Δεν υπάρχει καμία τύφλωση. Με τον ίδιο τρόπο πανηγύριζα την παρέμβαση Κυριάκου για τα του αιγιαλού. Δεν υπάρχουν όρια στο τί είμαι διατεθιμένος να πράξω ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΕΘΝΟΛΑΪΚΙΣΤΩΝ
ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ SPECIAL EDITION
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ SPECIAL EDITION
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
μα αυτό για το οποίο κομπάζει στο ποστ ο ΒΒ είναι ο εθνολαϊκισμος ρε πουλάκι μου. Αυτά είναι κόλπα απο την εποχή του Ασουρμπανιμπάλ....ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑18 Σεπ 2019, 12:44Δεν υπάρχει καμία τύφλωση. Με τον ίδιο τρόπο πανηγύριζα την παρέμβαση Κυριάκου για τα του αιγιαλού. Δεν υπάρχουν όρια στο τί είμαι διατεθιμένος να πράξω ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΕΘΝΟΛΑΪΚΙΣΤΩΝ
έχω ελπίδες ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει αλλά βουτάει όλο και χαμηλότερα

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Γιατί σκούζετε και σπαρταράτε μικρά μου πασοκάκια; Επειδής σταματήσαμε να πατρονάρομε τα αντιδεξιά σας σύνδρομα; Γουέλ, ταφ λακ. Μετά το γαπικό πείραμα, την εθνολαϊκιστική εκτροπή και το φωφικό ατύχημα, ο αστικός εκσυγχρονισμός του ελληνικού κοινωνικού σχηματισμού τον εικοστό πρώτο αιώνα αποτελεί πλέον αποκλειστικά κεντροδεξιά υπόθεση. Το θωρηκτό-οδοστρωτήρας-τζάκγερνωτ στρατηγικής επικοινωνίας που ακούει στο όνομα εγκέφαλος βρίσκεται πλέον στην υπερεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, και αλίμονο σε όποιον σκεφθεί (πόσω μάλλον τολμήσει) να βρεθεί απέναντί του
Είσαι ένας από εμάς τυπεΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑18 Σεπ 2019, 22:25Γιατί σκούζετε και σπαρταράτε μικρά μου πασοκάκια; Επειδής σταματήσαμε να πατρονάρομε τα αντιδεξιά σας σύνδρομα; Γουέλ, ταφ λακ. Μετά το γαπικό πείραμα, την εθνολαϊκιστική εκτροπή και το φωφικό ατύχημα, ο αστικός εκσυγχρονισμός του ελληνικού κοινωνικού σχηματισμού τον εικοστό πρώτο αιώνα αποτελεί πλέον αποκλειστικά κεντροδεξιά υπόθεση. Το θωρηκτό-οδοστρωτήρας-τζάκγερνωτ στρατηγικής επικοινωνίας που ακούει στο όνομα εγκέφαλος βρίσκεται πλέον στην υπερεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, και αλίμονο σε όποιον σκεφθεί (πόσω μάλλον τολμήσει) να βρεθεί απέναντί του

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑18 Σεπ 2019, 22:25Γιατί σκούζετε και σπαρταράτε μικρά μου πασοκάκια; Επειδής σταματήσαμε να πατρονάρομε τα αντιδεξιά σας σύνδρομα; Γουέλ, ταφ λακ. Μετά το γαπικό πείραμα, την εθνολαϊκιστική εκτροπή και το φωφικό ατύχημα, ο αστικός εκσυγχρονισμός του ελληνικού κοινωνικού σχηματισμού τον εικοστό πρώτο αιώνα αποτελεί πλέον αποκλειστικά κεντροδεξιά υπόθεση. Το θωρηκτό-οδοστρωτήρας-τζάκγερνωτ στρατηγικής επικοινωνίας που ακούει στο όνομα εγκέφαλος βρίσκεται πλέον στην υπερεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, και αλίμονο σε όποιον σκεφθεί (πόσω μάλλον τολμήσει) να βρεθεί απέναντί του

O Σατανικός εκφραζει την αλληλλεγγύη του σε πρώην σύντροφο.

Lugozzi, τα ίδια θα σας κάνει. Και θα 'χει πολύ πλάκα.

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ρε τον φουκαρά τον παυλή

- hellegennes
ΣΕ, να σε ρωτήσω πώς γίνεται να είσαι εναντίον του καρνάβαλου Τραμπ αλλά υπέρ του καρνάβαλου Γεωργιάδη; Γιατί ας πούμε ο Πατησιώτης τουλάχιστον είναι συνεπής, είναι υπέρ και των δύο καρνάβαλων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Γιατί λίγοι έχουν συνεισφέρει περισσότερο στην αποκαθήλωση του εθνολαϊκιστικού καθεστώτος σανελ(/ΧΑ-πρόβειων) από τον Άδωνι. Πέραν, όποτε ανέλαβε χαρτοφυλάκιο απέδωσε πολύ πάνω από τον μέσο όρο. Είναι από τους ελάχιστους πολιτικούς που πάντα είναι προετοιμασμένος όταν μιλάει για κάτι.hellegennes έγραψε: ↑09 Οκτ 2019, 13:18ΣΕ, να σε ρωτήσω πώς γίνεται να είσαι εναντίον του καρνάβαλου Τραμπ αλλά υπέρ του καρνάβαλου Γεωργιάδη; Γιατί ας πούμε ο Πατησιώτης τουλάχιστον είναι συνεπής, είναι υπέρ και των δύο καρνάβαλων.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Υδράργυρος
Πόση προβολή έχει ο άδωνης από τα ΜΜΕ....
Είναι γνωστό ότι ο Σεφερλής πιάνει νούμερα τηλεθέασης.
Φαντάσου λοιπόν να έχεις έναν τέτοιο, 365/24/60 και δωρεάν.
My Life had stood, a Loaded Gun
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο άδωνις γεωργιάδης είχε κλείσει τα νοσοκομεία
από Ληστοσυμμορίτης » 27 Ιούλ 2024, 12:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 206 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
27 Ιούλ 2024, 12:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άδωνις Γεωργιάδης: Όχι στο γάμο ομοφυλόφιλων και το τζάμι
από southern » 20 Ιαν 2024, 18:38 » σε Εσωτερική Πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 775 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
16 Φεβ 2024, 10:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι ο Σπύρος Αδωνις Γεωργιαδης ο χειροτερος υπουργος υγειας ολων των εποχων?
από Μαδουραίος » 29 Αύγ 2024, 08:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 137 Απαντήσεις
- 2642 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
29 Δεκ 2024, 00:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Barbie & Ken - Phorum Edition
από Otto Weininger » 07 Αύγ 2023, 21:47 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 164 Απαντήσεις
- 9158 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πλέριος
10 Σεπ 2023, 08:35
-