Ναι ναι, κανένας δεν ασχολείται. Θήλασες δημοσια και ξερεις
Εκδήλωση - απενοχοποίηση του δημόσιου θηλασμού
Re: Εκδήλωση - απενοχοποίηση του δημόσιου θηλασμού
Όχι, θήλασε η γυναίκα μου. Έριχνε ένα λεπτό πετσετακι από τον ώμο της και κάλυπτε βυζι και το κεφάλι του μωρού, και δεν ασχολούταν κανένας. Σε διαβεβαιώνω ότι το πετσετακι δεν την βάραινε στον ώμο.
και χωρίς να το πετσετάκι γιατί να ασχοληθεί κάποιος, δηλαδή;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Υπάρχουν τρόποι να καλυπτεσαι χωρίς να σκεπάζεις το κεφάλι του μωρού όταν θηλάζει. Αλλά επειδή δεν ασχολήθηκαν με τη δική σου τη γυναίκα δε σημαίνει ότι κανείς δεν ασχολείται. Υπάρχουν πολλοί απαράδεκτοι τύποι και τυπισσες που κάνουν μπουλινγκ στη θηλαζουσα ακόμα κι αν είναι καλυμμένη. Για να ξεκολλήσουν τέτοια μυαλά γίνονται αυτές οι δράσεις
Γιατί όσοι κατουρανε σε δρόμο με χωράφια έχουν την πλάτη τους στον δρόμο?νύχτα έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 16:02και χωρίς να το πετσετάκι γιατί να ασχοληθεί κάποιος, δηλαδή;
γενικά σαν κοινωνία παθαίνουμε κατιτίς με βυζάκια, μπουτάκια κτλ
και αν κρίνω από δεκαετίες 60-70, που ήταν πιο εξοικειωμένος ο κόσμος
με την γυμνότητα, είναι κρίμα να κάνουμε βήματα προς τα πίσω
Πάνο, δεν είναι το ίδιο, άλλη ανάγκη η ούρηση, και άλλη η περίπτωσή μας εδώ
και αν κρίνω από δεκαετίες 60-70, που ήταν πιο εξοικειωμένος ο κόσμος
με την γυμνότητα, είναι κρίμα να κάνουμε βήματα προς τα πίσω
Πάνο, δεν είναι το ίδιο, άλλη ανάγκη η ούρηση, και άλλη η περίπτωσή μας εδώ
Φαντάσου μυαλά που θεωρούν το κατούρημα ή τον αυνανισμό, γιατί το χουμε διαβάσει κι αυτό, ίδιο με τον θηλασμό
σκέτη απογοήτευση, τα βυζιά είναι προκλητικά, αλλά ελάχιστοι ασχολούνται
με της συντρόφου τους πάνω από 3 λεπτά
με της συντρόφου τους πάνω από 3 λεπτά
- wooded glade
Ο θηλασμός είναι βέβαια μία εκδήλωση αγάπης της μάνας.
Γίνεται να μεγαλώσει το παιδί και χωρίς θηλασμό -στη μαντάμ Σουσού του Δημήτρη Ψαθά η μαντάμ Σουσού δεν το θηλάζει το μωρό που απέκτησε αλλά του δίνει γάλα η υπηρέτρια με το μπιμπερό. Είναι εκδήλωση αγάπης λοιπόν.
Αλλά δεν είναι και θέαμα. Πρόκειται για μιά συριζο-ιδέα για να υπάρχει θλιβερό περιβάλλον στους δημόσιους χώρους.
Γίνεται να μεγαλώσει το παιδί και χωρίς θηλασμό -στη μαντάμ Σουσού του Δημήτρη Ψαθά η μαντάμ Σουσού δεν το θηλάζει το μωρό που απέκτησε αλλά του δίνει γάλα η υπηρέτρια με το μπιμπερό. Είναι εκδήλωση αγάπης λοιπόν.
Αλλά δεν είναι και θέαμα. Πρόκειται για μιά συριζο-ιδέα για να υπάρχει θλιβερό περιβάλλον στους δημόσιους χώρους.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Παιδιά ,πρώτου θηλασουμε περνάμε το στήθος με αποστειρωμενη γαζουλα βουτηγμένη σε νερο,δεν είναι πρακτικό δημόσια.
Η μαλάκια μπορεί να περιμένει, το κατουρημα όχι.
Πες μας εσύ που έχεις μυαλό. Γιατί κατουρανε με γυρισμένη την πλάτη στο δρόμο? Ρωτάω σοβαρά, και όχι για να τα εξισωσω.
Τι σχέση έχει το.ερωτημα με το θέμα; Κατουράνε για να μη τους βλέπουν, γιατί ντρέπονται, να μη δούνε το πουλί τους που κρέμεται ή το κατουρλιο.
Ο θηλασμός δεν είναι κατούρημα κι ούτε πρέπει να ντρέπεται κάποια για αυτό. Το γάλα δεν είναι κατουρλιο που καταλήγει στο πάτωμα βρωμιζοντας
Οι τελευταίες οδηγίες δε λένε τίποτα για αποστειρωμενη γαζουλα βουτηγμένη σε νερό. Δεν έχει νόημα. Θα έπρεπε να βρίσκεσαι σε αποστειρωμενο περιβάλλον, να είσαι εσύ αποστειρωμένη και το νερό.
Αμάν ,άμα φτάσεις ν α θηλαζεις ένα ολόκληρο χρόνο ,πιτσιλας όλον τον τόπο. Τώρα αυτές που θηλάζουν ένα μήνα ας βγουν έξω τι να πω . Εγώ δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου , εθιστηκε το παιδί στον θηλασμό και δεν μου έτρωγε τίποτα άλλο. Φώναζε γα γα . Έπαθε αυτο που λένε είπε η παιδίατρος γλυκό το γάλα της μαμάς . Δώδεκα κιλά παιδί να θηλάζει έξι φορές την ημέρα. Το παιδί αναπτυσσόταν κανονικά έως υπερβολικά . Για την υγεία και τον δύο μας κοψαμε τον θηλασμό .. Σπίτι μου πιτσιληξα τα μούτρα της αδερφής μου τι μου φταίει ο π ε ραστικος;Ίφιδα έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 16:30Τι σχέση έχει το.ερωτημα με το θέμα; Κατουράνε για να μη τους βλέπουν, γιατί ντρέπονται, να μη δούνε το πουλί τους που κρέμεται ή το κατουρλιο.
Ο θηλασμός δεν είναι κατούρημα κι ούτε πρέπει να ντρέπεται κάποια για αυτό. Το γάλα δεν είναι κατουρλιο που καταλήγει στο πάτωμα βρωμιζοντας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παλι δινεται χωρος δημοσιου πανεπιστημιου σε εκδηλωση του ΣΕΚ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
από southern » 22 Οκτ 2024, 17:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 95 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
22 Οκτ 2024, 17:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γραμμάτια του ελληνικού δημοσίου
από Ληστοσυμμορίτης » 25 Αύγ 2024, 09:52 » σε Οικονομία - 8 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-