Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
Beria
- Συντονιστής
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Beria » 26 Μάιος 2019, 13:11
Jack Shephard έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 12:23
Για ασφάλεια πήγαινε εκτός Περιφέρειας Αττικής. Αν σε ενδιαφέρει, ξέρω ένα καλό καφέ στη Χαλκίδα.
ΥΓ. Πετράλωνα στην πλατεία του ηλεκτρικού; Σου αρέσει εκεί; Με Πλάκα / Μοναστηράκι στα δέκα λεπτά;
Πετράλωνα, κάτω, στη Λόλα
Ο πεζόδρομος έχει σχολείο, εκλογικό κέντρο.
Πρώτα εμφανίστηκε ο Κικίλιας μετά της συμβιας και μόλις ησυχασαμε εμφανίστηκε Πατούλης, άνευ συμβιας.
Αλλά με κλακαδορος που φώναζαν
Πατούλης οε οε 
Και
αντίο, αντίο, εκεί στην Α2
gassim έγραψε: ↑07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
από alekhine » 26 Μάιος 2019, 13:13
θα μπορουσες να πεσεις και πανω σε μπακογιαννη κι αυτος καπου στα πετραλωνα ειναι τον ειδα στον ΑΝΤ1(κι αυτος με κλακαδορους βεβαια)

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
stergiosbik
από stergiosbik » 26 Μάιος 2019, 13:14
Chainis έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 12:56
Beria έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 12:15
Πήγα να πιω τον καφέ μου στα Πετράλωνα με την ησυχία μου και εκεί που καθόμουν εμφανίστηκε ... Πατούλης.
Και κλακαδορος από πίσω να ουρλιάζει περιφερειάρχααααααα μουυυυυυυυ
Γιατί;
Η ζωή ενίοτε μας φέρεται πολύ σκληρά.

Εγώ αντίστοιχα πήγα στο καφενείο του χωριού κι ήρθε και μου κατσικώθηκε στο διπλανό τραπέζι ο υπέρ-μαλάκας του χωριού και μου τα έκανε τσουρέκια.
Εγω παντως χθες εφαγα και ηπια του σκασμου και ολα ηταν κερασμενα απο τους υποψηφιους τοπικους προεδρους του χωριου!
Μιλαμε για πολυ πιωμα ρε παιδια!

Και σημερα στα τζαμπε θα την εβγαζα αλλα επρεπε να φυγω πρωι μετα την ψηφο.

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.