αν αφαιρεσουμε τα φεικ νιουζ απ το κεφαλι σου, τι απομενει?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 16:17Οι διορισμένοι ζαίοι θίγονται που τους μπερδεύουν με τους απλούς 0.60ρηδες.
0.60 Η γραμμη μαζινο της παραταξης των ποινικων
Re: 0.60 Η γραμμη μαζινο της παραταξης των ποινικων
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
κάθε μέρα γίνεστε όλο και πιο γελοίοι
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
καθρεφτακι δηλαδη?
-
ναι είμαι σίγουρος ότι θα χαρείς πολύ το βράδυ των εκλογώνπήζον bot έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 16:21εγω παρακαλαω να μη γινει καμια μαλακια και δεν πατε καλα στις δημοτικες και διωξουν το ζαβο..Δημοκράτης έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 16:14μετράω αντίστροφα για την γιορτή καραγκιοζάκο
έχει να γίνει μεγάλο γλέντι σε 25 μερούλες

μεχρι 5 θα ειμαι πολυ οκ. μετα αρχιζει το ξυλο
- Dwarven Blacksmith
Δεν μιλούσα για σένα εγώ πάντως. Το βίντεο σχολίαζα.πήζον bot έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 16:31αν αφαιρεσουμε τα φεικ νιουζ απ το κεφαλι σου, τι απομενει?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 16:17Οι διορισμένοι ζαίοι θίγονται που τους μπερδεύουν με τους απλούς 0.60ρηδες.

οι απλοι εξηνταρηδες ειναι υπαρκτα προσωπα η φεικ νιουζ?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 16:45Δεν μιλούσα για σένα εγώ πάντως. Το βίντεο σχολίαζα.πήζον bot έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 16:31αν αφαιρεσουμε τα φεικ νιουζ απ το κεφαλι σου, τι απομενει?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 16:17Οι διορισμένοι ζαίοι θίγονται που τους μπερδεύουν με τους απλούς 0.60ρηδες.
ποιοι ειναι οι πληρωμενοι οι ποινικοι ή οι συριζαιοι.
ποιος ειναι δημοσιογραφος ο πορδοσαλτε ή ασανζ?
απομενει τιποτα μετα την αφαιρεση?
- Rocco Siffredi
γελιο εχει που λεει ο μητσοτακης στο τελος "χαιρομαι που με ρωτατε" 
ψιλοκλαιν για την συνταγματικη αναθεωρηση ειναι η ερωτηση τι ξεβρακωσε ο δημοσιος υπαλληλος κουλογλου
λες και οταν παει ο καθε πολιτικος για συνεντευξη δεν ειναι οι ερωτησεις μιλημενες απο πριν

ψιλοκλαιν για την συνταγματικη αναθεωρηση ειναι η ερωτηση τι ξεβρακωσε ο δημοσιος υπαλληλος κουλογλου
λες και οταν παει ο καθε πολιτικος για συνεντευξη δεν ειναι οι ερωτησεις μιλημενες απο πριν
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
το χαίρομαι που με ρωτάτε είναι σήμα κατατεθέν ατάκα του Κούλη ρε, σε όλους το λέει, και στον Πρωκτοσάλτε το είπε τότε που του έδωσε το χαρτάκι κάτω από το τραπέζι
όπου ακούς "χαίρομαι που με ρωτάτε" σημαίνει ότι έχει πέσει χαρτάκι και ο Πρόεδρος τώρα θα αποστομώσει τον κακό δημοσιογράφο με απάντηση που έχει προετοιμάσει από μέρες.
όπου ακούς "χαίρομαι που με ρωτάτε" σημαίνει ότι έχει πέσει χαρτάκι και ο Πρόεδρος τώρα θα αποστομώσει τον κακό δημοσιογράφο με απάντηση που έχει προετοιμάσει από μέρες.
ο μαρινακης εδωσε ολοκληρη συνεντευξη που τα διαβαζε απο χαρτι.
στον "εγκριτο" χατζηνικολαου.
εχει ξεφυγει η φαση. τον οκτωβρη κρινεται η ιστορια μας
στον "εγκριτο" χατζηνικολαου.
εχει ξεφυγει η φαση. τον οκτωβρη κρινεται η ιστορια μας
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Καλά κάνουν. Ο καημένος ο Αθανασίου μια φορά πήγε χωρίς χαρτάκι κι άρχισε να λέει για καθήκοντα. Έχει σώσει πολύ κόσμο το χαρτάκι.
Δεν τα ξέρω αυτά τα Μαζινώ του Συνταγματικού τόξου, αν και αναφέρατε πολύ χιουμοριστικά στιγμιότυπα, εμείς του Ελαφρολαικού Συνδέσμου έχουμε τοποθετηθεί πίσω από την γραμμή Ζήγκφριντ γιά να κρατήσουμε με νύχια και με δόντια το εφταράκι μας, ο Σάουθερν μας ξεφτιλίζει καθημερινώς με ωράριο και ρυθμούς 0.60

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μπίστης έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 17:13Δεν τα ξέρω αυτά τα Μαζινώ του Συνταγματικού τόξου, αν και αναφέρατε πολύ χιουμοριστικά στιγμιότυπα, εμείς του Ελαφρολαικού Συνδέσμου έχουμε τοποθετηθεί πίσω από την γραμμή Ζήγκφριντ γιά να κρατήσουμε με νύχια και με δόντια το εφταράκι μας, ο Σάουθερν μας ξεφτιλίζει καθημερινώς με ωράριο και ρυθμούς 0.60

οχι ρε αυτο ηταν μελετημενο.Jolly Roger έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 17:07Καλά κάνουν. Ο καημένος ο Αθανασίου μια φορά πήγε χωρίς χαρτάκι κι άρχισε να λέει για καθήκοντα. Έχει σώσει πολύ κόσμο το χαρτάκι.
οχι καθηκοντα, οχι σκυψιμο για το σαπουνι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση H Πολωνία φτιάχνει "Γραμμή Μαζινό"
από Kauldron » 30 Μάιος 2024, 20:22 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 77 Προβολές
-