εμετική εππίθεση από το κουτί της Πανδώρας και το candiadoc στο Μπογδάνο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Re: εμετική εππίθεση από το κουτί της Πανδώρας και το candiadoc στο Μπογδάνο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 31 Οκτ 2019, 07:51

Αρίστος έγραψε:
31 Οκτ 2019, 05:29
Σε οποιαδηποτε δεξια κινηση συμμετεχει αυτο το λαμογιο που λεγεται Μπογδανος εγω θα ειμαι φανατικα εναντιον.

.
Aρίστο εσένα τι σε νοιάζει; Συριζαίος είσαι
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 31 Οκτ 2019, 08:04

hades έγραψε:
31 Οκτ 2019, 07:51
Αρίστος έγραψε:
Σε οποιαδηποτε δεξια κινηση συμμετεχει αυτο το λαμογιο που λεγεται Μπογδανος εγω θα ειμαι φανατικα εναντιον.

.

Συνοδοιπόρος είναι,αυτός είναι ο ακριβής όρος από την εποχή του ψυχρού πολέμου - fellow traveller :D όπως και όλο το κόμμα των ΑΝΕΛ.Φυσικό να είναι κατά του Μπογδάνου που χτύπησε την κυβέρνηση συριζανέλ.Το λάθος φυσικά που έκαναν οι ΑΝΕΛ είναι ότι μπορείς να παριστάνεις τον δεξιό και να είσαι εναντίον μιας άλλης εκδοχής της δεξιάς αλλά δεν μπορείς να το κάνεις αυτό ως ουρά της αριστεράς διότι η αξιοπιστία σου εξατμίζεται.

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 31 Οκτ 2019, 08:10

συγκλονιστικές ομοιότητες με Ντουτσε και Τξχο Στέλιο

εντιτ
ή, μήπως, ο Ελ ΝτΆννούντσιο!;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

σούπερ δημήτριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σούπερ δημήτριος » 31 Οκτ 2019, 08:18

περίπου οφτοπικ αλλά ωραία φάση να έχεις τον έλεγχο του στομαχιού σου και να μπορείς να κάνεις εμετικές επιθέσεις κατά βούληση

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 31 Οκτ 2019, 08:48

southern έγραψε:
30 Οκτ 2019, 21:12
πατησιωτης έγραψε:
30 Οκτ 2019, 20:59
Λες να είναι αυτός;

είναι ορκισμένος εχθρός της

Ξαναχτύπησε.

https://www.liberal.gr/apopsi/ntalkas/272373

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 31 Οκτ 2019, 13:00

Ξαναδίκασε, θα γράφαμε
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 31 Οκτ 2019, 13:36

southern έγραψε:
30 Οκτ 2019, 20:53
Σενάρια θέλουν τον Μπογδάνο να επιδιώκει τη διαγραφή του ώστε να ηγηθεί νέου ακροδεξιού πολιτικού φορέα
δηλαδη θα βγει ο μπογδανος με κομμα και θα ζητησει ψηφο για να γινει πρωθυπουργος? :smt005::smt005::smt005::smt005::smt005:
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 31 Οκτ 2019, 18:50

hades έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

.

Φυσικα και δεν ειμαι Συριζαιος. Εχω φυσικα αποψη στα εθνικα θεματα και θα υποστηριζα μια κινηση δεξιοτερα απο τη ΝΔ αν ηταν σοβαρη και συσπειρωνε πολλες κινησεις και προσωπικοτητες.

.

Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 31 Οκτ 2019, 19:18

πατησιωτης έγραψε:
31 Οκτ 2019, 08:48
southern έγραψε:
30 Οκτ 2019, 21:12
πατησιωτης έγραψε:
30 Οκτ 2019, 20:59
Λες να είναι αυτός;

είναι ορκισμένος εχθρός της

Ξαναχτύπησε.

https://www.liberal.gr/apopsi/ntalkas/272373
η γυναίκα αυτή με εκνευρίζε όσο πιστεύα στην επιρροή κάποιων στη ΝΔ. Τώρα αποτελεί εσωκομματικό πρόβλημα άλλων. Κάθε φορά που θα ξετυλίγει τη πλατφόρμα της θα παθαίνει ζημιά ο Μητσοτάκης. Όσο για την επιρροή της είδαμε ποσο αριστεύσαν ο Αβραντίνης, ο Αιβαλιώτης κλπ. Εχει εχθρούς και στο καραμανλικό στρατοπέδο που έθιξε το Στυλιανίδη τελειώσε την επόμενη της αποχώρησης του Μητσοτάκη από την ηγεσία. Ο κύριος Μητσοτάκης απέσπασε το 23% των φηφοφόρων διότι η αποχή ανήλθε στο 42%, δεν τον λες και λαοφιλή και με αντίπαλο τον εντελώς απαξιώμενο Τσίπρα. Υπάρχει λύση, μια πορεία προς μια δεξιά χωρίς φιλελεδες συμπεριλαμβανομένων των μητσοτακηδων. Πέτυχα χτες μια κυρία γειτόνισσα μου, ψηφοφόρο της Αννας Καραμανλή η οποία βλαστημάει για το μεταναστευτικό και είναι απογοητεύμενη. Δεν μιλάμε για κανένα ιδιαίτερα δεξιό άτομο αλλά μια μετριοπαθή γυναίκα κοντά στην Εκκλησία. Αμά χάνει τώρα και τέτοιους ψηφοφόρους ο Μητσοτάκης.. Αν δεν του βγουν τα σχέδια του Μητσοτάκη θα έχει μια ωραία συγκυβέρνηση με το Τσίπρα, και αν τον δεχτεί για πρωθυπουργό κοινής αποδοχής ο τελευταίος.Ούτως ή άλλως ο ανθρώπος προτιμάει ασχέτους από τα στελέχη του κομμάτος του. από το να δώσει τα πόστα σε δρασίτες και πασοκια ας τα δώσει σε ζαιους. τις ίδιες βλακείες πιστεύουν πάνω κάτω σε θέματα που με ενδιαφέρουν.
είναι δικό σου θέμα η Βιβιαν πλεον όχι δικο μου. δεν ασχολούμαι με ιδεολογικά συγγενείς, ενίοτε τους υποστηρίζω γιατί είναι ομογαλάκτοι και μπορεί να ξαναβρεθούμε πάλι σε μια δική μας παράταξη χωρίς φιλελε, σημιτικούς, ποταμίσιους κλπ. Με συγκεκριμένη πτέρυγα έχω θέμα.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 31 Οκτ 2019, 19:26

Αρίστος έγραψε:
31 Οκτ 2019, 18:50
hades έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

.

Φυσικα και δεν ειμαι Συριζαιος. Εχω φυσικα αποψη στα εθνικα θεματα και θα υποστηριζα μια κινηση δεξιοτερα απο τη ΝΔ αν ηταν σοβαρη και συσπειρωνε πολλες κινησεις και προσωπικοτητες.

.
ο Καμμένος και οι βουλευτές που πήγαν μέχρι τέλους μαζί του, είναι νομίζω persona non grata ακομα για μια τέτοια κίνηση. Ο Αναγνωστάκος και ο Δημήτρης Καμμένος διαχωρισαν τις θέσεις τους από τον Πάνο Καμμένο. ο κύριος Αναγνωστάκος είναι αγαπητός στο καραμανλικό χώρο και τους .. συντοπίτες του.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 31 Οκτ 2019, 19:28

alekhine έγραψε:
31 Οκτ 2019, 13:36
southern έγραψε:
Σενάρια θέλουν τον Μπογδάνο να επιδιώκει τη διαγραφή του ώστε να ηγηθεί νέου ακροδεξιού πολιτικού φορέα
δηλαδη θα βγει ο μπογδανος με κομμα και θα ζητησει ψηφο για να γινει πρωθυπουργος? :smt005::smt005::smt005::smt005::smt005:
έχει πολυ καλή ευφράδεια. είναι γεννημένος για να ζωγραφίζει στη τηλεόραση.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 31 Οκτ 2019, 19:29

southern έγραψε:
Σενάρια θέλουν τον Μπογδάνο να επιδιώκει τη διαγραφή του ώστε να ηγηθεί νέου ακροδεξιού πολιτικού φορέα – Καταγγέλλει ΜΜΕ και «αδειάζει» τους συντρόφους του....
Όταν λέω πως η μεταπολιτευτική δεξιά στα δύσκολα έχει πάντα κάποιον να κάνει κόμμα για να της φυλάξει τους αποχωρούντες ψηφοφόρους της, μην πάνε αλλού και μείνουν εκεί και μετά το κόμμα αυτό διαλύεται και τα γίδια επιστρέφουν στο μεγάλο μαντρί, κάποιοι με λένε συνωμοσιολόγο.
Αυτός ο τζιτζιφιόγκος μπορεί να ηγηθεί κόμματος και να αναστήσει τη δεξιά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 31 Οκτ 2019, 19:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 31 Οκτ 2019, 19:31

Juno έγραψε:
31 Οκτ 2019, 19:29
southern έγραψε:
Σενάρια θέλουν τον Μπογδάνο να επιδιώκει τη διαγραφή του ώστε να ηγηθεί νέου ακροδεξιού πολιτικού φορέα – Καταγγέλλει ΜΜΕ και «αδειάζει» τους συντρόφους του....
Όταν λέω πως η δεξιά στα δύσκολα έχει πάντα κάποιον να κάνει κόμμα για να της φυλάξει τους ψηφοφόρους της, μην πάνε αλλού και μετά το κόμμα αυτό διαλύεται και τα γίδια επιστρέφουν στο μεγάλο μαντρί, κάποιοι με λένε συνωμοσιολόγο.
δεν πιστεύω στο συγκεκριμένο σενάριο. είναι όμως πολύ πιθανό να δούμε την αποχώρηση του και να βρεθεί μαζί με χώρους που διατηρεί επαφές.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 31 Οκτ 2019, 19:32

southern έγραψε:
31 Οκτ 2019, 19:31
Juno έγραψε:
southern έγραψε:
Όταν λέω πως η δεξιά στα δύσκολα έχει πάντα κάποιον να κάνει κόμμα για να της φυλάξει τους ψηφοφόρους της, μην πάνε αλλού και μετά το κόμμα αυτό διαλύεται και τα γίδια επιστρέφουν στο μεγάλο μαντρί, κάποιοι με λένε συνωμοσιολόγο.
δεν πιστεύω στο συγκεκριμένο σενάριο. είναι όμως πολύ πιθανό να δούμε την αποχώρηση του και να βρεθεί μαζί με χώρους που διατηρεί επαφές.
Και έτσι να μοιραστούν οι δεξιοί εδώ και εκεί για να βγει ο Τσίπρας; Να δώσει Αιγαίο και ό,τι άλλο μπορεί για να μπορεί να ξαναβγεί ο Κούλης με ψήφο αγανακτισμένων; Έτσι θα το πάμε;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 31 Οκτ 2019, 19:36

Juno έγραψε:
31 Οκτ 2019, 19:32
southern έγραψε:
31 Οκτ 2019, 19:31
Juno έγραψε:

Και έτσι να μοιραστούν οι δεξιοί εδώ και εκεί για να βγει ο Τσίπρας;
ο Τσίπρας αυτοευνουχίζεται κάθε μέρα. θα πληρώσει και αυτός πολιτικό τίμημα για το μεταναστευτικό. μια ωραία συγκυβέρνηση θα δουμε.
η Βιβιαν διαβασες τι θελει. εγώ εθνικο συντηρητικο κομμα χωρις φιλελε. Οπως πχ το κυβερνών της Πολωνίας ή του Σαλβινι που θα απορροφήσει τη Φορτσα Ιταλια και το κόμμα της Μελονι.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών