είναι όπως και με τα κομματικά φερέφωνα ότι δεν έχει ενσυναίσθηση.
Για να το πω αλλιώς ακόμα και να έκανε τζόκινγκ κοντά στην οικεία του, το θέμα θα ήταν το ίδιο.
Άλλο τι κάνει ο κυρ Μήτσος από τα Πατήσια ή ο Ιάκωβος από το Χαλάνδρι.
Όταν έχεις κλείσει την κοινωνία και την οικονομία στο σπίτι και τα έχεις κάνει μαντάρα με μία δύσκολη κατάσταση να εξελίσσεται δυναμικά, αποφεύγεις τέτοιες εικόνες με χαμόγελα κιόλας σαν να μη τρέχει τίποτα.
Αλλά βλέπουμε τα κομματικά φερέφωνα και διάφορους ψευτονταήδες να κιοτεύουν ή να πουλάνε τρέλα...Μου αρέσει που έκραζαν τους ζαίους όταν αποδεικνύονται ίδιοι και χειρότεροι.
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 12:55Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος σοβαρά και κυρίως αντικειμενικά (τι ζητάω ο άνθρωπος στο πχορουμ) τι ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις; Μπορεί ο πρωθυπουργός να βρεθεί για άσκηση (και όχι για τέλεση καθηκόντων) τόσο μακριά από τον τόπο κατοικίας του; Ακόμη, με ποια δικαιολογία βρέθηκε στο ίδιο σημείο η σύζυγός του; Γιατί ορθό μεν το κράξιμο σε κόκκινους ιεχωβάδες, ανταρσύους, Βαρουφάκηδες κλπ ή ακόμα και στον απλό πολίτη που προβαίνει σε παραβίαση, θα ήθελα όμως να ξέρω τι ισχύει και εδώ.
Ευχαριστώ.
https://www.news247.gr/gnomes/giwrgos-k ... 67829.htmlΟ πρωθυπουργός έκανε φάουλ, ο πέτσινος λαϊκισμός δεν το δικαιολογεί…
Σπεύδω εξαρχής να πω ότι δεν θεωρώ αυτό που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης- και αποτυπώθηκε στη γνωστή φωτογραφία- έγκλημα καθοσιώσεως. Χιλιάδες Έλληνες βγαίνουν έξω για να τρέξουν, να περπατήσουν ή (λιγότεροι) να κάνουν ποδήλατο. Φυσικά, δεν μπορούν να πάνε στην Πάρνηθα. Αλλά, εντάξει, για τον πρωθυπουργό πρόκειται.
Η υπόθεση στράβωσε από την απάντηση που έδωσε ο κ. Πέτσας. H οποία είναι μνημείο αφόρητου λαϊκισμού και άθλια διαστρέβλωση της αλήθειας. Ιδού γιατί:
Πρώτον, διότι ο πρωθυπουργός δεν κατηγορήθηκε «επειδή είναι ανθρώπινος». Οσα σχόλια διάβασα εγώ επέκριναν τον πρωθυπουργό επειδή φωτογραφήθηκε δίπλα σε άλλους χωρίς μέτρα προστασίας.
Δεύτερον, διότι ουδείς ζήτησε από τον πρωθυπουργό «να αρνηθεί να μιλήσει ή να φωτογραφηθεί με κάποιον». Ομως, την ώρα που ο ίδιος, η κυβέρνηση και σύμπαντες οι ειδικοί ομνύουν στην ατομική ευθύνη(τήρηση αποστάσεων, μάσκα)η φωτογράφισή του αυτή στέλνει ακριβώς το αντίθετο σήμα. Αρα, ήταν λάθος.
Τρίτον, διότι το γεγονός ότι «ο κ. Τσίπρας ήταν στο κότερο με πούρα» δεν δικαιολογεί τον κ. Μητσοτάκη να είναι στην Πάρνηθα έτσι όπως ήταν. Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Τσίπρας δεν διέπραξε καμιά παρανομία πηγαίνοντας στο κότερο. Η πράξη του ήταν πολιτικά αποδοκιμαστέα για ευνόητους λόγους. Ο Τσίπρας πλήρωσε εκείνο το λάθος του. Τι θέλει να μας πει ο κ. Πέτσας; Ότι επειδή ο πρωθυπουργός Τσίπρας έκανε διακοπές σε κότερο, δικαιούται ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης να παραβιάζει τις απαγορεύσεις που ο ίδιος έχει επιβάλει; Δεν καταλαβαίνει ότι αυτά είναι άθλιοι συμψηφισμοί και πέτσινες δικαιολογίες;
Λοιπόν, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο πρωθυπουργός έκανε φάουλ. Στον αθλητισμό τα φάουλ τιμωρούνται. Εδώ δεν υπάρχει διαιτητής για να επιβάλει τιμωρία. Γι’ αυτό ο πρωθυπουργός οφείλει να αυτοτιμωρηθεί. Και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος και να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες.
ΥΓ: Η συντριπτική πλειονότητα των μέσων ενημέρωσης που πρόβαλε-και σωστά- πέρσι την είδηση για τον Τσίπρα στο κότερο, εξαφάνισε τη σημερινή με τον Μητσοτάκη στην Πάρνηθα. Πρόκειται για πλήρη απαξίωση της ενημέρωσης. Ντροπή και ξεφτίλα γι’ αυτήν τη δημοσιογραφία.
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Σοβαρά και αντικειμενικά απαγορεύεται να βρεθείς τόσο μακριά απο το σπίτι σου για σωματική άθληση, αλλά επίσης σοβαρά και αντικειμενικά δεν υπάρχει καμία καραντίνα ούτε για τον Μητσοτάκη, ούτε για τον Τσίπρα ούτε για κανέναν αρχηγό κόμματος.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 12:55Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος σοβαρά και κυρίως αντικειμενικά (τι ζητάω ο άνθρωπος στο πχορουμ) τι ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις; Μπορεί ο πρωθυπουργός να βρεθεί για άσκηση (και όχι για τέλεση καθηκόντων) τόσο μακριά από τον τόπο κατοικίας του; Ακόμη, με ποια δικαιολογία βρέθηκε στο ίδιο σημείο η σύζυγός του; Γιατί ορθό μεν το κράξιμο σε κόκκινους ιεχωβάδες, ανταρσύους, Βαρουφάκηδες κλπ ή ακόμα και στον απλό πολίτη που προβαίνει σε παραβίαση, θα ήθελα όμως να ξέρω τι ισχύει και εδώ.
Ευχαριστώ.
Οκ αν εγώ κυκλοφορήσω στο δρόμο χωρίς μάσκα πάω για σωματική άθληση 50 χιλιόμετρα μακριά, συναντηθώ με 6 άτομα χωρίς μάσκα και φωτογραφηθώ μαζί τους και με σταματήσει ένας αστυνομικός θα του πω μην μου βάζεις πρόστιμο ήταν ένα απλό επικοινωνιακό φάουλ σαν του Κούλη happy traveller.gassim έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 13:26Σοβαρά και αντικειμενικά απαγορεύεται να βρεθείς τόσο μακριά απο το σπίτι σου για σωματική άθληση, αλλά επίσης σοβαρά και αντικειμενικά δεν υπάρχει καμία καραντίνα ούτε για τον Μητσοτάκη, ούτε για τον Τσίπρα ούτε για κανέναν αρχηγό κόμματος.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 12:55Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος σοβαρά και κυρίως αντικειμενικά (τι ζητάω ο άνθρωπος στο πχορουμ) τι ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις; Μπορεί ο πρωθυπουργός να βρεθεί για άσκηση (και όχι για τέλεση καθηκόντων) τόσο μακριά από τον τόπο κατοικίας του; Ακόμη, με ποια δικαιολογία βρέθηκε στο ίδιο σημείο η σύζυγός του; Γιατί ορθό μεν το κράξιμο σε κόκκινους ιεχωβάδες, ανταρσύους, Βαρουφάκηδες κλπ ή ακόμα και στον απλό πολίτη που προβαίνει σε παραβίαση, θα ήθελα όμως να ξέρω τι ισχύει και εδώ.
Ευχαριστώ.
Ο Μητσοτάκης έκανε φάουλ που φωτογραφήθηκε χωρίς μάσκα, ωστόσο πρόκειται για ενα επικοινωνιακό φάουλ χωρίς κάποιο ουσιαστικό διακύβευμα.
Είναι ίσης σημασίας με το οτι ο Τσίπρας μπέρδευε την Λέσβο με την Μυτιλήνη, δηλαδή για να ασχοληθεί ο βαξεβάνης και το τουίτερ καμιά βδομάδα και μετά να ξεχαστεί.
Αντε να φτάσει και τις 30 σελίδες στο φόρουμ.