Btw δεν ξέρω πως τα σημειώνετε εκεί κάτω στην Πρώτη φορά αριστερά όμως εδώ πριν μερικά χρόνια τα σημειώσαμε σε όλα τα γήπεδα.

Οι eurogenders κι οι μπολσεβίκοι μετά κράζανε πόσο ισχυρός είναι ο φασισμός εδώ.
κάφροι χουλιγκάνοι όχι κανονικοί άνθρωποι.Northerner έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 13:58Χρόνια πολλά Μεγάλε! Η ιδέα σου ζει!
Btw δεν ξέρω πως τα σημειώνετε εκεί κάτω στην Πρώτη φορά αριστερά όμως εδώ πριν μερικά χρόνια τα σημειώσαμε σε όλα τα γήπεδα.
Οι eurogenders κι οι μπολσεβίκοι μετά κράζανε πόσο ισχυρός είναι ο φασισμός εδώ.
εγώ προσδιορίζομαι ως σκληρός δεξιός. δεν έχω καμία σχέση σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο με τις ιδέες της αριστεράς.
Όπως ξέρουμε όλοι, η ΧΑ είναι εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα όχι δεξιό. Για αυτό και κανένα σκληρό ευρωπαϊκό κόμμα δεν τη δέχεται στην ομάδα του στο ευρωκοινοβούλιο. Θεωρούν δυσφήμηση τη ταύτιση με τη ΧΑ. Ειδικά ο Νετανιάχου δεν πρέπει να χωνεύει καθόλου τη ΧΑ. Δεν σου λέω καν τι θα ψηφίσεις. Αισθάνεσαι Έλληνας πατριώτης ή θαυμαστής των Γερμανών εθνικοσοσιαλιστών;
Στα εκατοντάδες έντυπα γεμάτα Ελλάδα και Ελληνικό πολιτισμό μοστράρεις το ένα της εξαίρεσης, πάμε παρακάτωsouthern έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 15:21Όπως ξέρουμε όλοι, η ΧΑ είναι εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα όχι δεξιό. Για αυτό και κανένα σκληρό ευρωπαϊκό κόμμα δεν τη δέχεται στην ομάδα του στο ευρωκοινοβούλιο. Θεωρούν δυσφήμηση τη ταύτιση με τη ΧΑ. Ειδικά ο Νετανιάχου δεν πρέπει να χωνεύει καθόλου τη ΧΑ. Δεν σου λέω καν τι θα ψηφίσεις. Αισθάνεσαι Έλληνας πατριώτης ή θαυμαστής των Γερμανών εθνικοσοσιαλιστών;
Με τόσο ισχυρά συνδικάτα που υπήρχαν τότε στη Γερμανία, με καμιά πενηνταριά εκατομμύρια εργάτες που κάθε δεύτερη Τετάρτη κατέβαιναν σε απεργία, με το SPD να έχει 15 εκατομμύρια μέλη και τους κομμουνιστές γύρω στα 7 εκατομμύρια...
δες εδώ ένα έντυπο που το εξώφυλλο του προάγει τον ελληνικό πολιτισμό. Η κοίμηση του Αδόλφουanax81 έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 17:40Στα εκατοντάδες έντυπα γεμάτα Ελλάδα και Ελληνικό πολιτισμό μοστράρεις το ένα της εξαίρεσης, πάμε παρακάτωsouthern έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 15:21Όπως ξέρουμε όλοι, η ΧΑ είναι εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα όχι δεξιό. Για αυτό και κανένα σκληρό ευρωπαϊκό κόμμα δεν τη δέχεται στην ομάδα του στο ευρωκοινοβούλιο. Θεωρούν δυσφήμηση τη ταύτιση με τη ΧΑ. Ειδικά ο Νετανιάχου δεν πρέπει να χωνεύει καθόλου τη ΧΑ. Δεν σου λέω καν τι θα ψηφίσεις. Αισθάνεσαι Έλληνας πατριώτης ή θαυμαστής των Γερμανών εθνικοσοσιαλιστών;
και όχι δεν με ενοχλεί ούτε ο Χίτλερ ούτε ο εθνικοσοσιαλισμός, αντίθετα Τραμπ και Νεντανιάχου είναι εμετός, δεν θα μου καίγονταν καρφάκι αν αμφότεροι καίγονταν στη πυρά, αυτοί και όλοι οι προσκυνημένοι ακροδεξιοί γλύφτες τους