Η αμηχανία του Πλακιωτάκη
Re: Η αμηχανία του Πλακιωτάκη
Με Ελληνικους υποτιτλους
- Eθνικοκοινωνιστης
βρειτε τις διαφορες

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- ΜπλεΜπουμπυς

Παρότι καλό χιούμορ ο Πάνος εννοούσε τον κάθε πρωθυπουργό γενικά. Δεν κάνουν διακρίσεις στο προσωπικό τους.
- ΜπλεΜπουμπυς
Απίστευτη τηλεφωνική συνομιλία του Ζαραλίκου-Πλακιωτάκη με τον
@zaralikos
.
ΠΟΙΟΣ Χ€ΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ?
@zaralikos
.
ΠΟΙΟΣ Χ€ΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ?
πρωθυπουργό που τον έχει χέσει το κεφάλαιο
https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oiko ... askaridis/
Παραιτήθηκε από τo ΔΣ της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών ο Πάνος Λασκαρίδης
Eπιστολή παραίτησης από το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών με αιχμές έστειλε ο πλοιοκτήτης Πάνος Λασκαρίδης στην οποία αναφέρει:
“Θα ήθελα με αυτή την επιστολή να σας γνωστοποιήσω την παραίτησή μου από το συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και την ίδια την Ένωση. Παραιτούμαι γιατί δεν πρόκειται με την παρουσία μου να ευλογήσω τη συνεχιζόμενη προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρα που έχουν αναλάβει ορισμένοι μέσα από την Ένωση, μαζί με διάφορα media εγνωσμένης «αξιοπιστίας».
Στους μεν συναδέλφους μου, τουλάχιστον σε όλους εκείνους που δεν συμμετέχουν σε αυτή τη φαρσοκωμωδία, απολογούμαι ειλικρινώς εάν τους προκάλεσα την οποιαδήποτε δυσφορία και αγανάκτηση, όπως τους αρμόζει από έναν συνάδελφο που άθελά του, με τον αθυρόστομο λόγο του (που όμως βάναυσα κακοποιήθηκε από «δημοσιογράφους») τους στενοχώρησε και τους προσέβαλε – όπως άλλωστε έκανα ήδη από την πρώτη μέρα και στον Κύριο Πρωθυπουργό και στον Κύριο Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας.
Παραιτήθηκε από τo ΔΣ της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών ο Πάνος Λασκαρίδης
Eπιστολή παραίτησης από το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών με αιχμές έστειλε ο πλοιοκτήτης Πάνος Λασκαρίδης στην οποία αναφέρει:
“Θα ήθελα με αυτή την επιστολή να σας γνωστοποιήσω την παραίτησή μου από το συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και την ίδια την Ένωση. Παραιτούμαι γιατί δεν πρόκειται με την παρουσία μου να ευλογήσω τη συνεχιζόμενη προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρα που έχουν αναλάβει ορισμένοι μέσα από την Ένωση, μαζί με διάφορα media εγνωσμένης «αξιοπιστίας».
Στους μεν συναδέλφους μου, τουλάχιστον σε όλους εκείνους που δεν συμμετέχουν σε αυτή τη φαρσοκωμωδία, απολογούμαι ειλικρινώς εάν τους προκάλεσα την οποιαδήποτε δυσφορία και αγανάκτηση, όπως τους αρμόζει από έναν συνάδελφο που άθελά του, με τον αθυρόστομο λόγο του (που όμως βάναυσα κακοποιήθηκε από «δημοσιογράφους») τους στενοχώρησε και τους προσέβαλε – όπως άλλωστε έκανα ήδη από την πρώτη μέρα και στον Κύριο Πρωθυπουργό και στον Κύριο Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γ. Σεφερτζής: Δεν υπάρχει σημείο επιστροφής για την κυβέρνηση - Σε αμηχανία η αντιπολίτευση
από Kauldron » 26 Φεβ 2025, 00:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 92 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
26 Φεβ 2025, 00:36
-