Κούλης yolo

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Imperium

Re: Κούλης yolo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 02 Δεκ 2020, 01:22

klg έγραψε:
01 Δεκ 2020, 18:33
Καλύτερη κυβέρνηση ever.

Πάντα τέτοια memes παιδιά.
+390

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΠΙΔΑ γι αυτήν την έρμη χώρα :vp20::vp20:

Α, ναι, και φιλτρο-φιλελε σύρε κι απαυτώσου, δεν σου ανήκει το βουνό. Οταν έχουμε λεφτα να πάρουμε όλοι ηλεκτρικά ούτε που θα ξέρεις πού βρισκόμαστε, μπαμπώγρια σιγανοπαπαδιά.

Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas » 02 Δεκ 2020, 12:14

LETO έγραψε:
01 Δεκ 2020, 14:16
Hector Buas έγραψε:
01 Δεκ 2020, 13:55
Highlander έγραψε:
01 Δεκ 2020, 13:53

Ωχ ο μπουακος δεν απαντά :smt047
Ο "μπουάκος" έχει απαντήσει ήδη...
Hector Buas έγραψε:
01 Δεκ 2020, 13:48
Αφήνω αυτό εδώ...

Τσουρέκι η κότερο? Αντιπολίτευση για τα μπάζα...
τρομερη απαντηση :lol::lol::lol:
Η απάντηση είναι απλή και συνοψίζεται στην πρώτη φράση του άρθρου: ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ για τα μπάζα.

Και επειδή δεν τα παίρνετε τα γράμματα: ο περισσότερος κόσμος δεν "τσιμπάει" πια σε "εξωγήινους του Υμηττού", "χαμογελαστά μανεκέν", σε "δεμένες χελώνες" κτλ. Κάτι τετοια λέγατε παλιότερα και συνεχίζετε να τα λέτε και τώρα.

Επίσης ο περισσότερος κόσμος δεν "τσιμπάει" πια σε "χαρίζω χρέη, χαρίζω δόσεις, χαρίζω οικόπεδα και σπίτια" "δεν πληρώνω διόδια", μαγκάλια, αυτοκτονίες κτλ.

Κάτι τέτοια τα "χάφτουν" τελικά μόνο αυτοί που διαβάζουν Μπαξεβάνη, αλλά αυτοί δεν είναι πολλοί. Μήπως είσαι ένας από αυτούς?

ΥΓ. Έχω την τρομερ'η υποψία πως κάποια στιγμή τις επόμενες μέρες ο Κ. Μητσοτάκης θα αγοράσει μελομακάρονα. Και είμαι σίγουρος πως ο Μπαξεβάνης θα είναι κάπου εκεί...

Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas » 02 Δεκ 2020, 12:24

Guybrush Threepwood έγραψε:
01 Δεκ 2020, 12:19
Όσοι ψήφισαν και ψηφίζουν δεξιά και συγκεκριμένα ΝΔ είναι εχθροί του Κοινωνικού Συνόλου.

Αλλά οι περισσότεροι χρωστάνε στην ΝΔ την περιουσία τους. Επί πτωμάτων πάτησαν για να την δημιουργήσουν και πολλοί είχαν και παππούδες δωσιλόγους.

Δεν έχω κάτι να με ενώνει με Δεξιούς. Η Εθνική Ενότητα είναι μια απάτη για μένα.

Ξενοδοχεία κλειστά εδώ και δύο χρόνια, τα οποία χρωστάνε σε Ταμεία και Δημόσιο, ανοίξανε σε μια νύχτα για Μετανάστες και με Κρατικές διευκολύνσεις, επειδή οι ιδιοκτήτες είναι μέλη της δεξιάς παράταξης.

Πάντα οι σιχαμεροί δεξιοί θεωρούσαν το κράτος τσιφλίκι τους.

Τέλος πάντων.

Βάρκιζα τέλος.
Βαστάτε Τούρκοι το λαγό να κατουρήσει ο σκύλος.

Αρματωθείτε λοιπόν σύντροφοι...

Εικόνα

Φωνάξτε και κανέναν έμπειρο στα στρατιωτικά...

Εικόνα

...να σας δώσει τα φώτα του για τον στρατηγικό σχεδιασμό...

Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas » 02 Δεκ 2020, 12:26

nyxtovios έγραψε:
02 Δεκ 2020, 00:37
Guybrush Threepwood έγραψε:
01 Δεκ 2020, 12:19
Όσοι ψήφισαν και ψηφίζουν δεξιά και συγκεκριμένα ΝΔ είναι εχθροί του Κοινωνικού Συνόλου.

Αλλά οι περισσότεροι χρωστάνε στην ΝΔ την περιουσία τους. Επί πτωμάτων πάτησαν για να την δημιουργήσουν και πολλοί είχαν και παππούδες δωσιλόγους.

Δεν έχω κάτι να με ενώνει με Δεξιούς. Η Εθνική Ενότητα είναι μια απάτη για μένα.

Ξενοδοχεία κλειστά εδώ και δύο χρόνια, τα οποία χρωστάνε σε Ταμεία και Δημόσιο, ανοίξανε σε μια νύχτα για Μετανάστες και με Κρατικές διευκολύνσεις, επειδή οι ιδιοκτήτες είναι μέλη της δεξιάς παράταξης.

Πάντα οι σιχαμεροί δεξιοί θεωρούσαν το κράτος τσιφλίκι τους.

Τέλος πάντων.

Βάρκιζα τέλος.
:goodpost:
Ρίξε πάνω σου καμμιά ζακέτα. ¨Εχει ψυχράνει ο καιρός...

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 02 Δεκ 2020, 12:47

Τι μάρκα ποδήλατο έχει ;

Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος » 02 Δεκ 2020, 12:51

Ο υπουργός Ανάπτυξης σχολίασε το θέμα που προέκυψε με την βόλτα του Μητσοτάκη

Νέα δεδομένα σχετικά με την ατομική άθληση των πολιτών εν μέσω της απαγόρευσης κυκλοφορίας, έφερε το πρωί της Τετάρτης ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα» και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα που έχει προκύψει με την βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάρνηθα, την περασμένη Κυριακή.

Αρχικά ο κ. Γεωργιάδης άσκηση κριτική στην αντιπολίτευση για τα θέματα που ασχολείται και στη συνέχεια είπε: «Ο κάθε Έλληνας πολίτης, όχι ο Πρωθυπουργός, αν πάει για γυμναστική... Κάνει το μήνυμά του και πει "πάνω για άθληση", την ώρα που κάνει την άθληση είναι υποχρεωμένος να φοράει μάσκα».

Όταν η παρουσιάστρια Μαρία Αναστασοπούλου του επεσήμανε πως «για άθληση πάμε στην γειτονιά μας», ο Υπουργός απάντησε: «Δεν μου λέτε κυρία Αναστασοπούλου... Όλος αυτός ο κόσμος που είναι στην Πάρνηθα και το Τατόι κάθε Κυριακή και κάθε Σάββατο από γύρω από τα Βασιλικά Κτήματα πηγαίνει; Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας;», ενώ αμέσως μετά συμπλήρωσε: «Προφανώς επιτρέπεται να κάνεις άθληση και στην Πάρνηθα και στο Τατόι».

Τότε λοιπόν η παρουσιάστρια τού είπε πάλι: «Μπορούμε να στέλνουμε 6, να παίρνουμε τα αυτοκίνητά μας και να πηγαίνουμε», με τον κ. Γεωργιάδη να απαντά: «Και αν δεν το ξέρετε, είναι γεμάτη η Πάρνηθα από κόσμο που πηγαίνει στο δάσος. Και καλά κάνουν και πηγαίνουν. Κανείς δεν είπε να μην κάνουμε άθληση. Μέσα στην απαγόρευση κυκλοφορίας υπάρχει η παράγραφος 6 που λέει οτι πηγαίνω για ατομική άθληση».
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"

Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος » 02 Δεκ 2020, 12:54

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε:
01 Δεκ 2020, 23:16
Golden Age έγραψε:
01 Δεκ 2020, 18:52
01 Δεκ 2020, 16:03
Προσωπικά είμαι αντικαραντινιστής οπότε εύχομαι στο Μητσοτάκη να ξανακάνει ποδηλατάδα. Αυτό που με χαλάει είναι η φωτογραφία
του με τους εντουράδες. Θα έπρεπε να απαγορεύεται δια ροπάλου το enduro σε μέρη όπως η Πάρνηθα.
Μα αυτός την επιβάλλει την καραντίνα! :102:

Τί θα πει να ξανακάνει ποδηλατάδα; Ας καταργήσει την καραντίνα και ας κάνει όσες ποδηλατάδες θέλει.

Ή υπάρχει θέμα και πρέπει να 'μαστε προσεκτικοί ή δεν υπάρχει, οπότε γιατί έχουμε τα μέτρα;
Aυτό είναι ένα σημαντικό θέμα που θα έπρεπε να απαντηθεί, είναι αλήθεια. Απλώς, λέω πως δε με ενοχλεί η ποδηλατάδα του αυτή καθαυτή.

Το θέμα είναι όπως και με τα κομματικά φερέφωνα ότι δεν έχει ενσυναίσθηση.
Για να το πω αλλιώς ακόμα και να έκανε τζόκινγκ κοντά στην οικεία του, το θέμα θα ήταν το ίδιο.
Άλλο τι κάνει ο κυρ Μήτσος από τα Πατήσια ή ο Ιάκωβος από το Χαλάνδρι.
Όταν έχεις κλείσει την κοινωνία και την οικονομία στο σπίτι και τα έχεις κάνει μαντάρα με μία δύσκολη κατάσταση να εξελίσσεται δυναμικά, αποφεύγεις τέτοιες εικόνες με χαμόγελα κιόλας σαν να μη τρέχει τίποτα.

Αλλά βλέπουμε τα κομματικά φερέφωνα και διάφορους ψευτονταήδες να κιοτεύουν ή να πουλάνε τρέλα...Μου αρέσει που έκραζαν τους ζαίους όταν αποδεικνύονται ίδιοι και χειρότεροι.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"

Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης » 02 Δεκ 2020, 12:55

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος σοβαρά και κυρίως αντικειμενικά (τι ζητάω ο άνθρωπος στο πχορουμ :smt005: ) τι ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις; Μπορεί ο πρωθυπουργός να βρεθεί για άσκηση (και όχι για τέλεση καθηκόντων) τόσο μακριά από τον τόπο κατοικίας του; Ακόμη, με ποια δικαιολογία βρέθηκε στο ίδιο σημείο η σύζυγός του; Γιατί ορθό μεν το κράξιμο σε κόκκινους ιεχωβάδες, ανταρσύους, Βαρουφάκηδες κλπ ή ακόμα και στον απλό πολίτη που προβαίνει σε παραβίαση, θα ήθελα όμως να ξέρω τι ισχύει και εδώ.

Ευχαριστώ.

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 02 Δεκ 2020, 12:59

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 02 Δεκ 2020, 13:07

Αρχέλαος έγραψε:
02 Δεκ 2020, 12:54
01 Δεκ 2020, 23:16
Golden Age έγραψε:
01 Δεκ 2020, 18:52

Μα αυτός την επιβάλλει την καραντίνα! :102:

Τί θα πει να ξανακάνει ποδηλατάδα; Ας καταργήσει την καραντίνα και ας κάνει όσες ποδηλατάδες θέλει.

Ή υπάρχει θέμα και πρέπει να 'μαστε προσεκτικοί ή δεν υπάρχει, οπότε γιατί έχουμε τα μέτρα;
Aυτό είναι ένα σημαντικό θέμα που θα έπρεπε να απαντηθεί, είναι αλήθεια. Απλώς, λέω πως δε με ενοχλεί η ποδηλατάδα του αυτή καθαυτή.

Το θέμα είναι όπως και με τα κομματικά φερέφωνα ότι δεν έχει ενσυναίσθηση.
Για να το πω αλλιώς ακόμα και να έκανε τζόκινγκ κοντά στην οικεία του, το θέμα θα ήταν το ίδιο.
Άλλο τι κάνει ο κυρ Μήτσος από τα Πατήσια ή ο Ιάκωβος από το Χαλάνδρι.
Όταν έχεις κλείσει την κοινωνία και την οικονομία στο σπίτι και τα έχεις κάνει μαντάρα με μία δύσκολη κατάσταση να εξελίσσεται δυναμικά, αποφεύγεις τέτοιες εικόνες με χαμόγελα κιόλας σαν να μη τρέχει τίποτα.

Αλλά βλέπουμε τα κομματικά φερέφωνα και διάφορους ψευτονταήδες να κιοτεύουν ή να πουλάνε τρέλα...Μου αρέσει που έκραζαν τους ζαίους όταν αποδεικνύονται ίδιοι και χειρότεροι.
Τι έχει παιχτεί με την λέξη ενσυναίσθηση και ξαφνικά την χρησιμοποιούν όλοι;

Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος » 02 Δεκ 2020, 13:10

Παλαιοελλαδίτης έγραψε:
02 Δεκ 2020, 12:55
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος σοβαρά και κυρίως αντικειμενικά (τι ζητάω ο άνθρωπος στο πχορουμ :smt005: ) τι ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις; Μπορεί ο πρωθυπουργός να βρεθεί για άσκηση (και όχι για τέλεση καθηκόντων) τόσο μακριά από τον τόπο κατοικίας του; Ακόμη, με ποια δικαιολογία βρέθηκε στο ίδιο σημείο η σύζυγός του; Γιατί ορθό μεν το κράξιμο σε κόκκινους ιεχωβάδες, ανταρσύους, Βαρουφάκηδες κλπ ή ακόμα και στον απλό πολίτη που προβαίνει σε παραβίαση, θα ήθελα όμως να ξέρω τι ισχύει και εδώ.

Ευχαριστώ.

Αδ. Γεωργιάδης: Κάθε Έλληνας μπορεί να στέλνει SMS και να πηγαίνει στην Πάρνηθα
[mitsotakis-podilato.jpg]
Ο υπουργός Ανάπτυξης σχολίασε το θέμα που προέκυψε με την βόλτα του Μητσοτάκη

Νέα δεδομένα σχετικά με την ατομική άθληση των πολιτών εν μέσω της απαγόρευσης κυκλοφορίας, έφερε το πρωί της Τετάρτης ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα» και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα που έχει προκύψει με την βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάρνηθα, την περασμένη Κυριακή.

Αρχικά ο κ. Γεωργιάδης άσκηση κριτική στην αντιπολίτευση για τα θέματα που ασχολείται και στη συνέχεια είπε: «Ο κάθε Έλληνας πολίτης, όχι ο Πρωθυπουργός, αν πάει για γυμναστική... Κάνει το μήνυμά του και πει "πάνω για άθληση", την ώρα που κάνει την άθληση είναι υποχρεωμένος να φοράει μάσκα».

Όταν η παρουσιάστρια Μαρία Αναστασοπούλου του επεσήμανε πως «για άθληση πάμε στην γειτονιά μας», ο Υπουργός απάντησε: «Δεν μου λέτε κυρία Αναστασοπούλου... Όλος αυτός ο κόσμος που είναι στην Πάρνηθα και το Τατόι κάθε Κυριακή και κάθε Σάββατο από γύρω από τα Βασιλικά Κτήματα πηγαίνει; Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας;», ενώ αμέσως μετά συμπλήρωσε: «Προφανώς επιτρέπεται να κάνεις άθληση και στην Πάρνηθα και στο Τατόι».

Τότε λοιπόν η παρουσιάστρια τού είπε πάλι: «Μπορούμε να στέλνουμε 6, να παίρνουμε τα αυτοκίνητά μας και να πηγαίνουμε», με τον κ. Γεωργιάδη να απαντά: «Και αν δεν το ξέρετε, είναι γεμάτη η Πάρνηθα από κόσμο που πηγαίνει στο δάσος. Και καλά κάνουν και πηγαίνουν. Κανείς δεν είπε να μην κάνουμε άθληση. Μέσα στην απαγόρευση κυκλοφορίας υπάρχει η παράγραφος 6 που λέει οτι πηγαίνω για ατομική άθληση».

Αντιπαραβολή με

– Μπορώ να τρέξω ή να κάνω ποδήλατο από Δήμο σε Δήμο όταν κάνω προπόνηση πολλών χιλιομέτρων ή πρέπει αυστηρά να βρίσκομαι στα όρια του δήμου μου;

Για το τρέξιμο είναι σίγουρα πλησίον της κατοικίας εντός του Δήμου. Για το ποδήλατο δεν έχει ξεκαθαρισθεί ακόμα, αλλά νομίζω είναι λογικό επειδή γίνονται μεγαλύτερες διαδρομές να μπορεί κάποιος να βγει και εκτός ορίων του Δήμου. Αρκεί να είναι φανερό ότι κάνει άθληση και δεν έχει βγει για ψώνια.

– Αν για παράδειγμα μένω στο κέντρο, μπορώ να πάρω το αυτοκίνητό μου, να πάω στην Πάρνηθα να τρέξω και να επιστρέψω σπίτι μου;

Όχι, με βάση τις πληροφορίες που έχουμε.

– Αν μένω στα βόρεια προάστεια μπορώ να πάω στη Βουλιαγμένη για άσκηση κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα;

Και πάλι όχι με βάση τις πληροφορίες που έχουμε. Αν και προτείναμε συγκεκριμένο μοντέλο μετακινήσεων, η Πολιτική Προστασία είναι κάθετα αντίθετη στο να επιτρέψει εκτεταμένες μετακινήσεις με αυτοκίνητο λόγω μετάβασης σε χώρους άθλησης.

https://runnfun.gr/o-g-mavrotas-apanta- ... ki-askisi/

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 02 Δεκ 2020, 13:11

αρθρο στο news247 για το θεμα
Ο πρωθυπουργός έκανε φάουλ, ο πέτσινος λαϊκισμός δεν το δικαιολογεί…

Σπεύδω εξαρχής να πω ότι δεν θεωρώ αυτό που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης- και αποτυπώθηκε στη γνωστή φωτογραφία- έγκλημα καθοσιώσεως. Χιλιάδες Έλληνες βγαίνουν έξω για να τρέξουν, να περπατήσουν ή (λιγότεροι) να κάνουν ποδήλατο. Φυσικά, δεν μπορούν να πάνε στην Πάρνηθα. Αλλά, εντάξει, για τον πρωθυπουργό πρόκειται.

Η υπόθεση στράβωσε από την απάντηση που έδωσε ο κ. Πέτσας. H οποία είναι μνημείο αφόρητου λαϊκισμού και άθλια διαστρέβλωση της αλήθειας. Ιδού γιατί:

Πρώτον, διότι ο πρωθυπουργός δεν κατηγορήθηκε «επειδή είναι ανθρώπινος». Οσα σχόλια διάβασα εγώ επέκριναν τον πρωθυπουργό επειδή φωτογραφήθηκε δίπλα σε άλλους χωρίς μέτρα προστασίας.

Δεύτερον, διότι ουδείς ζήτησε από τον πρωθυπουργό «να αρνηθεί να μιλήσει ή να φωτογραφηθεί με κάποιον». Ομως, την ώρα που ο ίδιος, η κυβέρνηση και σύμπαντες οι ειδικοί ομνύουν στην ατομική ευθύνη(τήρηση αποστάσεων, μάσκα)η φωτογράφισή του αυτή στέλνει ακριβώς το αντίθετο σήμα. Αρα, ήταν λάθος.

Τρίτον, διότι το γεγονός ότι «ο κ. Τσίπρας ήταν στο κότερο με πούρα» δεν δικαιολογεί τον κ. Μητσοτάκη να είναι στην Πάρνηθα έτσι όπως ήταν. Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Τσίπρας δεν διέπραξε καμιά παρανομία πηγαίνοντας στο κότερο. Η πράξη του ήταν πολιτικά αποδοκιμαστέα για ευνόητους λόγους. Ο Τσίπρας πλήρωσε εκείνο το λάθος του. Τι θέλει να μας πει ο κ. Πέτσας; Ότι επειδή ο πρωθυπουργός Τσίπρας έκανε διακοπές σε κότερο, δικαιούται ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης να παραβιάζει τις απαγορεύσεις που ο ίδιος έχει επιβάλει; Δεν καταλαβαίνει ότι αυτά είναι άθλιοι συμψηφισμοί και πέτσινες δικαιολογίες;

Λοιπόν, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο πρωθυπουργός έκανε φάουλ. Στον αθλητισμό τα φάουλ τιμωρούνται. Εδώ δεν υπάρχει διαιτητής για να επιβάλει τιμωρία. Γι’ αυτό ο πρωθυπουργός οφείλει να αυτοτιμωρηθεί. Και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος και να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες.

ΥΓ: Η συντριπτική πλειονότητα των μέσων ενημέρωσης που πρόβαλε-και σωστά- πέρσι την είδηση για τον Τσίπρα στο κότερο, εξαφάνισε τη σημερινή με τον Μητσοτάκη στην Πάρνηθα. Πρόκειται για πλήρη απαξίωση της ενημέρωσης. Ντροπή και ξεφτίλα γι’ αυτήν τη δημοσιογραφία.
https://www.news247.gr/gnomes/giwrgos-k ... 67829.html
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 02 Δεκ 2020, 13:26

Παλαιοελλαδίτης έγραψε:

Ευχαριστώ.
Σοβαρά και αντικειμενικά απαγορεύεται να βρεθείς τόσο μακριά απο το σπίτι σου για σωματική άθληση, αλλά επίσης σοβαρά και αντικειμενικά δεν υπάρχει καμία καραντίνα ούτε για τον Μητσοτάκη, ούτε για τον Τσίπρα ούτε για κανέναν αρχηγό κόμματος.
Ο Μητσοτάκης έκανε φάουλ που φωτογραφήθηκε χωρίς μάσκα, ωστόσο πρόκειται για ενα επικοινωνιακό φάουλ χωρίς κάποιο ουσιαστικό διακύβευμα.
Είναι ίσης σημασίας με το οτι ο Τσίπρας μπέρδευε την Λέσβο με την Μυτιλήνη, δηλαδή για να ασχοληθεί ο βαξεβάνης και το τουίτερ καμιά βδομάδα και μετά να ξεχαστεί.
Αντε να φτάσει και τις 30 σελίδες στο φόρουμ.

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 02 Δεκ 2020, 13:30

Εγώ διαφωνώ με αυτούς που λένε δεν είναι σοβαρό το θέμα. Είναι σοβαρότατο. Σε άλλες χώρες ειδικοί και υπουργοί που παραβίασαν τα μέτρα της καραντίνας παραιτήθηκαν. Εδώ είχαμε τον πρωθυπουργό να παραβιάζει τα μέτρα της καραντίνας και οχι μόνο δεν υπήρχε ούτε μια συγνώμη αλλά οι Πετσοαδωνομπογδάνοι πάνε να βγούνε και από πάνω με αστείες δικαιολογίες. Αυτό δείχνει τη λογική τους. Και ας μην ξεχνάμε οτι ο Κούλης πριν 2 εβδομάδες συναντήθηκε με τον Ιερώνυμο που ήταν σε καραντίνα. Και οτι ο Πατούλης ενώ είχε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και είχε κάνει το τεστ ηδη γυρνούσε στους σταθμούς και στις αιμοδοσίες.

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 02 Δεκ 2020, 13:33

gassim έγραψε:
02 Δεκ 2020, 13:26
Παλαιοελλαδίτης έγραψε:

Ευχαριστώ.
Σοβαρά και αντικειμενικά απαγορεύεται να βρεθείς τόσο μακριά απο το σπίτι σου για σωματική άθληση, αλλά επίσης σοβαρά και αντικειμενικά δεν υπάρχει καμία καραντίνα ούτε για τον Μητσοτάκη, ούτε για τον Τσίπρα ούτε για κανέναν αρχηγό κόμματος.
Ο Μητσοτάκης έκανε φάουλ που φωτογραφήθηκε χωρίς μάσκα, ωστόσο πρόκειται για ενα επικοινωνιακό φάουλ χωρίς κάποιο ουσιαστικό διακύβευμα.
Είναι ίσης σημασίας με το οτι ο Τσίπρας μπέρδευε την Λέσβο με την Μυτιλήνη, δηλαδή για να ασχοληθεί ο βαξεβάνης και το τουίτερ καμιά βδομάδα και μετά να ξεχαστεί.
Αντε να φτάσει και τις 30 σελίδες στο φόρουμ.
Οκ αν εγώ κυκλοφορήσω στο δρόμο χωρίς μάσκα πάω για σωματική άθληση 50 χιλιόμετρα μακριά, συναντηθώ με 6 άτομα χωρίς μάσκα και φωτογραφηθώ μαζί τους και με σταματήσει ένας αστυνομικός θα του πω μην μου βάζεις πρόστιμο ήταν ένα απλό επικοινωνιακό φάουλ σαν του Κούλη happy traveller.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών