Ο Κούλης παραιτεί τον Μπογδάνο !!
- ΜπλεΜπουμπυς
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Ο Κούλης παραιτεί τον Μπογδάνο !!
Δεν πας να σε δει κανένας γιατρός λέω εγώ; Άκου 'όπως θα έπρεπε'ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑08 Οκτ 2019, 23:00ουτε εκανε δηλωση και ουτε τον παραιτησε ...τουλαχιστον ακομα οπως θα επρεπε

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Βασικά το ΚΚΕ ειναι δίδυμο της ΧΑ.
Η μόνη διαφορά τους ειναι ότι οι μεν μισούν τους αστούς και οι δε τους Εβραίους.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Για να καταλαβεις κι εμάς που κανουμε ΚΚΕ δέκα φορές την μέρα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ξεκολειστε λιγο ο Μπογδανος ειναι ο αυτοφορακιας της ΝΔ.Καθε φορα που η Κυβερνηση Κουλη θα δημιουργει ενα σκανδαλο η θα χρειαζεται να εφαρμοσει αντιλαικα μετρα θα βγαινει με μια ακυρη αντικομμουνιστικη δηλωση να αποπροσανατολιζει και να μπαχαλευει την συζητηση.Οπως ακριβως κανανε οι κολλητοι του οι Χρυσαυγιτες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Δημοφιλές δροσιστικό cocktail.

© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ

Και για να στο κάνω πιο λιανα. Μέχρι στιγμής το κκε μας ζαλιζε τα παπαρια για τη χρυσή πορδη, αυτή ήταν η αντιπολιτευση του. Τωρα που η χα εφυγε επιασε πάλι να μας ζαλίζει για το νατο. Ενω παράλληλα η μητρικη εταιρεία ψωνίζει ζιμενς νοβαρτις και κυκλοφορει με πλαστές πινακίδες
- ΜπλεΜπουμπυς
Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ 17 Οκτώβρη κ βλέπω Μπογδάνο με σημειωματάριο να καταγράφει διαδηλωτές.
Έχει ήδη ξεκινήσει να βλέπει την κόρη μου τη σοσιαλίστρια για να παίρνει ιδέες.
Έχει ήδη ξεκινήσει να βλέπει την κόρη μου τη σοσιαλίστρια για να παίρνει ιδέες.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
πάντως συγκεκριμένη ομάδα βουλευτών θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με τη βάση των ψηφοφόρων τους. Ο Φράγκος μύρισε πολιτικό αίμα και άρχισε τις επιθέσεις ενώ προεκλογικά στήριξε υποψηφίους της ΝΔ. Επιθέσεις κάνει και ο Σταυρός Λυγερός του defence point. Κάτι ψήνεται
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Μιλάμε για πανηλιθιο, στα όρια του καθυστερα, όχι αστεία.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Χαλάρωσε ρε Σέρλοκ.
Αυτό που ψήνεται είναι οτι η ΝΔ δεν εχει κάνει ακόμα τίοοτα για την άμυνα και πολλοί του χώρου ανησυχούν και πιέζουν εμμέσως.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
έχεις μπει στο fb;;; βρίζουν όλοι. για μπες στη σελίδα του δημοσιογράφου Λοβέρδου να δεις πως τον λούζουν άνθρωποι ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αφού γελάσατε με Μπογδάνο να θυμηθούμε και τα ποσοστά των κομμάτων των Μητσοτάκηδων
από Αρίστος » 09 Ιούλ 2023, 11:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
09 Ιούλ 2023, 11:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χωρίζουν» οι δρόμοι για Μπογδάνο- Εμφιετζόγλου: Διαλύεται ο Πατριωτικός Συνασπισμός
από southern » 08 Ιούλ 2023, 06:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 64 Απαντήσεις
- 2484 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
09 Ιούλ 2023, 11:37
-
-
- 17 Απαντήσεις
- 677 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
19 Μαρ 2025, 06:34