Για αυτό ακριβώς έγραψα ότι εκφράζεται τσαπατσούλικα και για αυτό και τον έδιωξαν. Εκτιμώ ότι δεν ήθελε να πει κάτι τέτοιο.Σενέκας έγραψε: ↑04 Απρ 2024, 19:00Αυτό έκανε. Είπε επι λέξη "για τη δολοφονία φταίει το διαδίκτυο", τα social media και οι φωτο που ανέβαζε. Και συμπλήρωσε κιόλας ότι "και 100 αστυνομικούς να είχε το τμήμα, θα την είχε σφάξει". "Θέλει προσοχή" είχε, υπονοώντας ότι το θύμα "δεν πρόσεχε"ST48410 έγραψε: ↑04 Απρ 2024, 18:48
Δεν μπορεί να διαφωνήσει κάποιος με αυτό. Εκφράστηκε όμως με τρόπο άκομψο και επειδή είναι γενικώς τσαπατσούλης στις διατυπώσεις του, πολλοί θα μπορούσαν να νομίζουν ότι ρίχνει το βάρος της δολοφονίας στην συμπεριφορά της κοπέλας. Σαν να έλεγε ότι με την συμπεριφορά της προκάλεσε την δολοφονία της. Πιστεύω ότι δεν ήθελε να πει κάτι τέτοιο. Όμως δεν αρκεί.
Διεγράφη ο Σφακιανάκης
Re: Διεγράφη ο Σφακιανάκης
- Fata_Morgana
Ε τότε δεν υπάρχει λόγος να συνδυάζουμε το τι ανεβάζε ατα σοσιαλ με τη δολοφονία.ST48410 έγραψε: ↑04 Απρ 2024, 19:32Δεν θα ξανακάνουμε για εκατοστή φορά την ίδια συζήτηση που έχουμε κάνει για τους βιασμούς. Δεν σου έγραψα εγώ ότι δεν φταίει ο δολοφόνος.Fata_Morgana έγραψε: ↑04 Απρ 2024, 18:59Εγώ. Δεν φταίνε οι φώτο για τη δολοφονια. Φταίει ο δολοφόνος. Δε ξέρω τι πιο ξεκάθαρο.
Εσύ αν δεν θέλεις μην το συνδυάσεις. Όλοι οι υπόλοιποι καταλαβαίνουν ότι ένα διαταραγμένο άτομο μπορεί με αφορμή αναρτήσεις στα social, να οδηγηθεί σε ακραίες πράξεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι δικαιολογείται η πράξη του. Απλά σου εξηγεί τι μπορεί να τον ώθησε σε αυτή. Όταν λέμε ότι κάτι γίνεται αφορμή για να κάνει κάποιος κάτι δεν εννοούμε ότι καλώς το κάνει.Fata_Morgana έγραψε: ↑04 Απρ 2024, 19:37Ε τότε δεν υπάρχει λόγος να συνδυάζουμε το τι ανεβάζε ατα σοσιαλ με τη δολοφονία.ST48410 έγραψε: ↑04 Απρ 2024, 19:32Δεν θα ξανακάνουμε για εκατοστή φορά την ίδια συζήτηση που έχουμε κάνει για τους βιασμούς. Δεν σου έγραψα εγώ ότι δεν φταίει ο δολοφόνος.Fata_Morgana έγραψε: ↑04 Απρ 2024, 18:59Εγώ. Δεν φταίνε οι φώτο για τη δολοφονια. Φταίει ο δολοφόνος. Δε ξέρω τι πιο ξεκάθαρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 04 Απρ 2024, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αυτο που εγραψες αφορα εμενα ...? οτι δηλαδη πρεπει να φυγω απο το φορουμ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
η δηλωση Φφακιανακη μετα τη διαγραφη ...
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ite-video/«Όταν δύο άνθρωποι έχετε μία σχέση και χωρίζετε, όταν γράφει ο ένας κι ο άλλος στα κοινωνικά δίκτυα "περνάω καλά", αυτός που δεν περνάει καλά έχει θέμα. Κι όταν είναι ψυχικά άρρωστος κάνει πράγματα που δεν πρέπει».
«Καταδικάζω τον φόνο της Κυριακής, καταδικάζω την Ελληνική Αστυνομία, είμαι ενάντια στους φονιάδες και τους δολοφόνους, όμως είμαι υπέρ της αλήθειας κι αυτό είναι μια αλήθεια όσο κι αν πειράζει κάποιους. Εγώ θα την πω, όσο μεγάλο κι αν είναι το τίμημα. Είχα ένα τηλέφωνο από τον κύριο Χαρδαλιά ότι θα είμαι εκτός ομάδας. Το δέχτηκα, να είναι καλά» προσθέτει.
- Fata_Morgana
Φυσικά και υπάρχει αφορμή. Να καταδεικνυουμε τη σωστή. Η αφορμή του ήταν οτι τον χώρισε.ST48410 έγραψε: ↑04 Απρ 2024, 19:40Εσύ αν δεν θέλεις μην το συνδυάσεις. Όλοι οι υπόλοιποι καταλαβαίνουν ότι ένα διαταραγμένο άτομο μπορεί με αφορμή μια αναρτήσεις στα social, να οδηγηθεί σε ακραίες πράξεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι δικαιολογείται η πράξη του. Απλά σου εξηγεί τι μπορεί να τον ώθησε σε αυτή. Όταν λέμε ότι κάτι γίνεται αφορμή για να κάνει κάποιος κάτι δεν εννοούμε ότι καλώς το κάνει.Fata_Morgana έγραψε: ↑04 Απρ 2024, 19:37Ε τότε δεν υπάρχει λόγος να συνδυάζουμε το τι ανεβάζε ατα σοσιαλ με τη δολοφονία.
Μια ανάρτηση στα σοσιαλ Μπορεί να σε θυμώσει, να σε στενοχώρησει κτλ να σε φτάσει σε ακραίες καταστάσεις δεν θα σε φτάσει. Το μυαλό σου από την άλλη μπορεί να σε φτάσει σε ακραίες καταστάσεις. Και χωρίς "αφορμές ".
Ναι, παρακάτω;
Αυτό είναι πρόβλημα όποιου ψάχνεται με τα κανάλια και τα πρωτοσέλιδα. Δηλαδή τους φαστφουντάκηδες, τύπου "ρίξε απ' όλα μάστορα για να πουλήσω άποψη".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και γιατί δεν την σκότωσε την στιγμή του χωρισμού και περίμενε κάτι μήνες, αν ο χωρισμός ήταν η αιτία;Fata_Morgana έγραψε: ↑04 Απρ 2024, 19:47
Φυσικά και υπάρχει αφορμή. Να καταδεικνυουμε τη σωστή. Η αφορμή του ήταν οτι τον χώρισε.
ΚΙ εσύ εσύ τώρα τι λες; Να μην χωρίζουνε οι γυναίκες;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Όποιος είναι σε τέτοιες φάσεις, είναι πανεύκολο να βρει αφορμές. Και κυρίως να τις προσωποποιήσει.Fata_Morgana έγραψε: ↑04 Απρ 2024, 19:47Φυσικά και υπάρχει αφορμή. Να καταδεικνυουμε τη σωστή. Η αφορμή του ήταν οτι τον χώρισε.ST48410 έγραψε: ↑04 Απρ 2024, 19:40Εσύ αν δεν θέλεις μην το συνδυάσεις. Όλοι οι υπόλοιποι καταλαβαίνουν ότι ένα διαταραγμένο άτομο μπορεί με αφορμή μια αναρτήσεις στα social, να οδηγηθεί σε ακραίες πράξεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι δικαιολογείται η πράξη του. Απλά σου εξηγεί τι μπορεί να τον ώθησε σε αυτή. Όταν λέμε ότι κάτι γίνεται αφορμή για να κάνει κάποιος κάτι δεν εννοούμε ότι καλώς το κάνει.Fata_Morgana έγραψε: ↑04 Απρ 2024, 19:37
Ε τότε δεν υπάρχει λόγος να συνδυάζουμε το τι ανεβάζε ατα σοσιαλ με τη δολοφονία.
Μια ανάρτηση στα σοσιαλ Μπορεί να σε θυμώσει, να σε στενοχώρησει κτλ να σε φτάσει σε ακραίες καταστάσεις δεν θα σε φτάσει. Το μυαλό σου από την άλλη μπορεί να σε φτάσει σε ακραίες καταστάσεις. Και χωρίς "αφορμές ".

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Από που να ξέρω εγώ τα εσωτερικά του φορουμ;
Είμαι η τελευταία που θα μάθω το οτιδήποτε και με καθυστέρηση χρόνου το λιγότερο.
Καμία σχέση για την ΝΔ το έγραψα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Δεν είμαι ειδικός για να πω κάτι παραπάνω. Λείπει κι ο Χαοτικός που ήξερε από αυτά.Fata_Morgana έγραψε: ↑04 Απρ 2024, 19:47Φυσικά και υπάρχει αφορμή. Να καταδεικνυουμε τη σωστή. Η αφορμή του ήταν οτι τον χώρισε.
Έτσι όπως απλοϊκά το καταλαβαίνω, το ότι τον χώρισε είναι προφανώς η πηγή του θυμού. Η κάθε νέα ανάρτηση μπορεί όμως να πυροδοτεί μια νέα έκρηξη ζήλιας. Κι αν ο άλλος είναι ψυχολογικά ασταθής, μια τέτοια έκρηξη ίσως οδηγεί σε τέτοιες ακραίες πράξεις.
Είναι λογικό να υποθέσουμε ότι αν έστεκε καλά δεν θα έκανε επίθεση μπροστά σε αστυνομικό τμήμα όπου κινδύνευε και να συλληφθεί και να φάει κάποια σφαίρα αν αντιδρούσε ο αστυνομικός.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Aυτονοητες για μας.nostromos έγραψε: ↑04 Απρ 2024, 19:30εδω δεν συζηταμε τις αυτονοητες ευθυνες της αστυνομιας ... συζηταμε τα μετρα αυτοπροστσιας των γυναικων σε περιπτωσεις κινδυνου ...κρατα χαμηλο προφιλ ... αυτο που ειπε ο Σφακιανακης ηταν σωστοGeorge_V έγραψε: ↑04 Απρ 2024, 19:24Αυτο ακριβως ειπε και μην πας να τον δικαιολογησεις.
Και βασικα εκανε διπλη μαλακια γιατι πηγε να ξεπλυνει την Αστυνομια και τα εκανε χειροτερα παρουσιαζοντας τους αστυνομικους να μην μπορουν να αντιμετωπισουν εναν ψυχακια. Για εναν παραφρονα μιλαμε και οχι για τον Ραμπο.
Αν οι αστυνομικοι ειχαν κανει τη δουλεια τους σωστα (ειχαν λαβει υποψιν τους την απειλη, ειχαν συνοδευσει το θυμα σπιτι του και ειχαν θεσει σε παρακολουθηση τον υποπτο γιατι propable cause) τιποτα απο ολα αυτα δεν θα ειχε συμβει.
Το οτι καποιος ειναι ψυχακιας και stalker δεν απαλλασει την αστυνομια απο τις ευθυνες της (and i quote on that "και 100 αστυνομικοι να ηταν θα την ειχε σφαξει" γιατι ψυχακιας αφου) και δεν αποτελει δικαιολογια.
Η Αστυνομια ειναι εκει to serve and protect. Αν δεν μπορει να το κανει ας πανε να κανουν αλλη δουλεια και ας ερθει καποιος που μπορει.
Ο Σφακιανακης ομως πηγε να τις ξεπλυνει και τα κανε και δυο φορες σκατα παρουσιαζοντας τους ως ανικανους να αντιμετωπισουν εναν τρελο.
Μονο για αυτο καλως διεγράφη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 04 Απρ 2024, 20:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 877 Απαντήσεις
- 13636 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
01 Αύγ 2024, 17:40
-
-
Νέα δημοσίευση Διεγράφη ο Καρατζαφέρης από το ΛΑΟΣ
από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 07 Μαρ 2025, 19:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 1547 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
12 Μαρ 2025, 03:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διεγράφη ο Σαράκης από την ΚΟ της Ελληνικής Λύσης
από phorumaster » 18 Ιουν 2024, 17:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 25 Απαντήσεις
- 943 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
04 Ιούλ 2024, 23:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διεγραφη ο Ταμηλος γιατι ειπε τα αυτονοητα.
από Alex Amsterdam » 26 Μαρ 2024, 19:19 » σε Εσωτερική Πολιτική - 65 Απαντήσεις
- 2233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lagavulis
27 Μαρ 2024, 14:33
-